עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמונה ליבות עיבוד, לראשונה יחד בתדר שיא של 5GHz - החל מהחודש הבא בחנויות הנבחרות לכתבה

2. רק לחשוב אם AMD לא משיקים את הדור החדש והאחרון...היו נתקעים עדיין עם 4 ליבות עם מחירי פרימיום. כנראה תושבת חדשה 1159. https://wccftech.com/intel-10th-gen-comet-lake-desktop-cpu-lineup-leak-lga-1159-socket-rumor/ https://www.computerbase.de/2019-07/cpu-zehn-kerne-intel-comet-lake-sockel-lga1159/

3. הדור הבא שיגיע ב- 2019 יביא פקודות עיבוד חדשות למעבדים אינטל / AMD ? שנים מדברים על פקודות AVX-512 ואינטל מביאה חלקים מהסט אך לא כל הסט 1. האם באמת משהו חדש יהיה השנה ששווה לשדרג ? PCI-E 4.0 רחוק מלהרשים ויקח שנתיים עד שיצרנים יוכלו להגיע למהירות שדורש 2. משהו חדש לעיבוד וידאו ?

4. Started by avivlevy,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3180957,00.html

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by mandarin,

ראיתי שברשת מתחילים לצוץ יותר ויותר פרטים (כמו ה X58) וכו' לקראת ההשקה של המחליף של הקור 2 דואו, הלא הוא הנחלים... רק רציתי לדעת בגדול א. מתי צפוי לצאת לשוק הרחב הלוחות / מעבדים ? ב. האם יש צפי למחירים שלהם ? ג. כמה גידול בביצועים +- צפוי לקבל לעומת הדור הנוכחי ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. או בקיצור, יולי וצפונה .....

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  7. צילום ממצגת של אינטל באירוע למשווקים חושפת מה שידענו כבר הרבה זמן ומשאירה חידה אחת גדולה... נתחיל מהחלק המעניין לדעתי, מלמטה, I3. להתראות כפולי ליבה, להתראות HT, שלום למרובעי ליבה. אינטל טוענת לשיפור של 16/17% בביצועי ליבה בודדת ו61/65% בביצועים בריבוי נימים במעבר מ7100/7350K ל8100/8350K. החלק המפתיע הוא השיפור בביצועי ליבה בודדת למרות ירידה בתדר מ3.9GHZ ב7100 ל3.6GHZ ב8100 ומ4.2 ב7350K ל4.0 ב8350K. I5 להתראות למרובעי ליבה, עוברים למשושים. 8400 יחליף את ה7400 ולא רק יוסיף שתי ליבות אלא גם מעלה תדרים ל3.8GHZ בכל הליבות וניראה ש 3.9 לליבה בודדת, סה"כ שיפור של 29% בליבה בודדת ו61% בריבוי נימים. המעבר מ7600K ל8600K קצ…

8. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי זה שלושה threads שמדברים בכלליות על הדיודה שאמורה להיות מובנית בלוחות אם ל-AXP ושאמורה להגן על המעבד מפני התחממות יתר. אני מניח שאם כולם קונים את ה-7VRXP (שאין לו את הדיודה הזאת), אז היא לא שווה הרבה... מישהו מוכן להפריך/ לאשר לפני שאני קונה?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  9. מה קורה עם מעבדי הבולדוזר (הרציניים, אלו עם 8 ליבות, לא כל מיני דוגמיות שקיבלנו עד כה) ? הקיץ חלף עבר לו, גם ה 19 בספטמבר ואנחנו ברבעון רביעי של 2011 ומכיוון AMD אין שום ציוץ. האם יש איזשהו תאריך יעד ? משהו ?

• 243 תגובות
    • 35.6k צפיות
  10. היום ה14 צצו היום ביקורות..

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שלום לכולם! מדובר בלוח אם של אינטל (אי אפשר לרשום כאן את הדגם, אז זה רשום בתוך הקישור) יש לו כרטיס קול מובנה. וגם הדרייבר הזה היה שם רציתי לשאול אילו קבצים אני צריך להוריד מהקישור הזה: http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=949&OSFullName=Windows*+XP+Professional〈=eng&strOSs=44&submit=Go%21#DRV

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  12. אז יצאו כבר כמה הדלפות / שמועות לגבי מעבד הגיימינג של AMD, הרי הוא לא אחר מרייזן 9800X3D. הדלפה ראשונה היא תדר בסיס 4.7GHz. תדר טורבו בוסט לכל הליבות 5.2GHz. הדלפה / שמועה שנייה היא המהרה פוטנציאלית לתדר 5.6GHz. נשמע מעניין.

13. מחד יתכן והוא אובר קלוקר טוב, מגיע ל 5.4Ghz אך מאידך, הוא לא מראה שפור ביצועים לינארי בתפוקת כל הליבות יחדיו, כמצופה. הסבר אחד אפשרי הוא, שיתכן והמספר 10 פה שאינו מתחלק בבסיס של 2, פוגע ב- scheduler של מערכת ההפעלה **תוספת שלי לא בסרטון Gh

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. http://wccftech.com/intel-core-i7-8700k-review/

15. Started by PCguy,

אני מצטער אם זה לא האשכול המתאים פשוט לא ידעתי איפה לרשום אז ככה: אני יודע שכיבוי של מסכי שפורפרת מקצר את חיי המסך האם זה נכון גם לגבי LCD? כיבוי ללא הוצאה מהחשמל!!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. הדריברים(כרטיס קול וכרטיס מסך) של מחשב DELL לא שונה ממחשב רגיל נכון?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  17. -אני יודע שנפתח דיון עליו אבל לא מצאתי אותו - התקנתי את הדריבר על לוח MSI NEO 4-F . התקנה נקייה והראה שיפור בבנצ'מארק של סנדרה של 200 MB/S ממליץ על הדריבר החדש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. על אחריותכם! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by bomsa400,

היי קראתי באחד הדיונים ה "נעוצים" ש MEMTEST86 זה כלי טוב לבדיקה של הזכרונות, אבל זה היה בדיון "נעוץ" מלפני שנים. האם עדיין זו התוכנה הממולצת ביותר או שיש תוכנה אחרת? יש לי XP דרך אגב.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  20. יש לי לוח אם ASUS P3V133 ( ומעבד intel pentium 733 Mhz כרגע ) עכשיו עלה לי לראש שאולי אני ירצה להחליף מעבד ל AMD Athlon XP 1600 + או יותר מהיר ! העם ההתאמה הזאת אפשרית עם הלוח אם שלי וה AMD אפשרית ? ? ? לי אישית לא נראה ( אבל אני לא בטוח ! ) תודה בכל אופן ! :-\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. משתמש ממוצע, שגולש, מוריד דברים, רואה סרטים, פה ושם משחק, איפה הוא אמור להרגיש את ההבדל בין 2 המעבדים? מה יתן ה-core dou? זה יורגש בכל דבר (הכל יהיה מהיר יותר)? או שרוב הזמן ההבדל בין המעבדים לא יורגש בכלל? ההבדל יורגש במשחקים? יורגש הבדל כל הזמן או רק בזמנים שבהם המעבד מאוד מתאמץ?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by asaf16,

קיים? מורגש בכלל? המערכת היא AM2

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  23. זו המערכת AMD 2500XP לוח כלשהו של Gigabyte Nforce 2 יושב על מערכת Windows XP SP3 ההתקנה של הדרייברים לערכת השבבים מתבצעת בהצלחה. אבל הווינדוס מסרב לעלות לאחר מכן. (מסך שחור) אני צריך להעיף את הדרייברים בשביל שהמחשב יוכל לעלות שוב. בינתיים הם לא מותקנים. האם יש הבדל רציני בביצועים או שזה זניח? בסה"כ המחשב עובד טוב.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by tal_m9,

מה ההבדל בינהם? איך אני מזהה? והאם אחד מהם יכול להתחבר לאחר ?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.