עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי הנתונים שיש עד עכשיו איזה לוחות יהיו עדיפים מבוססי 965 או 680I אני מדבר על לוחות HIGE END במו ה P5B DLX ומתי אמורים להגיע לוחות תומכים?

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  2. כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by PrAnk,

שלום אני רוצה לשדרג תלוח אם שלי לזה: http://skypc.co.il/pl_product~39207~10~0.htm ולהוסיף 2 זכרונות של 1GB 800/667MHz האם זה יוסיף לי לביצועים ??? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  4. ואיך הוא יהיה בעבודה שוטפת בווינדוס,במשחקים? ואני רוצה לעשות אוברקלוק קל למעבד (ככה עד באס 310,320) יספיק?

• 12 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by ran222,

שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי שיש לי (256) ורציתי לשאול לגבי זה כמה שאלות. 1. איך אני יכול לבדוק איזה בדיוק זיכרון יש לי עכשיו באיזה מהירות ובאיזה סוג? 2. קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש ובהרבה משחקים ההגדרות הם לא כל כך גבוהות אם אני ירחיב את הזיכרון הביצועים יהיו יותר טובים? 3. האם המשחקים שיש לי (לדוגמא סימס 2 שזאת אחת הסיבות גם שאני רוצה להרחיב) יזוזו יותר מהר כי סימס 2 זז אצלי גרוע ועוד יותר עם חבילת תוספות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 654 צפיות
  6. רציתי לדעת האם הלוח-אם הזה: Gigabyte GA-H55M-D2H LGA 1156 Model 950516/GH55MD2H מתאים למעבד: Intel Core i3-540 Processor 3.06GHz Dual Core Socket 1156 Box והאם הלוח-אם מתאים לזכרונות DDR3 2GB 1333MHz? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by none,

INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. באתר Toms יש כל מיני השוואת מעבדים וכדומה. עשיתי שם השוואה בין אטלון 64 דואל 3800, לבין אטלון 64 3200. התוצאה שקיבלתי היא ש3200 הציג ביצועים טובים יותר. היתכן ? האם טעיתי במשהו ? קישור: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&model2=253&chart=69

• 12 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by .AloN,

מה ההבדל בין FSB לבין BUS בכל הנוגע למעבדים וזכרונות..?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Pandiani,

מה אתם חושבים על לוח האם Gigabyte = GA - 819915MDG? תודה מרא ש..

• 12 תגובות
    • 657 צפיות
  11. מפרט המחשב שלי בצד ימין מה המשמעות מבחינת שיפור ביצועים בעבודה על מחשב במחלק 1:1 עיזרו לי להחליט בבקשה מה האופציה הטובה ביותר מבחינת ניצול המעבד ושיפור הביצועים כדי שאוכל להגדיר בBIOS את בחירתחם 1 האם כדאי לי להוריד את הזכרונות מ667 ל533 כדי שיעבדו במחלק 1:1 עם תדר הסטוק 266 של המעבד וכמובן הם יהיו גם בתזמונים יותר הדוקים בעקבות זה 2 האם כדאי לי להעלות את הבאס ל300 המקסימלי שלו (מגבלת לוח) ובכך תדר המעבד יהיה 2100 ותדר הזכרונות יהיה 600 ביחס 1:1 3 האם בכלל לא משמעותי לעבוד במחלק 1:1 אלא יותר כדאי יחס של 4:5 וכך כשאעלה את הבאס ל300 בתוספת לשיפור במהירות המעבד הזכרונות יעבדו על תדר של 745 אבל בתזמונים יותר נמוכים איזה אופציה היא הטובה ביותר מבחינת ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ShayGTi,

יש לי AMD 2.4GHZ ושני סטיקים של TWINMOS DDR400 512MB, ז"א יש לי ג'יגה של זכרון במחשב. אני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה, אך פה מסתעפת העלילה. האם כדאי לרכוש שני סטיקים של 512MB או סטיק אחד של ג'יגה? לפי הבנתי הדלה, כדי שהדואל צ'אנל יעבוד (יותר מהר/יותר טוב הלא כך?) צריך שני סטיקים דומים. עכשיו השאלה היא כזו. אם אקנה סטיק של ג'יגה אחד, האם השניים האחרים ימשיכו לעבוד כדואל צ'אנל? אם אקנה שני סטיקים של ג'יגה כל אחד, האם הם יעבדו בדואל צ'אנל בנוסף לשניים האחרים של ה512MB? בקיצור, תעשו לי קצת סדר בראש. עוד שאלה, הזכרונות שלי עובדים ככה 2.5-3-3-8. קראתי קצת בנעוץ, הבנתי ממש בכלליות וממש בערפול מה כל דבר אומר, אבל לשאלתי: האם אני יכול להמהיר את הזכרונות? איך עליי לשנות את ה…

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by elyran,

אהלן חבר'ה, אחרי הרבה שנים שלא התעסקתי בחומרה של המחשב, אני מתחיל להרגיש באיטיות שלו לאחרונה, ורציתי להתייעץ עם מביני דבר על שדרוג, בעיקרון אני מעוניין להחליף את הלוח אם והמעבד, ולעבור ל-team intel, אחרי יותר מעשור שהייתי ב-team amd מצורף המפרט הנוכחי, כמו כן גם מפרט של הספק כוח: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3078787/1.png https://dl.dropboxusercontent.com/u/3078787/2.jpg אני עושה שימוש מאוד כבד במחשב, אני מעצב גרפי במקצועי, ולא נדיר למצוא אצלי את פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואפטר אפקטס פתוחים במקביל ועם קבצי עבודה כבדים התחלתי לחקור קצת, ואני שוקל לקנות את הצמד הזה: לוח אם: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13440 מעבד: https://www.ivory.co.i…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Satlan,

שלום איזה לוח שווה קנייה ה- ASUS A8N-SLI Premium או ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D בתודה מראש

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  15. שלום... אני הולך לקנות מחשב חדש עם Q6600 ו 8800GTS... איזה לוח אם כדאיי לי לשלב איתם? שמעתי שיש לו GIGABYTE ga-965p-ds3, שווה להשקיע עליו?? (עולה 600 שקל בערך)... תודה...!!

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by ZiX,

אלה הזכרונות שהיו לי במקור.. OCZ OCZ2P10664GK אבל הם עשו בעיות ושלחתי אותם בכדי לממש אחריות ולקבל חדשים , נאמר לי שהם חסרים במלאי והציעו לי את הOCZ RPR10664GK במקום.. ללכת על זה? תודה

• 12 תגובות
    • 937 צפיות
  17. מעבדי ה FX מציגים ביצועיים מרשימים, אבל המחיר מנופח ולא הגון. במחירו של המעבד אתה יכול לקנות מערכת שלמה. שאלתי היא מתי יהיה אפשרי לקנות את המעבד הנל (בסביבות 2000 שקל) והאם עד שזה יקרה יצאו מעבדים חדשים כבר ? ומה בנוגע ללוחות והסוקט בחדש ? האם יש או הולך לצאת לוח מיוחד לסוקט החדש וגם צ'יפסט מיוחד שיהיה טוב ל OC ? אשמח לקבל פרטים מתי קניה של מחשב מבוסס FX תהיה אופציה...

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  18. יש לי לוח Asus P6T X58, חיברתי אליו את ההארד דיסק SSD שיש לי (הארד דיסק של מושקין 60 ג'יגה) ואני שם לב שאין הבדל גדול במהירות לעומת ההארד דיסק הקודם שהיה לי (SATA 2 7200), אני מסתכל במדריך למשתמש של הלוח ולא ממש מבין מה הם אומרים שם לגבי החיבורים של הכוננים, אני חיברתי את ההארד דיסק SSD שלי לפורט הכתום, אשמח להסבר אם אני אמור לעשות איזשהו שינוי כלשהו בביוס או אולי להתקין משהו, צירפתי את ההסבר מהמדריך של הלוח:

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by snop,

אין ב-KSP... אייבורי... מרדנית... איפה אני יכול למצוא באספקה מיידית או גג תוך 2-3 ימים ? אני משתגע... לנועה ולפנדה יש אבל אספקה של שבוע-שבועיים.. איזה באסה חבל שלא קניתי עוד חודש שעבר ב-KSP... כל חנות אומרת לי שיש בעיה באספקה של Asus לא יודע מה הם מחרטטים לי... :-[ :'(

• 12 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Ohad19,

שמעתי שהם זכרונות טובים ל OC ובכלל. מה דעתכם ? אני גם רוצה לקנות שניים. הם יעבדו לי בדואל צ'אנל ?

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  21. שלום לכולם , לאחר ירידת המחירים של המעבדים הללו אני מזמין שבוע הבא שילוש חדש. אני כנראה אלך על המעבד 3200 שעולה 1360 ש"ח. לגבי לוח אני עדיין לא החלטתי מה כדאי.. שמתי לב שאתם ממליצים פה על EPOX אבל הוא עם צ'יפסט של VIA ואני מעדיף צ'יפסט של NFORCE 3 . אני יודע שאני אצטרך לשלם עוד איזה 200 שקל הבדל לכן אני שואל האם זה כדאי ? אם אפשר תמליצו לי גם על זיכרונות טובים 512X2 - שיהיו בעלי תיזמונים טובים מהירים ואמינים לדוגמת OCZ וכו'. אני מעדיף אפילו זיכרון DDR400 מהיר מאשר DDR500 איטי. ( אני יודע שזה יגביל אותי באוברקלוק אבל כרגע אני לא מתכוון לעשות ) התקציב שלי הוא 3200 שקל.לפי החישוב שלי המעבד והלוח צריכים לעלות בערך 2100 וזיכרונות עוד 1100. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 637 צפיות
  22. לא בדיוק הנושא הרגיל, נכון? בדרך כלל מדברים על overvolting. המטרה: שרת בייתי. ירוץ headless, אז הדרישות מ"כרטיס המסך" מינימליות - שיאפשר למחשב לאתחל. ה- IGP שמשולב ב- i3 אידאלי לזה. ירוץ 24/7 במקום עם תחלופת אוויר מוגבלת, אז מומלץ שיהיה קר ככל האפשר. ה- i3-2100 די קריר וחסכוני גם ככה, אבל אפשר להוריד מתחים ותדרים ולחסוך הרבה יותר. נכון, הביצועים ירדו, אבל גם ככה ה- 2100 חזק בהרבה מהמינימום שאני צריך. השאלה היא איזה לוח אם מומלץ ואיזה זכרונות. הדרישות: לוח mATX עם לפחות שישה חיבורי SATA, השאר לא רלוונטי. לא אכפת לי אם זה SATA2 או SATA3, לא אכפת לי כמה חיבור יUSB יש והאם הם USB2 או USB3, לא אכפת לי כמה חריצי זיכרון יש או כמה חריצי PCI יש. מחיר? כולם בערך באתו אזור, נגיד 500…

23. Started by b3ta0,

יש לי מחשב עם לוח אם Asus P5E בן 6 שנים. האם צריך לדאוג שבטריית ה CMOS תתרוקן? ואם זה יקרה, האם זה רק ישפיע על הגדרות ה BIOS ועל השעה? כאשר זה יקרה, איזו בטרייה אני צריך לקנות בכדי להחליף את הישנה? ב Manual של לוח האם באינטרנט לא מצאתי תשובה לגבי סוג הבטרייה. תודה.

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. מה שרשמתי בכותרת הלוח אם שלי רשום במפרט עוד שאלה האם עידכון ביוס יכול לתמוך בזכרונות יותר מהירים?

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Athlon-WINGS,

עכשיו תאכלס, מי אוכל את מי KT880 או nForce 2 Ultra 400 ??? אם זה משנה, מדובר בלוחות: ABIT NF7-S2 ABIT KW7 KT880 שניהם אותו מחיר. ואל תגידו לי שעדיף כבר לוח לAMD64 כי אני מחליף לוח ל AXP שלי ואני לא מתכוון להחליף מעבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.