עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי שני דיסקים מאותו דגם: wd elements desktop 1.5TB usb2.0. שניהם עבדו מצוין על המחשב הישן שלי, ואחד מהם יחסית חדש כך שלא אמורה להיות בהם בעיה כלשהי. העניין הוא, שלפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, וההתנהגות של הדיסקים עליו בהחלט לא תקינה: עושה רושם שיש למחשב איזשוהי בעיה "לעורר" אותם מהIDLE. זה קורה פעם בכמה ימים, שאני ניגש לאחד ההארדיסקים, מרגיש שהוא מתחיל להסתובב, אבל המערכת מתחילה לקרטע, עד שאין ברירה אלא להוציא את ההארדיסקים מהשקע. אפילו כיבוי והדלקה מחדש של המחשב לא עוזרים- חייבים להתחל ידנית את הדיסקים. ניסיתי להעביר את הדיסקים לכניסות usb אחרות וזה לא עזר(ניסיתי גם על 2.0 וגם 3.0). כרגע היסרתי את הדרייבר של intel usb 3.0, למקרה שזה גורם לבעיה(נחייה ונראה). מעבר לז…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by mr559,

שווה לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9999

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. קניתי מעבד לוח לפני כמה ימים עשיתי פורמט ועכשיו קניתי SSD ואני רוצה להעביר את ההתקנה של הוינדוס ל SSD מבלי שאצטרך לעשות שוב פורמט והתקנה מחדש של כל הדברים. איך אני יכול לעשות את זה ?

• 8 תגובות
    • 10.1k צפיות
  4. Started by Torian,

שלום, לאחר הקנת הגרסא החדשה של ssd tool box הוא מציג לי את נתוני הSMART בצורה לא טובה כמו בתמונה המצורפת, אשמח לדעת אם מדובר בבאג או שככה זה צריך להיות, ואם זה תקין אז איך קוראים את הנתונים האלו?, האם עוד מישהוא נתפל בתופעה עם הגרסא החדשה?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by yakir4u,

http://ksp.co.il/?uin=18002 http://ksp.co.il/?uin=12760 אני מתכנן לקנות את שני הכוננים הנ"ל האם אני ירגיש הבדלים בקריאה של סרטים (1080P) מהHDD לעומת 7200RPM?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by darky,

שלום יש לי דיסק או קי מהסוג הזה, ניסיתי להתקין עליו U3 הורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי אבל ברגע שאני מפעיל את ההתקנה הוא כותב שהוא לא מזה DISK ON KEY, נראה שההתקנה לא תומכת בהתקן זה, האם זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by SPONER,

רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by Symbore,

למחשב שלי מחוברים מספר כוננים כאשר כונן אחד באופן תמידי נתקע למספר שניות וממשיך לפעול כראוי לאחר מכן. על פניו נשמע כתקול? העניין שהתוכנה של western digital מראה כי הסמארט תקין, בדיקה קצרה תקינה ובדיקה ארוכה (אשר בודקת סקטורים פגומים) תקינה. סוג הבעיות: 1) נכנס לתיקיות ואז פתאום המחשב מתחיל לחשוב למספר שניות ורק לאחר מכן נכנס 2) רואה סרט אז לפעמים הסרט נתקע למספר שניות ואז ממשיך לפעול כראוי 3) רואה סליידשואוס ואז לפעמים במעבר מתמונה לתמונה הכונן נתקע למספר שניות ואז ממשיך כרגיל 4) (יכול להיות שלא קשור אך שוב מפויע רק בכונן זה) לפעמים מופיעים בסרט ארטיפקטים ואם אני מחזיר את הסרט אחורה, הארטיפקטים נעלמים. כל הבעיות הן רק בכונן הזה, השאר עובדים כרגיל. כמו כן, זה דבר יחסית ח…

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by pr0zaq,

אהלן חברים יש לי כונן SSD שעליו מותקן מערכת ההפעלה וקיובייס (המחשב מיועד לעריכת אודיו ) ועל Seagate Backup Plus 3TB כל הסמפלים פלאגינים וכל התוכנות שלא קשורות למערכת ההפעלה , אני מקבל מהירויות ממש איטיות (העברת קבצים עד 18 מגה לשניה וגם פחות לא משנה אם זה מחובר בUSB3 או 2) ומלא תקיעות בעבודה עם סמפלים או כל מה שיושב על הכונן ! ניסיתי לבצע בדיקה ב HD TUNE וזה לא נותן לי ... וגם מזהה לי את הכונן בתור כונן של 375 ג'יגה . יש לי מחשב סבבה לגמרי : i5 3570 3.4GHZ 16GB DDR3 1600HZ ga-b75m-d3h חייב לתקן את הבעיה ! תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by mushon26,

קניתי את הכרטיס הזה: SanDisk 32GB Extreme SD Card (SDHC) 45MB/s - Class 10 אלה הם התוצאות של בדיקת המהירות, האם הם לא נמוכים מדי? מהירות הקריאה והכתיבה המקסימליים הוא 45 מגה לשניה ציפיתי להרבה יותר מזה. אגב הכרטיס נקנה מהאתר Mymemory.co.uk, האם הכרטיס פגום, האם אלה הם התוצאות שצריכות להתקבל? אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  11. הדגשתי את העיקר POWER OF ONE or WEAKNESS OF 0.67 - how to avoid getting the bad drive version... October 20, 2012 By niels Size Name:2TB ok, so this drive is listed as the "Seagate ST2000DM001" and guess what; other than that it sports 2 Terabytes, it tells you nothing whatever about what drive you'll end up with, because Seagate has chosen to obscure and omit relevant Data between different builds with vastly different performance. The short advice: Only purchase versions xxExxxxx [and possibly x24xxxxx - x24 is unverified info so far, see notes below] of the 2TB model. This uses 2 platters and 4 heads. It performs 30% better than the version with 3 platters, which…

• 36 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. חברי הפורום שלום לאחר 6 שנים הצורב שלי הפסיק לעבוד - הוא מסרב להיפתח ולהיסגר, ולפי איך שהוא נשמע, משהו לא תקין במנוע שלו. לכן, למרות השימוש המועט, יש לי צורך בצורב חדש. במפרטים המומלצים הכונן האופטי המומלץ הוא "LG/Samsung DVD-RW SATA". לעומת זאת, בחיפוש בפורום עולה שדווקא הכיוון הוא על הצורב של ASUS, ובפרט על ה Asus DRW-24B5ST (באתר הרשמי יש רק עוד דגם נוסף, ה DRW-24B3ST). ממה שאני רואה בחיפוש בחנויות מחשבים באינטרנט, ההבדל העיקרי הוא באחריות - לצורב של אסוס יש שנתיים אחריות ולשאר - שנה. האם הצורב המומלץ כיום הוא עדיין ה Asus? האם אחריות היא השיקול היחיד בקניית צורב כיום? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ha,

התחדשתי בספר אלקטרוני אך הוא דורש שימוש ב SD-Card להתקנות וכדומה. הנושא לא מוכר לי ואשמח לדעת מספר דברים. -האם SD ו microSD זהים חוץ מהגודל הפיזי שלהם? כלומר עם שימוש במתאם הפלסטיק לא אראה שום הבדל? -האם ישנם איזו שהם סטנדרטים ל SD-Card? -האם ישנו הבדל בין הסוגים השונים (אורך חיים, אמינות וכדומה)? -איזה SD של 16G מומלץ?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. היי, רכשתי את הכונן Transcend StoreJet 35T3 ויש לי שאלה קטנה לגבי התפעול שלו... לכונן אין אפשרות לכבות אותו, הוא מתחבר לחשמל ובכבל USB 3, ברגע שאני מדליק את המחשב הכונן נדלק וכנ"ל גם בכיבוי. רציתי לדעת האם להשאיר אותו לעבוד ככה או שפשוט לנתק את הUSB כשאני לא משתמש בו, אני לא רוצה שהוא יתבלה ויעבוד סתם כשאני לא משתמש בו כי הוא משמש רק לגיבוי. אזז.... לנתק? או לתת לו לעבוד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות קשיח פנימי של Segate בנפח 4TB (מק"ט ST4000DM000) הוא יצטרף למספר קשיחים פנימיים שכבר יש לי מאותה סדרה (Barracuda) בנפח 3TB. אני מעוניין לחבר אותם בצורה חיצונית ע"י חיבור eSATA 6Gb/s. כרגע אני משתמש ב-iStarUSA xAGE902DU-SAU SATA Hard Drive Docking Station: למוצר הנוכחי תמיכה רק ב-USB2.0 וב-eSATA 3Gb/s. אני מחפש מוצר דומה עם תקן בעל הדור המתקדם יותר, עם אפשרות לחיבור של לפחות 2 כוננים במקביל. נקודה חשובה נוספת היא, שאני מעוניין ביכולת לחבר/לנתק כונן בודד כל פעם, ולכן חשוב לי שיהיה לעגינה חיבור eSATA נפרד לכל קשיח. ישנם מספר מוצרים שמשתמשים בeSATA/USB בודד, עם Port Multiplier, ואז גם אין יכולות Hot Swap, וגם יש פגיעה בביצועים. תודה מראש ספיד

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. יש לי חבר מהעבודה שעושה התקנות בסיסיות לאנשים, החבר הזה עשה התקנה לאיזה בחור למחשב חדש ולאחר שבוע הבחור החזיר לו את המחשב בטענה שמערכת ההפעלה לא עולה..עד פה. כאשר חבר שלי שעושה התקנות, ניסה להעלות את המחשב הוא ניסה להעלות את windows repair של WIN 7 . באחד החלונות שם הוא הבחין ששמות המחיצות השתנו. הארדיסק של 1 טרה, ה100 מגה שמוקצים למערכת מופיעים כ-C, מה שהיה C מופיע כ-D כ250 ג'יגה, ומה שהיה D מופיע כ-E. הוא טוען שזה קשור לווירוס וכנראה משהו שהתקין הבחור(בעל המחשב) גרם לתופעה. יש למישהו רעיון איך להתגבר על זה או כתוצאה ממה זה נגרם?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  17. במחשב מותקן SSD 840 של סמסונג והBIOS מקונפג על AHCI היום קניתי דיסק קשיח חדש של סיגייט 3T כדי שישמש לאחסון. בהתחלה הוא בכלל לא זיהה אותו ורק אחרי שנכנסתי לכלי ניהול הדיסקים ראיתי את הכונן עם אפשרות לפרמט 746 גיגה בלבד. Windows7 64bit I5 2300 INTEL dh67bl מה עושים? מחזירים לחנות?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  18. היי, אני מתכנן לקנות כונן חיצונים של 3 טרה ואני מתלבט בין כמה דגמים ותהיתי אם מישהו יוכל להמליץ לי מה עדיף ולמה. [h=1]Transcend StoreJet 35T3 TS3TSJ35T3:[/h]http://ksp.co.il/?uin=17091 [h=1]Seagate Backup Plus Desktop Drive STCA3000200:[/h]http://ksp.co.il/?uin=18815 [h=1]Western Digital My Book Essential WDBACW0030HBK:[/h] http://ksp.co.il/?uin=13384 [h=1]Western Digital Elements 3TB 3.5 Inch External HDD USB 2.0:[/h] http://ksp.co.il/?uin=17456 ה Seagate יקר יותר מהאחרים, האם הוא שווה את זה? אני לא כל כך מכיר את החברה Transcend' האם היא בסדר ובטוחה? ושאלה אחרונה אין לי במחשב חיבור USB 3, האם זה אומר שיהיו לי בעיות או שהם יעבדו גם עם החיבור USB2, ואם כן צריך לקנות כבל נו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HD נייד 2.5" ללא חשמל. חשוב: אני עובד על macbook pro וגם על windows ב pc נייח. usb 3/2 exFAT - חייב 1TB ומעלה תקציב עד 400 שקל +- אשמח לקבל המלצות אני אישית התלבטתי בין: a-data ch11 WD My Passport Transcend StoreJet 25M3 או 25H3P שאין לי מושג מה ההבדל ביניהם. אשמח לעזרה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by motogt,

שלום לכולם, צריך המלצה לכונן חיצוני 2 או 3 טרה לגיבוי. חשוב שיהיה עם ממשק USB 3, עדיפות למהירות 7200. הבנתי שעדיף להתרחק מWD כיוון שהמידע על הדיסקים שלהם מוצפן ואי אפשר לשחזר אותו במקרה הצורך (זה נכון?), ומצד שני הדיסקים של סגייט הם במהירות 5400. מידע רלוונטי והמלצות יתקבלו בברכה. המון תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. שאלה בכותרת, אשמח לתגובות...

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by rockstarr,

מה הדרך הכי מהירה לפירמוט ההארדיסק כך שכל המידע שיש עליו יהיה לא ניתן לשחזור באופן מוחלט?

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by swetsaar,

שלום יש לי כונן חיצוני 2.5 wd my passport 2tr לפני מספר שבועות הוא פתאום הפסיק להופיע לי במקבוק, ניסיתי לעלות אותו דרך הדיסק יוטיליטי, הוא הצליח לעלות אבל לא העלה את הקבצים, ונכשל לעשות ריפייר. יש לי אופצייה לשלוח אותו לארצות הברית כי האחריות שלי עדיין בתוקף אבל מדובר על זמן וגם על כסף של משלוחים. יש מעבדה אמינה שמישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  24. רכשתי היום דיסק קשיח נייד של TRANSCNED 750GB עשיתי לו פורמט והגדרתי אותו ל FAT על מנת שאני יוכל להעביר סרטים אליו ( וקבצים אחרים מעל 4 ג'יגה) וכאשר אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי מופיע לי על המסך הודעה " בעייה בהתקן USB . בדוק USB" חשוב לציין שההתקן מתחבר מצויין למחשב ומנגד כאשר אני מחפש DOC 32 גי'גה לטלויזיה הכל עובד חלק וניתן לראות סרטים באופן מושלם! בבקשה עזרה! (אולי בגלל שאין להתקן מספיק מתח? מכיוון שהיציאה מההתקן USB או כפול ואני מחבר לטלויזיה רק את אחד עם הכבל העבה כמו שאני עושה כאלה אני מחבר אותו למחשב) תודה רבה על העזרה מראש.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  25. אני אחר חיפוש ל4 כונני 2TB ל NAS, כבר הבנתי ש WD ו Seagate בעייתיים מהבחינה הזאת, מבחינת מספר פלטות, לפחות בכונני 2TB, שיש גם יחידות של 2 ו של 3 פלטות, הבנתי שכמה שפחות, יותר טוב? כי יש פחות חלקים?, חיפשתי ונתקלתי בדגמים של Toshiba, הם גם מתגעים ב 1TB פר פלטה, אבל הבנתי שזה בעצם Hitachi לשעבר..אז לא ידע כמה הם טובים בכלל

• 4 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים