עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הייתי רוצה לקבל הסבר איך לפי נתוני כרטיסי מסך אני יודע איזה כרטיס מסך יותר טוב ועדיף מהשני מבלי לבדוק באתרים של השוואות וכל זה. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by lightwave!,

כותרת ^^

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  3. היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Abit.com.tw,

אמרו פה שמחברים את הכרטיס לטלווזיה ורואים טלווזיה על המחשב... איך זה עובד? ???

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  5. שלום לכולם, אני עורך וידאו חובב, עובד עם פרימייר פרו .CS4 , לא מבין בחומרה כל כך.... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ומבקש את עזרתכם . אין לי תקציב גדול ולכן לא מחפש משהו מקצועי כמו MATROX RT2 אלא משהו פשוט עד סכום של 900 ש"ח. חשבתי על הכרטיס הזה :PNY - NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB GDDR3 PCI Express Graphics Card מה דעתכם? האם עדיף משהו אחר ? יש לי מחשב שפרטיו הם: intel core 2 duo e6550 2.33 2 ram 500g hard drive מה לדעתכם עוד צריך להוסיף כדי שאני יוכל לעבוד עם הפרימייר הצורה נוחה יחסית (כי כרגע כל שנייה אני צריך לרנדר). תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by lharpaz,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by nec_000,

הסוד הגדול והשמור ביותר בתעשייה זו של האצה גראפית, זה אשר הוביל לקפיצת המדרגה בביצועים של סדרת maxwel לעומת קודמתה kepler (משהיה סוד כמובן שלא הוגן בפטנט) הוא זה אשר יצר לראשונה את הפער בסדרת 900 של נוידיאה (לעומת GCN של AMD) ופתח לראשונה את פער הביצועים בין שני המותגים. אותה טכניקת רינדור ממשיכה ומועברת הלאה כמובן לסדרת pascal, וסוף סוף נחשפת ובשל כך תוכל לשרת את כולם על כל המשמעויות הנובעות מכך. תהנו: http://techfrag.com/2016/08/02/nvidia-maxwell-tile-based/ https://www.youtube.com/watch?v=Nc6R1hwXhL8 http://www.realworldtech.com/tile-based-rasterization-nvidia-gpus/ http://www.anandtech.com/show/10536/nvidia-ma…

8. Started by B0necrack3R,

האלן חברה יש לי בעיה עם REFRESH RATE קודם כל אני משתמש בדרך כלל ב85HRZ RR אך כאשר אני נכנס למשחק כלשהו אז הRR שמה הופך להיות 60HRZ וכאשר אני יוצא מהמשחק הRR נשאר אותו דבר ולא חוזר ל-85! מה לעשות ? זה מעצבן , אני עובד על XP עם TI 4200 של GAIWNWARD ן LG FLATRN 795FT אם זה יעזור לכם \ לי תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

למשל ב 4870, עד כמה באמת שווה להשקיע בגרסאות 1 גיגה? עד כמה זה חשוב היום למשחקים?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  10. יש לי 750 ש"ח לקנות כרטיס מסך איזה לקנות ??

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by afekchaos,

אני רוצה לקנות מחשב בלי מסך אני רוצה לחבר מהכ. מסך ישר לטלויזיה... כי יש לי טלויזיה 21' וזה יותר גדול, האם הטלויזיה מאבדת איכות כשאני רואה את השולחן עבודה ועובד על המחשב באופן רגיל (קחו בחשבון שאני יושב קרוב לטלויזיה כמו מסך מחשב רגיל)?

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by pain_killer12,

שלום, ראיתי מספר ויכוחים על זה ולא הבנתי האם סדרת ה8800 תומכת בHD? באתר של לידטק רשום שכן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=313 למטה בצד ימין. האם הם תומכים או לא? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by chnon,

יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. עכשיו הכרטיס מסך מתחיל לגסוס וצריך לקנות כרטיס חדש. הכרטיס שהיה לי הוא כרטיס שרכשתי ב1000 ש"ח בערך לפני 6 שנים. אשמח אם תציעו את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה שיתאים ללוח אם הזה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Zadu,

אני מתכוון לקנות את הכרטיס Gigabyte - Geforce GTX760 GPU. 1. האם שווה לי לקנות אותו ולא כרטיס אחר? 2. האם הוא יריץ לי BF4 על הגדרות גבוהות מאוד - אולטרה? 3. האם הוא יריץ משחקים הכי חדשים שיוצאים עכשיו על הגדרות גבוהות ומשחקים שיצאו עד 2015? 4. הוא כרטיס שמתחמם מהר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by psu,

ברשותי המחשב עם המפרט הבא : AMD PHENOM X II 920 2.8 MHZ לוח של ECS 790GX כ.מסך CLUB3D 5770 קשיח 500 WD BLUE ספק 600W TOPOWER EZSILNET זיכרון 4GB 1066 HYPERX KINGSTON סך הכל מערכת שלדעתי לא אמורה להתקל בבעיות מיוחדות בהרצת משחקים. קיבלה 14300 נקודות ב3DMARK הוירטואלי שבאתר שלהם ולשם השוואה מערכת עם 275 של נוידיה וI5 קיבלה 17800 שזה לא רחוק. הסרתי והתקנתי את הדרייברים מחדש ועכשיו הנוכחי הוא ה10.3 (האחרון הרשמי שיצא). במשחק GTA IV לא מתפקד גם בהגדרות הנמוכות ביותר מבחינת רזולוציה ושאר הפונקציות ורשום שמשתמש רק ב300 MB מתוך ה1000MB זיכרון שיש בכ.מסך. במשחק NFS SHIFT מתפקד סביר, אך לפעמים עם תקיעות קטנות (משחק לא הכי תובעני ולדעתי בגלל זה לא מורגשת הבעיה). כשהרצתי 3DMARK VANTA…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן כולם!! לאחרונה קנו לי את הכרטיס 9800GTX של eVGA. חיברתי אותו למחשב ( פעם ראשונה שלי... אבל אני כמעט בטוח שעשיתי נכון * פירוט בהמשך*) והכול התקנתי את הדרייברים, וזה נראה בסדר. ( המחשב מזהה את הכרטיס) הבעיה היא שבכמה משחקים ששיחקתי כדי לבדוק אותו (ליתר דיוק: Team Fortress 2 ו-Bioshock) לאחר זמן ממושך של כ 10-30 דקות המחשב פשוט נתקע ושומעים את הפסקול האחרון שנשמע במשחק כמו בדיסק שבור, (מלא פעמים) עד שאני עושה restart. למי שרוצה לדעת איך חיברתי את הכרטיס, אז זה היה קצת מסובך להכניס אותו למארז (Midtower) , אבל הסתדרתי. הבעיה הייתה בחיבור לספק. לכרטיס הזה מומלץ לחבר, כידוע - שתי חיבורי 6 pin. אחד כזה אני בטוח שחיברתי נכון ואת השני חיברתי בעזרת הערכה שהם כללו באריזה של 6…

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by jammblues,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד מהם עם כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE MX 440, נקרא לו מחשב 1. לקחתי את הכרטיס מסך ממחשב 1 והתקנתי אותו במחשב 2, מחשב 2 קלט אותו אוטומטית, והיה מוכן לפעולה, ואילו במחשב 1 התצוגה הייתה על הפרטים הכי נמוכים, שלא איפשרו עבודה נורמלית. השאלה היא האם הבעיה היא בעיה של הגדרות, ואם כן איך פותרים את זה, או שזאת בעיית חומרה ואני צריך איזשהוא מתאם תצוגה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני רוצה להזמין את המחשב שלי אבל לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות קיבלתי המלצה כאן על הGeforce FX5900 XTV של albatron אבל לפי מה שאמרו לי בחנות זהו דגם מוחלש של הFX אע"פ שהוא מאפשר VIVO+TV OUT . לאחר מכן שקלתי לקנות את הGAINWARD FX5600 256MB VIVO כאשר המחיר של שני הכרטיסים הוא זהה... נראה לי חשוד ש5900 שמחירו הוא בד"כ 3000 ש"ח עולה שליש מחיר פתאום מה לעשות?@!$@$!@

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by bv500,

מבקש הסבר ממי שיודע על ההבדלים בין 9800GX2 ל-280. ממה שראיתי בנתונים הטכניים יש להם את אותם נתונים וההפרש במחיר די גדול (600 שקל). הליבה שונה או משהו כזה? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  20. http://www.neeyik.info/3dspecs/ אז לפני שאתם שואלים כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך שלי וכו'..והאם הוא תומך ב-DX 9....זה המקום בשבילכם !! מקווה שחסכתי כאבי ראש .....חחחחחח

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  21. :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=44o119586&pw=053968578

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by Zeev86,

אהלן. רציתי לדעת כמה יעלה לי לשדרג מחשב על מנת לקבל ביצועים טובים במשחקים חדשים שיוצאים כיום (כלומר - הגדרות הכי גבוהות על רזולוציה מקסימלית) המפרט שלי: מעבד i5-3570 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ספק Seasonic 520 כרטיס מסך gforce 660ti זכרון 8 GB RAM זה המפרט המלא שנקנה בזמנו מTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום המתאים כי לדעתי הרכיב שהכי רצוי לשדרג כרגע זה כרטיס מסך, אבל אני גם חושב (תקנו אם אני טועה) שאם משדרגים כרטיס מסך רצוי גם לשדרג מעבד. אני משתמש במסכים 23 אינץ לגלישה ו40 אינץ לגיימינג וסרטים על 1080P

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  23. שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך ati hd5770 המחובר למערכת intel q9400 עם 4g ddr2 ואני מתכוון לשדרג את המערכת לi5 עם 8g ddr3 ולוח שתומך בקרוספייר. רציתי לדעת האם כדאי להשאיר את כרטיס המסך הנוכחי בהנחה שיש לי ספק מתאים ולחבר לו אחד נוסף זהה במקביל או לחבר כרטיס חדש וחזק יותר אני חותר לעניין זה מכיוון שאני יכול לקנות כרטיס 5770 ב400 חדש,ואם אקנה כרטיס יותר חזק ההוצאה תהיה כפולה אז מה עדיף מבחינת ביצועים?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by evman007,

מה זה מגיע בשקית? ואיך הביצועים שלו? נראה לי אני יקנה אותו יחד עם מעבד אתלון 64 2800 והלוח של גיגהבייט .

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  25. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

אני חשבתי על EX950F, מה אתם מציעים? הדגש פה הוא על המחיר/איכות, כלומר שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה מראש, R. :-*

• 8 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.