עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ras81,

שלום, היה לי hd5770 ונראה שהוא הלך בגלל שהמחשב לא מבצע BOOT עם הכרטיס אלה רק עם הכרטיס שעל לוח האם, זה התחיל בהעפות חוזרות לאחר BF4, ועכשיו אי אפשר לעשות BOOT עם כרטיס המסך ): לפיכך אני אשמח להמלצה לכרטיס מסך טוב שיודע לסחוב את BF4 ובעלות הכי נמוכה שיש עד 600-700 שח לכל היותר ועדיף פחות. המעבד שלי הוא :Intel® Core i5-3450 CPU @ 3.10GHz זכרון : Memory16 GB ספק: TAGAN 700W תודה רבה רבה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. לאחר ציפיות רבות והמתנה שהרגישה כמו נצח, סדרה חדשה ומתקדמת של כרטיסי מסך מוצגת באופן רשמי עם מחירים, דרגות ביצועים וגם כמה יהלומים נסתרים שאנחנו ממש רוצים שתדעו עליהם לכתבה

3. Started by Lord^Lior,

לאחרונה נתקלתי בבעיה של התחממות (כנראה) כרטיס המסך, ואני שוקל להחליף אותו. המחשב שלי: p4 2.4 256 ddr - 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr winxp pro AGP X 4 לינק לבעיה שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108237.0 עכשיו, רציתי לדעת, במקרה שהדרך לפתור את הבעיה היא כרטיס חדש ושום דרך אחרת - אני חושב שהכי ישתלם לי לקנות כרטיס זול (300-400 שח), ובעתיד - עוד כחצי שנה עד שנה לקנות מחשב חדש לגמרי. הכרטיס הוא לצורך משחק בלבד, ולא תוכנות גרפיות. לא מאד חשובה לי איכות הגרפיקה, אבל שיריץ משחקים חדשים (בעיקר HL2) בצורה חלקה על הגדרות סבירות. איזה כרטיס הכי ישתלם לי? עדיפות למרדנית מכיוון שמהם קניתי את המחשב תודה לעוזרים.

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by pakomako,

קניתי את הכרטיס מחול וקיבלתי אותו סוף סוףף אבל עכשיו בעיה חדשה אין לי פה את הכבל שמתחבר לספק pin 6 אם אני יחבר את הכרטיס למחשב בלי הכבל עלול לגרום איזשהו נזק או שזה סתם יוריד לי טיפה בביצועים או טיפה הרבה ?? בבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש.

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעוניין במחשב החדש לקנות GAINWARD TI4400 עם DVD של אסוס, ולחבר את כרטיס המסך לטלוויזיה כך שאוכל לראות בה סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם אני לא צריך כרטיס פריסה כדי לראות על הטלוויזיה DVD מהמחשב, והאם אני מחבר את הכרטיס ישירות לטלוויזיה או לממיר של yes(?) ועוד שאלה: בפרטים שראיתי על כרטיס המסך היה כתוב שיש לו VIDEO IN/OUT, ואני צריך גם TV OUT, למרות שלא נראה לי הגיוני שלא תהיה בו יציאת טלוויזיה, אבל בכל מקרה... מישהו יודע? תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by yoeleli,

היי חברים, אני משתמש במחשב ישן (5-6 שנים), שקיבלתי ממכר שכבר אין לו שימוש בו. זה המפרט: ספויילר Motherboard: Advantech AIMB-580 CPU: Intel Core i7-860, 2933 MHz GPU: PALIT GeForce® GTX 660 (2048MB GDDR5) PSU: Antec EA-500D Memory: 2x 2GB, 2x 4GB (all DDR3 1333MHZ) Storage: 2x KingDian 240GB SSD, 1x WD 240GB HDD Chassis: Advantech Micro ATX IPC-5122 נכון לעכשיו אני חייל, אני אוהב לשחק פה ושם אבל אין לי כרגע כסף \ סיבה מספקת לרכישת מחשב חדש. מה שכן, ראיתי באינטרנט שאפשר לרכוש כ.מסך יותר עדכני מיד שניה, ולשפר משמעותית את הביצועים עד כ…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם ConRoe945G-DVI ללוח האם יש כרטיס מסך משולב אבל אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה באמצעות HDMI ראיתי שיש כרטיסי מסך לא יקרים שהם תואמים לחיבור PCI Express 2.0 בלוח אם שלי לא מצוין שהוא תומך ב-2.0 אני מניח שהוא לא א. האם יש תמיכה לאחור, שכרטיס מתקדם יכול לעבוד על לוח אם ישן? ב. במידה ולא האם יש המלצה לכרטיס שיכול להתאים ללוח אם שלי? תודה מראש, איציק

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  8. G1 Gaming / Windforce OC / Mini ITX OC / Xtreme / Founders Edition . מה ההבדל ביניהם, באיזה מהם שווה להשקיע?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Weihenstephan,

שימוש משחקים כבדים מאד.. מה עדיף מבין שניהם?

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by silverpist,

יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת????? אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לקנות 4850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה משנה אם אני אקנה GIGABYTE,PALIT,SAPPHIRE? ומה ההבדלים בין החברות? 2. האם יש הבדל בין GIGABYTE עם מאוורר ZALMAN לרגיל? (אני לא עושה OC). 3. האם הכרטיס הזה טוב גם למסך 22"? 4. האם עדיף 9800 על הכרטיס הזה? (הכרטיס מיועד למשחקים בלבד!) 5. אם אני קונה לדוגמה מחנות כלשהי כמו וולקום (http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7690) אני רואה שם שכתוב שהם נותנים את האחריות. ז"א שהאחריות לא תהיה מהיבואן הרשמי? 6. האם כדאי בכלל למכור את הכרטיס מסך שיש לי (יש בצד את המפרט) ולהוסיף 200 ש"ח לכרטיס 4850? (יש הבדל בביצועים במשחקים?) תודה מראש!

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדדעת איזה כרטיס מסך במחיר הזה כדאי לקנות יש ברשותי את הGTS 8800 שעד עכשיו עושה עבודה פשוט מעולה אני רוצה לשדרג כי בכרטיס מסך עצמו יש חיבור HDMI אני משחק במחשב וגם מתעסק עם תוכות כמו פלאש ואפטראפקטס מאיה ועוד.... תודה רבה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. הנה הX800GT : http://www.powercolor.com/product.asp?id=75 ה X1300PRO : http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=699 ברור שהX800 יותר חזק, אבל האם הוא יותר חזק עד כדי כך שכדי לי לטרוח ולמכור תX1300PRO שלי ולקנות אותו במקום? (כחו בחשבון שאני אצטרך להוסיף איזה 400 ש"ח) ואולי יש למישו את הכרטיס ביותר זול מ860 ש"ח?

• 46 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by DXT,

לכאורה זאת נראית שאלה דבילית למדי אבל העובדה היא שגרסת ה 64MB רצה במהירות שעון יותר גבוהה מזו של ה 128MB ולכן היא גם עוברת את ה 128 בבדיקות על Unreal Tournamnet 2003. השאלה היא האם לטווח הרחוק עדיף לי לקנות את ה 128 אך מהירות שעון וזכרון איטית יותר או 64 ויותר מהירות שעון וזכרון? האם בכלל צריך או אצטרך מתישהו כל כך הרבה זכרון גרפי? ואני מדבר על השקעה ל 1.5 - 2 שנים.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה את ה6600GT ורציתי לדעת איזה חברה כדי לקחת? או את הALBATRON שמחירו הוא 1,280 או את הLEADTEK שמחירו הוא 1,403 כי לפי מה שאני רואה הקירור של האלברטון יותר גדול אז איזה עדיף??

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. ראיתי שמישהו ביקש מפרט לעריכה בAUTOCAD שאלתי, מה עדיף לתוכנות מקצועיות בתכלס, כרטיס quadro או כרטיס geforce רגיל באותו מחיר? ע"פ הנתונים היבשים הג'יפורס נותן הרבה יותר ביצועים בצורה משמעותית האם לקוואדרו יש תכונות נוספות והכרחיות, או שכולל אופטימיזיציה, או שיש עוד משהו מעבר? לדוג' http://skypc.co.il/sg_product~GWGTX460GSPCX1024~8~0.htm http://skypc.co.il/sg_product~VCQ600-PB~8~0.htm

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by edi1233,

אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך אני ירשום נתונים יבשים של המחשב I5 דור 4 הכי פשוט לוח גיגבייט 2 סלוטים של זכרון אין אופציה ל sli 8 גיגה זכרון פנימי 1600 DDR3 כרטיס מסך קיים 7950 עם אוברקלוק מובנה של ספייר 3 גיגה ספק כח של טרמלטק 800W אני מתחיל להרגיש שקשה לו עם witcher 3 ו GTA 5 על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לשדרג..?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by The_Byter,

יש ?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by dadzik,

בד"כ אני מנסה לא לנבור יותר מדי בעבר.. וגם זה די נדיר מבחינתי לחשוב על "מה אם".. כי זה די חסר טעם בכל דבר בחיים. אבל במקרה הזה ולאור התקופה האחרונה בעולם כרטיסי המסך.. אני נזכר ב-3dfx. למי שלא מכיר היא הייתה אחת המתחרות הראשיות בשוק כרטיסי המסך עד נפילתה ב-1999 עד 2002, ולדעתי היא הייתה הטובה ביותר בזמנה, במיוחד מבחינת חידושים (שלדעתי גזרו את דינה בסופו של דבר.. אבל לעומת Nvidia ו-ATI [כיום AMD] היא לפחות העיזה). הניסיון שיש לי עם החברה זה הכרטיס Voodoo 3 כשהייתי ילדון, ולא ממש הבנתי מה אומר כרטיס מסך אז.. ולמען האמת אני גם היום לא יודע מה זה לפרטי פרטים. העובדה שמירב המהנדסים שעבדו ב-3dfx, עובדים כיום ב-Nvidia.. ורכישת החברה והטכנולוגיות שלה ע"י Nvidia, רומזת לנו מ…

21. התחלתי להתעניין ברכישת כרטיס מסך ושמתי לב שלכרטיס שהמליצו לי למשחקים ואוברקלוק (GTX260) יש כמה מחירים, נע מאיזור 950 ש"ח לאיזור 1600 ש"ח. מה שאני לא מבין זה, אם אותו כרטיס נמכר בכמה מחירים למה לי לא ללכת על הכרטיס הזול ביותר וזהו? זה הדגם המלא שהומלץ לי: LEADTEK PCI-EX 2.0 WINFAST GEFORCE GTX260 EXTREME + 896MB GDDR3 - RETAIL 1561 ש"ח. יש לכם המלצה לכרטיס מסך אחר או שלהישאר עם זה וזהו? אני לא קונה את הכרטיס בארץ, כך שאוכל להשיג אותו במחיר מוזל יותר אז אם יש לכם הצעות לכרטיס טוב יותר מבחינת ביצועים למשחקים כבדים ואוברקלוק עד כמה שאפשר לתקציב של עד 2000 שקל אפילו אני אשמח, רק של NVIDIA. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤1100 כרטיס מס…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום, אני שואל שאלה זו עבור חבר. הוא צריך כרטיס מסך וכרגע יש לו את האפשרויות הבאות: ‏HD 4850 512MB HD 4830 1GB 250GTS 1GB * ספק כוח SEASONIC S12 II BRONZE 620W השימוש הוא עבור משחקים (מה שיוכל לרוץ) וגם שימוש ב-2 מסכים בו-זמנית. איזה כרטיס ייתן לו את הביצועים הטובים ביותר? ללא התייחסות למחירים שלהם אלא רק לביצועים. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

משתמשים יקרים שלום רב, לאור המצב המדרדר בפורום החלטתי לנקוט בצעדים מחמירים עבור משתמשים שעוברים על חוקי הפורום! מרגע זה בפורום גרפיקה החוקים יהיו נוקשים יותר! *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בכותרת : -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -תקציב *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בגוף ההודעה את מפרט המחשב שיכלול : -תקציב -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -מעבד -זיכרון -מסך -ספק *משתמש אשר רוצה לקנות מסך LCD יפנה את שאלתו לפורום המתאים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=60.0 עידכון חוקי הפורום 27/8/07 מודעה אשר אינה עומדת בתקנון הפורום תנעל. משתמשים אשר לא ישמרו על דיון נאות יק…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לדעת על איזו מבין הגירסאות הבאות אתם ממליצים(?): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13409 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12701 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12648 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12774 למה יש הבדלים כל כך גדולים בין הגירסאות? מה אני מפספס? (חוץ מהראשונה שהיא יותר חזקה ואני תוהה אם היא שווה את הכסף ולא עדיף ללכת על GTX760 2GB)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הזמנתי מחשב ואני עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך בעקרון רציתי את ה-8600GT אבל אני כבר לא בטוח א אני משתמש בתוכנות גראפיקה ואוהב NEEDFORSPEED המליצו לי על 1950PRO מה אומרים? המחשב: ocz 2Gb DDR2 abit IP35-E chipset socket 775 intel core 2 due e6750 2.66Ghz 1333FSB 4mb box מארז ISOLO power supply Hec 400TRT תודה רבה מראש

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.