ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כנראה יקנה את המחשב הנ"ל של ASUS: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode= אני חיפשתי הרבה באינטרנט סקירה עליו או ביקורות ולא מצאתי שום דבר עליו. אפילו לא חוות דעת באתר מחו"ל. חייב שתגידו לי עליו אם הוא מומלץ או אולי מישהו קנה אותו ויכל להביא לי עליו חוות דעת . תודה
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב שולחני ביתי פשוט, אבל אני ממש לא מבין בתחום והעודף אינפורמציה מפיל אותי אז אשמח לעצה למפרט. בעיקרון המחשב יהיה מיועד בעיקר לגלישה ולתוכנות אופיס, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים. המחשב לא יהיה למשחקים או עריכת וידיאו מטורפת. שיהיה מעבד ממוצע+, אבל אין צורך שיהיה הכי מטורף בשוק. שיהיה שטח איחסון נדיב (אזור ה2 טרה נראה לי די והותר, אם זה ממש מייקר אז אפשר גם פחות), כמו כן רוצה שההדלקה והכיבוי של המחשב יהיו מהירים אז מניח שיש צורך באיזשהו שילוב עם SSD. לגביי כרטיס מסך אני מתלבט עם יש צורך, ממה שאני מבין במעבדים המודרנים של אינטל החישוב הגרפי המובנה חזק דיי והותר (אשמח לשמוע דעה בעניין). יהיה …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המפרט: Tsunami Virgo Blue 350W AMD Athlon XP 1900 GIGABYTE GA-7VRXP REV 2 + Sound OB Trascend \ Samsung 256mb DDR PC-2700 SUMA Geforce 4 Ti-4200 64mb Western Digital 80GB 7200RPM 8 mb cache יוצא כ-3500 ש"ח... המחשב לא מיועד ל-OC, הוא מיועד למשחקים ואין תקציב מוגדר, אך עדיף שיענה על הדרישות של משחקים כיום ויהווה מחשב סטנדרטי, וכמובן שחברי ישמח אם יצא בסוף יותר זול. הוא צריך רק את הרכיבים הנ"ל. הוא גם בטוח רוצה 80 ג'יגה... הוא לא קונה באינטרנט אז אין טעם שתדברו על בנדלים... 8) מה דעתכם?
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 16000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איפה שאפשר לחסוך אז לחסוך אבל אם זה יהיה שידרוג ששווה את זה אז אפשר גם לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית מורכבת + תלת מימד + עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AFTER EFFECTS + MAYA + PHOTOSHOP + REELFLOW + LIGGHTROOM + CINEMA 4D + 3D MAX פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על 2 מסכי DELL 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייח לאחי הקטן, אודה לעזרתכם בבחירת מפרט מתאים שיענה על צרכיו. תודה רבה :) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל - CSGO, maple story, overwatch, lol 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב …
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח אפשר לחרוג במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש במחשב זה למשחקים, אני רוצה מערכת למשחקים שתחזיק ל5-6 שנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הייתי רוצה לדעת מה גודל המארז מכיוון שאין הרבה מקום בחדר 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני עומד בפני בנייה של מחשב. את כל המשחקים שלי אני קונה דרך פלטפורמות כמו steam וכו'. אני בכלל לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בדיסק. תכל'ס, אם הייתם קונים/בונים היום מחשב.... הייתם טורחים לקנות כונן אופטי?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב: סרטים, אינטרנט, שמירת קבצים ותמונות. מחשב לסטודנט. גודל המסך 14'' בערך. מסך מאט. אפשר גם משהו שונה (יש יותר מבחר הרי עם 15.6) כל עוד זה מחשב קל לנשיאה (נועד לסטודנטית) רזולוציה רגילה. בקשת מסך שאפשר לראות את הסרטים מכל זווית. מקלדת 3 שפות רוסית אנגלית ועברית. תומך WIFI בתקן החדש ביותר שאפשרי... (AC?) מצלמה מובנית במסך. יציאת HDMI. לפחות שלושה USB. משקל: לא כבד זמן סוללה: לפחות 3 שעות בהפעלה רצופה דיסק קשיח גדול. (לא יודע אם SSD או רגיל) אחריות ל3 שנים לפחות כולל איסוף מהבית. כולל מערכת הפעלה וינדוס 10. במידת הצורך ניתן לעשות גם 4000 ש"ח אבל לא בטוח שצריך עם דרישות כאלו. בקשה לתת 2 הצעות אחת…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות גיימינג, ועולם החומרה אמנם לא סינית גמורה בשבילי, אבל אני רחוק מלהיות מומחה. הסיבה שלא רשמתי תקציב בכותרת היא שהתקציב גמיש מבחינתי, ואני מוכן לשלם הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. כמה הרבה? ובכן, קיבלתי מ-KSP את ההצעה הזאת (7.4K), וזה די קרוב לגבול העליון שאני מוכן להוציא (האמת היא שחשבתי שאצא הרבה יותר בזול לפני שנכנסתי אליהם...) אם זה מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות (נגיד 3-4 בלי שום שדרוג בביצועים סבירים, ועוד 2-3 שנים עם שדרוג קל עד בינוני), אז אני מוכן לעשות את המאמץ הכספי ולקנות אותו. השאלה שלי היא כזו: האם המפרט הזה מצדיק את המחיר? האם הוא משתלם או שיש מקום לשיפור ואופטימיזציה? …
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעדיף מסך 19"... בלי עכבר ומקלדת, בלי צורב, ובלי שום ציוד הקפי חוץ מDVD... תודה לכל העוזרים..
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה למחשב מ KSP (משיקולי קירבה). המחשב מיועד לשימוש כללי, עבודה, משחקים כגון NBA, FIFA תקציב 3600. תודה לעוזרים! פירוט למטה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3600 ש"ח, מקסימום חריגה של 400 עד 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה - וורד, אקסל, זום. משחקים - NBA, FIFA, גלישה, יוטיוב וכד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיש שקט כ…
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! היום חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב 9000 וזה מה שיצא לי: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 685.34 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ ¤ 673.92 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2440.91 ] 1 Sou…
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש שיחובר לטלויזיה בסלון. כרגע הטלויזיה היא 1080P, אבל תשודרג בעתיד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומדיה לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שיהיה שקט בזמן שימוש בסיסי (לא משחקים). שליטה חיצונית יכול להיות נחמד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא, אבל אפשרי 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אממ התקציב 4000, 4100 גג גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. זיכרון 1024 כמובן אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. (לוח אם שיהיה פשוט..) לכלול הרכבה בתקציב! אני קונה בכרטיס אשראי אז להתחשב בזה.. וזהו תודה!
-
- 65 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נייח ב5K לעריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (Topaz AI, Vegas, Davinci), למידת מכונה מקומית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. אבל רוצה לציין שמעדיף אחסון 1 או 2 טרה למערכת ההפעלה מהיר (NVME הכי מהיר היום?) ואפשרות לחבר 6 דיסקים קשיחים נוספים בנפח 16T כל אחד בתוך המארז ב RAID 5 (הדיסקים הקשיחים קיימים מוכנ…
-
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך ומקלדת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אם יהיה שיפור ניכר במערכת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, GTA, NBA2K, ועוד משחקים מודרניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה למסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת. 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, בחודש הבא בסביבות 16.10 אני בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש חשוב לציין שאני לא מעוניין במחשבי אפל. מאד חשוב לי מחשב נייד חזק שימשוך לי לכמה שיותר שנים, חומרה איכותית קל משקל שיהיה קל התנייד איתו, בעיקר לשימוש יומיומי כמו גלישה ותוכנות אופיס לגבי הגודל רצוי 13 אינץ אבל אם יש משהו מטורף וקל עד 15 מקובל התקציב 1500$ גמיש כלפי מעלה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
היי, בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך אני לא אתנגד המטרה היא לשחק על ההגדרות הכי גבוהות ושהמחשב יסחוב לתקופה ארוכה 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - גמיש, אם אפשר לחסוך בצורה ניקרית בלי שום הרעה משמעותית, אז מגניב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (19…
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כן זה קרה.. ביום שהוכרז שצריך להישאר בבתים, מחשב הסלון התפגר (אומנם לוח האם אי שם מ2004 עם Q6600 ו-RX5870, לא בדיוק חומרה עדכנית, אבל בחר לעצמו זמן למות). אני מחפש תחליף עדכני, שישרוד בערך את אותו הזמן בחיים. האם למישהו יש ניסיון עם מחשבי המיני של אסוס ? - ספציפית סידרת PN61 הבנתי שכבר צפוייה לצאת בקרוב סידרת PN62, שאולי בנס תגיע לישראל אי שם ביוני. האם שווה לחכות ?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים , בניתי מפרט למחשב גיימינג ומשרד בתקציב של 6500 ש"ח וצריך את דעתכם: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 196 לוחות אם: Gigabyte B450 Gaming X כמות: 1 - מחיר: ₪ 415 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh White w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 414 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W EARTHWATTS GOLD PRO כמות: 1 - מחיר: ₪ 369 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 683…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שקלתי לחכות מעט, לראות אם בכנס של NVIDIA תצא הכרזה על כרטיס מסך חדש או משהו אבל הבנתי שזה לא הולך לקרות ולא הולכת לצאת חומרה חדשה בקרוב אז אמרתי כבר נקנה משהו. תודה מראש לכל העונים. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר משחקי רשת וצפיה בסרטי בלו ריי 1080 3D במקרן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טוב, כבר הייתי סגור על מפרט מסויים אבל TMS התקשרו להודיע שחסרים כמה חלקים והם לא יחזרו למלאי. החלטתי להרכיב משהו שונה. מעבד: INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1098 לוח אם: ASROCK FATAL1TY PERFOMANCE Z77 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪831 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL + NEVER SETTLE BUNDLE - "מבצע פורים" אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1800 מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 אחריות: שנה. מחיר: ₪498 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪416 קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 EVO - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 דיסק קשיח: SEAGA…
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג, אבל מקסימום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - mass effect andromeda וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. …
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-