עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eladsh,

יש לי שאלה איך יריץ הGTS8800 את CRYSIS יעני על איזה הגדרות

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Processor: Intel E6320 Core 2 Duo 1.86 Ghz Mother Board: MSI RC410M2 RAM: Ceon 2GB 667Mhz Power Supply: EZcool 350W איזה כרטיס מסך עד 500-600 שקל הייתם מציעים לי בלי שיהיה לי צוואר בקבוק ושהספק כוח יספיק לי? אני מעדיף של ATI תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם המפרט בצד לכל מי ששואל , הצי'פסט הוא G31 , הספק הוא 500 TR2 של TT השימושים הם : תוכנה לתלת מימד MAYA - 60% , משחקים 30% , סרטים באיכות HD - עשר אחוז כרגע יש לי שני מסכי 19" ובקרוב אני מחליף אותם לשני 24 של SAMSUNG . חובה כניסת HDMI (דרך מתאם או ישיר לא משנה לי ) התקציב כפי שכתוב בכותרת הוא מקסימלי אני לא יכול לחרוג שקל מעל . בתודה ושבוע טוב מיכאל

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by orent,

שלום קניתי את הכרטיס מסך sapphire hd 7970 לכרטיס יש שני חיבורי PCIE של 8 פינים,הספק שיש לי http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=9453 יש לו שני חיבורי PCIE 6 PIN . השאלה האם אני יכול להשתמש בשני המתאמים שהגיעו עם הכרטיס molex to 8 pin pcie וזה יהיה בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by blabla600,

יש לי את התוכנה הזאת שנלוות לכרטיסי המסך של ATI control catalayst center. אבל אני לא משאיר אותה פתוחה אני תמיד סוגר אותה ואת כל התהליכים שקשורים אליה ב- task manager. יש איזשהי סיבה אולי יתרון אולי היא שומרת על ביצועים שכדאי לשהאיר אותה פתוחה כשאני משחק משחקים? או שזה סתם?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. בווינדוס אני עובד על 1024*768 במשחק אם אני שם על אותה רזולוזיה אז הכל בסדר אבל אם אני מעלה במשחקק רזולוציה אחת מעל - 1152*864 למשל אז המשחק לא מתפרס על כל המסך. בכל צד מסך יש פסים שחורים - המסכך מכווץ קצת. LG700P קרה לכם? איך נפטרים מהבעיה? (לא ידעתי איפה למקם תשאלה)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היי חברים, אני מתכוון לרכוש מחשב לצרכי גיימינג בינוני (COD כסטנדרט עליון).. כנראה שזה המחשב: עכשיו השאלה, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך או שזה יספיק? כמו ההבדל ביניהם מהותי ושווה את הכסף? זה כמו ה9500GT ו9600GT של זמנו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by diablo4u,

אהלן, קצת הרבה לקרוא - אשמח שתשקיעו קצת זמן ותעזרו לי. לפני כמה ימים הזמנתי מIQPC את המפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H - REV A03 - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1027 מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13 - IQPC TRIPLE I- זמין במלאי ₪1753 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪123 כמות:2 כרטיס מסך: [..] PNY GTX570 1280MB DDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3500 ש"ח ! ₪1474 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC SIX HUNDRED w/o PSU - כל הקודם זוכה ! - זמין במלאי ₪286 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 620W - זמין במלאי ₪400 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. הי בעבר הינו משתמשים בתוכנה בשם fraps הבעיה שתמיד זה היה מוריד מהביצועים! הבנתי שבכרטיסים האחרונים קיים ציפ שמסדר את העניין בלי לפגוע כלל! אך לא מצאתי שם מידע או תוכנה שאפשר לעשות זאות! אשמח לקבל הסבר בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by dadzik,

ה980ti לא בתקציב שלי ולא מעניין אותי. אני עדיין בטוח שהתמונה הזו רלוונטית עכשיו יותר מתמיד:http://wccftech.com/wp-content/uploads/2014/12/Nvidia-Geforce-GTX-960-GTX-960-Ti-GTX-960-Ti-Ultra.jpg כי הכל נראה הגיוני, למרות שלא הגיוני לי לראות שני כרטיסים בין ה960 ל970. בכל מקרה.. אני מחכה לו בקוצר רוח, ואני כבר מיואש לכרטיס חדש. השאלה היא מתי AMD יוציאו את הכרטיסים שלהם כבר..

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם בזמן הקרוב אני רוצה להתחדש בכרטיס מסך אבל לפני כן ברצוני לדעת את המשמעות של נתון זה או אחר. תודה מראש ולהלן הרשימה: OpenGL RAMDACs Stream Processors Memory Size Memory Speed Memory Interface Core Clock(Mhz) Memory Clock(Mhz) Shader Clock (Mhz) Memory Brandwidth (GB/Sec) Texture Fill Rate (Billion/Sec) Bus Type Connectors : Display Port, HDMI, DVI-I, HDTV Out ולסיכום שלא תבינו אותי לא נכון את רוב הנתונים אני כן מבין אבל מרוב שיש כל כך הרבה אז יש לי כבר סלט בראש. אגב אני מבקש את עזרתכם במיוחד כדי לדעת מה באמת חשוב ואיזה נתונים הם טריק מסחרי כגון 512MB כאשר הכרטיס הוא 128 BIT.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Notter,

יש לי טלויזיית LCD 26" והיא מחוברת לכרטיס מסך radeon HD4870 1G עכשיו, כשאני מנסה לראות בטלויזיה דברים מהמחשב, אני לפעמים רואה קווים על המסך, תופעה ידועה של מסכי LCD, שנפתרת על ידי V-sync הבעיה שאני לא יודע איך לאפשר את לטלויזיה, ואם זה בכלל אפשרי. דרייברים catalyst 8.12

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION שהוא עולה 2400 ...שווה לחסוך עוד כמה מאות בשביל הכרטיס המומהר הזה ? או שלא יהיה הבדלים .

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Danny_Malis,

החברה האלה משוגעים לגמרי... http://www.vr-zone.com.sg/?i=2938 זה הסוף לויכוח כמה ה-SLI של הכרטיסים האלה יעשה, בקושי מגרד את ה-1800K (שלא תבינו אותי לא נכון, יש כבוד )

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Jook,

השאלה שלי היא האם לקנות בארצות הברית בעוד כשבוע את ה- GAINWARD/CARDEXPERT GeForce 4 Ti 4200, 4ns, 128MB DDR, Power Pack Golden Sample, 1 DVI + 1 CRT + TV out+ VIVO + nVIEW (two CRT display), overclocking enhanced mode, DVD player and video editing software with game. Retail. Model#: GF4TI4200Ultra/650XP ב-200-210$ או לחכות לדור הבא של כרטיסי מסך? ואני לא רוצה לבזבז על כרטיס יותר מבסביבות ה-1000 אז לחכות או לקנות את מה שציינתי למעלה? זה חשוב מאוד כי אני צריך להחליט אם לקנות כי קרוב משפחה שלי נוסע לארצות הברית! תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אז ככה, אני קונה מחשב חדש ובקשר לכרטיס המסך אני מתלבט בין כמה: יש את ה- GigaByte 7600GT Silent Pipe 2 שהוא נחשב לטוב ומאד שקט יש את הConnect3D Radeon X1800GTO שהיה גם עם מאוורר זלמן אבל ביטלו את הדבר הזה בנועה, אז עכשיו מקבלים רק אותו ללא הזלמן ועד אתמול הייתי נעול על ה-PowerColor X1900GT בKSP אבל העלו אותו ל1290 וזה כבר מעל לתקציב שלי. איזה מבין השניים הראשונים עדיף? ואם יש הצעה טובה יותר ב1000-1100, 1200 מקסימום תציעו אותה. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ttwow,

יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Hatzi6,

אני מחפש כרטיס מסך חדש - צריך להתאים ללוח אם שלי, שהוא יחסית ישן: Gigabyte b75m-d3h - מחבר כרגע 2 מסכים (אחד בHDMI ואחד בDVI ישן) - אין לי בעיה להתארגן על ממיר DVI לHTMI אני מניח) - אני לא מגדיר את עצמי כגיימר, אבל כן אוהב לפעמים לשחק בעיקר ב-NEVERWINTER וCS GO ומעדיף ששם הכול יעבוד SMOOTH. נדיר שאשחק גם ב- battlefield ו-fortnite אז אני פחות עם סטנדרטים לגבי HIGH QUALITY שם. - מבחינת מחיר אני לא מוגבל, אבל לא משהו פאנסי/חדש מידיי - עדיף אם זה יהיה כרטיס שאמצא בשפע ביד2 ויתחזק את התנאים שמניתי וקצת יותר. מצרף מפרט.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by avidan28,

שלום קראתי את הביקורות באתר.ראיתי מחירים.עכשיו אני רוצה לדעת דיעות של אנשים.מי כדאי יותר מבחינת : צריכת הספק (לא זולל יותר מדי..) מתקדם יחסית תמיכה בפענוח סרטי HD וסרטים בכלל ולא רק משחקים. האם 512 של ATI יותר טוב מ 320 של אנוידיה. יש לי לוח עם SLI בכרטיסים של היום זה נחוץ או שזה כבר ממש ממש לא משנה??? אני רוצה לדעת אם לשמור אופציה פתוחה (8800) או לוותר (2900) ברור שספק ידרש בהתאם......לכן אני שואל אני לא גיימר כבד.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by shimonta,

היי, GIGABYTE שחררה עדכון ביוס לכרטיס 970, לשלושה מודלים של זכורונת שונים. 1. האם מישהו יודע האם זה קריטי לבצע את העדכון ? 2. איך ניתן לזהות אילו מבין הזכרונות קיימים בכרטיס? אני על כרטיס מREV1.1 הערות שחרור: http://http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#bios Release for HYNIX Memory NVIDIA Source BIOS Version: DP:84.04.31.00.B8, DD:84.04.31.00.B7 Base Clock/Boost: Clock:1178/1329MHz Memory Clock:7010MHz Improve compatibility with some monitors Modify fan duty in MS-DOS mode Release for SAMSUNG Memory NVIDIA Source BIOS Version: DP:84.04.31.00.B8, DD:84.04.31.00.B7 Base Clock/Boost: Clock:1178/1329MHz Memory Clock:7010MHz Improve compatibility w…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מה אני יכל לעשות כדי לשפר את הביצועים אמרו לי לעשות את זה http://doom.neoseeker.com/DOOM_3/PC/pages/performance_tweaks/ לא הבנתי אך בקיצור זה המפרט מחשב שלי ראידון 9700 פרו לעשות לו אברקלוק ? זה יעזור מעבד אינטל 3.06 זיכרון 1GB 400 אולי בגלל שיש לי מסך 19? זה קשור טוב אני לא יודע .. אני רוצה לשחק במשחק על רמה מזה... :-\ עזרה תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by A.S.A.P,

ברשותי כרטיס המסך ?(ASUS V8200 T5 (geforce3 ti500 כאשר הווינדוס עולה טמפ' הכרטיס על 50 וקצת וכשהמחשב ממשיך לעבוד גם בסביבת ווינדוס הכרטיס מגיע לטמפ' של 60 וקצת. לפעמים אפילו במשחקים כבדים המחשב דופק ריסט בגלל התחממות יתר של הכרטיס וזה מאוד מעצבן! כאשר הסמארט דוקטור של אזוס דולק בסביבת ווינדוס ומופעלת האפשרות של האוברקלוק הדינמי (כמובן כלפי מטה) הכרטיס פועל על 55 מעלות. האם טמפרטורה כזאת היא הגיונית לכרטיס הנ"ל או שהיא יכולה לפגוע בו? אם לא אז מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים