כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את ה3850 עם הקירור הסטנדרטי שלו והוא עושה יחסית רעש, אילו דרכים יש להשקיט אותו עד כמה שיותר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש כאן אני חושב את כל מאגר ליבות כרטיסי המסך, נתקלתי בזה בקריאה על משהו - אני התרשמתי. אם אין אז שיהיה לכל אחד. אם יש - מיחקו את הלינק/הודעה. http://www.techpowerup.com/gpudb/
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה עדיף HD4870 512MB או 2 *HD4850 512MB מסך 22" , משחקים , ללא OC
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
היי, מה הכרטיס מסך הכי טוב כרגע שאפשר לקנות בסכום הזה? 8800 GT OC? לדוגמא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 או משו אחר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפשרות Overdrive מסירה את האחריות מהכרטיס מסך? בלי זה אני לא יכול ליקבוע תמהירות של המאורר והכרטיס מסך חם.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 1600 שקל blitz extreme q9460 2gb ddr3 אני חשבתי על ה gtx260 או 4870 אבל לא הצלחתי להבין מה יותר טוב ביניהם ואיזה יהיה לי יותר טוב אם אני ירצה בעתיד עם הלוח שלי לשים 2 כרטיסי מסך תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך. דרישות: 1) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 2) אחריות של לפחות שנתיים! 3) חיבור HDMI, אפשרי במתאם או מובנה בכרטיס, לא קריטי. 4) משחק Bundled כלשהו, לא חובה, אבל עדיף. תקציב (רשום בכותרת): 600 ש"ח לי ניראה שהכרטיס הכי מתאים הוא 9600GT. תודה.
-
- 11 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה, כרטיס מסך X600 , כאשר אני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי שחסרים קבצים אבל הוא ממשיך להתקין ושהוא בערך מגיע לחצי המסך פתאום נהיה שחור והמחשב קופא. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסי מסך HD 4850 ורציתי לדעת איך אני מעלה את מהירות המאווררים שלהם (של שניהם) או לפחות של אחד מהם תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היה בסדר אחרי שכיביתי את המחשב זה פשוט נעלם(כבר פעם שנייה) והפרופילים לא עובדם אני לא יודע מה לעשות... בבקשה עזרה...
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתעסק אם תוכנות כגון מאיה ו3ds max אז הכרטיס הזה ייתן תשואה כלשהי או רק כרטיסים מסידרת quadro יעשו את זה?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי על המחשב הישן כ.מסך 7600GT, (מעבד AMD x2 3600, לוח אם של גיגבייט, אבל אני לא זוכר איזה דגם) עכשיו הבעיה שהכרטיס מסך השתגע, בהטחלה ראיתי שמדי פעם יש איזה "פיקסל שרוף"(לא שחור תמיד, אלא אדום,ירוק,כחול,סגול) על המסך אבל זה לא של המסך, כי הפיקסלים נעלמו אחרי ריסט, וכשהדלקתי משחקים\סרטים הם גם לפעמים נעלמו. עכשיו, לאט לאט הדברים האלא יוצאים מכלל שליטה, יש פיקסלים בכל מקום, כל הזמן אפילו בבוט של המחשב (במסך הראשון הראשון) יש את אותם "פיקסלים שרופים". ובנוסף מידי פעם המסך מתחיל להשחיר ולחזור לעצמו כל פעם שמזזים חלון, או עושים מקסימייז\מינימייז ניסיתי להחליף דרייברים וזה לא עזר. הכרטיס עצמו קר ךמגע אז אני בספק שזאת בעיית חום, פלוס בנוסף למאורר הרגיל, יש מאוורר מארז 120ממ שנ…
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כרטיס המסך 4850 hd יעבוד חלק עם רזולוציה של מסך 22 1680X1050 הכוונה יותר במשחקים וגם אני ירצה לחבר אותו (את המחשב ) לטלויזיה lcd 32 של פנסוניק האם הוא חזק מספיק לזה והאם יראו טוב?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב הישן לLCD. אחרי שראיתי סרט HD בקובץ MKV, כנראה הכ.מסך-GEFORCE 6600GT נשרף. אני צריך המלצה לכ.מסך הכי זול שאפשר שלא יקרוס שאני רוצה סרטי HD. זה המפרט AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ ספק 400W
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מצורפים לינקים משני מקורות לגבי העתיד של NVIDIA , מעניין ? Goodbye NVIDIA nForce? ---> http://www.techpowerup.com/index.php?67327 http://techreport.com/discussions.x/15240
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מישהו הבין את החשבון בסוף ?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר אינספור שמועות לגבי מצבה העגום של חברת נוידיה, מתחילים לצוץ סימנים אמיתיים אשר בוודאי יעוררו דאגה בקרב הלקוחות והמשקיעים... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8723&Itemid=1 http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/31/nvidia-790i-board-pulled-makers
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אני מחפש המלצה למי שמכיר בניו יורק לחנות מחשבים. בדקתי ב COMP USA הם כנראה סגרו את הסניפים שלהם בניו יורק. Circuit City ו Best Buy לוקחים מחירים דיי גבוהים. למישהו יש המלצה על חנות מחשבים טובה בניו יורק ? ההבדל במחירים הוא 170$ לעומת 970 ש"ח בערך 300 ש"ח הבדל. ואני מתכוון לקנות עוד כמה דברים כך שההפרש מתחיל להיות קריטי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי שני מחשבים. האחד ישן מאוד (בזמנו יועד למשחקים) AMD2800 על לוח אם EPOX 8HDA5J, זכרון 512 וכרטיס מסך ATI 9800 PRO. מחשב שני "חדש" יחסית אבל יועד לעבודה משרדית, מעבד של Intel E2180 (לא זוכר במדויק יכול להיות שאני ממציא), לוח אם Asus P5GC-MX, זכרון 1GB וכרטיס מסך 1650X. השאלה - לאחרונה ה9800 שלי נדפק וגורם למסך להכבה במשחקים, האם ניתן להחליף בין הכרטיסים ככה שה1650 יותקן במקום ה9800 הגוסס? או יותר נכון איך 1650 מול 9800 מבחינת ביצועים. אם כן, עד כמה הכרטיס מסוגל לסחוב עם המפרט הנוכחי שלי? תודה!
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע 8500 GT שנקנה לפני שנה ,השאלה אם 9600 GT הרבה יותר חזק ממנו ויוכל לעבוד על לוח ישן יחסית ועם מעבד 2140
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
היי רציתי לדעת איזה דרייבר פועל הכי טוב לכרטיס שלי (יתאים מכול הבחינות ויעבוד בלי בעיות) הכרטיס: x1950pro .
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-