עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asa_s1,

יש לי מחשב של אסוס שנקנה בחו"ל בערך בן שנה + שנדלק מוציא חום כאילו הוא תנור אך לא מציג כלום. מי מכיר מעבדת מחשבים טובה ואמינה (כמובן שעדיף גם זולה) באיזור פתח תקווה לשם בדיקת המחשב. גמר חתימה טובה, אסף.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. לאור העובדה שהאסוס EEE הוותיק שלי (1005HA, בן 5 שנים) מקרטע באופן בלתי נסבל יותר (עקב שדרוג מאולץ לWIN7ׂ, כחלק מהחייאה) אני בחיפושים קדחתניים אחר מחליף זול ויעיל. שימוש: אופיס, אינטרנט. בגדול- תוכנות לא כבדות אבל אני מעוניין בביצועים מהירים וחלקים שמתבטא במהירות תגובה (והתעוררות) ומעבר בין משימות מרובות (לדוג: מספר מסמכים פתוחים, מספר כרטיסיות בדפדפן, PDF במקביל) רצוי (מדורג מהחשוב לשולי): מקלדת נוחה, סוללה, משקל, גודל מסך. לשם השוואה, יש לי חבר עם שימושים דומים ויש לו asus x5502c שפשוט טס ומרחף בקלילות בין כל המשימות (מעבד סלרון!). חיי סוללה מרשימים וגם הוא קל משקל. אמנם המקלדת לא הרגישה לי נוחה בכלל. בשיטוטיי מצאתי את ההצעה הבאה: dell latitude e6220 ב1555 ש"ח אני יודע ש…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. Started by neah,

היי בנו לי מפרט לפי הדרישות שלי ואני מעוניין לקבל חוות דעת לפני הקנייה. http://www.tms.co.il/preview/spec/gmu3x769 המחשב מיועד להחזיק לפחות 3\4 שנים בלי שדרוג, גיימינג כבד. ושאלה, האם הUPS הזה מKSP https://ksp.co.il?uin=9462 יתאים? מישהו יודע אם התוכנה שמגיע עם הUPS הזה מסוגלת לכבות את המחשב בצורה בריאה אם אני לא על המחשב באותו נפילת חשמל? תודה

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Aviad Ben Hamo,

שלום לכולם, מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה? יש לי כרגע מחשב בן 6 שנים ששודרג עם הזמן והגיע הזמן להחליפו. למפרט בתמונה יתווסף כונן SSD של סמסונג EVO 840 שרכשתי לפני שנה + כונן 1TB עם כל החומר האישי שלי. השימושים שלי כבדים אך לא כוללים משחקים כלל. המחשב דולק 24\7 ומהווה מרכז המולטימדיה הביתי [נמצא בסלון - אין לנו כבלים בבית]. חשוב מאוד מהירות המחשב, שיהיה לטווח ארוך, צריכת חשמל נמוכה. לא מתכוון לעשות OC. תמיכה בכל פורמטי הסרטים ועבודה עם קודי. הזרמת סרטים וסדרות למחשבים אחרים בבית, עריכת מסמכים באופן יומיומי. יש מספר תוכנות גיבוי שעובדות כל הזמן ומסנכרנות ללא הפסקה כגון דרופבוקס, גוגל דרייב, crashplane, ועוד. …

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום השמח לאזרה אני קבר מתכנן 5 חודש לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה ממש על זה כי שלי לא גורף את המשחקים ועריכה הבסיסית שלי השמח נוראה לעזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדייף שלא אבל אם זה שיפור משמשעותי אז 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים בעיקר, תיכנות ,עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המישחקים בחדשים ואלה שיגיעו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. אז ככה המטרה היא משחקים כבדים ואוברקלוק. תקציב:10.000 צריך: מעבד , לוח אם , זיכרון , הארד דיסק מארז , צורב dvd כרטיס מסך אז ככה מעבד אני רוצה כמובן amd 64 בקשר ללוח אם אני מיתלבט בין msi ל gygabyte זיכרון אני לא מבין בתיזמונים ולא בכלל בזיכרון אני רוצה ג'יגה של זיכרון שניים של 512 הארד דיסק 200 ג'יגה maxtor 7200 rpm sata מארז אני רוצה את ה Thermaltake Modern Life Style Damier 6000A עם לדעתכם זה לא טוב או מבוזבז מדי המארז אז תביאו לי אחר שיהיה יפה כרטיס מסך תמליצו מה שבא לכם! תודה על הכל! ועוד משהו שאלתי איזה טכנאי מחשבים והוא אומר שלא כדאי לקחת את ה msi כי הוא לא טוב או לא יודע מה הוא זיבל אז אני צריך שתגידו את דעתכם

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך ומקלדת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם יהיה שיפור ניכר במערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, GTA, NBA2K, ועוד משחקים מודרניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. 4. האם יש רכיב שאין …

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by גיא קדר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך מעט,מעדיף לנצל את רוב התקציב למחשב טוב יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל6700 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ממשחקים,גיימינג ואולי מעט עריכה בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטנייט,פאבג,סיאס גו,קול אוף דיוטי בלאק אופס 3-4,ג'י טי איי 5,פיפא,אוברוואטץ' ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. 1.התקציב המרבי הוא 3000,יש אפשרות חריגה. 2.שימוש המחשב הוא גלישה-אוהבת לפתוח המון טאבים במקביל, וצפייה בסרטים, ולימודים. 3.רצוי שיהיה 8 ram, וכונן ssd 7. שיגיע עם וינדוז 8. בעל של חברה יהיה בארהב, אז אני רוצה להזמין מהחנות של לנובו, יש מבצעים ביום הקרוב. 12. חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר עמיד, ברור לי שזו בקשה לא פשוטה כשמדובר במחשב נייד. היה לי לנובו יוגה 2, ששרד כמעט חמש שנים, ועבד ללא דופי, אוהבת את העיצוב של לנובו, וחשוב לי שהמחשב לא יראה כמו גוש מתכת, למשל מסדרת הthinkpad בלבד, שהם עמידים, אבל לא מעוררים שמחה בליבי. מצרפת את הקישורים למחשבים של לנובו שמצאתי, ואשמח להבין מה ההבדל ביניהם, על מנת להזמין. תודה רבה https://www.le…

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. תנו לי את הדברים הכי טובים שיכולים להיות קיבלתי כסף מהבר מצווה ממש המחשב הכי טוב ב11 אלף שקל

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by rronon,

מפרט למחשב ב 10,000 ש"ח. מארז: Gigabyte 3D AURORA - GZ-FSCA1-ANS- Silver + ספק W 630 . לוח אם: ASUS P5WD2-E PREMIUM מעבד :intel Pentium D דגם 960D כרטיס זיכרון: שתי כרטיסים Kingston KVR667D2N5/1G כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7900GTX 256 mb DDR3 דיסק קשיח : WDC 160GB SATA 2 כונן אופטי : NEC-DVD RW ND-3350A כונן דיסקטים: FDD 1.44MB

• 60 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by dorfmagician,

אהלן, המטרה העיקרית של המחשב: עיצוב גרפי מטרה משנית: הורדות (והרבה!) מחשב מספיק חזק להריץ את ויסטה מארז: חייב מארז עמיד, חזק (עדיף מתוצרת IBM) מאוורר היטב מעבד: באמת צריך המלצה טובה כאן, שמעתי שמעבדים של AMD מתמודדים עם Intel מאוד טוב בזמן האחרון... דיסק קשיח: מינימום 160GB SATA2 צורב DVDRW כרטיס מסך: מספיק חזק לעבודות עם פוטושופ, פלאש, פריהנד ו-MAYA וכמובן, תומך בהתקן העתידי DirectX 10 (חייב DVI!!) זיכרון: מינימום 1024MB (עדיף DUAL CHANNEL) מערכת צריכה לכלול מסך (מינימום "17) מחברה עם שם טוב מקלדת, עכבר אין צורך בכרטיס קול איכותי... לוח אם: תומך בשדרוגים עתידיים של כרטיסי מסך, מעבד וכו' מערכת הפעלה Windows XP Pro thx a bunch

• 35 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Niseg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית (photoshop) , עבודה משרדית , מדיה סנטר (לא משהו מיוחד צריך יציאת HDMI) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי אני רוצה שיוכל להריץ משחקים חדשים שיש כיום ובעתיד לא חייב במקסימום איכות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. היי, ברשותי נטבוק של אזוס עם מערכת הפעלה של XP ללא כונן תקליטורים. קניתי ווינדוס 7 שהגיע על דיסק. האם ניתן להתקין אותו ללא שימוש בכונן תקליטורים נייד? האם ניתן להתקין אותו בשימוש של הארדיסק נייד לדוגמא? תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3000 ש"ח יהיה סביר עם נסיון לחסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה. מחשב דולק יום יום כל היום מבוקר עד ערב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנה מוכרת כלשהי אבל מספר תוכנות משרדיות (ברשת משרדית ) וכן מספר טאבים של כרום ומסמכי אקסל/וורד פתוחים באופן קבוע 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD לא חובה מכיוון שהיום כבר משתמשים בכונן חיצוני/USB 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט כלל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מע…

18. אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שקל כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים ולדעתי הוא יעשה את העבודה שלו כמו שצריך יש לדעתכם רעיונות אחרים???הצעות??? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע...

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. טוב, ישר ולעניין. רוצה, וסגור על מחשב נייד. מחיר עד 6000. אני רוצה מחשב נייד שיוכל להרביץ משחקים כמו CSS, Far Cry, Crysis (לא נורא אם לא בגראפיקה מקסימלית), אבל שנגיד, משחקים כמו Black & White 2 וGuild Wars הוא כן יוכל להריץ על גראפיקה מקסימלית. אני גיימר אז הייתי מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכרטיס מסך טוב. חשוב לי שלא יהיה פחות מ250 ג'יגה בדיסק הקשיח, ולא פחות מ3 ג'יגה זיכרון ראם. הייתי מעדיף שיהיה XP ולא ויסטה, אבל זה פחות חשוב. אם אפשר אז שיישרוד עוד כמה משחקים עתידניים חחח.. למשל Huxley. הציעו לי כבר את ה HP DV51179EJ. אל תישאלו עכשיו שאלות במקום לענות בבקשה, אני ממש רוצה אותו ליום הולדתי שב23, ואני לא רוצה לחכות כמה ימים כדי שיישאלו "איזה מעבד?". המליצו ל…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by snir_the_king,

אני כבר שבועיים מנסה לבנות מפרט..בלי ציוד היקפי ובלי מסך..בבקשה תעזרו לי...

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by omer810,

היי חברים, אני ממש צריך מחשב חדש אחרי שהקודם נשאר בארץ. בגדול הצרכים שלי פשוטים: אני צריך מחשב נייד חזק ועמיד שיעבוד מהר מאוד בעיקר על הדברים הפשוטים: office, גלישה בחלונות מרובים באינטרנט. סרטים באיכות גבוהה וקריאה מרובה. מדי פעם גם תוכנות קלות ובסיסיות אבל לא מעבר. חשוב! בעתיד קרי עוד שנה המחשב עתיד לשמש ללימודים כך שרצוי שהסוללה תחזיק ככל שניתן. מאוד חשוב לי הנושא של המהירות והעמידות שכל היישומים יעלו מהר ושהמחשב יחזיק לאורך זמן. עוד משהו חשוב כמו שכתוב בכותרת אני עתיד לרכוש את המחשב באמריקה כך שאשמח להמלצות לקנייה כאן בבוסטון אם זה משנה. התקציב הוא סביבות ה- 700-800 דולר כשאני ראיתי מחשבים שלדעתי התאימו באמזון בסביבות ה560 ככה שזה גם נראה לי דיי הרבה. במידת הצורך ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. אני מעדיף מסך 19"... בלי עכבר ומקלדת, בלי צורב, ובלי שום ציוד הקפי חוץ מDVD... תודה לכל העוזרים..

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. המטרה: להרכיב מחשב לעבודה וגם לשעות הפנאי עם שילוב של חומרה יד שניה וחומרה חדשה. אני ארשום מה בכוונתי לרכוש ביד שניה (או שכבר רכשתי) ומה בכוונתי לרכוש מחנות. אשמח להמלצות שלכם מה כדאי לקנות משומש ומה לא, והאם הרכיבים טובים באופן כללי. פורמליות (מזל שאין תתי-סעיפים): 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 (כולל דברים שקניתי, פירוט למטה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. זאת המטרה פה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכל תוך כדי חיים ארוכים ומאושרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אכן. פרנסה/לימוד…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?5300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5600 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני עדיין לא יודע כי אני צריך לקנות מסך אבל הוא…

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by eins,

שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.