כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש לכם מסך רחב ואתם משתמשים בכרטיס מסך מסוג 8800GTS של כל חברה שהיא [ ניסינו 3 חברות: BFG, אסוס ולידטק ], כאשר תגדירו את הכ.מסך לעבוד על רזולוציה של 1440X900 [ WIDE ], אתם תראו את המסך מטושטש [ את כל האותיות וכו' ], באינטרנט בקושי אפשר לקרוא דברים, אבל כאשר מעבירים את המסך לרוזולוציה של מסך מרובע [ 1024X768 למשל ], הכל חוזר להיות חד וחלק. מעיקה העובדה שהכרטיס לא מסוגל לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, והכל נראה מתוח ששמים רזולוציה מרובעת. יש לציין שכל הדרייברים שהתקנו היו מעודכנים להכי חדשים. מישהו שמע על בעיה בסגנון ויודע איך לפתור אותה? ראו זאת כאזהרה לכל מי שבונה על GTS עם מסך רחב. נ.ב, ניסינו כמה מסכי WIDE, ובכולם אותה בעיה, ביניהם: Samsung 940BW, Samsung 931BW...…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיוכל להריץ את call of duty 4 לדגומא באופן סביר על הגדרות רגילות. אין לי כרטיס מסך כרגע, רק הסטוק שהוא חלק מלוח האם. המפרט שלי כרגע הוא: dual pentuim 3.00ghz .. 3.5 ג'יגה זיכרון Field Value Hewlett-Packard 0A58h לוח אם... אז טווח מחירים אין, אבל כל כרטיס מסך שבעצם יוכל עם המערכת הזאת להריץ את המשחק בסבבה, כי אני יודע שהמחשב יכול, יתקבל בברכה וכמובן שיתאים ללוח אם כי אני יודע שלא כל כרטיס מסך יכול ללכת איתו תודה חברה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
GTX 480 אם 95 מעלות בזמן משחק? הכרטיס יכול להגיע לפי היצרן עד 105 מעלות . זה נורמאלי אם יש לי בזמן משחק 95 ובמנוחה 75?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ווינדווז XP וקניתי GEFORCE 4 .חיברתי את הTV OUT של הGEFORCE 4 לוידאו כדי שאוכל לראות את המחשב דרך הוידאו על צג הטלויזיה. רואים תמונה ברורה אך הבעיה שלא שומעים כלום מדוע?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה x800 XT אבל לא ראיתי שיש בחנויות אם משהו יודע אולי מתי הוא יוצא שיגיד לי תודה מראש...
-
מה אני יכל לעשות כדי לשפר את הביצועים אמרו לי לעשות את זה http://doom.neoseeker.com/DOOM_3/PC/pages/performance_tweaks/ לא הבנתי אך בקיצור זה המפרט מחשב שלי ראידון 9700 פרו לעשות לו אברקלוק ? זה יעזור מעבד אינטל 3.06 זיכרון 1GB 400 אולי בגלל שיש לי מסך 19? זה קשור טוב אני לא יודע .. אני רוצה לשחק במשחק על רמה מזה... :-\ עזרה תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה עם NVIDIA וסדרת הG80? נראה לי שהם הולכים לגנוב את ההצגה
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם יש לי כרטיס מסך GF-4 4200 ,אז אני לא יוכל לשחק במשחקים שיתמכו בדירקט-9x ?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, אז רכשתי את ה- U2312HM לפני שעה אחרי ההמלצות החמות פה ועכשיו יש לי בעיה שאני מקווה שתוכלו לסייע לי בה. כשאני צופה בקבצי וידאו, בסצינות עם שינוי מהיר, זה נראה כאילו יש קו דמיוני באמצע המסך וכל מה שמתחת לקו הזה מתרענן בקצב יותר מהיר (ניכר בעין) ממה שקורה מעל הקו הזה. זה קורה לי עם כל קובץ שבדקתי. אני יכול לצלם וידאו של זה אם זה יעזור. זה ממש מאכזב. למה זה קורה ? זאת בעיה במסך ? בעיית דרייברים ? מה לעשות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלתי. עשיתי טסט עם שני מחשבים בעלי מפרט שונה: 1. i7-3770 GeForce GTX 670 מול 2. i7 2600K Quadro 2000 המחשב עם הQuadro רינדר הרבה יותר מהר. בערך פי 5. שני המחשבים רינדרו תוך כדי שימוש בCuda, ואני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה חיית ביצועים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מכיוון שאני מעביר את המחשב הישן להורים ובלוח אם אין כרטיס מסך מובנה מחפש לקנות כרטיס מסך הכי משתלם במחיר 100-200 שימושים כללים ביותר לא משחקים ולא בטיח אינטרנט סרטונים משחק זומה במקרה הגרוע מעבד E8400 לוח P35-DS3L 2G זיכרון תודה עדיפות מפלונטר אבל לא קריטי
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחירים זהים = 600 ש"ח . במה לבחור ? ה- GIGABYTE נראה מרשים הוא קריר יותר ובעל ביצועים טובים יותר (סטוק ) . במה הייתם בוחרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מחליף את כרטיס המסך שלי. כרגע יש לי Nvidia GeForce 8800 ULTRA, ואני מבקש כרטיס מסך שיכול להתמודד איתו (לכל הפחות!) במחיר של בערך 100 דולר. אני גר בארה"ב. אשמח לשמוע את ההמלצה שלכם (לא מבין בתחום יותר מדי). תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע לכם, כרטיסי ה-6800NU מגיעים עם 12 צינורות עיבוד פעילים ו-4 רדומים (מצב שאפשר לשנות עם Riva-Tuner). הבעיה המרכזית היא שרוב היצרנים דואגים שארבעת הצינורות הנ"ל יהיו "דפוקים מלידה", ופתיחתם תגרום להווצרות ארטיפקטים על המסך. לא עוד! בדיקה שערך אתר דיג'יט-לייף העלתה שכרטיסי 6800NU תוצרת MSI מגיעים עם 4 צינורות עיבוד תקינים לחלוטין , ופתיחתם תהפוך את הכרטיס ל-6800GT לכל דבר. לידיעה: http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך עם הביצועים הכי טובים בקטגוריה זו. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי 7800GT של לידטק, עם ספק 480W של TT , למערכת מחוברים: , שני הרדיסיקים של 200GB, צורב די וי די, צורב סידי רום, מעבד 3800 X2 , כרטיס טלויזיה וAUDIGY ו3 מאווררים של 80MM ו1 של 120MM . בכל הבנצ'ים אני לא מגיע לתוצאות שרואים באתרים רישמיים, כך למשל ב3DMARK05 אני מוציא 6600~6800, בFEAR 1280X960 X4AA X16AF 30 פריימים ממוצע. http://www.firingsquad.com/hardware/nvidia_geforce_6800_gs_performance/page13.asp בבנצ'מארק הזה למשל הוא מוציא 38 פריימים על אותן הגדרות. המחשב עבר פירמוט, כרגע אני מריץ 81.85WHQL. יכול להיות שהכרטיס תקול? חסר מתח? אני לא חושב שזה חוסר בכוח עיבוד של המעבד כי הוא בכל זאת חמוד וההפרש במשחקים האלו בין הבנצ'ים של האתר לבין שלי לא גדולים. למישהוא יש רעי…
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים, רכשתי לאחרונה טלוויזיה התומכת בהצגת תכני 3D. בנוסף, שמעתי שקיימים משחקים בתלת-מימד עבור ה-Playstation 3 ואף קיימת האפשרות לשחק משחקי PC בתלת מימד. אשמח לדעת מה אני צריך על מנת להציג משחקי PC (התומכים בכך, כמובן) כתלת מימד על אותה טלוויזיה? האם כרטיס מסך של Nvidia מהסדרות האחרונות מספיק או שצריך תוספת חומרה כלשהי? תודה מראש ושבת שלום. אופיר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך ?(ASUS V8200 T5 (geforce3 ti500 כאשר הווינדוס עולה טמפ' הכרטיס על 50 וקצת וכשהמחשב ממשיך לעבוד גם בסביבת ווינדוס הכרטיס מגיע לטמפ' של 60 וקצת. לפעמים אפילו במשחקים כבדים המחשב דופק ריסט בגלל התחממות יתר של הכרטיס וזה מאוד מעצבן! כאשר הסמארט דוקטור של אזוס דולק בסביבת ווינדוס ומופעלת האפשרות של האוברקלוק הדינמי (כמובן כלפי מטה) הכרטיס פועל על 55 מעלות. האם טמפרטורה כזאת היא הגיונית לכרטיס הנ"ל או שהיא יכולה לפגוע בו? אם לא אז מה אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה צריך לבדוק שקונים ממשהו כרטיס מסך יד שניה? תעודת אחריות? לבדוק אותו על המערכת שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/amd_pirate_islands_radeon_r9_300_series.html
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC2 VERSION שהוא עולה 2400 ...שווה לחסוך עוד כמה מאות בשביל הכרטיס המומהר הזה ? או שלא יהיה הבדלים .
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני כרגע עובד עם QX9770 ו8800GT...רציתי לדעת האם בעוד כארבעה חודשים,סביבות מרץ,יהיה לי כדאי לשדרג לכרטיס מסך HD48XX\HD58XX?האם המעבד שיש לי עכשיו יוכל לסחוב את הכרטיסים האלו? תודה רבה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד כמה הכרטיס הזה סוחב משחקים חדשים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-