עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ttrt1,

אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. מקווה שהכותרת לטעמכם . בכל מקרה, זה מה שאני מחפש פחות או יותר. אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. התקציב: עד 3K אבל מוכן לגלוש ל3500 גג! חלק מהחומרה, אני אשתמש בחומרה שקיימת אצלי, אז זה מוריד כבר בסביבות ה2K. ללא מסך וללא ציוד היקפי אני רק מבקש שתעזרו לי להוסיף את מה שחסר. טוב, זה המפרט שאני מחפש פחות או יותר! מעבדי אינטל‏ Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray X1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P8P67 Pro s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 3xPCI-E 960 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 2GB Kingston X2 240 מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 70 מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים Arctic F9 92mm 35 ספקי כוח‏ Thermalta…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by Nirurshon,

הספקתי לקרוא כמה וכמה המלצות וביקורות על משטחי קירור לנייד. השאלה שלי היא האם באמת אני זקוק לכך ? הפלוס שאני רואה זה, עמדה יותר נחה של המחשב ומעבר לזה ויותר חשוב שהמחשב שלי מתחמם בצידו השמאלי מאוד, מה גם שהמחשב נמצא עליי לפעמים על הברכיים, וחשוב לי שהמחשב יהיה בעמדה גבוהה יותר. המשטחים שנראו לי הם : 1. ‏CoolerMaster NotePal Infinite Notebook Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kfarsaba&uin=8776 2. ]‏CoolerMaster NotePal A1 Notebook Cooler http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8846 3. Cooler Master NotePal E1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11114 4. G-Pad Pro http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GH-GA15A1-FBB&cart=2〈=heb 5. Thermaltake Mas…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by touch.of.red,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים אחותי התייעצה כאן לגבי קניית מחשב חדש לעבודה בתוכנות גראפיות.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540538.msg4611671#msg4611671 החלטנו ללכת על מחשב של אסוס, אחותי כרגע בסין לשבועיים. מכיוון שהבנו שיש בעיה כלשהי עם זיופים בסין ואי אפשר להיכנס לכל חנות אלקטרוניקה ולבקש את הדגם הספציפי. אשמח לקבל המלצה על חנות בבייג'ינג שמוכרת מחשבים מקוריים של ASUS . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אהלן, יש לי מחשב נייח מתיישן שרובו נקנה לפני 9 שנים. משמש כמחשב לגיימינג וגם כמחשב ראשי. מרגיש שכבר לא סוחב בקלות משחקים של השנים האחרונות בהגדרות גרפיקה בינוניות+. בשנים האחרונות שדרגתי בו את כרטיס המסך ל-GTX 1070ti ואת ההארד דיסק העיקרי מ-HDD ל-SSD. אני מבין שהצעד הבא הוא החלפת מעבד+לוח אם+RAM ואשמח להמלצות. חשוב לי שהמפרט החדש ייתן לי שקט לכ-5 שנים מבחינת שדרוגים, למעט החלפה של כרטיס מסך. מפרט נוכחי שלי: מעבד: Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz vy Bridge 22nm Technology RAM: 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (9-9-9-24) לוח אם: ASRock Z77 Pro4 (CPUSocket) כרטיס מסך: 4095MB NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti (MSI) ספק כח: Seasonic S12II 520W …

6. Started by aviv00,

http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-720mb.htm#3 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK724G50MNKS יש משהו יותר טוב מזה ? I7 מרובע ליבות זה הדרישות לעת עתה כרטיס מסך לא אינטל ולא משהו חזק מדי שיגמור את הבטרייה 4 גיגה זיכרון יתרון - אפשרות להוסיף SSD בנוסף לכונן הקיים דרישות: הכי כבד VMWARE השאר דברים פשוטים גלישה סרטים וכו...

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by dans41,

יש ברשותי מחשב נייד HP 530 ישן, רציתי להשמיש אותו במקום שהוא סתם ישכב באיזה ארונית. המפרט שלו דיי חלש איך אני יכול לתת לו שימוש בלי להזיק יותר מידי לכיס? עוד משהו הסוללה שלו דפוקה והוא נכבה כשמנתקים אותו מהחשמל. חשבתי להרחיב לו את הראם ואת הדיסק קשיח זה מהלך שכדי לעשות או שאין טעם בכך? השימוש החוזר לא חייב ליהיות כמחשב מבחינתי, אני חושב אולי להשתמש במסך שלו כמסך משני למחשב הנייח שלי זה אפשרי? אפשר רעיונות? מה אתם מציעים לעשות איתו?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק CS:GO , ROCKET LEAGUE , LOL, אשמח להתחיל לשחק עוד כמה משחקים שיעבדו לי סבבה לא חייב על האיכות הכי טובה גם MEDIUM מספק אותי. 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום , עדיף KSP / IVORY כי אלו החנויות …

9. שלום לכם. אני מתחילה ללמוד עיצוב גרפי ומתכוונת לעבוד בתחום. אין לי שמץ של מושג בכל המושגים למינהם ואשמח לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעריכה גרפית . אופן שימוש: תדיר . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ . אינדיזיין ואילוסטרייטור. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג מבחינת גודל ורזולוציה. מניחה ש…

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. היי מחפש המלצות למחשב נייד עבור חבר במתחיל ללמוד מכונות התקציב הוא בין 4-5 אלף, שימוש יהיה לתוכנות של הלימודים ,גם גיימים קל, מוזיקה, סרטים, שטויות של יום יום. עדיפות ל ssd , סוללה , ומעבד skylake (למען המדינה). תודה רבה מראש לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Joli,

שלום, מחפש מחשב 10 אינץ' למסמכים אינטרנט וסרטים. יש המצלצות?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך בו זמנית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA\BF ALL THE NEWS...... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…

13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מתקם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה /לימודים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. טוב אז ככה, אחרי 8 שנים ארוכות הגיע הזמן להחליף מחשב (A64 3000+ S754...) הנה מפרט שבניתי, תקציב בסביבות 5500: מעבדי אינטל‏ Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 1080 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E 660 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 235 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 325 כונני Floppy 1.44‏ FLOPPY Samsung 1.44MB Floppy Drive Black 60 צורבי DVD‏ LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) 120 מאווררים וג…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. הנה המחשב שאני מתכוון לקנות המחשב לא נועד לOC אלה למשחקים כבדים מאוד בבקשה חוות דעת למה לא מדובר פה במעט כסף אז אני מקווה שהוא טוב תמיד לקחת דעות של מקצוענים זה טוב!!! ועוד שאלה היא אליכם אני צריך למחשב הזה גם מארז יפה וספק טוב שיחזיק לי מחשב כזה המארז והספק צריכים להיות מהחנות KSP למה אני קונה את כל המחשב משם.......... אז תודה רבה לכל העוזרים ואם מצאתם את המארז והספק שהיחזיקו את המחשב הזה אז נא לכתוב הודעה עם קישור לדף של המארז ושוב תודה!!!! (דרך אגב שהמארז לא יעלה על 600-700 שקל גג) להלן המפרט הגבוה ממחירון זה ונמצא בסניפים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1190 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA3J S-754 sata, gbl 1 620…

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. אהלן אנשים, קודם כל תודה מראש לכל העוזרים. קצת פרטים לפני המפרט: 1. תקציב מקסימאלי - 6000 ש"ח. תקציב גמיש, ניתן לחרוג. 2. המחשב מיועד להחזיק כמה שנים טובות, המחשב הנוכחי כבר מיצה את עצמו.. 3. יש צורך בציוד הקפי, אין העדפות לדגמים. 5. שקט לא קריטי.. 6. אשמח לשמוע פירוט על OC 7. קונה את המחשב עם ווינדוס8 8. אין חנות ספציפית, שמעתי המלצות על TMS.. 10. לא צופה שדרוג מאסיבי בעתיד.. הרכבתי פה משהו ראשוני, אשמח לשמוע על שינויים / שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1034 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪196 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 …

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים.(חדשים וישנים) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד רק לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Far cry , GTA V , Assassin's creed , וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. מה קורה חברים רציתי לרכוש כרטיס מסך ואז מעבד לוח אם וזיכרון אבל בגלל המחירים כרגע אמתין עוד כמה חודשים שיתאזן המחיר בשוק בכך אופן אמרתי לעצמי אולי בינתיים אשקיע קצת בכל עיניין הקירור כי המחירים די מאוזנים בשוק הקירור רציתי מארז ומאווררים שקטים קירור מעבד ואולי גם ספק אם צריך יש לי SEASONIC S12II 520W חצי מודולארי ועוד אחד לא מודולארי שחזר מRMA לפני שלוש שנים בגלל רעש במאוורר ומאז הוא שוכב כך שהייתי מעדיף לא להחליף ספק אם לא ממש חייב המחשב שאקנה יהיה על בסיס דור 8 של אינטל השאיפה ל 8600K אבל לא סגוריעול להיות 8400 16GB זיכרון שני כונני SSD וגם HD רגיל הכרטיס מסך אמור להיות 1070 בתיקווה שיצאו דור ה 20XX של NVIDIA אז ירדו המחירים אבל יכול …

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. יש לי מחשב נייח בן 10 שנים בערך ואני רוצה לקנות אחד חדש(הגיע הזמן..) * בעקרון יש לי מארז full tower של Lian Li(גם הוא בן 10 בערך) שעשוי מאלומיניום אבל בא לי להחליף אותו(אם מספיק מארז רגיל אז לא אכפת לי גם גודל רגיל) * יש לי כרגע מסך U2412M של דל, אני רוצה 27 אינץ * מספיק ספק כוח אחד(אני שואל בגלל שבמארז שלי יש 2 מקומות לספקי כוח) למחשב כזה או צריך 2? * אני רוצה SSD של 750-1000 ג'יגה * יש לי 3 הארדיסקים שאני ארצה לחבר למחשב החדש(הם בשימוש עכשיו), יהיה אפשר לחבר אותם? האם זה יאט אותו? * אני רוצה קירור טוב ושקט(6-8 בסולם) * לא מתכנן לעשות OC * יש צורך במערכת הפעלה(אנגלית) ואופיס(עברית) * הרכבה מחשב בחנות * שיהיה לוח אם עם כרטיס רשת ו…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. הי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד, חזק עם כרטיס מסך ייעודי. רצוי: מסך 15.6, זיכרון: לפחות 16GB, מעבד: i7, אחסון: שיכלול ssd, רזולוציה: לפחות 1920x1080. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ומשחקים לפעמים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pycharm ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MS Flight Simulator, command & conquer -מהי הרזולוציה …

21. Started by Old Cat,

התפרסמה ידיעה המצביעה על אפשרות שהשירות שלהם מתדרדר וגולש לתחומים רעים ומרחיקי לקוחות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3757504,00.html ידוע לכם? להזהר מרכישת DELL? היות והאתר נהנה מפירסום של עסק המבוסס בעיקר על מכירת DELL, המציע (ונכון שכך וטוב שכך) גם מכירה ללא מערכת הפעלה, מענין אם יהיה להם משהו אינטליגנטי ועניני להוסיף.

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. אהלן, אני צריך לרכוש שני מחשבים לעבודה בנוסף למחשב חדש הביתה. אני מאיזור תל אביב - אך יש עדיפות להזמנה מ-TMS (מאוד מרוצה מהשירות). מחשבים לעבודה: תקציב - 2000 ש"ח. שימושים - עבודה משרדית נטו (אופיס, אינטרנט). ציוד היקפי - מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. שקט - לא קריטי. מערכת הפעלה - ללא. הערות: אין צורך ביותר מ-500 ג'יגה איחסון... מחשב לבית: תקציב - 2500 ש"ח שימושים - עבודה משרדית + משחקים קלילים. ציוד היקפי - ללא (המסך הוא dell 2007fp). שקט - חשוב. מערכת הפעלה - ללא. הערות נוספות: כונן SSD קטן למערכת ההפעלה (שאר האחסון ע"ב כונן קיים), חשוב לשמור על אפשרות שדרוג של כרטיס המסך במידה ויעלה הצורך למשחקים כבדים יותר, בנוסף לתמיכה ב-Sata3 במידה ומשדרג את הכונן הקיים. (חשבתי על מ…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. איש תוכנה, לא מבין כלל בחומרה.. אשמח לעזרתכם- המטרה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק "להחזיק" 2-3 שנים.. תקציב עד 8K. המחשב משמש לפיתוח מערכות- יריץ DB, IDE, weserver, פיירפוקס וכרום במקביל, ubuntu בתור מערכת ההפעלה וVirtualBox שיריץ windows7 אני מניח שארצה להריץ משחקים מידי פעם.. אבל השימוש העיקרי הוא הפיתוח- לא לתת דגש על הצד המשחקי. מעבד intel i7- האם כדאי 920 עם OC (יש לציין שאינני יודע איך לבצע זאת) או 950? זיכרון 6Gig- תצורה של 3 כפול 2? שלתצורה תיהיה אפשרות להוסיף עוד במקרה הצורך.. דיסק קשיח Intel X-25 SSD 80G שיריץ את מערכת ההפעלה והתוכנות הכבדות, ועוד HD מינימאלי לדברים פחות חשובים (לא צריך שטח איחסון גדול, פשוט 80 גיג לא מספיק) אין צורך בציוד הקפי או מסך. רמת…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by noodle,

היי, אשמח להמלצה למחשב מ KSP (משיקולי קירבה). המחשב מיועד לשימוש כללי, עבודה, משחקים כגון NBA, FIFA תקציב 3600. תודה לעוזרים! פירוט למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3600 ש"ח, מקסימום חריגה של 400 עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה - וורד, אקסל, זום. משחקים - NBA, FIFA, גלישה, יוטיוב וכד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיש שקט כ…

25. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.