עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Chamartin,

מכיוון שיש לי כרטיס מסך מובנה החלטתי לקנות אחד חדש. ובתקציב הנוכחי שלי (עד 400) יש לי כמה אפשרויות: 310 ₪: 9400GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E : 365 ₪ HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 320 ₪ 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E :360 ₪ GT220 Synergy Ed 512MB GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E :385 ₪ HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI יש לציין שהמעבד שלי די חלש (AMD Sempron 3400 + , 1800 MHz (9 x 200) וכנראה יווצר צוואר בקבוק. אז מה הכי משתלם למשחקים? ומה אומר DVI HDMI? אני יוכל אחרי זה לחבר את המחשב לטלויזייה? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. שלום, לא מזמן שמעתי על הדרביירים של אומגה, והם מציעים פתיחת צינורות עיבוד, מה שיכול להביא לשיפור עצום בביצועי הכרטיס... האם מישהו ניסה? איך היו השיפורים, אם בכלל? או שזה פלופ אחד גדול? תודה לעונים, אני מניח שזה מעניין הרבה אנשים חוץ ממני...

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  3. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Shortboarder,

http://www.voodoofiles.com/new.asp ;D :-X Its Names as VoodooLizer....BUMP

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  5. מה המסך הכי טוב היום, שלא עושה בעיות, שטוב למשחקים ושרואים בו חד וחלק, ועם אחריות טובה? בין 1000-1200 שח... מסך 17 אינצ'...שטוח לא דק. תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  6. לא למשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים שיצאו עד 2006. ושיוכל להריץ בריל: http://www.youtube.com/watch?v=tSSdljODC_0 http://www.youtube.com/watch?v=eYU4QA-ddOA&mode=related&search= תקציב - 600 גג. רצוי בסביבות 400-500. למחשב חדש, ללא OC. האם צריך 512MB או שאפשר להסתפק ב-256MB?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by kobi kremer,

היי רכשתי מחשב חדש, וממה שהתרשמתי (אולי בטעות) הוא אמור להספיק להגדרות בינוניות. ניסיתי כרגע להריץ far cry 3, דרישות נמוכות יחסיות להבנתי, ולא רץ חלק לחלוטין (לא הגדרות גבוהות) אני משער שמשחקים עדכניים כנראה אתקל יותר בקשיים. הכרטיס אולי לא מתאים לרוזולציה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Morfium,

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GTX 570 Superclocked, השאלה שלי האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס מסך אבל מדגם אחר והאם הם יעבדו בהרמוניה (כמה שניתן מבחינת הדרייברים) ולא יהיו בעיות מיוחדות בגלל שהדגם לא זהה. לדוגמא GTX570 ו GTX660. הלוח אם שלי : Gigabyte z77x-ud3h ספק כח : Tagan 700W

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  9. שמעו יש לי את המסך שציינתי ואני רוצה לחבר את המסך במקום חיבור אנלוגי (הכבל הכחול ) לחיבור DVI (הכבל הלבן ) עכשיו איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי את הכרטיס מסך הזה: http://www.gainward.de/media/files/Specifications/8347_Bliss8800GTS_PCX_DD_GS_320MB_datasheet.pdf יש לו חיבור מאחורה שאני לא יודע מזה בדיוק, בכל אופן אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. האם מישהו יכול לעזור באיזה כבל צריך להשתמש? תודה רבה! חג שמח.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  11. מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  12. יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hidrox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  14. שלום.אני רוצה לקנות את הכרטיס Radeon X1900XT ( ) וראיתי ששתי יצרניות מיצרות אותו-GigaByte ו Sapphire.למה ההבדל במחיר הוא 600 שקל?זה לא אותו כרטיס?ואיזה חברה יותר טובה?אני שמעתי ששווה ללכת על Sapphire. שאלה שניה:מה ההבדל בין מסך דק LCD לבין מסך שטוח של CRT?ואיזה מהם מומלץ למשחקים?כמובן שהמחיר יהיה שווה את ההשקעה :. תודה.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  15. האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…

16. Started by amitaihasnes7,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום. רציתי לדעת אם הכרטיס: Sapphire ATi Radeon 9600Pro הוא כרטיס שמוגדר כ-Mid-End או-Low-End.</p><p>(לפי דעתי הוא האפשרות השנייה, אבל חבר שלי, בעל הכרטיס אומר שהוא קנה אותו לפני שנתיים ב-3000 שקל. ואני ממש לא מאמין לו. אני צודק או לא).</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  17. יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by TapUdi,

שלום, מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס מסך בסכום של 1,200 שקלים מקסימום? אפשר לחרוג מממש טיפה לא אכפת לי אם זה רדאון או נוידיה מה שמומלץ. לא מעוניין לעשות OC

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין Sapphire, Gigabyte, ASUS, HIS, XTX מבחינת הכרטיס 4850 של ATI? ראיתי את הביקורת הזאת: שמשבכת מאד את הכרטיס, אבל שם נראה שהם מסקרים דווקא את HIS, ובקטלוג של החנות TMS&FOX למשל, הכרטיס הוא של גיגהבייט, ונראה מאד מאד שונה, לא דק ועם מאוורר שנראה שונה. ( http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1484 ). רציתי לדעת אם מדובר על אותו כרטיס בהפצה שונה, ומה ההבדלים בינהם אם יש כאלה. כמו כן, האם הכרטיס הזה משתלם לקניה במחשב חדש שאני מתכוון לקנות מבחינת איכותו ותמורה למחיר, והאם הוא יחזיק זמן במשחק עם משחקים חדשים שעתידים לצאת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום! אז ככה היה לי כרטיס 256 9600xt, הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לחנות ששלחו ליבואן, עכשיו הקטע הוא שליבואן נגמרה האספקה של הכרטיס אז הציעו לי במקום 6600 256, רציתי לשאול אם 6600 = 6600 gt? שאלה שנייה האם ההפרשי ביצועים גדולים ומה שוויו בשוק? כמו כן יש לי עוד שאלה אני משחק במשחק americas army אשר בניו על מנוע unreal 2004 ובמנוע הזה למי שיש ati נהנה "מצל" שנותן יתרון רציני בזמן המשחק... עכשיו אם אני אחליט שלא לקבל את ה- 6600 gt יש לי זכות לדרוש כרטיס תוצרת ati?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by sh9696,

??? תודה

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by Yellow,

מי יותר טוב משניהם? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  23. אני צריך את זה דחוף לצורך חישוב מחיר משלוח מארה"ב

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by shtrodel,

לדוגמא משחק במסך אחד ובשני מפה וכו'.... האם צריך תמיכה מיוחדת במשחק עצמו? ואם כן איזה משחקים שאתם יודעים תומכים בזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by nrg man,

זאת שאלה קצת מוזרה לא ממש ידעתי באיזה פורום לשים את זה, אבל הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים עד עכשיו הכרטיס מסך שלי היה מחובר לטלוויזיה בכרטיס מסך שלי יש יציאה של s-vdieo 7 pins השתמשתי במפצל שהצד שמתחבר למחשב הוא s-video 9 pins ובצד השני יש 2 יציאות line in ו-2 יציאות lint out פעם אחת rca ופעם אחת s-video לכל אחד הכבל הזה נהרס לי והבנתי שאי אפשר לקנות אותו ומאוד קשה להשיג אותו. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או שפשוט יש לו כבל כזה והוא לא משתמש בו ויכול לחלוק אותו איתי

• 6 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.