אקטואליה ותרבות
פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!
6,174 דיונים בפורום זה
-
...וואי, המפגש אתמול התחיל יבש אבל נגמר עם עוד 2-3 אנשים חביבים בפאב. אכלנו, שתינו, צחקנו, ניסינו לברר למי מאיתנו הבחורה בפינה עושה עיניים, חזרנו -2 בלילה, הלכתי לישון ב-3 וקמתי חצי מתה בבוקר. חיממתי צלחת וזחלתי לי לעבר הטלויזיה לראות מה יש. לא היה כלום, אבל בערוץ 2 היה איזה סרט קצר. מה שגרם לי לא להחליף ערוץ היתה השחקנית הראשית דוידה (אינני זוכרת את שם משפחתה), אותה הסבתא המצחיקה מהפרסומת של חברת החשמל. חשבתי אולי יהיה משהו מצחיק בסגנון "בנות הזהב" או משהו אך טעיתי בהערכה. הסרט עסק ככל הנראה לכמה קשים חייהם של קשישים רבים, גם מפחינה שהם כבר לא חזקים ונמרצים כמו פעם, לא רואים/שומעים טוב, גם מפחינה כלכלית, אך מה שמטריד ביותר היה שהסביבה לא מקלה עליהם. לסרט קוראים "יומולד…
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ארץ אוץ זה כאן - דחלילים יחליפו את שוטרי התנועה בכבישי ישראל וזאת בשל מחסור בתקציב ובכוח אדם. זה נורא נחמד שהם פירסמו את זה כי עכשיו אף נהג כבר לא ישים על חוקי התנועה שכן, בפעם הבאה שיראו שוטר או דחליל, הם יחליטו מראש שמדובר בדחליל והאמת, האם יש דרך להבדיל? (חוץ מלהתבונן על הדחליל דקות ארוכות ולראות אם הוא יגרד את הביצים...). גימיקים ופתרונות יצירתיים - משטרעת ישראל בע"מ. : http://www.nrg.co.il/online/1/ART/766/525.html
-
- 60 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני משער שרובם ככולכם שומעים מוזיקה, אז אני מציע שכל אחד ירשום את הלהקות\זמרים\שירים האהובים עליו... ונתחיל בי: Led Zeppelin - Stairway to Heaven Dream Theater - Lost Without You Metallica - Master of Puppets System Of A Down - Toxicity Nightwish - Nemo Blind Guardian - The Bard's Song אממ יש עוד הרבה להקות פשוט לא עולה לי בראש כרגע...אעדכן מאוחר יותר
-
- 95 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי ב-MSN בושה וחרפה: http://web.msn.co.il/msn/news/1E8E07988746427099AAEE453DD9D1C1.htm
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקיץ הזה ראיתי המון סרטים בעיקר חדשים ואני חשבתי לעצמי איזה חרא של סרטים הם מתחילים לחזור על עצמם או שפשוט העלילה בהם על הפנים ומסתבר שאני לא היחיד שחושב ככה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2960053,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז קראתי בעיתון לגבי ההצעה לתעודות הזהות האלקטרוניות החדשות, בקיצור מה שהם טוענים, החלפת כל התעודות זהות והרשיונות נהיגה בכרטיס מגנטי, אשר מתעדכן כל הזמן, יועמדו תחנות שבהם אתה יכול לשלם אגרות וכל הדברים שצריך בשבילם תעודות זהות והכל, בלי לעמוד בתוריד, בלי פקידים בלי כלום, משמע חסיכת כוח אדם, זמן, אבל! פה מגיע האבל, כל אחד יחוייב לשלם 50 שקל בשביל לקבל את התעודה, עכשיו אני שואל את עצמי, למה אני צריך לשלם על משהו שהמדינה מכריחה שיהיה לי אותו?! וכאילו, מה עם הכסף שהם ירויחו עקב חסיכה בכוח אדם, וסגירת סניפים לא שימושיים?! אם הם היו אומרים, תשלמו 50 שקל, עוד שנה שנחזיר את הכסף, תקבלו בחזרה, אז סבבה, אבל למה לשלם על משהו שהם מכריחים אותנו לקבל?! לי כרגע אין ממש דעה של נגד א…
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
-
יש פה אוליי איזה ילדה קטנה שרוצה לדבר? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 26 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
טרמפ תמים וחיבוק מהטרמפיסטית (שהוא כלל לא ביקש) הפכו את חייו של נהג נכה אחד, בן 52, מרחובות לסיוט. הנהג הסיע את הטרמפיסטית לביתה ושילם על כך ביוקר רב אחרי שכמה ימים לאחר ההסעה, הגיעה הנערה לביתו יחד עם חברה בן ה-17 ואיימה להתלונן במשטרה שביצע בה מעשים מגונים אם לא יתן לה כסף. האיש נבהל ומסר לחצופה 10,000 שקלים בתיקוה שבכך תסתיים הפרשה אך לא כך: לאחר שרכשה בגדים, טלפון סלולרי וירדה לנופש באילת עם חברה, ובשובה כשראתה שנגמר הכסף, היא החליטה שהאיש העומלל הוא מעתה מקור פרנסתה החדש ושבה אליו באיומים ובדרישה שיתן לה גם את האוטו שלו. כמה אדם יכול לסבול? נשבר אז הולכים למשטרה. השניים נעצרו ונשלחו ל-5 ימים של מעצר בית עד פתיחת ה- -הליכים נגדם והגשת כתבי אישום. איזו חוצפה! תגיד…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני מספר ימים שאול מופז הכריז בחגיגיות יתרה כי הוא מאשר חלוקה של נשק לשוטרים פלסטינים מה שגרר תגובות סוערות, מודאגות ודיי... עויינות מצד אזרחי ארצינו הקטנטונת והוא מיהר להסביר שהוא לא הולך לתת להם רובים אלא אקדחים ואלות. מה? אקדח לא יוכל להרוג? הם לא ימכרו אותם לארגוני טרור? והאלות? בטח יכו את הנשים שלהם עוד קצת, מה כבר הם עושים יותר טוב מזה? לטענת מופז, ההחלטה נועדה למנוע אנרכיה בראשות (למי שרק עכשיו התעורר, היא כבר שם שלוש שנים או יותר). האם זה באמת יפתור את בעיות הפשע, האלימות וההתפרעויות בראשות או שהאם השוטרים שמצדדים בחבריהם האזרחים (או סתם פוחדים שישחטו להם את המשפחה על שיתוף פעולה) יבצעו פעולות איבה נגד ישראל בעזרת אותו הנשק שמופז נותן להם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור רוצים לארגן הצעת חוק מסודרת הקוראת למיסוד הזנות. מה אתם חושבים ? בעד נגד ? מצד אחד - הזנות תהיה דבר חוקי עם פיקוח רפואי, הממשלה תרוויח מזה הון כי הזנות היא תחת חסות ממשלתית, אין כסף שחור, ירידה משמעותית בפשע.. ופגיעה בנשים וניצול מצד הסרסורים, זונות לא יעבדו ברחובות לעניי כל ולעניי ילדים אלא יהיה היתר להם לעבוד בבתים כחוק ובסופו של דבר - כך האזרח הקטן יהנה מהקלות במיסים ומרווחה כלכלית מחזורית, שהמדינה תהיה למדינת רווחה במלוא המובן. מצד שני - לתת לגיטימציה למקצוע אינה דבר חיובי, פגיעה בכבוד הנשים, המדינה הופכת לסרסור משל עצמה.. אני חושב שכדי למסד את הזנות מהסיבות הרבות שציינתי, אז מה דעתכם בנושא ? LOL
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
מניין ההרוגים בדליקה שפרצה במרכול באסונסיון (עיר בפרגוואי) חצה את קו ה-400, ועשוי להמשיך ולטפס. בעל המרכול ושלושה שומרים במקום נעצרו, והואשמו בהריגה. זאת על רקע דיווחים כי דלתות המרכול ננעלו מחשש שהנוכחים יימלטו מבלי לשלם. הממשלה מזרימה מלט ובטון לבתי העלמין, שהחלו קוברים בני משפחה בקברי אחים. איך אפשר לעשות דבר כזה??? http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2957874,00.html
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כבר ידוע שלראשויות אין כסף אבל זמן לריב יש תמיד, ובשפע, והם אפילו לא יחסכו באוכל בשביל זה, גם ביודעם שיש אנשים שזה חסר להם. מי הנבל ומי הנבזה? הפעם - ראש עיריית קריית מוצקין, הלה הוא חיים צורי. חיים צורי מואשם בכך (טוב, עוד אין כתב אישום אבל זה נשמע טוב) שבעט הישיבה העירונית לבינוי ותכנון, הוא יידה עוגה על חבר וועדה ולהוסיף שמן למדורה, הוא זרק בקבוק מיץ אשכוליות (לא סתם!) על ראש עיריית קריית-ים, שמואל סיסו שבתגובה הטיח בו מטר של קללות עסיסיות. כשלראשונה הגעתי לצבא ופגשתי אנשים מכל רחבי הארץ, הבנתי שסטריוטיפים קיימים לא רק לפרדס-כץ, פתח-תיקוה ובני-ברק אלא גם לקריות. כולם אמרו לי שבקריות (ובטירת הכרמל) יש הרבה חולי נפש ומופרעים. עכשיו אני מבינה גם על מה הם מדברים. עכשיו …
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//568586 לא יאומן פשוט לא יאומן כמה פיגור יכול להיות לבנאדם "הם עיצבנו אותי אז זה בסדר לזרוק עליהם סכינים ולשפוך עליהם מים רותחים" יוווווווווווווווו אני עדיין בהלם!! זה טירוף של דבר! איזה אמא לא יאומן פשוט!
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני לא מבין את השיר הזה.... זהו שיר שכאילו צוחקים על הימנים? אני לא מבין אתה השיר הזה מישהו יכול להסביר?
-
- 33 תגובות
- 7k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2954507,00.html
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להביט בתמונות הללו ו...לא,ראיתי מספיק סקנדינביות טופלס בחו"ל,זה לא בשביל השימוש הזה...פשוט אני רוצה לדעת אם התמונות הללו צולמו בקוס (איפה ששהיתי) כי באמת ראיתי כמה ערסים מפגרים מסתובבים ומצלמים בטלפון + מצלמה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן יאללה תתחילו לפרשן על קופה אמריקה שנתפח היום לפנות בוקר.......... אל תתחילו ישר שברזיל לוקחים כי הם השאירו את הכוכבים בבית ונתנו לצעירים הזדמנות ארגנטינה לעומת זאת הביאה את כל התותחים שלה אבל נראה לי שהיא כמו הולנד זאתי עולה עולה ואז סתם פארשית מעיפה אותה אפשרי שפרו יקחו......................... יאללה הכל פתוח ואני לא מבין בקופה כל כך.......... אני אישית הולך להיכנס לזה עם הווינר רק מהרבע לראות מי טוב ומי לא
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה. היום לפני כשעה-שעתיים התבטלתי לי במיטה, ניסיתי להרדם וצלצול טלפון מפריעה את שנת היופי שלי. ע' על הצג. חברה מהיסודי, אחת מאלו שאתם אוהבים אך מעדיפים לבלות איתם פחות זמן כי... כי אתם לא יודעים, הם קצת נודניקים. היא התגייסה לא מזמן, רק עשתה טירונות ותקעו אותה בצפת. לא יודעת כלום, לא זכויות, לא חובות לא פק"ל. אני מרימה והיא אומרת לי "שמעי, מפציצים אותנו. אנחנו פה במקלטים עם אפודים וקסדות ומסיכות ואמאלה' הצילי אותי!". עם הבעה חמוצה על פני אמרתי בלב "סתומה" ואמרתי לה "שטויות, כשאני הייתי בקורס עשו לנו את אותו הדבר, אמרו לנו שיש מחבל ליד בי"ח 10 (צמוד לבה"ד 600) והיתה לנו אחת שהיתה הוזה מרוב פחד וכל שמירה היתה מקפיצה את כל הבסיס, פעם אחת אפילו את הימ"מ כי היא היתה בטוחה …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד פנינים מהארגון ה"נפלא" הזה שפשוט, איך להגיד, "אובייקטיבי", לפעמים נדמה כאילו כל הצרות נגמרו, ורק אנחנו, העם החסר בושה הזה הורס את הסדר בעולם ואת השלום העולמי. פשוט בושה לארגון כזה. לכתבה בוואלה! הוא כל כך חד-צדדי שזה מדהים. הוא לא מתחשב במצב, הוא מתנהג כאילו אנחנו בשוויץ, כאילו כבר "כיתתנו את חרבותינו לאתים".
-
- 35 תגובות
- 2.4k צפיות
-