מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
סתם שאלה לידע כללי, לא קשור אליי בכלל :-X: שלום חבר'ה, לאחרונה החלפתי משחה טרמית וכשניסיתי להוציא את הישנה המעבד נשרט קצת (איפה שכתוב איזה הוא). בחלק הכסוף שלו הוא נשרט קצת מהטסטר אחרי מריחת משחה תרמית לא רואים את השריטות. המעבד הוא 2.6C. האם יש על זה אחריות? כי נראה לי שהמעבד הלך (לא בטוח שבגלל זה) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלם לכולם יש לי מעבד שני ליבות e6750 ואני רוצה להחליף אותו למעבד של 4 ליבות איזה מעבד של ארבע ליבות אתם ממליצים לי הבנתי שיש מעבד של ארבע ליבות שהוא מתחתם מהר ולכן הפסיקו למכור אותו וגם יש לי לוח של אסוס p5k p35 האם הלוח שלי טוב האם הוא תומך מעבדי ארבע ליבות איזה מעבדים הלוח שלי תומך? תודה על העזרה
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ידיד שלי פירק מערכת ישנה שלו,והביא לי את המעבד שהיה בה בגלל שהוא יודע שאני אוסף כל מעבד שבא ליד(בחינם)... הוא לא זכר איזה מהירות הוא,אז הדלקנו את המערכת שלו(לפני שפירקנו אותה)בשביל לבדוק... לתדהמתי היה מדובר במעבד שלא אמור להיות קיים... זה היה מעבד את'לון בתצורת סוקט בתדר של 650Mhz ,עכשיו ככל שאני יודע מעבדי AMD הם סוקט רק ממהירות של 700Mhz ומעלה. עוד פרטים קטנים על המעבד: יוצר בליתוגרפיה של 0.25 ( ) מיקרון ובעל באס של 100Mhz... איך זה יכול להיות? די מדהים...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6750 - Intel הלוח: GA-945P-S3 של GB
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איזה מעבד טוב אני יכול להשיג ב 1600+-?ואיזה חברה עדיף intel או AMD? אה והכרטיס מסך זה RADEON HD4870X2 2GB אז איזה מעבד יחזיק אותו טוב?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני יוצר בקיובייס ברמה גבוהה כבר שנים, לאחרונה התחלתי פרוייקט שהיה גדול מכל דבר שיצרתי עד עכשיו. כמות הערוצים הרבה, הכלים והתהליכים שעבדו בו זמנית גרמו למחשב שלי לא לעמוד בעומס. <מפרט בצד> לעוד מידע, הנה אשכול שפתחתי בפורום בחו"ל: קליק זכרונות כבר בחרתי, כל מה שנותר זה מעבד. התקציב הוא כאמור 800 שקל, עם חריגה עד גג 1000-1100, וזה גם רק בתנאי שההבדל במחירים, ישתלם בצורה קיצונית. לדוגמא אם ב 1000 אוכל לקנות דגם שחזק בהרבה מדגם אחר ב 800. שימו לב שהוא לא מיועד למשחקים / עריכת וידאו / פוטושופ וכו'. יכול להיות שאותו מעבד מותאם לכל אלה, אך מה שאני מחפש הוא לעבודה עם סאונד, מידי וכל מה שמסביב. תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מספר שאלות ובקשה להמלצה: 1. היכן אני יכול למצוא סקירה טובה של המעבדים שיש היום בשוק? אני מחפש בעיקר משהו מילולי עם הסברים על ההבדלים הטכנולוגיים בין המשפחות וסקירה של המעבדים השונים בכל משפחה. עם השוואות ביצועים כמובן, אבל קצת פחות צ'ארטים ממה שיש בטום'ס ויותר סיכומי, ובעיקר יותר מעודכן. אני אשמח גם לאיזשהו הסבר מקוצר מאחד מהמומחים בפורום על ההבדלים בין המרובעים הנוכחיים של אינטל ו-AMD. ושאלה ספציפית - איך אני משווה בין ה-cache של שתי החברות, כאשר כל אחת משתמשת בדרגות שונות של cahce ובכמויות שונות לחלוטין? 2. ראיתי מספר פעמים שצוין כי ניתן לקנות את ה-q6600/6700 באזור ה-800-900 שקל. באיזו חנות נורמלית בה אני יכול להזמין מחשב שלם אפשר למצוא אותם במחירים האלה? ברוב החנויות …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה עם 2 גיגה זיכרון והמעבד הוא E-450 /2.20 אבל ברוב הזמן הוא ה:CPU עובד ב 100% כאשר ברקע עובד האימיול ונניח אינטרנט האם זה בסדר תודה מראש יעקב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לשאול, אני כבר תיכננתי על ה2500K עם מוגן 3 עם הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/10288 אני התחלתי לחזלוג לכיוון הבולדוזר 6100 כי הוא ברמה של ה2500 לפי מה שהבנתי ויש לו פוטנציאל טוב לOC. הבנתי שAMD הודיעו שהם לא יוציאו מעבדים יותר לשוק הגבוהה ואז לא יהיה אפשר לשדרג... ואינטל יוציאו את הIVEBRIDGE שיהיה אפשר לשדרג אליו... זה נכון ? לא יהיה אפשר לשדר גת הבולדוזר ? אם אני קונה את ה2500K והלוח שנתתי למעלה, אני יצתך להחליף את הלוח כדי לשדרג לאביברידג או שזאת אותה התושבת (1155 ) ? יש לי שאלה על הלוח אם, איך הוא יתמודד עם OC ? אני מתכנן אחד בינוני.. המחשב לא מתוכנן לגיימינג רציני, רק מידי פעם, אני רוצה יותר כוח למולטיטסקינג ואינטרנט... מה אתם או…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני כבר מבולבל לגבי המעבדים החדשים שיש ,אני קונה מחשב חדש לחדר והרבה זמן אני לא עכבתי אחרי מה שקורה בשוק המעבדים ואני קצת הרבה מאחור , קראתי כל השבוע הזה בלי סוף וזה עשה אותי רק יותר מבולבל. אני מתלבט בקניית מעבד למשחקים, ועל הפרק עומדים הi3 3220 , phenom ii x4 965 ,amd fx4170 . עכשיו יש לאח שלי מחשב שקניתי לו לפני שנה עם amd x3 720 עם כרטיס hd4850 ,המחשב עדיין נותן אחלה ביצועים אבל בהרבה מקרים המחשב מתקשה לפתוח תוכנות כמו מדיה פלייר וכל מיני קטעים כאלה אבל אחרי פירמוט הוא רץ מצויין . בכל מקרה מעבדי amd זולים משמעותית וחומרתית טובים יותר (ואין לי מושג אולי זה רק אני אבל מעבדי אינטל נותנים תחושה יותר בטוחה בכל מה שקשור לעיבוד בין אם זה משחקים אינטרנט גרפיקה סרטים וכו) השא…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד : amd athlox xp 3000 לוח אם : ga-7n400 pro2 על המעבד מותקן מאוור איכותי 3d rocket cooler הסיפור: המחשב לפני שנה וחצי בערך . עכשיו לפני איזה חצי שנה המאוורר שעל המעבד לא עבד טוב בכלל . כמו כן המחשב היה מצפצף . רק אחרי חצי שנה החלפתי למאוורר החדש 3d rocket . ונראה לי שהמעבד נפגם בגלל המאוורר הישן שהיה עליו שעבד בצורה חלשה ביותר. בלי להריץ שום תוכנה המעבד עובד על 64 מעלות . האם זה נורמלי או שעליי להחליפו מיידית . האם יש אחריות על המעבד של amd ? בנוסף יש לי כרטיס מסך מעפן{geforce 5200 128 mb} ואני לא נהנה בכלל כשאני משחק . וספק כוח ג'נרי שאפילו בחיבורים שלו רואים צבע חום , אבל בכל זאת הוא עובדץ אני ממש לא מרוצה מהמחשב ...... סמק !!!! הנה תמונה כדי שתראו http://s23.yousen…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמשוער, גם דגם Threadripper 3980X נמצא בתפריט של מפתחת השבבים - ויגשר את פער היכולות והמחירים בין הדגם עם 32 יחידות עיבוד לדגם המוביל עם 64 ליבות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני יודע על תכונה בשם SPEEDSTEP של אינטל. בטלתי אותה ואז רק היה לי 600 מגה הארץ רץ. כאשר יש ספידסטפ אז זה כל הזמן קופץ בין לבין.. אני רוצה לקבוע את זה ל1700 תמיד. לא אכפת לי שזה מחסל סוללה.. אני צריך ביצועים שוטפים. בתודה מראש!! עריכה: פרטי מחשב: MSI M510 CPU Type Mobile Intel Pentium M 735, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Chipset Intel Odem i855PM-333 בתודה שוב
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כמובן שאם כן אז במהירות של 400mhz
-
- 15 תגובות
- 960 צפיות
-
-
פורסמה לא מזמן כתבה בוואלה שבא רשום שאיזה צעיר מהעולם הצליח בצורה מסויימת להריץ את המעבד שלו למהירות 7000 GHZ נראה לכם רציני?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מזה כשנה יש לי את הכרטיס 4850 עם המעבד 4800X2 והצוואר בקבוק נוראי..לא מזמן יצא עדכון ללוח אם שלי שנותן תמיכה למעבדים החדשים של AMD הבעיה שלי היא התקציב הנמוך ולכן אני רוצה מעבד במחיר המינימלי ביותר לכרטיס הנ"ל תודה, סמיון.
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
נוסע בקרוב לסין והכל שם רבע מחיר ...גם המעבדים ? אם כן , תתפרעו ! ותראו סרטון חמוד שהכנתי http://www.metacafe.com/watch/196440/the_goldi_show_chapter_1
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לחבר חלק מהחלקים כבר יש לו חלק אנחנו קונים. אנו קונים לוח ומעבד, העניין שהמעבד הינו מסוג tray איך הוא מגיע? יש איזה סוג של אריזה? אני יודע שבמקור המעבדים הללו לא אמורים להיות ניתנים לרכישה על ידי הצרכנים ושזה מגיע פחות או יותר במגש, לחנות. לצורך העניין ככל הנראה אנחנו נרכוש הכל מ tms, יש להם את כל החלקים הדרושים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ישן של asus p5gd1 עם sucket 775 ומעבד pentium 4 540 3200 prescut המעבד עשה את שלו ורציתי לדעת אם יש מעבד לא יקר מדי שאני יכול לקנות ולשים במקומו(החזיק 5 שנים) ואם כן מאיפה.... תודה רבה אבי
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000, וגוף קירור שקיבלתי איתו, התושבת היא socket 754 המחשב נתקע כל הזמן מרוב חום, ולכן החלטתי לפרק את המאוורר מהמעבד, הוצאתי את המאורר החוצה ולהפתעתי הוא יצא ביחד עם המעבד! המעבד דבוק ממש חזק לגוף, ולא הצלחתי להפריד בינהם עם סכין יפנית ואלכוהול. יש עוד רעיונות? יש פתרון לזה? אני לא יכול להחזיר את המעבד למחשב, כי אי אפשר לסגור את "בית המעבד" (הקלפיס האפור שנועל את המעבד במקומו), כי המעבד צמוד לגוף קירור הענקי, מה שלא נותן לי גישה לידית שלו... צריך עזרה כמה שיותר מהר, תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הדותן נופל מהסנטרינו באיזושההי בחינה , ואם לא מה הבדל המחירים בינהים לאותו מעבד(אותו מספר סיבובי שעון). תודה תודה לעונים!!!
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
לאחר שהסתכלתי על הביקורת בXBITLABS הוא נראה מאוד משתלם.....הוא גם זול (מחיר התחלתי 500~ שקל) וגם בביצועים של AMD Athlon 64 2800+.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-