עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by BENNY-L,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 ASUS ‏9800GT HYBRIDPOWER 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0‎ אותו מחיר

2. Started by Salwaby,

איזה מבין השתיים שווה יותר לקנות ; http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5682 או http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 אני יודע שבראשון יש מערכת קירור ושתיהם אותו מחיר ולכן הוא יותר מושך אבל השאלה היא אם עדיף Sapphire על Connect3D (שלא שמעתי עליהם עד עכשיו) תודה.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by guyby,

שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  4. שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. יש לי שאלה לגבי הנושא. אני מחובר דרך חברת YES. האם ישנם כרטיסים שיכולים "לתפוס" את מקומו של הממיר הדיגיטלי? או לחילופין, לעבוד איתו? מה שאני רוצה זה בעצם לדעת האם קיימת היכולת להעביר ערוצים דרך המחשב ולא דרך שלט הממיר ואם כן, אז איך זה בערך עובד? ומה אני צריך בדיוק שיהיה לי על הכרטיס טלוויזיה כדי שיתמוך בכזאת אופציה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by 243 56,

כפי שהכותרת מרמזת, ידוע לי ששילובים שכאלה יגרמו לבאטלנק בביצועים - השאלה שלי היא כמה הם משמעותיים. אני הדיוט מוחלט כאשר זה מגיע לגיימינג לכן ארצה לדעת כמה (באומדן) ביצועים "אפסיד" על ציוות של המעבד הנ"ל עם GTX 1080 ועם GTX 1080Ti על משחקים מודרניים. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by 69,

המסך, בן שנה, לפתע החל להציג קווים רבים בצבע אפור בהיר מאוד, לרוחב כל המסך, שנעים כלפי מעלה. כלומר, מתקבל ריצוד של המסך בצורה של קווים לרוחב המסך. מישהו מכיר את התופעה ? (ניסיתי לקבוע Refresh Rate בעצמי (XP), אך לא ניתן - כתוב שם שזה נקבע ע"י החומרה)

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  7. שבת שלום. איזה כרטיס מסך באפיק AGPX8 יספיק לי כדי להריץ את המשחק PES2008 על ההגדרות הגבוהות ביותר? כיום יש לי FX5200 שמשרת אותי נאמנה יותר מ4 שנים יחד עם המחשב (מאז רק הספק כח הוחלף, הקודם נשרף), רוב העבודה שלי על המחשב היא משרדית (בעיקר גלישה ומסמכים) ולכן אני צריך כ.מסך הכי מינמלי שיש שיעלה את המשחק על HIGH. כאשר ניסיתי לשים על HIGH הוא מזהה שהכרטיס לא תומך ולכן אין לי אפשרות בכלל לסמן ובכך ולנסות להריץ את המשחק על האיכות הזו. באיכות MEDIUM המשחק אומנם פועל אך "רץ" עם תקיעות כל 2 שניות וככה אי אפשר לשחק. ועל LOW אני משחק חלק אבל הגרפיקה על הפנים, אומנם אני נהנה אבל הגראפיקה הורסת. בהתייחסותכם אנא רישמו איזה כ.מסך מסדרת NVIDIA ואיזה כ.מסך מקביל מסדרת ריידון יספיק לי להגד…

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by Ewingum,

נרשמתי לmaillist שלהם בעבר: Dear Maayan Keshet, RADEON 9700 PRO with REMOTE WONDER is now available at www.ati.com for a limited time. Be one of the first ones to own the fastest 3D gaming performance graphics card in the world. With 128MB DDR RAM, 8X AGP support and complete Microsoft® DirectX® 9 support, this board rocks. This limited time offer also comes with REMOTE WONDER. Now you can get more from your ATI graphics and multimedia products with the ATI REMOTE WONDER. This wireless radio frequency remote control eliminates the need to aim so you can now operate your PC from another room, even through your walls 449$ מה שאומר שניתן לרכוש עכשיו את הכרט…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן חברי היקרים, הכרטיס מסך שלי GTX 460 הלך לעולמו ואני מחפש לקנות כרטיס חדש, ואם כבר כרטיס חדש אז שיהיה מספיק טוב להריץ את BF4 בצורה נורמלית+. יש לי מעבד I5 760, מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומומלץ שלא יגרום לי לצוואר בקבוק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by er0101,

מה אתם מציעים? זו הדרישה היחידה

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by liransason,

ברשותי מחשב קצת ישן עם מעבד e6320 dual core, לוח אם Intel 946GZ עם pci express רגיל (לא 2.0), ברצוני לשים לו כרטיס מסך gigabyte gt610 1gb ddr3, האם הלוח אם יקבל את הכרטיס מסך כי הוא תומך ב pcie 2.0 והלוח אם שלי תומך נדמה לי ב 1.0?

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by Ksapy,

שלומות. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (66GT) בפתרון שנראה מאוד מפתה של ATI ה- X800GTO... לפי מה שהבנתי מה שטוב בכרטיס הנל הוא שאפשר כמעט בוודאות לפתוח את הצינורות שלו וככה הוא מתפקד כ X800XL וכאמור הליבה של הכרטיס מסך הזה היא ליבה של X850XT רק בדאונקלוק, ככה שב OC פשוט אפשר להפוך אותו ל X850XTPE והליבה אמורה לעמוד במיהרויות האלו כי היא רק בדאונקלוק... עכשיו שאלתי היא כזו... האם זה בדוק כי כל כרטיס כזה או אחר של X800GTO פותח את כל הצינורות ? ואפשר לעשות איתו OC כזה טוב וליבה תחזיק ? אם כן איזה חברה הכי מומלצת ובוודאות יפתחו הצינורות ? SHAPPIRE ? מה אתם ממליצים... בנוסף הבנתי שהקירור סטוק שבא איתו דיי "זנותי" תסלחו לי הביטוי... האם הקירור הזנותי הזה עש…

13. שלום לכולם! קראתי את השרשורים בנושא הדרייברים החדשים של NVIDIA שמכירים בתוכם את PHYSX. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר ולומר לי האם הכרטיס שלי(8800GTS) תומך בהם ללא שינוי קובץ הINF. יש לי VISTA 64, וכאשר אני מחפש דרייברים באתר של NVIDIA עם המפרט שלי הוא מציע לי רק את דרייבר 175.19 אודה לכם על התגובות!

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  14. חיכיתי חיכיתי חיכיתי כל הזמן לATI החדשים במטרה כנרא לקנות את HD5850 אבל עכשיו בהפתעה תודות לHWZONE הגרלתי את הכרטיס הנ"ל.. אני כולי תקווה שתהיה לי אפשרות להחליף אותו ולהוסיף כסף ולקחת את הHD5850 אבל ממה שראיתי בסוף חנות הכרטיס הזה לא נמכר ככה שזה לא נראה לי יהיה פשוט בכלל. מה הפער בין הכרטיס הזה לבין ה8800GTS 320MB שיש לי כרגע? ומה בעצם האופציות שלי? תודה..

15. Started by Omer DA,

אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  16. ביצועים במשחקים החדשיים שיצאו מול ההשקעה [כסף] pci-e x16 700 שקל מפרט המחשב רשום ליד שם המשתמש שלי בתודה מראש אביב

17. Started by shu sha,

אז היום בשעה טובה הגיעו ללוג'יק הכרטיס הזה מתוצרת אלבטרון... אבל יימח שימם הם דפקו לו מחיר של 1550 ש"ח... ואני התכוונתי לקנות מחשב שם וחיכיתי רק שתגיעה אליהם גרסאת הAGP... והמחיר של 6600GT PCE-I הוא 1300 ש"ח.. הבדל של 250 ש"ח!!! כששאלתי אותם הם ענו לי שהמחיר יהיה כמעט אותו דבר ולא יותר מ50 ש"ח הבדל... קיצר השאלה שלי היא האם לדעתכם המחיר של הAGP ירד בזמן הקרוב? למה ממש כבר בניתי עליו ואין לי עוד 250 להשקיע

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  18. היום קניתי 3850 של גי'גהבייט אני מת להרכיב אותו ואני מגלה שאין לי חיבור חשמל בשבילו מהספק.. זה חיבור מוזר כזה של 6 פינים - 3 על גבי 3. מה אני עושה עכשיו??? זאת טרגדיה!

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  19. אני יכול להביא כל כרטיס מארה"ב אשמח אם תגידו לי מה הכרטיס הכי טוב שקיים כיום ל AGP תדרגו לי 5 כרטיסים בבקשה. תודה מראש.

20. יש לי כרטיס מסך x1900gt 256mb ואני חושב שהרבה זמן הוא עושה בעיות כי הוא לא בסדר, אני צריך תוכנה שתבדק אם הוא תקין 100% או לא. אני ניכנס למשחק פשוט (need for speed carbon) אני ניכנס למירוץ, ואז לאחר משהו כמו 2-5 ד'ק מהמירוץ פתאום יש מסך שחור אבל אני עדיין שומע את המוזיקה של המירוץ ואז לאחר משהו כמו 30 שניות זה נתקע ומראה מסך כחול. מה יכולות להיות הבעיות ? האם זה הכרטיס מסך ? ואם זה לא הכרטיס מסך אז מזה ? למי שיש תוכנות לבדיקת המחשב כללית אם יש משהו שהוא לא תקין שיתן שם. יכול להיות שזה גם הספק כוח כי הוא בא עם המארז ויש לי מעבד amd 3800 x2 וזיכרונות 4GB וכרטיס מסך x1900gt ושני כוננים קשיחים (ראפטורים) אז יכול להיות שהספק חלש ? תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ביצה,

אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  22. ב RSM מוכרים את 5870 ב 1063 ב TMS מוכרים 6950 ב 1389 מה עדיף?[br]פורסם בתאריך: 26.01.2011 בשעה 16:20:22 6950 שווה את הפרש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה

24. Started by telzur,

אני מתלבט בין כמה כרטיסי מסך אתם יכולים להמליץ לי מה יותר כדאי ובפירוט 1.ge force 7600gt 2.ati x1800 gto 3.x1950pro 4.x1950xt או כרטיס אחר במחיר דומה אפשר המלצה מה הכי תוב עם OC ומה הכי טוב ללא OC תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  25. מעבדי דור ה-Ice Lake עם ליבות גראפיות מובנות חדשות הם רק ההתחלה - כאשר הכפלה נוספת בביצועים צפויה לנו גם במעבדי העידן הבא ממשפחת Tiger Lake לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.