עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, בין שני הדגמים הבאים: GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6802 GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6841 מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואיזה מהם עדיף? (שאר המפרט מופיע תחת מפרט המחשב שלי)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Snake_Eater,

שלום לכולם! עשיתי את ה-Benchmark של Catzilla והמחשב שלי קיבל ציון נמוך. מאוד. מבחינת שדרוגי חומרה הוא המליץ לי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכרטיס הנוכחי שאני משתמש בו הוא 2048MB Geforce GTX 460. חיפשתי קצת באינטרנט ונתקלתי בכרטיס הזה: http://skypc.co.il/pl_product~GVN670OC4~8~0.htm מה דעתכם? האם שווה את ההשקעה? אני פתוח גם להצעות אחרות כל עוד הן מנומקות היטב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אם כן אז הרי חבל על ה 500 שקל הבדל . כי אוברקלוק קטן והכל מסודר.

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by milgy,

ראיתי מבחני ביצועים\צריכת חשמל ולפי הבנתי ה 6870 לוקח במעט את ה GTX470 מה עוד שה 6870 פי 2 יותר חסכוני בחשמל במצב מנוחה אם ככה מה עדיף אני כבר לא יודע.. התלבטות קשה אני צריך עזרה....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by eranisra,

שלוםת יש לי את המפרט הבא: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-B75M-D3H SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Silverstone Strider 500W 2X Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL ורציתי לדעת אם הספק יחזיק לי כרטיס 1060 חדש? ומה תהיה תוספת הביצועים לעומת ה760 שיש לי היום? תו…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. בשעה טובה ומוצלחת גייסתי מספיק כסף ואחרי התלבטויות קשות בין ה-9600 לבין ה-9500 {שניהם pro}, החלטתי לבסוף לקנות את ה-9500 פרו ולהעיף את הג'יפה 4 הזבל שיש לי כרגע. למרות שהחלטתי כבר לקנות יש לי כמה שאלות ואני מבקש מכם שתשתפו איתי פעולה כי אני יודע שדנו בכרטיס הזה המון, אבל רציתי חוות דעת ממישהו שכבר קנה את הכרטיס הזה והוא משתמש איתו ויכול לתת עליו את חוות דעתו. אז השאלות שלי הן: 1. איך הכרטיס פועל במשחקים החדשים כגון: unreal 2, gta vice, enter the matrix, postal 2 {אני יודע שהם לא כ"כ חדשים אבל רק ככה אפשר לדעת אם הכרטיס הזה יעמוד בדרישות} וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה. 2. יש בעיות נפוצות עם הכרטיס מבחינת התקינות שלו ? למשל, יש לי ספק לא יודע של איזה חברה…

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני רוצה לבדוק אם יש לי כרטיס מסך X1300/X1300 PRO - אם איזה תוכנה אני יכול לעשות זאת? אני יודע את המהירויות שאמורות להיות לכל אחד, אז לחילופין עם איזה תוכנה אני יכול לבדוק את המהירות MHZ של כרטיס המסך? (ניסיתי עם REDONATOR שבאתר וזה לא מראה לי את המהירות)

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by zalelan,

הכרטיס מסך HD4850 או 9800GTX+?! יש את האשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=365524.0 9800GTX+ ניצח אבל שהראתי את זה בפורום אחר (אני לא יזכיר שמות) אמרו לי משהו שאני לא יודע אם זה נכון! זהו עכשיו בבקשה תסבירו לי מה יותר טוב ולמה איך ומה מי מו כי בילבלו לי את השכל ונראה לי שהם סתם פאן בויס של ATI. אני צריך תגובה נורמאלית אני חושב שפה אתם יכולים לענות לי תשובה חד משמעית בבקשה תקראו את כל הציטוטים זה חושב לי... אני מחכה לתשובה P:

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D. לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected." בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, …

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by mic3mic4,

הי. אני מתעתדת לקנות מחשב חדש ומתלבטת בנוגע לכרטיס המסך. עיקר העבודה היא סולידוורקס, רינדורים של 3ds max ותוכנות גרפיות של adobe. כלומר, אני זקוקה לכרטיס מסך חזק אמין וטוב. הנטיה שלי היתה לאחד מה- nvidia quadro (הציעו לי מצד אחד את ה- K600 ומצד שני את ה- K2000). אך ככל שאני מבררת יותר, עולה ה- geforce כמשהו שיתאים יותר לצרכים שלי (gtx 770 למשל). אני לא מצליחה להבין מה באמת יתאים לצרכיי יותר ואשמח להבהרות ועזרה בהחלטה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by MeniAdam,

היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by yuvyuv,

למישהו יצא להוריד את הסרטון ? אני אישית מגדיר אותו כאחד הדברים הכי טובים שהורדתי בחיים, ולא רק זה אלא שעוד חיכיתי שעה וחצי בתור כדי להוריד אותו (הכי טוב יהיה המשחק עצמו ). בקיצור להורדה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ofir123,

שהרצתי היום 3DMARK הוא נתקע לי באיזה שלב של הגיפ' והייתי אמור לעשות ריסטרט, מה הבעיה? שהרצתי PC MARK אלה התוצאות cpu score 4321 memory score 2476 hdd score 810 טוב?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. קודם כל, קניתי את הכרטיס הנ''ל מPCHARDWARE, אך משום מה הם שלחו לי את הכרטיס של ATI ולא של Sapphire למרות שאין הבדל בביצועים זה שימח אותי כי היו הרבה ויכוחים על זה ש Sapphire היא חברת קבר או לא... בכל מקרה, התקנתי את הכרטיס ו.. 1) יש מדבקה על הכרטיס עצמו שכתוב שהוא פרו, איך אני מברר שהכרטיס באמת Pro, יש לא פרו עם 128זיכרון? 2) שיחקתי קצת Dungeon Siege והוא רץ ב 30 fps ! זה נורמלי? אני זוכר שהGeforce 2mx רץ ב20 !? 3) שיחקתי בNeverwinter Nights ו... לפעמים התמונה נמרחת, או שמופיעות נקודות... זה נורמלי? ולפעמים קצת נתקע.. 4) קיבלתי ב3d mark 2001se את התוצאה 9219, זה נורמלי? (יחסית למחשב). יכול להיות שהבעיות הנ''ל קיימות כי יש לי Windows xp? תודה לעוזרים. ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by igori,

אני בניתי לעצמי מפרט שאני מאוד שמח ממנו , והגעתי לשאלה מאוד קשה. אני מתכוון להריץ משחקים על מסך אחד באיכות 1080P . ועכשיו השאלה, בגדול בביצועים למסך אחד לא נראה לי שיהיה הרבה הפרש , אך ישנה גרסה עם 2GB ועם 4GB . לא מצאתי בנצ'מרקים של ביצועים והאם כן ישנו הבדל בביצועים . הפחד הגדול שלי זה שיוצאים כרגע משחקים חדשים ולדוגמה CRYSIS 3 עם AA באיכות הכי גבוהה די לוחץ על ה 770 הרגיל . בקיצור מה מהם עדיף כשההבדל במחיר הוא כ"כ מזערי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11121 4GB או ש http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10983 2GB ? קראתי ים אמרו שלמסך אחד עדיף לחסוך את הכסף , מצד שני מנוע גרפי חדש שמפתחים לBF4 - מי יודע מה יצרוך וכמה זכרון אצתרך למשחקים עוד שנה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Vlad3,

https://www.amazon.com/dp/B0196LWL3W/ref=psdc_284822_t1_B0106IJXX0 יש סיבה בכלל לקנות 480 אחרי המחיר הזה?

19. Started by Ran21,

אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. ברצוני לקדם את קנייה קבוצתית זו. יש לכך מספר סיבות: 1. לא לכולנו יש תקציב לכרטיס מסך ב2000 ש"ח. 2. זה רק יכל להוזיל עלויות, ומי שמתכנן לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק-הביניים הקנייה תשאיר לו כמה מאות שקלים בכיס. 3. לא משתלם היום לקנות כרטיס מסך המיועד לשוק הגבוה. למה אתם שואלים? אוקיי. לפני שנה AMD HD6970 שהיה נחשב לטופ שבטופ עלה בסביבות 2500 ש"ח. תנחשו כמה עולה היום אחד כזה חדש בקופסה- תנחשו. ניחשתם? יופי. אתם אופטימיים מדי. היום AMD HD6970 חדש דנדש בניילונים עולה 999 ש"ח. כן, קראתם נכון. 999 ש"ח! שזה 40% מהמחיר שקניתם אותו לפני שנה. איבדתם 60% משווי הכרטיס בתוך שנה. אתם יודעים למה? כי לא שווה לקנות כרטיס המיועד לשוק הגבוה. זה בדיוק כמו לקנות HAMMER. שווי הכרטיס עושה צניח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by optimizeR,

שלום חברים נכבדים, אני בשלב תכנון שדרוג קטן למחשב בן השלוש שלי, אני מתכנן לשדרג מעבד וכרטיס מסך. הנה המפרט הנוכחי: מעבד: i3-2100 3.1ghz לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm + Samsung SSD 120gb 840 ציוד שמחובר ב USB: עכבר גיימינג, מקלדת Das, אוזניות Siberia v2usb, מצלמה microsoft life 3000 hd, מארז: Antec Three Hundred ציינתי את הציוד המחובר כי זה מעמיס על הספק כח, וברצוני לדעת אם הספק כוח שיש לי יכול להחזיק שדרוג של מעבד וכרטיס מסך, עם הבדיקות והחיפושים שערכתי עד עכשיו ככל הנראה אשדרג לחומרה הבאה: Sapphire R9 280x 384bit 3gb משומש מהאתר של פלונטר. -(באתר היצרן כתוב שמומלץ ספק 750w, אך ב To…

22. Started by N N C,

אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by mironm,

אוקי חיפשתי באינטרנט כרטיס מסך חדש לקנות כי שלי בוא נגיד קצת ישן(g force 2 mx 32 mb). עכשיו מצאתי 3 כרטיסי מסך שהמחירים שלהם בערך שווים הבדלים של כמה עשרות שקלים והבעיה היא שאני לא יודע איזה כדאי לי לקנות. אשמח לדעת איזה אתם הייתם מעדיפים ולמה(אמינות ביצועים וכו) אוקי עכשיו הכרטיסים הם: 1.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Sapphir 2.RADEON 9600XT TV,DVI 128MB Ati 3.Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB תודה

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by rikus,

הוא מוצע בפחות 1400 בזאפ...מעניין אותי לדעת ביצועים שלו למי שקנה..(למרות שיש באינטרנט)

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by yamedi,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, הכרטיס צריך להיות בתושבת AGP, סכום עד 700 ש"ח ראיתי שיש את הכרטיסים האלה : 1. Radeon X1600 PRO Video Card Radeon X700 Pro Video Card .2 GeForce 6600 Video Card .3 ראיתי את שלושתם כאן : http://stores.tomshardware.com/search_compare.php?topcat_id=1&page_id=5&page_id=5&Compare+Selected+Products.x=21&Compare+Selected+Products.y=12&masterids%5B%5D=6364854&masterids%5B%5D=11139080&masterids%5B%5D=16423482 על מה אתם ממליצים ? (או אם יש לכם רעיון לכרטיס אחר :-)) והאם יש לכם לינק לכרטיסים האלה פה בארץ ? כדי שאני אוכל לראות את המחירים שלהם פחות או יותר תודה מראש עריכה : לא קשור לתרד שלי, אבל אני חושב שאתם צרי…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים