כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות 4850 ויש לי כמה שאלות: 1. האם זה משנה אם אני אקנה GIGABYTE,PALIT,SAPPHIRE? ומה ההבדלים בין החברות? 2. האם יש הבדל בין GIGABYTE עם מאוורר ZALMAN לרגיל? (אני לא עושה OC). 3. האם הכרטיס הזה טוב גם למסך 22"? 4. האם עדיף 9800 על הכרטיס הזה? (הכרטיס מיועד למשחקים בלבד!) 5. אם אני קונה לדוגמה מחנות כלשהי כמו וולקום (http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7690) אני רואה שם שכתוב שהם נותנים את האחריות. ז"א שהאחריות לא תהיה מהיבואן הרשמי? 6. האם כדאי בכלל למכור את הכרטיס מסך שיש לי (יש בצד את המפרט) ולהוסיף 200 ש"ח לכרטיס 4850? (יש הבדל בביצועים במשחקים?) תודה מראש!
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי , קיבלתי אתמול כרטיס 9800GTX של INNO3D במהלך התקנה של דרייבר חדש מהאתר ומהדיסק אני מקבל את השגיאה הבאה : התמונה מצורפת חשבתי שיש לי בעיה עם התקנת הווינדוס XP שלי אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס ויסטה ( גם בשביל לנצל את הDX10) וכשהתקנתי את הדרייבר המתאים קיבלתי שוב את אותה שגיאה !?!?!?! אני אובד עצות חברה כל עזרה תתקבל בברכה... [attachment deleted by admin]
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
tl;dr - דלגו על הפסקה הבאה. טוב אז אני בטח לא מחדש שום דבר לאף אחד עם הדרמה של הדור הנוכחי של המעבדים הגרפיים. חשבתי על כך הרבה ואיך שאני לא מסתכל על זה - אני לא חושב ששווה או שפוי לשלם 4500 ש"ח פחות או יותר(וזה הולך לכיוון של יותר) על כרטיס עם 10GB זיכרון וביצועי RT סבירים מינוס שהמחיר המקורי שלו עומד על 2600-3000 שקל(לגרסאות היקרות יותר). מילא אם הכרטיס היה מציג שיגעון של RT וזיכרון שלא מכניס אותך לפרנויה. כנ"ל לגבי ה3070, הכרטיסים היותר טובים ביניהם אמורים לעלות בסביבות ה1800 שקל. אני לא יודע איך המחירים היו לפני ההשקה הזו, כי לא התעסקתי בחומרה איזה 10 שנים טובות, אבל אני זוכר שב2017 אחי קנה 1080 ב2800 שקל, ככה שזה מסתדר לי בראש. כרטיסי ה6800 לא הרבה יותר טובים…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444091.msg3802184;boardseen#new אפשר שמות של כרטיסי מסך שיתאימו למערכת שלי למקרה שאני אצטרך להחליף אותו... קניתי את המחשב עם הכרטיס מסך לפני שנה וחצי מ-KSP . תמחקו לי את האשכול השני,הדפדפן קורס לי בלי הפסקה.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה כפי שהמליצו לי להשתמש בתוכנה הזאת כדי להאיץ את הכרטיס 9550 שלי אז איזה גירסה היא התוכנה המדוברת והמומלצת? זאת: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733 או זאת http://www.techpowerup.com/atitool/
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את הTNT2 שלי. ורציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל יספיק נ.ב אני לא משחק הרבה, לפעמים {סימס פיפא סולדיאר אוף פורטין 2 וכו...} וכשאני משחק אני משחק ברזולוציה 800*600 בברכה יאיר
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תיסתכלו בצד על המפרט שלי ותגידו לי עם הרדאון 9700 יעבוד איתו טוב.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך מסוג HD2600PRO בעל יכולת עיבוד תכני HD (מפרט 5) http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 אני משתמש בנגן מסוג Media Player Classic שאמור להפעיל את האצת החומרה.. אבל משום מה הוא לא!! מה עלי לעשות? התקנתי את הדריברים האחרונים ואני עובד עם ויסטה 32 ו K-Lite Codec Pack [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היתי חייב לפתוח בשביל זה דיון!!!!!!!!!!! כולם ליראות אותו!חובהה!!!!בעברית קוראים לו "יצרים בדם ":nixweiss: על תינעלו!!!! תיראו את הסרט ותודו לי לסיכום: VATOS LOCOS FOREVERRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל בבקשה הסבר קצר או הפנייה לאחד כדי לקבל מספר תשובות לשאלות שריכזתי. *מהם הדברים הבסיסיים שכרטיס טלוויזיה יכול לעשות? *האם יש קשר בין כרטיס הטלוויזיה לכרטיס המסך במחשב? *האם אפשר בעזרת כל כרטיס טלוויזיה להקליט? *האם יש להתחשב בלוח האם בקניית כרטיס טלוויזיה? *האם כל כרטיס יכול להתחבר לממיר של YES? *מהו טווח המחירים של כרטיס טלוויזיה ממוצע ומספק? ובבקשה אם אפשר להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה כזה. תודה רבה (גם אם רק חלק מהשאלות ייענו אני אשמח)
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה! אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 . תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי! תהנו ftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe
-
עוד לפני ההשקה של מוצרי ה-Navi החדשים, מפתחת השבבים האמריקאית מצליחה לצמוח במכירות בזמן שצמד המתחרות שלה דורכות במקום לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.guru3d.com/news-story/manufacturers-roll-out-firmware-updates-for-geforce-gtx-1070-due-to-memory-issue.html את מי שזה מעניין. יש בעיה כלשהי, זה מוסבר שם די בבירור מה הפתרון והאם יש צורך בכלל בפתרון. ה 1070 שלי מגיע עם זכרונות של סמסונג ולא מיקרון. אפשר לבדוק ב GPU-Z.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
וישחררו לנו את שוק המאיצים הגראפיים מן הטירוף שאחז בו ? רקע: בחודשיים האחרונים בערך, מאזור מאי 2017 חלה לה תפנית שכולנו היינו ערים לה - התרוקנות המדפים מכרטיס מסך של AMD מסדרות 470/80 ו- 570/80 , מהלך שגרם למחירם להאמיר עד כדי פי 1.5 ואפילו פי 2 בחנויות - אם בכלל היו במלאי להשגה (בדר"כ לא). ההשפעה היתה דרמתית גם על שוק כרטיסי המסך המשומשים, כאשר ניתן היה לראות כרטיסי AMD מארכיטקטורת GCN כדוגמתם של 7950/70 או בגלגולם 280X, וכרטיסי R9-290/390 מאמירים במחירם בלוחות היד השניה כפליים סדר גודל ממחירם רק כמה חודשים קודם לכן, בבחינת בקוש אדיר לכל מה שמסוגל לכרות מטבעות ויהי מה - גם אם הוא כרטיס סבתה זקנה על גלגלים... …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Enter Here בעקבות השחרור של DirectX 9 הסופי, ATI שיחררו את הCATALYST האחרונים וגם דמואים מיוחדים לשימוש עם ה RADEON9700/9500 האתר דיי עמוס עכשיו , אז .... Try Later
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרטיסים ממשיכים לצאת, דורות מחליפים את קודמיהם... מה התזמון הכי נכון לקנות כ.מסך? כלומר סדרה חדשה יוצאת במחירים אסטרונומיים->המחירים יורדים, מתחילים שמועות על סדרה חדשה->המחירים יורדים עוד יותר ויוצאים כרטיסים חזקים יותר מאותה סדרה->יוצאת סדרה חדשה נוספת והסדרה הקודמת מתחילה להעלם מהמדפים->הסדרה הקודמת כבר לא קיימת על המדפים ואנחנו בערך בשלב השני של המחזור. אני לא פריק גרפיקה, אין לי גם תקציב לכרטיסים הכי חדשים והכי חזקים בשוק. מה הטיימינג הכי טוב לקנות כרטיס מבחינת עלות / ביצועים? יכול להיות שברגע שסדרה חדשה יותר יוצאת? (לדוגמא - לקנות כרטיס מסדרה 8 ברגע שמשוחררים הכרטיסים הראשונים של סדרה 9) מנסיונכם?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.....לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי תכרטיס מחול.....עכשיו....אני חיברתי אותו וכד...התקנתי דריברים וכו..... אוקי....אני מנסה לשחק CS והFPS שלי עומד על 20 ולא עולה.....גם במחשקים אחרים זה לא פועל כ"כ טוב... בדקתי בדרייבר בהגדרות ואני רואה שהAGP SPEED עומד על OFF שאני מנסה להפעיל את זה זה מבקש ריסט....אני עושה....ושאני בודק את זה בחזרה.....זה שוב על OFF ניסיתי ליבדוק את המהירות שלו....אז בדקתי ב PS וזה מה שרשום לי: Engine 380 Mem: 370 זה המהירות האמיתית? וגם מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?(יענו שזה יריץ משחקים נורמאלי) עכשיו....שאלתי גם בפיסי טיפ והם אמרו לי שזה בעיה בלוח האם שלי Gigabyte 7vaxp kt400 אבל שאני שואל איך לסדר הם לא עונים לי.... העם תוכלו לעזור לי בבקש…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טוב כמו שהכותרת אומרת, לא אחפור יותר מידיי אבל אני מחפש להחליף את מערך כרטיסי המסך שלי - GTX 570 1.2GB 2way SLI. המחשב שלי כרגע כולל 8GB DDR 3 i7 2600k 3.4GHz 570 GTX SLI GIGABYTE Z68 אנערף כמודרבורד הכל נקנה בערך בסוף 2011 - 2012 בכל מקרה, אני מחפש כרטיס מסך שייאפשר למחשב הזה לרוץ כמו סוס לשנתיים שלוש הקרובות ואני מתלבט איך לשדרג .. בהתחלה כמעט הזמנתי את ה980GTX אבל שמעתי שבזמן הקרוב (מאוד) יוצאים כרטיסי מסך חדשים של NVIDIA וAMD ואני מסתכל על ה980TI או על החזקים של AMD שאני לא בדיוק בטוח מה קורה שם. בכל מקרה אם מישהו יכול להסביר פחות או יותר מה אני מחפש אני אשמח לעזרה, מתי זה יוצא, כמה זה יעלה (בערך) ומה עדיף ברמת העקרון לעשות. אני מאמין שאני יכול לגרד תקציב של 3500 שח …
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יום יש לי כרטיס גרפי אונבורד של אינטל שיושב על המעבד. (Intel hd graphics core i-3) לוח גיגה בייט h55m- usb3. הסיבות שבשעתו לא הוספתי כרטיס מסך 'חיצוני' היו כי חיפשתי סביבת עבודה שקטה עם מינמום מאווררים ולכן גם שמתי על המעבד קירור פאסיבי. כמו כן גם הצרכים שלי לעניין הגרפי היו בסיסיים ביותר. כיום בתי משחקת במשחקים כמו סימס 3 וכדו' ויש לי תחושה שזה זז קצת לא אידיאלי ולפעמים גם נתקע, כמו כן יש משחק אחד שלא ניתן להתקין בכלל (מדיסק קנוי) בגלל מגבלות הכרטיס הגרפי הקיים. רוצה לרכוש כרטיס שישפר לי את העניין, אבל עם קירור פאסיבי. שאלה ראשונה, האם אין חשש שגם מעבד וגם כרטיס מסך, שניהם עם קירור פאסיבי, עלולים ליצור סביבת עבודה חמה מדי? (המארז שלי הוא antec 82). לא יודע אם המיד…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם דחוף. משום מה היום כאשר החלטתי לשחק במחשב בפרו 13 (כמו בכל יום) הוא הודיע לי שהכרטיס מסך לא עומד בדרישות. לאחר בדיקה ראיתי שהמחשב פשוט לו מזהה אותו... ניסיתי לעדכן דרייבים וכו' אבל כלום לא עזר.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
שלום כל משחק שאני משחק pes 15, far cry 4,acu ועוד יש לי מין תקיעות מסויימות לשנייה ואז מסתדר לי הורדתי דרייבר הכי מעודכן מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מצטער שבימים אלו של 2900 או 8800 מפלצתיים שצריכים להכניס אותם לבית עם ''מנופי אבי '' דרך המרפסת אני מציק לפורום בשאלות בכרטיסי מסך כדוגמת ה-1600 .... אבל בכל זאת קניתי לפני מס' ימים את ה-1600 PRO של חברת SAPPHIRE דגם ה- 256 והוא נראה שונה לגמרה מהתמונה באתר החברה . http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/133image6.jpg הכרטיס נראה קטן בהרבה (דק יותר) המאוורר קטן ומצו'קמק , פחות זכרונות (כנראה הותקנו זכרונות גדולים יותר) ובכלל ......אאאאככזזבההה. מה דעתכם ? האם נתקלתם בעבר בתופעה כזו של ירידה בתצורת הכרטיס ?(דרך אגב הכרטיס עובד תקין - לא בדקתי לו ביצועים ) תודה מראש - רוברט
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-