כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום מאז השדרוג למסך 24" הכרטיס הנוכחי שלי (8800GT) לא מריץ משחקים בצורה טובה בכלל ואני נאלץ להתפשר בהגדרות. בגלל יציאת דיאבלו 3 עוד מעט החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. התקציב שלי הוא 1000 שקל ואני מעדיף לקנות מRSM או IQPC. איזה כרטיס הכי עדיף לקנות במחיר זה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה ממישהו .. :
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי, קבלו את ההשוואה הבאה: http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=3255&cmp[]=3192 איך יתכן שהכרטיס הגרפי המובנה של אינטל קיבל ציון גבוה יותר? האם זה הגיוני? תודה
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין בזה : Gigabyte GeForce 9800GT 1024MB DDR3 GV-N98TOC-1GI וכרגע יש רק את זה: Sparkle GeForce 9800GT 1024MB DDR3 SF-PX98GT1024D3-HPL האם ישנו הבדל מהותי של ממש שנותן הבדל מחירים ? האם כדאי להמשיך ולרכוש את ה Sparkle או להתעקש על Gigabyte ? איך השם הכללי של Sparkle ? הם טובים ? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין הכרטיס 9600GSO לבין 9600GT 256MB. אני כנראה לא מתכנן OC כי זה מוריד אחריות על הכרטיס וחבל /: ראיתי את ההשוואה שהאתר עשה, אך אין שם את הכרטיס 9600GT 256MB /: יש גם 9600GT ב-560ש"ח+-, שווה את התוספת מחיר<?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מדובר על ה winfast 6600GT של leadtek מול ה X800GT PCIe של Sapphire. איזה מהם נחשב לעדיף מבחינת ביצועים? ד"א GT זה בעצם GTO?...
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי היום 4870 של CLUB 3D ולצערי יש בעיה. חיברתי אותו כראוי, כולל שני חיבורים של 6 פינים. המחשב נדלק, מופיע המידה של POST. מכאן, אם אני מנסה להיכנס ל BIOS המסך פשוט נשאר שחור. כנ"ל אם אני מנסה להעלות את XP. החזרתי את הכרטיס הישן והכל בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שזה בעיית ספק שכן יש לי TAGAN עם 30 אמפר במסילה של 12 וולט (סהכ 530 וואט). הלדים האדומים נדלקים לשניה ונכבים כמו שצריך...המאוורר מסתובב. סך כל, אם הוא כבר מראה את המסך טקסט הראשוני של POST למה גם לא BIOS? אשמח לעזרה, אני מנסה להבין אם הכרטיס תקול או שזאת בעיה אחרת. נ.ב. אין לי מחשב אחר לנסות עליו את הכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנא עזרתכם בבחירת הכרטיס הטוב יותר: NX6600GT VTD128 או Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk עלות שני הכרטיסים זהה (950 ש"ח). הראשון שייך לחברת MSI והשני לחברת LEADTEK. לראשון 3 שנים אחריות לשני שנתיים אחריות. מה עדיף? נא עזרתכם הדחופה.....
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי לכולם ברשותי מערכת המחשב במפרט בה מותקן כרטיס המסך hd2600xt (עם דרייבר מעודכן להיום). המחשב מופעל ע"י מערכת הפעלה windows7 32 אולטימיט (חוקי). למחשב מחוברים שני מסכים בשיטת dual view (כלומר extended desktop) מסך crt כמסך ראשי (זמני, זמני) טלויזיה סוני 32v5500 כמסך משני. (עמוד הטלויזיה http://www.sony.co.uk/product/t32-v-series/kdl-32v5500#pageType=TechnicalSpecs ) מסיבה לא ברורה, תצוגת המחשב בהמסך הטלויזיה אינה מתפרסת על מלא השטח אלא נשארת מעין מסגרת שחורה (בעלת פרופורציות אחידות) סביב התמונה. דבר הקורה בכל היישומים והינו די מעצבן (לטלויזה כבר יש מסגרת שחורה ואיני רואעה צורך במסגרת נוספת). הדבר קורה באופן דיי מוזר. טרם התקנת הדרייבר לאחר התקנת הwindows7 תמונת המסך …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה פה מלא מלא דיונים שבסופו של דבר מסתכמים בזה שמישהו רוצה לשדרג כ.מ ושואל האם המערכת שלו תגביל אותו אז לפי מה אתם עונים לו? לצורך העניין כדי שאני לא אחפור עוד כמה דיונים כאלה חח נגיד המערכת שלי זה: Intel i5 4670 Gigabyte H81M-HD3 8GB DDR3 1600Mhz מארז SilverStone P80 נראה לי (קופסה קטנה בתכלס \= שאותה אולי גם צריך לשדרג??) ספק אם זכור לי נכון seasonic 500W (שאני אצתרך לקנות חדש כניראה) כרטיס מסך כרגע 460GTX אז לדוגמא אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך (בזמן הקרוב אולי אני יחכה עד ל Black Friday וכל זה) וסתם לדוגמא אני אומר בא לי את הnvidia 970 או משהו.. איך אני יודע אם המעבד או משהו במערכת יגביל אותי?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש שהכניסו לי כרטיס מסך לא נכון בטעות יש איזה תוכנה שיכולה לזהות לי איזה כרטיס מסך יש לי ? כרגע המחשב מזהה את הכרטיס מסך הבא : ATI RADEON HD 5700 SERIES זה דרך ה-DEVICE MANAGGER אני הזמנתי 5750?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מתלבט בין שני סוגי כרטיסי מסך.אני עובד על תוכנת, MAYA , ZBRUSH ותוכנות אדובי למניהם.מצד אחד, nvidia עם IRAY ו- CUDA (שלא הבנתי בדיוק מה הוא עושה) ועם זיכרון של 4GB ו- 250BIT. Gigabyte GTX970 Extreme Gaming (GV-N970XTREME-4GD)לאומתו יש את AMD עם 8GB ו-510BIT.Sapphire Radeon R9 390X NITRO TRI-X OC 8GB GDDR5על פי מה שהבנתי כמות הזיכרון משפעיה על היכולת להחזיק סצנות יותר כבדות. אבל הבנתי גם ש-nvidia יותר טובה לרינדור בשל כמה יתרונות.אם תוכלו להסביר לי על היתרונות? ומה הם היתרונות של AMD? עזרו לי לעשות סדר בבלגן....נ.ב. זה המפרטמעבד: Intel Core i7 5820Kלוח אם: Asus X99A USB 3.1Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kitזיכרון: SSD: SSD Samsun…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש בלוח אם הזה: msi p35 neo כרטיס מסך מובנה ואיך אני יכול להפעיל אותו., כרגע הווינדוס הפסיק את הפעולה של הכרטיס מסך החיצוני וכעת הוא משתמש בvgasave שאין לי מושג מה זה. תודה רבה, שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי לפי האתר הזה רשום שיש , האומנם? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=497&lid=1 רוני
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פשוט אני חושב שהרסתי את הכרטיס מסך שלי. בטעות הורדתי את הסינק בצורה לא טובה והוא התנתק בפיתאומיות. האם אני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית? אולי הרסתי משהו בכרטיס? בעיקרון אני רוצה שלפעמים פיקסל אחד מתוך מיבנה שלם תלת מימדי מקבל מין זווית כזאת ואז זה נראה כמו שמולש כזה לנמשך עד אין סוף. משהו מאוד מוזר. וגם לא רואים אותו מכל זווית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לזה. תודה עריכה: סליחה על הדאבל טופיק... :-\ האקספלורר שלי עשה בעיות הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קיצר, חבר טוב מאוד שלי מהיסודי עשה לי היום הפתעה ואמר לי לבוא איתו לאייבורי לעזור לו לבחור חלקים למחשב שהוא כביכול "בונה" לעצמו, אמרתי סבבה. דעתי על אייבורי היא כשל כולם, ושאלתי למה לקנות דווקא שם, הוא ענה לי במילה אחת: זול!!! אמרתי, טוב איך שאתה רוצה... קיצר בסופו של דבר, הסתבר שהוא לא בוחר לעצמו חלקים (אפשר לעשות את זה גם באינטרנט), בא ואומר לי מה אתה רוצה? אני כזה, למה אתה מתכוון?! והוא אומר לי, אני זוכר שדיברת הרבה זמן שאתה רוצה לקנות כ.מסך או משהו כזה, גם ספק רצית לא? אמרתי לו שכן, אבל מה זה קשור לזה שאנו שם, הוא אומר תבחר, הפתעה!!!! אני כולי בשוק ולא מבין שהוא רציני, זורק לו סתם טוב אז תביא לי GTX260 Golden Sample ו-Corsair VS 550W לנציג. הנציג מייעץ, אם כב…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי כרגע x1800xt 512 כרטיס ישן האם הוא יוכל להריץ סרטים ברזלוציה 1920 על 1080? האם המפרט שלי בכלל יכול להריץ? (מפרט בצד) ואם לא לאיזה כרטיס מסך אני צריך לשדרג? תודה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 3470 עם ספק כוח Thermal take TR2 500W. מהי פחות או יותר קטגוריית כרטיסי המסך החזקים שספק זה יכול להריץ ללא שום בעיות? חשבתי לכיוון הgtx670. התקציב שלי לכרטיס הוא 2000 בלחץ, אבל אם אני צריך גם לזרוק מאות שקלים על ספק נוסף, אני אעדיף להתפשר על עוצמת הכרטיס. מה אתם אומרים? אציין מעבר לכך שאין במחשב שלי שום רכיבים מיוחדים(דיסק SSD אחד וזהו) ואני לא עושה אוברקלוק.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כרטיס מסך AGP עד 600 שקל המפרט שלי הוא p4 2.8ghz 1gb אין לי אפשרות להוציא יותר מ 600 אז אני מוציא את זה על כרטיס מסך ואני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך AGP8X הכי טוב שיש במחיר של עד 500-600 שקל כ(רגע יש לי ATI RADEON 9550 ) והאם יראו שיפור בכמות ה FPS שאני יקבל במשחקים(חשוב שזה יהיה כרטיס של SM3 לא יודע אם יש יותר אבל שישהיה לפחות 3 ) וכמה FPS אתם אומרים אני יקבל ב COD4 עם הכרטיס הזה (ועל איזה גרפיקה אני יוכל להפעיל את המשחק ) (הכרטיס שיש לי נותן לי 20 FPS ) והאם לא יהיה בעייה לשים את הכרטיס מסך הנ"ל עם הספק שיש לי(לא יודע מה יש הנה קובץ מהEVERST) הוספתי קובץ REPORT [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אתם יכולים להגיד לי אצל מי הביצועים חזקים יותר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הציעו לי GECUBE ב- 940 או GIGABYTE ב- 1020 איזה מהם כדאי והאם יש הבדל מבחינת אמינות המוצר ואיכותו והאם ניתן לסמוך על GECUBE בכלל ... איזה באנדל באה בכל אחד ????.......
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעבור מחשב עם מסך 22" המשתמש אינו גיימר, אבל רצוי שיוכל להריץ משחקים כמה שיותר טוב. תודה.
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? שלום. אני מחפש כרטיס מסך חזק לעבודה בתלת מימד ויש לי שתי שאלןת: 1. האם 3DLabs Wildcat II 4210 אכן מצריך סלוט AGP PRO 3.3V ? אם כן, האם ידוע למישהו על לוח אם P4 SOCKET 423 התומך ב AGP PRO 3.3V? 2. האם באמת משתלם לקנות WILDCAT? האם לא עדיף QUADRO , נגיד 700XGL? זהו כרטיס זול יותר. איך הוא יחסית לכרטיסי WILDCAT? ??? ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-