עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מהו הכרטיס מסך עם היחס ביצועים \ מחיר הכי טוב ? בין 300-700 שקל תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by APPC,

שלום וברכות לכולם. כפי שאתם מבינים אני חדש בפורום (הודעה ראשונה). ז"א - אני צפוי לעשות טעויות של מתחילים בכללי הכתיבה בפורום... אנא סבלנותכם תתקבל בברכה (וגם קבלת פנים חמה - 70c?!) שאלתי: האם יש בסידרת כרטיסי המסך של ATI HD5X תצורה ע"י יצרן כלשהוא שבה יש חיבור לטלוויזיה CRT? האם אפשר ע"י מחבר כלשהוא או פיתרון אחר לחבר את המחשב ל-TV שיש לה חיבורי קומפוננט, קומפוזיט ו- S-Video באמצעות אחד מכרטיסי HD5X? יש לי TV של טושיבה 34" עבה (70 ק"ג...) וחשבתי על כרטיס מסך HD5670. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Milk-Inc,

מה עדיף מבין השתיים: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCHYNF910&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MCPVWDX997&Cat2Cat1ID=890&Cat2ID=1099 תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. לפי חדשה שיש באתר PC-SPOT.CO.IL והאתר XBIT LABS: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030601085249.html המחיר של הכרטיס הרגיל בעל 128MB זכרון יהיה 470 דולר....what the hell? זה לא היה אמור להיות 399? במחיר של 2100 ובטח בארץ המחיר שלו הוא ישתווה ל Radeon 9800 pro. וכאשר המחירים שווים אין ספק שלקחת ATI זה מה שצריך לעשות, כמובן מה שתמיד משך אותי לNVIDIA במקרה הזה היה המחיר הזול המובטח...כי הכרטיס הזה הוא אולי נותן פייט טוב ל Radeon 9700 pro אבל הוא משתווה לביצועי הRadeon 9800 pro על חשבון איכות תמונה. אני חושב שעם תמחור יקר כזה, Nvidia עדיין לא נותנת פייט כזה טוב לכרטיסים של ATI.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by meirdor,

מבחינה של יחס עלות\ביצועים איזה כרטיס יותר משתלם?ההבדל בין השניים בביצועים מצדיק הפרש כזה במחיר (נזכיר את העובדה שה 9600 בשוק יותר מחצי שנה וירד הרבה במחיר עד 550 שקל בערך והמחיר יציאה של ה 4670 הוא 400 ש"ח כשידוע שתוך חודש חודש וחצי הוא יעמוד על 350 ומטה)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by PLatinumEXE,

אני בקרוב קונה מחשב חדש. בתחילה רציתי לקנות את R9 290 שהוא כרטיס מעולה לפי הביקורות: (את הדגם הזה באופן ספציפי) http://www.tms.co.il/product/13157 אבל אז נזכרתי שאמא שלי נוסעת לאילת ושם הרבה יותר זול לקנות באייבורי או KSP את הכרטיס הזה (290X): http://ksp.co.il/?select=.1044..35..202..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21665&txt_search=&buy=&minprice=1101&maxprice=0 השאלה היא... מה עדיף? קודם כל מדובר ביצרנים שונים, מי כדאי יותר? דבר שני, לראשון יש 3 מאווררים (קירור טוב) בעוד שלשני יש את מאוורר ברירת המחדל של AMD. האם יש באמת הבדל רציני בטמפרטורות? אולי הדבר היחיד שהתאפשר לי להבין לבד זה ש-290X פחות מרעיש ועולה יותר זול בקצת מהאחד שאני רוצה לקנות…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. http://www.overclock.net/t/1188376/hardwarecanucks-hd-7970-pci-e-3-0-vs-pci-e-2-0-comparison ...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כן, חברים יקרים, ניתן להשיג בארץ את ה2005FPW (שהינו 20 אינץ', widescreen, זמן תגובה 16msec) ואת ה2405FPW (כנ"ל, רק 24"). המסכים נמכרים בחו"ל ב500$ ו1000$ (בהתאמה), בארץ הצלחתי להניח את ידי על ה20 אינץ' ב750 דולר. זה נמוך, נמוך מאוד. יש עוד שניים כאלו במקום ממנו קניתי. במחיר של מסך 19", אתם מקבלים מסך פנומנלי באמת. לגבי ה24", הם מוכנים לייבא אבל צריך חמישה אנשים. לא מסרו לי מחיר. אם, במקרה, יש כאן עוד ארבעה אנשים שרוצים את ה24... מדובר ב"Team" מחשבים, שימו לב שהם מוכרים רק לחברות ולא ללקוחות פרטיים. הזמנתי את ה20 היום. אני פשוט הוצאתי חשבונית על שם חברה, אבל שילמתי בכרטיס אשראי פרטי (עד שלושה תשלומים). יתכן שניתן למצוא את המסך יותר בזול, לא הצלחתי.. מה שכן, באו…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by EAD,

http://www.guru3d.com/article/radeon-4850-and-4870-review-force3d/1 מה שמעניין בביקורות הזאתי לדעתי הוא מספר דברים: 1) ATI קורעים את NVIDIA בכל טווח מחירים ובכל המבחנים, אין משחק אחד שבו ה4850 שעולה כ900-1100 לא מנצח את ה9800GTX+ שעולה פי שתיים כמעט ובהפרש ניכר. 2) מכל מבחני הביצועים שרואים עד כה, ה4870 מגיע לביצועים שהם יותר טובים מ260GTX ובהרבה מקרים משתויים גם ל280GTX (לפעמים גם עוקף אותו!), ורק שיבינו ה280GTX עולה פי 2 במחיר! 3) OC - בקלות! ה4870 הוא פשוט חיית ביצועים בקטע הזה, הזכרון שלו מגיע ל4.4 ג'גיה הרץ (בהתחלה ישב על 3.6) והCORE מגיע ל770 ויותר (בברירת מחדל הוא איזה 750). וגם פה הסיבה היחידה שלא סוחבים יותר, כי הDRIVER של ATI מגביל אותנו! כלומר GDDR5 זה פשוט זכר…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by sby333,

שלום לכולם, הייתי מעונין לדעת איזה מבין הכרטיסים עדיף, ללא התייחסות לתקציב. אני יודע לשניהם יש את הנתונים של: 512MB 2 יציאות של DVI שזה חשוב לי. תאמת הכי חשוב לי לדעת אם אני אצליח להריץ סרטים בפורמט HD במחשב כאשר זה המפרט שלי: מעבד: 2.66G זיכרון: 2G לוח אם:P4S533-MX - (יש מצב שהוא תומך רק עד AGP X4 ?) +אחד מכרטיס המסך (HD3850 או HD3650 ?) כמובן שניהם כרטיסי AGP. תודה, שלומי

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ROEY--1,

שמתי לב שמדברים פה ללא הפסקה רק על ה 8800GT....... רציתי לדעת בדיוק את יתרונותיו על ה- RADEON HD 3870 הנתונים של ה 8800 GT: Core Clock: 650 MHz Memory Clock: 1900 MHz בעוד של ה RADEON HD 3870: Core Clock: 775 MHz Memory Clock: 2400 MHz וה RADEON זול יותר...למה לא משתלם יותר לקנות אותו? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Lumber_Jack Jim,

איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by BONO,

דבר ראשון שלום לכולם אני חדש והפורום נראה מצוין היו פה כמה נושאים שבאמת חסכו ממני כמה שאלות אז תודה... השאלה שלי היא מה ההבדל בין שני כרטיסי המסך Geforce4 Ti4600 ו- Geforce4 Ti4400 של חברת Leadtek??? ומה אתה מציעים איזה כרטיס מביניהם או בכלל של חברה אחרת?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by sxs,

איזה כרטיס הכי שווה היום לקנות בסביבות 1400~ ש"ח ? ? ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by DJ GuyGIvant,

אנשים, מה אתם אומרים?! מה יותר משתלם לקנות ?? ת'אמת חשבתי לקנות את ה LEADTEK אבל אמרו לי שגם ה9000 מצויין ומבחינת מחיר זה בכלל מוצא חן בעיניי... האם השינויים בין 2 הכרטיסים הם כל-כך קריטיים?! תודה לעוזרים, גיא.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by blueboy,

אני מקבל 1940 נקודות מסכנות ב-3dmark2001 :-\ עם טוויקינג, עם הדרייברים הכי חדשים ועם אוברקלוק. ראיתי כאן אנשים שמקבלים 3000+ נקודות והם אפילו לא עשו אוברקלוק, חיפשתי באתר של גיגה בייט אבל לא מצאתי ביוס לכרטיס שלי. למישהו יש הצעה או פיתרון?, תודה מראש ;D .

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Haflo,

קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by y_i_c,

MSI GeForce3 Ti200 PRO - TD128 VS MSI GeForce4 MX 460 - VTP ראתי שהמחירים שלהם דומים והביצועים שלהם קרובים... מה לדעתכם עדיף??? GF4 בגלל שהוא "טכנולוגיה" חדשה יותר או שזה לא משנה לדעתכם???

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 בבקשה מי שקנה את הכרטיס הזה שיצלם את האריזה כדי שכולם יראו שזה XTX... בהתחלה היה רשום באתר XTX ואז הם הורידו את זה ל X1950

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. איזה דגמים בארץ ישנם עם חיבור DVI?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by TheWave,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: AMD Athalon XP 2500+ Abit NF7-SL Western Digital 120GB Sata 8MB Buffer Elsa ATI Radeon 9800Pro 128MB כל השאר לא נראה לי חשוב... כשקניתי את המחשב (בחופש הגדול שנת 2004) כל המשחקים שהרצתי עליו עבדו בלי בעיות. לא מזמן החלפתי את הכונן קשיח אחרי שהוא נהרס לי בפתאומיות. עכשיו כל משחק שהתקנתי עליו לא עובד! התקנתי את המשחק SOF2 MP Test וכשאני רוצה לשנות שם או להכנס לסרבר אז הוא אומר שיש לי בעיה והמשחק צריך להסגר התקנתי גם את הדמו של רולר קוסטר טייקון 3 וגם הוא לא עובד, הוא ישר יוצא מהמשחק אחר כך התקנתי את הרולר קוסטר טייקון המלא ואותו דבר, גם הוא ישר יוצא מהמשחק מה יכולה להיות הבעיה? ??? נ.ב יש לי את הקאטליסט 4.8. התקנתי אותו כי חשבתי שהקאטליסט 5.1 עושה …

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היום פתחתי את המחשב שלי כדי לבדוק אם המאורר של הכרטיס מסך עובד כראוי (כי לאחרונה הוא קרטע). ראיתי שהוא בכלל לא מסתובב והוצאתי אותו מהמקום ללא כוח. אחר כך רציתי לשים צלעות גדולות יותר כדי לפצות על אובדן המאוורר הקטן,אך כדי לעשות זאת הייתי צריך להוציא את הצלעות הנוכחיות. מכיוון שהדבר החזיק אותם בצמוד לכרטיס המסך נעזרתי במברג כדי להוציאן. הבעיה היא שבדרך שפשפתי חזק איזשהוא ג'וק קטן והנזק גרם לכרטיס המסך שלי להשתגע להציג ריבועים בכל מיני צבעים כל גבי המסך. ניסיתי להוציא אותו ולחבר אותו שוב אך שום דבר לא עזר. אך שהוצאתי את כרטיס המסך של המחשב הישן ושמתי אותו במחשב הנוכחי ראיתי שהכל עובד יופי (הכל מוצג על המסך). קודם כל רציתי לדעת אם זה ניתן לתיקון בידי טכנאים של חברה (האחריות…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Ofir Tabibian,

אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד Core I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4k המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4k צריך גם מסך ייעודי.

25. Started by benyben,

שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים