עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. אני מתכנן לקנות את המפרט בא מסימלפטק Athlon XP 1800 epox 8k3a TRANSCEND 256DDRAM PC2700 33MHZ S/U/M/A Platinium GeForce 4 ti4200 64mb SE MAXTOR 40GB 7200 rpm Enermax FS710B 350W TEACH 1.44 LG X52 שאלות: הבנתי שמהירויות 1800 האט'לון מתחמם יותר. לא כדאי לקחת 1700? לכרטיס מסך מתוכנן O\C. אני לא קונה אצל סימלפטק וינדוס. האם כל פעם שאני מפרמט אני צריך לעשות O\C מחדש? מארז: צריך\כדאי\איפה להוסיף איוורר? אני חושב להחליף את הכונן תקליטורים בDVD שיבוא במקומו. מה הפרש המחיר לDVD טוב ומה הפרש המהירויות. כמו כן, הייתי רוצה המלצה לצורב. בתודה.

• 45 תגובות
    • 5.1k צפיות
  2. Started by 6kwar,

מישהו יכול לתת לי לינק לסרטון באתר של טום בקשר להורדת הלוח קירור של הKT333 תודה!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  3. Started by WarMachine,

לחבר שלי מצוי המעבד הזה והוא רוצה שאני אעשה לו אוברקלוק ,נראה לי שאלו המעבדים הישנים ולא הנורטווד כי אני לא זוכר שיצא נורטווד של 1700,בכל מקרה אם זה המעבדים הישנים כמה אוברקלוק אני אוכל כבר לעשות והאם זה באמת מעבד Williamate

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by vsync,

זוכרים שלפני שבועיים אמרתי פה שנשרף לי המעבד והלוח אם ? אז קיבלתי חדש מקודם, ועדיין המחשב נתקע כאשר הוא פועל במהירות הרגילה שלו ב FBS 133MHz. נתקע, כלומר עוד לפני שהוא מעלה את ה windows או דקה אחרי.. זה מאוד חשוד, כי גם הלוח וגם המעבד חדשים. אני חושב שהזיכרון DDR 2100 שלי עושה בעיות כאשר הוא עובד ב 266 כאשר ה FBS ב 133. בבקשה תחוו את דעתם כאן, אני ישמח מאוד.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by rosesr,

שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. חבר רוצה לקנות מחשב אני לא חושב שהמחיר הוא בעיה אבל כדאי להיתחשב בו ושלא יהיה גבוהה מידי הוא רוצה מחשב בעיקר למישחקים כלומר שתיהיה לו יכולת עיבוד גרפי טובה ניסיתי במיפרטים שהאתר מציעה אבל הוא רוצה פנטיום לא AMD וגם GFORCE אני צריך מפרט להכל לוח אם מעבד כרטיס גרפי הארדיסק\ים זיכרון (ואם שכחתי משהו אז אפשר להוסיף ללא מארז ומסך (הם ישנם) והכרטיס קול הוא מוכן להיסתפק באון בורד אבל חוץ מזה אני צריך הכל ! והבנתי שהGFORCE 4 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן אפשר לקבל מידע בנושא ובלי הפניות בבקשה..

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. אז ככה. ניתקתי והוצאתי ושיניתי דרייברים של הצורב. ואפילו הלכתי לאתר של ACARD TECHNOLOGY והורדתי דרייבר לXP. הבעיה פתורה. (נראה לי) המחשב עולה בחצי מהזמן שהוא היה עולה פעם והוא יורד באיזה 10 שניות. תודה רבה וכל הכבוד לפורום הזה. תודה רבה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by diablo4u,

שמעו יש לי בעיות רציניות וגם אני לא כל כך מבין במחשבים (חומרה) כי אני רק בן 14 לא שזה כל כך קטן. אז ככה יש לי מחשב כזה: פנטיום 3 1000 256 זיכרון DDR א 40 גיגה 7200 RPM GEFORCE 2 GTS\PRO 32 MB CREATIVE SB LIVE (נראה לי בקשר לכטיס קול) WINDOWS XP PRO CD +52 CDRW YAMAHA 2100S 16 10 40 עכשיו אני הורדתי את כל הדרייברים המתאימים שיכולתי למצוא לכרטיסים שלי XP DETENATOR SBLIVEDRVUPDATEXP והמחשב פשוט עובד חרא. הוא עולה לאט ויורד לאט והכוונה היא ממש לאט. וזה עוד אחרי ששיתי פרמוט והוא חצי ריק. 26 גיגה פנוים. הוא עולה בערך ב40 טעינות של הXP ויורד באיזה 2 דקות או יותר. ולפעמים במשחקים הוא פשוט עושה רסטארט מתי שבא לו. ועוד....... כמעט כל המשחקים לא פועלים טוב. או מקרטעים ונתקעים או …

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by zippobuyer,

יש לי כרגע AMD 1700 לוח 7VTXH PLUS של גיגהבייט ו256 זכרונות BUFFALLO. השאלה שלי היא כזו, אם אני יוסיף עוד זכרונות שישלים לי ל256, אני כבר אוכל לבטל את הזכרון הוירטואלי ב WIN XP, וכמה זה ישפר לי את הביצועים בלי זכרון וירטואלי, בסך הכל 256 MB DDR של סמסונג PC2100 ב 296 שקל זה כדאי? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  10. אז לאחר חודשים של המתנה לכל הרכיבים שרציתי, אין סוף ביטולים וניג'וסים (חבל על המוכרים..בעיקר מני מסימפלטק שסופג ממני בזמן האחרון- סורי) הגיע המפרט הסופי של המחשב שלי, חלק מהחלקים כבר הוזמנו: לוח אם: Abit IT7, נבחר בגלל המתחים הגבוהים יחסית שהוא מספק בניגוד לאחיו הBD7-II שהייתה לי אפשרות להשיגו רק בגרסא נטולת הרייד שאני רוצה וצריך- הלוח מגיע מפוצץ בפיצ'רים כמו שאביט יודעת לשלב בסדרת המקס ויצטרף אליו ככל הנראה פאנל MEDIAXP. מעבד: 1.6A, אין צורך להכביד במילים..פרטי המעבד שלי: pack date: 11.6.02 in Costa-Rica version: A82110-003 Prod Code :BX80532PC1600DSL668 S code SL668 FPO/Batch 3216A171 זיכרון:256mb Mushkin pc3000 256MB\Corsair XMS3000 256mb כרטיס מסך- Leadtek G…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by maxos,

כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  12. Started by sarusi79,

אני רוצה אותו בעיקר לאוברקלוק אני מתלבט בין ASUS P4S533 לEPOX 4G4A+ מה עדיף לפי דעתכם???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rosesr,

האם הלוח אם הזה :ABIT AT7 טוב? ומה זה DDR רשום(תרגום חופשי מאנגלית)?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  14. הכי משתלם

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Stealth,

היי קניתי xp 1500+ עם לוח של msi k7t266 pro 2 .. הבעיה היא ... ואולי זו איננה בעיה זה שהמעבד מזדהה כ1000mhz זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם המעבדי xp ולכן אני שואל .. זה נורמאלי? אם לא מה עלי לעשות / לשנות ? תודה

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by Omri4u,

אוקי אינטל אומנם מספקות עם המעבדים שלהם מהירות שעון גבוהות אבל ... משהו בליבה לא פועל כמו שצריך הוכחה: אתם יודעים שאינטל הוציאו את הסלרון ב1700 מגה הרץ עם 400 FSB רק כדי להתחרות ב Amd Duron 1300 Mega-Herz כמובן שהסלרון לוקח את הדורון אבל לא ממש בהרבה לכן זה עוד פעם מראה משהו על הליבה והנה עוד הוכחה: Amd Athlon 2100+ מתחרה ב INTEL P4 2000A והאינטל עוקף אותו בקצת למרות המהירות שעון שלו שהיא: 2000 Mega-Herz ושל ה Amd היא רק 1733 והFsb של אינטל הוא 400 מגה הרץ לעומת ה Fsb של Amd שהוא 166 מגה הרץ או שנראה לי 266 אבל תראו מה קורה פה האינטל מוביל בקצת לאורך כל הדרך זה שוב פעם מראה משהו על הליבה ועל האריכקטורה של המעבד לפי דעתי אינטל צריכים להפסיק את הייצור של המעבדים שלהם (לא…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by bck,

לא משנה מצאתי את זה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Regev,

איך הלוח הזה: ECS K7S5A SiS® 735 SOCKET A הוא מומלץ פה באתר אבל אני שואל אתכם כדי להיות בטוח. אני רוצה לקנות אותו מארה"ב, שווה ב200 שקל??????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לא הבנתי, הRDR יותר מהיר, אבל למה הוא PC 800 והDDR PC 2700 , מישהו יסביר לי? כי אני מתחיל להתחרט שיש לי 382 RDRAM ולא DDRAM...

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by maphisto,

תגידו נכון אני מטורף אבל הייתי חייב לבדוק אם זה עובד. פרקתי את המאורר מה AX7 שלי והדלקתי את המחשב ונכנסתי לביוס לראות מה קורה. כיוונתי את ההגנה ל 80 מעלות , וחיכיתי ........................ עברו 180 שניות 79 מעלות והלוח מצפצף והופ !!! נכבה המחשב ללא פגיעה בשום דבר. אז אני יכול להיות שקט מקשר למעבד. בלוח הקודם שלי MSI KT333 ARU הלוח "רק" ציפצף ולא נכבה המחשב.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by Omri4u,

מה זה הדבר הזה מהבוקר אני מנסה להבין בבקשה תסבירו לי ואל תשלחו אותי לאתרים נמאס לי לחפש בגוגל מצאתי רק הסבר אחד טוב וגם אותו לא ממש הבנתי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Silverblade,

יש ליAXP 1800 והוא מתחמם בצורה אדירה הוא מגיע ל 60 מעלות והלוח מגיע ל41 מעלות יש לי דרגון אורב ומארז אנרמקס עם ספק אנרמקס ,הצד שלו גם פתוח כל המאווררים עובדים ואין שום שינוי המעבד מרוח הארטיק סילבר 2 מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by udicol,

עכשיו כשמציעים חבילות של אינטל במחירים מדהימים וממש לא יקרים והשיקול Amd או אינטל הופך להיות קשה מפעם . Amd נשארו עם ה-XP הישנים , ועדיין אני לא מרגיש אותם בשוק ... כמו כן הביקורות לא משתגעות מהמעבד.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by none,

INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים