כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום במחשב שלי מותקן כרטיס מסך ONBOARD ATI 4200 HD הבן שלי מעונין לשחק ב- STARCRAFT2 . האם כדאי לשדרג לכרטיס מסך נפרד אם כן איזה. לא סביר שהוא ישחק במשחקים נוספים שדורשים עוד גרפיקה הלוח אם הוא GIGABYTE MA7856MT-UD2H ספק כח SUPERSONIK 350W
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תקשיבו אני מתלבט נורא בין שני הכרטיסים.. אמרו שהHD4870 מתחמם מהר..אבל אפשר לתקן..עכשיו אני רוצה לישאול אם אחרי התיקון לא יהיו לי בעיות איתו..? עכשיו..מה יריץ לי משחקים על יותר FPS..מה שהכי חשוב..ההבדל 100 שקל לא משנה..מה עדיף..זה או זה.. דרך אגב חדש פה..אחלה פורומים..
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לאלה שיודעים מתי משחררים כרטיסי 285X 295X החדשים קראתי באנטרנט על 285 הרגיל , הוא קצת חלש לי http://www.hardocp.com/images/articles/14093000799PAGjpZpS2_1_1.gif בתמונה רואים שיפורים של הדור הנוכחי מה זה שיפור "דחיסת צבע " עד עכשיו לא ראינו צבעים נכונים ואמיתיים הדרייברים שלהם לא מתאים לווינדוס 8 או שיצא בקרוב דרייבר ל-ווינדוס 8 ( 8.1 ,עושה לי צרות ) LOSSLESS DELTA מה זה HIGH QUALITY SCALER אך זה מתבטא ( ידוע שזה אמור לשפר רזולוציה לרזולוציה גבוה יותר , אבל מה זה בפועל ב- AMD ? ) שווה משהו
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
tl;dr - דלגו על הפסקה הבאה. טוב אז אני בטח לא מחדש שום דבר לאף אחד עם הדרמה של הדור הנוכחי של המעבדים הגרפיים. חשבתי על כך הרבה ואיך שאני לא מסתכל על זה - אני לא חושב ששווה או שפוי לשלם 4500 ש"ח פחות או יותר(וזה הולך לכיוון של יותר) על כרטיס עם 10GB זיכרון וביצועי RT סבירים מינוס שהמחיר המקורי שלו עומד על 2600-3000 שקל(לגרסאות היקרות יותר). מילא אם הכרטיס היה מציג שיגעון של RT וזיכרון שלא מכניס אותך לפרנויה. כנ"ל לגבי ה3070, הכרטיסים היותר טובים ביניהם אמורים לעלות בסביבות ה1800 שקל. אני לא יודע איך המחירים היו לפני ההשקה הזו, כי לא התעסקתי בחומרה איזה 10 שנים טובות, אבל אני זוכר שב2017 אחי קנה 1080 ב2800 שקל, ככה שזה מסתדר לי בראש. כרטיסי ה6800 לא הרבה יותר טובים…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה אפקטים זה נותן ? , בקיצור מה זה עושה ?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היום קניתי קרטיס מסך חדש 7600GT ויש לי בעיה איתו.... רציתי לדעת זה בסדר שהוא אל 48 מעלות חום מתי שאני לא מישחק ויש מישחקים מסויימים שעושים לי בעיות ..........
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני קונה את ה6600GT ורציתי לדעת איזה חברה כדי לקחת? או את הALBATRON שמחירו הוא 1,280 או את הLEADTEK שמחירו הוא 1,403 כי לפי מה שאני רואה הקירור של האלברטון יותר גדול אז איזה עדיף??
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, זה המפרט של אחד המחשבים שלנו. אלו 2 כרטיסים מומולץ כדי לנצל מקסימום אפשרויות מבלי לשדרג רכיבים אחרים? למשחקים, מקסימום ביצועים Window - With 550w Antec NE550M 80 Plus Bronze Modular PSU - ATX, micro-ATX, Mini-ITX - Max GPU: 350mm - 430x190x462mm 23.8 LED LCD - FullHD IPS Frameless - 5ms - Contrast 10M:1 - Brightness 250 Cd/m2 - VGA, DVI-D, HDMI video inputs - Speakers 16GB (2x8GB) 3200Mhz DDR4 CL16-20-20 DIMM - 1.35V - Black - XPG GAMMIX D10 AMD RYZEN5 3400G BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-PRO-M2-MAX 512GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 - With New PC Only - 3200/1700MB/s - NVMe 1.3 - XPG GAMMIX S11 Pro Series אני מכוון תקציב עד 1500 …
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השימושים - בעיקר עבודה משרדית על מסך רגיל וסרטי HD על מסך טלוויזיה LCD לכן צריך שיהיו שתי יציאות DVI או DVI אחד ו-HDMI אחד. כמו כן, אני רוצה להיות גם מסוגל לשחק: starcraft 2 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 8600M GT or ATI Radeon® X1600 or better Max Payne 3 הדרישות: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon 3870 Diablo 3 הדרישות: NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better לכן, חשבתי לקנות את ה-[font=]Nvidia GeForce GTS450 GDDR5 [font=]http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gts-450-us.html
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם FX5200 ואני מנסה להתקין משחק שדורש 3D Open GL graphic card with 32mb האם לכרטיס שלי יש את זה? לאיזה כרטיסים יש את זה? המשחק הוא לא של גיימרים אלא משחק ילדים. תודה, יהודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20050901231620.html אני ממש לא יודע אם זה מתאים לקטגוריה הזאת אבל מילא
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מאחר ובלוח אם שלי יש כרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה אי פעם שיחק עם כרטיס מסך מובנה, אפילו בתור פתרון זמני עד שהיה לו כרטיס מסך חיצוני. מאחר וכל המשחקים שלי (מהמחשב הישן) התאימו ל- FX5200 AGP ועד ששדרגתי ל- 7600GS AGP החלפתי הארד דיסקים והלוח כבר עשה את שלו, לא הספקתי אפילו לקנות משחקים ל- AGP7600GS ולכן כל המשחקים נשארו במגבלה של FX5200 AGP. הלוח שלי הוא BIOSTAR 945GC M7-TE (להזכירכם, אני משתמש במחשב של ג'ון ברייס). ראיתי שמאחר והד ארצי פושטים את הרגל, אז יש המון משחקים טובים ברבע מחיר: crysis, c&c3, nfs prostreet ועוד רבים וטובים. אני יודע שההגדרות יהיו די חלשות והרזולוציה תהיה הכי נמוכה שיש, אבל עד שאקנה מחשב חדש לפי המפרט שהרכבתי, חשבתי לנ…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי GTX 1070 וקיבלתי קוד לwatch_dogs_2. הבעיה היא שכבר קניתי את המשחק בלי קשר. יום אחרי שקניתי, המבצע התחלף לקבלת קוד for honor/ghost recon wildlands.. החברים בTMS הציעו לי להחליף עם מישהו שקנה עכשיו את הקוד. מישהו מעוניין? פורסם גם בפורום משחקים.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יום יש לי כרטיס גרפי אונבורד של אינטל שיושב על המעבד. (Intel hd graphics core i-3) לוח גיגה בייט h55m- usb3. הסיבות שבשעתו לא הוספתי כרטיס מסך 'חיצוני' היו כי חיפשתי סביבת עבודה שקטה עם מינמום מאווררים ולכן גם שמתי על המעבד קירור פאסיבי. כמו כן גם הצרכים שלי לעניין הגרפי היו בסיסיים ביותר. כיום בתי משחקת במשחקים כמו סימס 3 וכדו' ויש לי תחושה שזה זז קצת לא אידיאלי ולפעמים גם נתקע, כמו כן יש משחק אחד שלא ניתן להתקין בכלל (מדיסק קנוי) בגלל מגבלות הכרטיס הגרפי הקיים. רוצה לרכוש כרטיס שישפר לי את העניין, אבל עם קירור פאסיבי. שאלה ראשונה, האם אין חשש שגם מעבד וגם כרטיס מסך, שניהם עם קירור פאסיבי, עלולים ליצור סביבת עבודה חמה מדי? (המארז שלי הוא antec 82). לא יודע אם המיד…
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יותר נכון 13748 היה לי Gforce 3 Ti 500 וקיבלתי בו 9200 עכשיו עם הכרטיס 9800 פרו אני מקבל תוצאה מזעזעת כזאת!! יש לי את הדרייברים 3.5 אני צריך לעדכן עוד משהו? למה?!?!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרטיסים ממשיכים לצאת, דורות מחליפים את קודמיהם... מה התזמון הכי נכון לקנות כ.מסך? כלומר סדרה חדשה יוצאת במחירים אסטרונומיים->המחירים יורדים, מתחילים שמועות על סדרה חדשה->המחירים יורדים עוד יותר ויוצאים כרטיסים חזקים יותר מאותה סדרה->יוצאת סדרה חדשה נוספת והסדרה הקודמת מתחילה להעלם מהמדפים->הסדרה הקודמת כבר לא קיימת על המדפים ואנחנו בערך בשלב השני של המחזור. אני לא פריק גרפיקה, אין לי גם תקציב לכרטיסים הכי חדשים והכי חזקים בשוק. מה הטיימינג הכי טוב לקנות כרטיס מבחינת עלות / ביצועים? יכול להיות שברגע שסדרה חדשה יותר יוצאת? (לדוגמא - לקנות כרטיס מסדרה 8 ברגע שמשוחררים הכרטיסים הראשונים של סדרה 9) מנסיונכם?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כבר תאריך מתי זה אמור לצאת? איזשהם פרטים על החומרה?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שהרצתי היום 3DMARK הוא נתקע לי באיזה שלב של הגיפ' והייתי אמור לעשות ריסטרט, מה הבעיה? שהרצתי PC MARK אלה התוצאות cpu score 4321 memory score 2476 hdd score 810 טוב?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
קיבלתי הרגע את הGigabyte 6600GT השני שלי, ועכשיו תהיה לי סוף סוף תצורת SLI...ראיתי מספיק בנצ'ים באינטרנט למשחקים שונים והגעתי למסכנה שזה דיי מתבקש להביא את הכרטיס הזה..מצאתי גם מחיר לא רע בחו"ל כשהוא בא BULK. אני הולך להביא לכם כמה בנצ'ים בקרוב
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.....לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי תכרטיס מחול.....עכשיו....אני חיברתי אותו וכד...התקנתי דריברים וכו..... אוקי....אני מנסה לשחק CS והFPS שלי עומד על 20 ולא עולה.....גם במחשקים אחרים זה לא פועל כ"כ טוב... בדקתי בדרייבר בהגדרות ואני רואה שהAGP SPEED עומד על OFF שאני מנסה להפעיל את זה זה מבקש ריסט....אני עושה....ושאני בודק את זה בחזרה.....זה שוב על OFF ניסיתי ליבדוק את המהירות שלו....אז בדקתי ב PS וזה מה שרשום לי: Engine 380 Mem: 370 זה המהירות האמיתית? וגם מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?(יענו שזה יריץ משחקים נורמאלי) עכשיו....שאלתי גם בפיסי טיפ והם אמרו לי שזה בעיה בלוח האם שלי Gigabyte 7vaxp kt400 אבל שאני שואל איך לסדר הם לא עונים לי.... העם תוכלו לעזור לי בבקש…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-