עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sroolik,

http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=136 תכננתי לקנות 9550 אבל אז ראיתי את זה, האם זו גרסת TC ?כי לא כתוב, וגם כתוב שזה 128 ביט כדאי או לא ? (אם זה לא TC אז המחיר די אטרקטיבי)

2. Started by Eyal-Style,

ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים RTX 3060 הדבר הראשון זה ללכת על גיגה בייט אבל יש לכרטיסים שלהם בעיה של " שבר " CRACKING ואני מפחד !!!! ה PALIT זה כרטיס פשוט עם מאוורר אחד יותר מתחמם סביר להניח , הגעתי למצב שאני שוקל לקחת את ה PALIT כדי להימנע משבר כל הרשת מוצפת בתלונות על הבעיה של גיגהבייט מה לעשות ? לקנות PALIT ? שזה קצת מבאס או לקחת סיכון ולקחת גיגהבייט ? מתלבט רצח עוד שאלה : זה קריטי ה VRAM 8GB /12GB ? הכרטיס שאני רוצה לקנות זה 8GB ה 12 יקר יותר המטרה בעיקרון לשים אותו עם מעבד R5 5500 ולוח A520 , אני לא זקוק ל OC אני חושב שזה יכול לשרת אותי מצויין במיוחד שיש לי כרגע I3 7100 שהוא על הנייר כל כך חלש ועדיין מתפקד לא רע .

4. יש לי ממיר די ישן של יס. אלה החיבורים שיש לו: אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא: http://www.ebay.com/itm/HAUPPAUGE-WIN-TV-PVR-150MCE-26552-HP-5187-7619-PCI-TV-FM-TUNER-CAPTURE-CARD-/200940263768?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item2ec8f91958 (שמתי לב שיש משלוח רק לארה"ב) האם הוא יתאים? איזה חיבור אני אצטרך? RCA בשני הצדדים? תודה הערה: קראתי את חוקי הפורום. בחוקים נכתב ששאלות לגבי כרטיסי טלוויזיה צריך לכתוב בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", אלא שאותו פורום הפך לרק בנושאי אודיו. אם יש פורום יותר מתאים, אבקש להעביר ולא למחוק.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש והרכיב היחיד שאני עדיין מתלבט לגביו הוא הכרטיס מסך, בעיקר בגלל האפשרות ברכישת כרטיס משומש עם אחריות לשנתיים, כשההבדל במחיר הוא 600+ ש"ח. הכרטיסים ביניהם אני מתלבט, כאשר ההתלבטות היא ביחס עלות מול איכות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB: https://www.tms.co.il/product/13483 Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost: https://www.tms.co.il/product/13233 Sapphire Radeon R9 270X VAPOR-X 2GB GDDR5: https://www.tms.co.il/product/13113 Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5: http://www.tms.co.il/product/12970 אחת השאלות שלי אליכם, היא האם מסוכן לקנות את הכרטיס המשומש בעל האחריות לשנתיים, כי מוזר לי שההבדל במחיר בינו לבין המ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. מהו הכרטיס מסך עם היחס ביצועים \ מחיר הכי טוב ? בין 300-700 שקל תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Sony Vaio VPC F12 KFX/B עם כרטיס מסך של GeForce GT 330M. לבינתיים שיחקתי איתו NEED FOR SPEED Hot Pursuit ואני נהנה איתו כל רגע ורגע. הבעיה היא: שיש למחשב הנייד הזה באג בחומרה, למרות שהורדתי עידכון לביוס דרך האתר של SONY לתקן את האג של החום של המעבד. זה לא ממש עזר. אפשר אולי לומר שהייתי משחק עד היום ב NFS חלק עד שהמעבד היה מתחמם יותר מידיי ואז המחשק התחיל לקרטע ואז פיתאום נכבה לי המחשב. אבל מאז העידכון של הביוס זה רק מקרטע ולא נכבה בנתיים. אני חושב שיש יותר מידיי עומס על המעבד הראשי במקום שיעבוד על הכרטיס מסך. השאלה היא: האם אתם מכירים כל מיניי תוכנות שיכולות להאיץ לי את הכרטיס מסך והביצועים של המשחק. בינתיים עשיתי עידכון לביוס ועידכון לכר…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by maor0247,

אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. נראה שליבואנים אין שום נטייה להביא את ה-X700 ל-AGP ארצה. לכן, כנראה, מה שנותר לי זאת האופציה של 6600. יש את הדגם הבא של ג'יגה-בייט: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3483 שגם יתרון נוסף שאני שם לב אצלו, זה הקירור הפאסיבי - משמע - שקט נוסף. בנוסף לאנטק סונטה שרכשתי לא מזמן, זאת תהיה תוספת נהדרת לשקט הכללי של המערכת שלי. מה דעתכם? המחיר קצת מופרז.. כיוון שניתן להשיג 6600GT ב-200 ש"ח יותר. מצד שני, שלחתי אימייל לאתר הבא, ובתשובה נאמר לי שכל דגמי ה-X700 שמוצגים באתר קיימים גם בתצורת PCIE וגם ל-AGP. http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123 הכרטיס הזה נראה מאוד מושך, והמחיר שלו גם מאוד אטרקטיבי. מישהו רכש משם פעם משהו? הם אמינים? אני יודע …

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. סמנכ"ל הכספים של מפתחת השבבים סיפק הצהרה בלתי צפויה אודות השימוש המסחרי הראשון לארכיטקטורת ה-RDNA 2 המסקרנת לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. לפי חדשה שיש באתר PC-SPOT.CO.IL והאתר XBIT LABS: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030601085249.html המחיר של הכרטיס הרגיל בעל 128MB זכרון יהיה 470 דולר....what the hell? זה לא היה אמור להיות 399? במחיר של 2100 ובטח בארץ המחיר שלו הוא ישתווה ל Radeon 9800 pro. וכאשר המחירים שווים אין ספק שלקחת ATI זה מה שצריך לעשות, כמובן מה שתמיד משך אותי לNVIDIA במקרה הזה היה המחיר הזול המובטח...כי הכרטיס הזה הוא אולי נותן פייט טוב ל Radeon 9700 pro אבל הוא משתווה לביצועי הRadeon 9800 pro על חשבון איכות תמונה. אני חושב שעם תמחור יקר כזה, Nvidia עדיין לא נותנת פייט כזה טוב לכרטיסים של ATI.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by ruff stuff,

איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה . יש לי s video . שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.

14. שאלה בכותרת . בעיקרון הבנתי מכמה ת'רדים שקראתי כאן , שיש משחקים כבדים שצורכים 1 ג'גה זיכרון (אפילו יותר) . לדוגמא , משחק שצורך 1 ג'יגה , האם הוא ישתמש קודם בזיכרון של הכרטיס מסך (לדוגמא 256 מגה) ואח"כ יפנה לזיכרון RAM שמחובר ללוח (משם ייקח 700 מגה +-) ? במידה וכן יש שימוש חשוב לזיכרון של הכרטיס מסך , אני מניח מכך שככל שכמות הזיכרון יותר גבוהה בכרטיס , כך גם הוא יותר איכותי למשחקים (כמובן שיש פקטור נוסף של קלוק של הכרטיס) וגם בעצם נמנע שימוש רחב בזיכרון ה-RAM של המחשב . אגב, האם הזיכרון של כרטיס המסך הוא זהה בתכונותיו לזיכרון ה-RAM שעל הלוח (כלומר האם הוא גם נדיף) ?? תודה מראש .אני לא כ"כ מתמצא בנושא ..

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. האם כרטיס מסך RADEON 9200 יעבוד על לוח אם של pc partner לפנטיום III 1000? כרגע ישנו G-Force 2 32 mb

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by SEangel,

ב665 ש"ח?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. פרטי הליבות RX Vega Nova יהיה עם 4096 Stream Processors RX Vega Eclipse יהיה עם 3584 Stream Processors שני הכרטיסיסם האלא הם הכי חזקים עם 13TFLOLPS והשני עם 12TFLOLPS והכרטיסי השלישי יהיה 10.5TFLOLPS שלושה הכרטיסים צורכים הרבה חשמל עם 275W...

18. Started by hfg666,

שלום, ברשותי כרטיס מסך nvidia gtx 660, והוא כבר די ישן ורציתי להתחדש באחד חדש, וחשבתי על ה 1060. אבל קראתי בכמה מקומות שצריכה לצאת סדרה חדשה בחודשים הקרובים, ולכן עוד לא קניתי. האם יש טעם לחכות? באמת אמורה לצאת הסדרה החדשה בקרוב או שאלה סתם שמועות לא מבוססות, ויכול להיות שהסדרה תוכרז רק בשנה הבאה? תודה

19. Started by Raz the king,

שלום (מקווה שאני בפורום נכון, אם לא אשמח אם תוכלו להעביר את העץ לפורום הרלוונטי) יש לי שני לפטופים איך אני יכול להפוך לפטופ אחד ל"מחשב מרכזי" ושהלפטופ השני יהיה מסך נוסף? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Bessmertniy,

http://www.theinquirer.net/?article=18962 200-300 נראה כמו עיסקה מצויינת עכשיו יהיה עוד יותר קשה ומסובך מה לבחור 6600GT או 6700? ומה תיהיה התשובה של ATI? מסבכים לנו את החיים!!! אני כבר מת לקנות איזה כרטיס מסך נורמלי!!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הדגמים: Gigabyte Geforce FX5500 256MB 128 bit GIGABYTE 6200 128MB AGP 64bit אני שואל למה אני יודע שה-6200 הוא הכרטיס החלש של סדרה 6, ושה-5500 הוא הבינוני של סדרה 5, מה עדיף משניהם? (שימו לב שב-5500 יש גם יותר זיכרון וגם הוא 128ביט ולא 64)

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. יש לי לוח gigabyte p35-ds3 מעבד intel quad Q6600, מארז Antec P150 עם PSU 430W שבא איתו עובד עם winxp 32bit. באמצע משחק fallout 3 סוער המשחק קפא (קורה לפעמים) ואחרי אתחול כל הטקסט בזמן העליה משובש, בקושי אפשר להבין מה מודפס על המסך. ולא רק בזמן העליה גם כשהwindows עלה הופיעו קווים אנכיים על כל המסך - רזולוציה גבוהה = יותר קווים. ניסיתי לעדכן את הBIOS ואת הDRIVER של הכרטיס מסך ללא הועיל. כשאני מסתכל על ה device manager אני מקבל This device cannot start. (Code 10). אפשר עדיין לעבוד עם המחשב כולל צפיה בסרטים וyou tube רק הוא מהבהב בזמן גלילה והגדלה הקטנה של חלונות. אני אשמח אם מישהו יתן רעיון איך לסדר או אם אתם חושבים שהכרטיס דפוק למה כדאי להחליף (500- 700 ש"ח) שיתן את אותם ב…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אין לי כרגע תקציב לרכישת מזרימדיה או מחשב HTPC, ובנייד שלי אין יציאת HD, לכן בינתיים חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש לנייח שלי, ולנייד אותו מידי פעם לסלון כדי לראות סרטי HD. בנוסף חשבתי שאם כבר אז נשפר את היכולות של המחשב בתחום המשחקים. אין לי מושג לגבי מחירי כרטיסים כאלה לכן לא פרסמתי תקציב, אבל אני רוצה לקבל אופציות לכרטיסים משני סוגים: 1. כרטיס שיתאים לשידור HD ברמה טובה, ולהפעלת משחקים ברמה בסיסית/סבירה במחשב. 2. כרטיס שגם ישדר HD ברמה טובה וגם יפעיל משחקים במחשב (וב-LCD אם אפשרי) ברמה טובה (אבל לא עד כדי מחירים של high end). ב"רמה טובה של HD" אני מתכוון שתהיה הפעלה חלקה של סרטים ב-1080p/תכני blu-ray בקידודים/תקנים שונים. המפרט שלי: WIN 7 64bit מעבד: Intel E6750 ל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך שתומך hd איך אני יודע אם השידור שלי.(משחקים סרטים וכו')משודרים ב-hd ? צריך לשנות הגדות או משהו?? תודה. בן.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by SyndromE,

NVIDIA שיחררו גרסאת BETA חדשה של הדריבר המצופה "Big Bang II", אשר מכיל אופציות חדשות עבור PhysX, וריבוי מסכים ל-Gaming . מאפשר טכנולוגית SLI על לוחות INTEL X58 נתמכים, עם הכרטיסים GTX 280, GTX 260, 9800 GX2, 9800 GTX+, 9800 GTX. כרטיסים נתמכים: GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series PhysX מצורף : 8.10.13 דריבר מומלץ ל-FarCry 2 : הורדות ישירות מ-Nvidia: English Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit International Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit חשוב לדעת: בכל אופן, זהו דריבר בטא כאמור, שמבחינ…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.