עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם. אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי ומתכוונת לעבוד בתחום. אין לי שמץ של מושג בכל המושגים למינהם ואשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכה גרפית . אופן שימוש: תדיר . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ . אינדיזיין ואילוסטרייטור. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג מבחינת גודל ורזולוציה. מניחה ש…

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מחשב, מבוסס אינטל, עד 6000 ש"ח (6500 ש"ח גג). המחשב יהיה מיועד למשחקים וצפייה בסרטים (צפייה בסרטים לא עבודה איתם) וגלישה באינטרנט. הוא לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים, כבר יש לו אותם. לפי מה שאני הבנתי כרטיס קול (לא מובנה על לוח האם) מיועד קצת למקצוענים שמשתמשים בכרטיס הקול למקצוע שלהם, אז אני בטוח שהוא יסתפק בכרטיס קול שמובנה על לוח האם. זה גם יחסוך כסף. ואין צורך במחשב שיהיה בצבע שחור, כי זה יוסיף כסף מיותר. ובבקשה אל תביאו מפרט AMD. הוא לא מעוניין ב-AMD ואני לא רוצה להמליץ לו על AMD כי אם יתקלקל המחשב או משהו כזה הוא יבוא בטענות אליי. אז רק אינטל.

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000₪-3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אם כלול במחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן …

5. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד לא יוצר צוואר בקבוק, לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלה של מס' מכונות וירטואליות במקביל, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, VMware Workstation - בעיקר הפעלת מכונות שמריצות Linux/Windows, UNETLAB , VIRL - פירוט נרחב בהיערות בסוף הפוסט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 2016 , משחקי רשת למיניהם - BF/COD וכו' -מהי הרזולוציה ה…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 5700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד, תכני HD, עבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין אפליקציות מיוחדות שדורשות חומרה מסויימת עד כמה שידוע לי. תוכנות רגילות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? עדין לא סגור על המסך, אבל כנראה שזה יהיה מסך 24'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין סוג משחקים מסויים. כל משחק חדש…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by rosesr,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בלי מסך רמקולים עכבר ומקלדת זה מה שהיגתי אליו: EPOX EP-8K5A3+ AMD XP 1800+ (AROIA STEPPING CORSAIR 256MB PC-3200 C2 400MHz suma gf4ti4200 128mb SE wd 80gb 8mb ax-7 nanotherm2 מישהו יכול להמליץ לי DVD(חשוב בלי אזורים) ומארז לא יקר מדי ומאוור לAX7 אני קונה מסימפלטק השילוש הקדוש בא בבנדל התקציב הוא 5000+- עד 5400 תודה לכל מי שעונה לי!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by roy998,

* מטרות המחשב? משחקים, סרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? 1366x768 או יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 4 שעות לפחות בשימוש בינוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפילו יותר. * כונן אופטי? לא חובה אבל כדי שיהיה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מקלדת מוארת אם קיים בתקציב.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד שאני הולך להסתובב עימו הרבה לכן ארצה שיהיה קל ככל האפשר עד איזור 2 קילו. השימושים שלי יהיו אינטרנט ואופיס כמובן ותוכנות מסחר בשוק ההון שחלקן כבדות יחסית, וכן אעדיף מחשב עם כרטיס מסך חזק כדי שאוכל לחבר מסך או שניים נוספים. אני אעדיף מחשב שנראה טוב ויוקרתי כי אני יוצא ללקוחות. ראיתי כמה דגמים של אסוס שנראו לי סבירים אשמח לשמוע את דעתכם http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=8CwAK6XZ0pekc7aI http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Yt2NRqvmKZo3SnVW כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע התכנון כרגע להביא את המחשב מארה"ב או מהונג קונג אז אם יש למישהו רעיונות או הערות גם בנושא זה אשמח לשמוע תודה מראש חזי

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. הדסקטופ שלי שובק חיים בתדירות גוברת ומתעורר רק כשאני פותח ומנקה אותו מבפנים. זה קרה פעם ברבעון וכיום קורה פעם בחודש/חודשיים. אני צריך BACKUP ראוי כמו גם פרטנר לעבודה ולרכבת. אשמח להמלצות. שימו לב שיציאת LAN חשובה לי מאד!

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Roy S,

שלום, הלך לי לוח האם ולכן הגיע הזמן לשדרג למשהו לסרטים וגיימינג קל... הרבה זמן לא התעסקתי בזה ולכן ממש חייב את עזרתכם 🙂 מה יש היום... מעבד: i5-4690 3.5 ghz לוח אם : asus h97m-3 זכרונות: ddr3 8X2 כ. מסך: geforce gtx 1660 ספק כוח : W700 - אמור להספיק הארדיסק - כ4 SSD של 1T כל אחד חשבתי להחליף חלק מהציוד (אם יש המלצה ביותר זול או אחר אשמח...) -סהכ 2560 שח מעבד: Intel Core I5 14500 2.5GHz 24MB Cache S1700 לוח אם: ASUS PRIME B760-PLUS Intel LGA1700 B760 DDR5 קירור למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 50 זכרונות: Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 5200MHz CL40 כל השאר משתמש מהמחשב הישן …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. מדובר בנייד מחברת Packard Bell סדרת ה-EasyNote,חברה זו שנקנתה ע"י Acer (עוד קניה מוצלחת ) מדובר בדגם EasyNote F2487 שמגיע עם המעבד החזק ביותר בסדרת ה-Core i3 לניידים מדגם 370m. סדרת מעבדי Core i3 mobile : http://ark.intel.com/MySearch.aspx?s=t&IntegratedGraphics=true&FamilyText=Intel%C2%AE%20Core%E2%84%A2%20i3%20Mobile%20Processor המעבד מגיע עם TDP של 35W ומהירות 2.4GHZ מדובר בדגם חזק יותר מה-Core i3 350m וחזק מ-Core i5 430m http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-370M-Notebook-Processor.32767.0.html אין עליו ביקורת כלשהי אבל מדובר בנייד עם ביצועים גבוהים מאוד בעלות נמוכה. בקטגורית המחירים של 2500-2800 יש את ה-Fujitsu Lifebook AH530-4 או את ה-Gigabyte …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by tendo,

היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 למזומן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט: אופיס, סרטי BR, כל המשחקים (נתפשר על הגדרות...), MATLAB קלות, תוכנת BLUE IRIS 3 מצלמות 30FPS, יוטורנט, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BLUE IRIS 24/7 , כל השאר שהוזכר לעיל תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CYSIS 3, BF4, COD GHOST, Watch Dogs, PES14, DIRT Showdown, Spliter Cell Blacklist, Lost Planet 3, Tom Clan Ghost Rec, Dead Space 3 …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. 1 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אפשרות להרצת תכני HD, משחקים כגון GTA IV, World of warthcraft וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) - אופיס,אינטרנט וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17" לא מאמין שאפילו HD READY. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, World of warthcraft וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Krazy-Hawk,

INTEL Pentium 4 - 3.6 (560) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 2,748.56 ש"ח GIGABYTE GA-8AENXP-D (925XE) - DDR2 - ATX 1,490.52 ש"ח CORSAIR TWINX - (DDR II) - 5400C4PRO/675MHZ 3072MB DDR II - 6X512 HT 8,585.35 ש"ח GIGABYTE- Geforce 6800 Ultra 256MB DDR (256bit) TV OUT DVI - RE (6800 X 2 SLI) 6,900.16 ש"ח Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS PLATINUM PRO 1,311.68 ש"ח Seagate Cheetah 146GB 10K RPM U320 68 PIN - 146GB X 5 RAID 20,869.98 ש"ח LG CD-ROM Drive X52 138.08 ש"ח PLEXTOR CD-RW 52X32X52 INT 595.40 ש"ח PLEXTOR PX-716A/T3 DVD±RW 16X - RETAIL 1,061.67 ש"ח LG DVD-ROM drive X16 - BULK 217.55 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 68.48 ש"ח CRE…

17. Started by ttrt1,

אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. הנה המחשב שאני מתכוון לקנות המחשב לא נועד לOC אלה למשחקים כבדים מאוד בבקשה חוות דעת למה לא מדובר פה במעט כסף אז אני מקווה שהוא טוב תמיד לקחת דעות של מקצוענים זה טוב!!! ועוד שאלה היא אליכם אני צריך למחשב הזה גם מארז יפה וספק טוב שיחזיק לי מחשב כזה המארז והספק צריכים להיות מהחנות KSP למה אני קונה את כל המחשב משם.......... אז תודה רבה לכל העוזרים ואם מצאתם את המארז והספק שהיחזיקו את המחשב הזה אז נא לכתוב הודעה עם קישור לדף של המארז ושוב תודה!!!! (דרך אגב שהמארז לא יעלה על 600-700 שקל גג) להלן המפרט הגבוה ממחירון זה ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1190 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA3J S-754 sata, gbl 1 620…

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. שלום! זאת אולי הפעם השלישית שאני פותח פה אשכול בחודש האחרון. משום מה הפסיקו להגיב לי באשכול האחרון אז החלטתי לפתוח חדש שאולי ימשוך תשומת לב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך כשאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל כולל הכל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL BASIK-תדיר PHOTOSHOP-מזדמן עד תדיר בעתיד אני אעבור לסביבות פיתוח קצת יותר דורשות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אין אפשרות. האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: לנצל (מעדיפים מחשב שיענה על הדרישות שלכם בלי לנצל את כל התקציב?) מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית | גיימינג כבד | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: crysis, naruto. need for speed.cod, assasins creed , cod, וכמובן מחשב שיתמוך במשחקים עתידיים. מתי מתוכננת הרכישה: עדיף כמה שיותר מהר. האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: חברה טובה למחשבים של גיימינג. אולי asus או dell. האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: עדיף מאוד שלא. גודל קשיח מינימלי: לפחות 1T ו128 בSSD. (כמה נפח תרצו שיהיה למחשב, שימו לב ש S…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. מקווה שהכותרת לטעמכם . בכל מקרה, זה מה שאני מחפש פחות או יותר. אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. התקציב: עד 3K אבל מוכן לגלוש ל3500 גג! חלק מהחומרה, אני אשתמש בחומרה שקיימת אצלי, אז זה מוריד כבר בסביבות ה2K. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. טוב, זה המפרט שאני מחפש פחות או יותר! מעבדי אינטל‏ Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray X1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P8P67 Pro s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 960 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 240 מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 70 מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים Arctic F9 92mm 35 ספקי כוח‏ Thermalta…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by אמתי,

יש הבדל ןי המסך Wxga לLED ? מה ההבדל מה יותר יפה ואיכותי ?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע או…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Rbix,

אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.