כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי זה אם יש לי מעבד 2.26 של אינטל, מן הסתם. אז הוא יוכל לתמוך באופן מלא בRADEON 9700?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נמצא מחר באילת ושוקל לרכוש Sapphire Radeon RX 470 OC 4GB GDDR5 כשדרוג ל-HD 7850 שלי. המחיר של הכרטיס הזה הוא 800 ש"ח. השאלה היא אם יש לו חיסרון משמעותי בהשוואה לכרטיסי RX 470 אחרים? אין לי כוונה לבצע OC ואני מעדיף לא להוציא יותר כסף אם אין הצדקה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה הכרטיס הזה סוחב משחקים חדשים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שברשותי HIS 6870 "FAN" 1GB GDDR5 (ניתן לראות במפרט שבפרופיל שלי), ואשמח להמלצה לכרטיס מסך שיתאים למחשב שלי, הייתי שמח להחזיק עם המחשב הזה עוד איזו שנה - שנתיים אם זה אפשרי. האמת שזה בעיקר בגלל שאני מעוניין לקנות את הגרסה החדשה של Dark souls 2 ולפי הכתבה הזו http://www.pcgamer.com/dark-souls-ii-scholar-of-the-first-sin-gets-confusing-multi-tier-upgrade-pricing/ הכרטיס מסך שלי מאוד גבולי ונראה לי שהוא יגמגם.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אמ EP43-DS3L עם כרטיס מסך ATI Radeon HD 4800 Series 512mb אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך שתומך בכניסת HDMI ורציתי לדעת אם זה אפשרי ומה האפשרויות לגבי זה. הערה: לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא כי הוא קשור ל-2 דברים שונים אז אם זה לא קשור לפה תעבירו ...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ את call of duty 4 לדגומא באופן סביר על הגדרות רגילות. אין לי כרטיס מסך כרגע, רק הסטוק שהוא חלק מלוח האם. המפרט שלי כרגע הוא: dual pentuim 3.00ghz .. 3.5 ג'יגה זיכרון Field Value Hewlett-Packard 0A58h לוח אם... אז טווח מחירים אין, אבל כל כרטיס מסך שבעצם יוכל עם המערכת הזאת להריץ את המשחק בסבבה, כי אני יודע שהמחשב יכול, יתקבל בברכה וכמובן שיתאים ללוח אם כי אני יודע שלא כל כרטיס מסך יכול ללכת איתו תודה חברה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולל מידע על כרטיסי 7200-7600 http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=3351
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני עובד עם מחשב בן 4 שנים לערך, עם המפרט הבא : מעבד: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSE זכרון: שני סטיקים Elixir 2GB DDR3 1333Mhz + סטיק נוסף של 8GB ב1333Mhz שאינני זוכר את הדגם שלו כרטיס מסך: LeadTek GeForce GTX460 OverClock 1024MB GDDR5 ספק+מארז : ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W מערכת הפעלה: windows 7 64bit [TABLE] [TR] [TD=align: right]לאחרונה התחילו בעיות עם הכרטיס מסך (אפרט למה הסקתי שהכרטיס מסך הוא הבעיה אם יהיה צורך) והחלטתי להחליף אותו. לאחר עיון קצר פה בפורומים ראיתי שהרבה ממליצים לקנות כרטיס מיד שנייה והחלטתי לקנות כרטיס sapphire R9 290 שהיה נראה לי כמו שדרוג רציני לעו…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך יעודי ל2D, משהו שיוכל לסחוב מסכי פוטושופ כבדים ללא קפיצות ויציג איכות צבעים גבוהה. לא אכפת לי בכלל מאיכות ה3D ואני מוכן להשקיע עד מחיר של ג'י פורס חדש... השאלה היא אם בכלל מייצרים כרטיסים כאלה עדיין ואם ניתן להשיג אותם בארץ. למישהו יש רעיונות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ממש מתלבט לגבי רכישת 6600GT לאחר קריאת האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t1029.html מסתבר שהרבה אנשים נתקלו בבעיות התחממות,גרפיקה מעוותת ועוד. כמו כן מסתבר שאחוז הכרטיסים התקולים הוא גבוה. אני די חושש שלקנות כרטיס כזה - זה הימור לא פשוט. מה אתם אומרים? האם גם לכם (בעלי ה-6600GT) היו צרות מסוג זה? תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע, בכרטיס המסך שלי ישנה בעיית גלים, (sapphire radeon 9500pro), חשבתי שהספק לא מספיק טוב, החלפתי לספק איכותי של ENEMARX, ועדיין יש גלים. התקשרתי לPCH, והם באדיבותם, הסכימו לקבל את הכרטיס ולהחזיר לי את הסכום ששילמתי בצורת זיכוי. חשבתי להוסיף קצת כסף ולקנות את ה ATI Radeon 9700, ב1580 ש"ח, ורציתי לקבל דעות ממישהו עם ניסיון או שיש לו את הכרטיס. האם בכרטיס הזה ישנה בעיית הגלים ברזולוציות גבוהות ותדר ריענון של 85 ומעלה? הבאנדל איכותי? איזה כרטיס של nvidia בסביבות 1500 ש"ח נותן ביצועים כמו של R 9700? סליחה על מטר השאלות, ואודה לכם אם תענו בהקדם כי אני צריך לשלוח את הכרטיס מסך בשביל לקבל זיכוי, ואני לא מוצא את הגיפה 2. תודה!! נ.ב קניתי לא מזמן את סדרת …
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי P-4 גיפורס 2 64 MX 200 384 RDRAM ואני משחק בגיימס בונד החדש ויש עוד כמה משחקים שפשוט הם זזים בקטעים קטנים כאלה, ו DELAYS מה לעשות בבשקה ? (יש לי את הדריבר החדש)
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: b560 aorus intel corei5 10400f nvidia GeForce rtx 2060. האם על הלוח הזה אפשר להרכיב RTX 3070?
-
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי GTO2 וכבר פתחתי לו צינורות ועשיתי גם OC,אבל משחקים עובדים דיי גרוע. FEAR למשל עובד על 1024X768 וכל שאר ההגדרות על MEDIUM בלי פילטרים והמשחק מקרטע. אני יודע שFEAR משחק כבד,אבל עדיין הוא אמור לעבוד קצת יותר טוב. HALF LIFE 2 היה עובד אצלי על הכי גבוה,אבל עכשיו הוא גם מקרטע מידי פעם(על רזולוציה הכי גבוהה). חשוב לציין שזה קרה עוד לפני הפתיחת צינורות והOC
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש!! הכרטיס לו חיכיתי כל כך הרבה זמן הXT יצא (טוב זה נשמע לא טוב, כמו המחשב הישן הזה...), אני לא מוצא בנצ'מרקים ל9600XT בכלל.... מישהוא יכול להביא? ומתי הוא יוצא בארץ? יאיר.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וברכה, הודעה ראשונה שלי פה ואני מקווה שאני עושה את זה נכון יש לי מערכת מחשב "ישנה" Amd 64 3200{754} Asus k8v dlx 1024 A-data 400 mhz and a 9800 pro בקיצור... הRADEON המסכן לא סוחב כבר... מה כרטיס הAGP הכי משתלם\חזק שאני יכול לקנות , תקציב = אין בעיה... תודה מראש Imbashama {סליחה על הניק , אבל אני לא בנאדם מקורי } אהה כן , אני מכיר את הפורום דרך אח שלי שהיה משתמש כאן מזמן... אבל היו לו "תקלות " עם המנהלים, סומך עליכם!
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למרות כל סיפורי האימה ששמעתי ממכם, הייתי אתמול בחנות, ושיחקתי מדל אוף הונור על המסך, וזה נראה בסדר גמור. הוא עולה 2700 ש"ח. עדיין לא שווה לקנות? ויש לו גם רמקלוים בצד. זה דחוף, אבא שלי מצא את "ה"עיסקה-24 תשלומים בלי ריבית ועוד ב600 ש"ח פחות מהאייזו
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה x800 XT אבל לא ראיתי שיש בחנויות אם משהו יודע אולי מתי הוא יוצא שיגיד לי תודה מראש...
-
שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 מארז+ספק: NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W זכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כ.מסך: Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מסך: Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS עכשיו יש לי 2 שאלות: 1.האם כרטיס המסך שלי בכלל יכול להריץ משחקים על 4K? 2.המסך שלי לא תומך ב-4K אז האם בכלל אני אראה איזה שהוא הבדל בין FULL HD ל-4K ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי וויסטה לא מזמן, בערך שלושה ימים. התלהבתי מאוד מהמראה, מהחידושים מהMedia Center וכו' וכו' (אה, וחשוב לציין שמהירות ההורדה באינטרנט ובכלל, האינטרנט עצמו מהירים יותר מהXP, אפשר להגיד משמעותית). אבל לגיימרים הOS הזה הוא קטסטרופה, הFPS שלי במשחק CS 1.6! ברזולוציה של 1280x1024 סה"כ 65 ! לא האמנתי... איך Micro$oft מצפים שגיימרים יעברו לוויסטה אם היא פוגעת כל כך בקצב הפריימים?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אני יכל לעשות כדי לשפר את הביצועים אמרו לי לעשות את זה http://doom.neoseeker.com/DOOM_3/PC/pages/performance_tweaks/ לא הבנתי אך בקיצור זה המפרט מחשב שלי ראידון 9700 פרו לעשות לו אברקלוק ? זה יעזור מעבד אינטל 3.06 זיכרון 1GB 400 אולי בגלל שיש לי מסך 19? זה קשור טוב אני לא יודע .. אני רוצה לשחק במשחק על רמה מזה... :-\ עזרה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה קצת מוזרה, שאני רואה צל במשחקים אני רואה אותו עם מדרגות, במיספר מישחקים, BF2, San Andreas, CARBON, DIRT, LA Street Racing אני רואה את הצל לא ממש חלק כמו מדרגות, אני עם הדרייבר 158.22, והגדרות הכי גבוהות עם הרזולוצייה 1920x1200, ולא משנה איך אני משחק עם ה-AA כלום לא עוזר.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה שאלות בקשר לפתיחה של 6950 ל 6970... אני קונה מחשב חדש והכל חדש כאילו ווינדוס אני מתקין והכל ממש מ "א" עכשיו רציתי לדעת אני פותח תכרטיס לפני שאני מתקין תדייבר או לא ? ובמידה ואני מתקין ואחרי זה את פותח אותו, איזה דרייבר אני צריך להוריד של 6950 או של 6970 ? קצת פרטים על הדבר הזה מאוד יעזור לי... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-