כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
בזמן הBOOT המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מאוד גבוהה (60%~) ויורדת לidle רק כאשר Windows עולה. יש אפשרות לשנות את זה? בכרטיס הקודם שלי (Sapphire 6850) לא היה את התופעה הזו. הכרטיס המדובר הוא Gigabyte R9 280X OC.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
R9 280 BOOST או GTX 960 ? אמרו לי שה960 יותר חזק אבל לפי הFPS TEST הזה : ה280 יותר טוב מה 960 מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שנתחיל... מנהלים אנא סילחו לי על החריגה, אבל תסכימו איתי שמעט מיזה מתבקש... ותודו שנפלתם מהסרטון. https://www.youtube.com/watch?v=spZJrsssPA0
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם יש או עתיד לצאת בקרוב כרטיס מסך שיתמוך באופן מלא ברזולציה של 8k. תודה רבה על העזרה.
-
- 37 תגובות
- 6.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה לעבודה עם אוטוקאד במחשב נייד?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי 760 EVGA משומש והתברר שאין בספק שלי את היציאות הנדרשות. ספק FSP GROUP 500W מבחינת תצרוכת בדקתי במחשבון ואין שום בעיה. (עם מקדם ביטחון של 1.4 נותרים לי עוד 100W חופשיים) אז ככה, הכרטיס דורש חיבור 6+8 (!) הספק נותן שניים של 6 כאשר אחד כבר מחובר למעבד אז זה מותיר לי 6 אחד בודד. יוצאים לי מהספק עוד שלושה מולקס שהם פנויים וזהו זה. אז איך אני משיג מזה את ה 8 שחסר לי ?! יחד עם הכרטיס קיבלתי מתאם 2X6 ל8. הבעיה שאין לי אפילו 6 אחד. חישבתי להשתמש בזוג מתאמים מולקס2X ל6 אבל אין לי 4 מולקס בכדי לספק שתי שישיות עבור ה8 ! למיטב הבנתי חיבור 8 הוא למעשה 150W וחיבור מולקס הוא 60W. כך שאם אחבר זוג מולקס עם "מתאם מולקס2X ל6" ועוד מולקס בודד עם "מתאם מולקס2X ל6" אז ככה יצא לי 2 שישי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 600 חריגה מקסימלית: 100 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX\ כרטיס לעריכה\ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? PES2015 FIFA2015 CALL OF DUTY GHOST - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: KSP או אייבורי בלבד כי זה קרוב לבית שלי... מעבד: Q6600 לוח אם: MSI INTEL G31 כרטיס מסך נוכחי: כרטיס מסך מובנה ... ויש לי מארז סבבה בינוני ספק כוח: ANTEC 550W לא זוכר תדגם איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 1600*900 חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך, רצוי לציין דגם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סרטון מטורף לטעמי שנתקלתי בו היום מציג דירה שמטשטשת את הגבולות בין אנימציה למציאות. מה המשמעויות של דבר כזה? האם המשחקים הולכים להראות כך? תוך כמה זמן?
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חוץ מהסמטוחה שניוידיה נכנסו אליה בגלל הזכרון יש עוד סיפור שקצת פחות התפרסם. בקצרה, הם העלו בטעות דרייבר ניסיוני לאיזה פורום תמיכה ומחקו אותו מהר. מישהו הספיק להוריד ושם לב שהוא תמך בGSYNC במחשב הנייד שלו. איזו קבוצה של מומחים שמעה על זה הורידה את הדרייבר לנוטבוק הגיימינג שלה והGSYNC עובד עליו מצויין ברוב המקרים (חוץ מבמשחק שבור כמו AC UNITY ,אבל זו עדיין גרסאת אלפא). אחר כך הם פרקו את הלפטופ לגורמים כדי לוודא שאין בו שבב מיוחד שהוסיפו לשימוש עתידי בטכנולוגיה והגיעו למסקנה שיכול להיות שניוידיה מצאה דרך להפעיל את הטכנולוגיה שלה ללא השבב (ולדבריהם קיבלו לבסוף טלפון מניוידיה שאישר שהם צודקים): http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Mobile-G-Sync-Confirmed-and-Tes…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בד"כ אני מנסה לא לנבור יותר מדי בעבר.. וגם זה די נדיר מבחינתי לחשוב על "מה אם".. כי זה די חסר טעם בכל דבר בחיים. אבל במקרה הזה ולאור התקופה האחרונה בעולם כרטיסי המסך.. אני נזכר ב-3dfx. למי שלא מכיר היא הייתה אחת המתחרות הראשיות בשוק כרטיסי המסך עד נפילתה ב-1999 עד 2002, ולדעתי היא הייתה הטובה ביותר בזמנה, במיוחד מבחינת חידושים (שלדעתי גזרו את דינה בסופו של דבר.. אבל לעומת Nvidia ו-ATI [כיום AMD] היא לפחות העיזה). הניסיון שיש לי עם החברה זה הכרטיס Voodoo 3 כשהייתי ילדון, ולא ממש הבנתי מה אומר כרטיס מסך אז.. ולמען האמת אני גם היום לא יודע מה זה לפרטי פרטים. העובדה שמירב המהנדסים שעבדו ב-3dfx, עובדים כיום ב-Nvidia.. ורכישת החברה והטכנולוגיות שלה ע"י Nvidia, רומזת לנו מ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מתכוון לקנות כ"מ חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח. המפרט מתאים והכל, מתעניין פה האם כדאי לקנות 970GTX ? או שלאחר ה"בעיות" שהתגלו בנצילות הזיכרון שלו, עדיף ללכת על ה R9 (ולחסוך כמה גרושים) ? אגב, כיום אני משתמש ב 470GTX והייתי מאוד מרוצה, האם שידרוג שכזה ייתן שינוי משמעותי בביצועים ? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז מה לדעתכם עדיף לקנות, את ה-gtx 780 ti משומש עם אחריות לשנתיים ב- 1500 ש"ח או gtx 970 חדש?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שעדויות על כך שכרטיס ה-GTX 970 מגיע עם תכנון לקוי של הזיכרון הגרפי שבו, AMD זורעת מלח על הפצעים עם הורדת מחירים משמעותית ופרסום כואב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%a8%d7%a3-%d7%a7%d7%9c-amd-%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94-r9-290x-%d7%91%d7%aa%d7%92%d7%95%d7%91%d7%94/
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש כרטיס מסך חדש ושמתי לב לכרטיסי מסך בתצורת ITX, כמו זה לדוגמא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5369#ov כרטיסים בתצורה של ITX זולים יותר, השאלה היא למה ? הקירור יותר פשוט ? האם הכרטיסים האלו טובים כמו כרטיסים בגודל מלא ? מחיפוש באינטרנט לא מצאתי תשובות לנושא, תודה מראש, עידן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x זה הדגם המדיוק http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4812#ov corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 antec-tp750c cooler master k281 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות, המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 emergency 5 assassin's creed unity Call of Duty Advanced Warfare daying light (אני לא יודע אם מותר לדון על זה אבל כל המשחקים הנ"ל הם פרוצים) המשחקים שסימנתי בקן תחתון הם הבולטים, …
-
- 34 תגובות
- 4.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש אשר ישמש לגיימינג (משחקים כמו: Titanfall, Assassin's Creed black flag, Battlefield 4 ) כרגע משתמשים בכרטיס מסך on board. מפרט המערכת הוא: 1. מעבד: Intel core i3 1155 3220 3.3 GHz2. זיכרון: 4GB DDR3 1600 Mhz 3. לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4151#ov 4. ספק כח: A.PFC FSP460 5. מארז: Thermaltake V3 מע' הפעלה Win8 64 bit האם כדאי בנוסף לרכוש עוד 4GB? התקציב גמיש בכ 200 ש"ח במידה ויתקבל שיפור משמעותי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע אני משתמש עם הכרטיס המובנה בלוח אם(Intel® HD Graphics 4000). אני לא גיימר הארדקור, אז אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל אני כן אוהב לשחק לפעמים. אין לי סכום מוגדר מראש ממש אבל אני מחפש כרטיס מסך בהגדרתו בינוני לבין טוב מאוד. (עד 800 שקל בערך לא כולל חריגה אני מניח?), המפרט: מעבד - Intel® Core i7-3770 CPU @3.40GHz, 3901 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) לוח אם - Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3H זיכרון ראם - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - פעמיים, סהכ 8G ספק כוח - Silverstone Strider 400W כרטיס מסך - Intel® HD Graphics 4000 אשמח לקבל רשימת כרטיסי מסך (+חנויות מומלצות) שמתאימים למחשב (מבחינת לוח אם, ס…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאיזה כרטיס הוא שווה? והאם אפשר להחליף אותו בהמשך לכרטיס אחר? מדובר על לפטופ
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, דבר ראשון אני לא בטוח אם זה המקום המתאים לפתוח את האשכול הזה, פשוט פה זה נראה לי הכי הגיוני. הורדתי את המשחק Dying Light (אחרי כל האכזבות האחרונות שהיו לי מהמשחקי AAA בזמן האחרון אני מעדיף להוריד כרגע). וכשאני מפעיל אותו ומנסה לשחק, המשחק רץ עם תקיעות מעצבנות, ותקיעות עוד יותר מעצבנות כשאני מזיז את המצלמה אז הרצתי בדיקת FPS דרך FRAPS. והמשחק רץ לי על 30-40 FPS. בדקתי את הדרישות ובאמת R9 290 זה הדרישה המומלצת. המפרט שלי זה: R9 290 גרסה של GIGABYTE עם OVERCLOCK. i5 4590 8GB RAM Windows 7 64 bit אם יש פרטים נוספים שצריך לספק אין לי בעיה להביא אותם. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לזה?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי, לצורך עריכת ווידאו דרושה עבודה על איזה שלושה מוניטורים או יותר כאשר 2 משמשים לחלונות העריכה ועוד אחד לתצוגה מקדימה. הבעיה היא שהכרטיס מכיל 2 יציאות בלבד. כיצד ניתן להתגבר על המכשול הזה ? ועד כמה יהיה מעמיס על כרטיס מסך נוסף. בסינימיה סיטי אני רואה מסכים שמפוצלים לתישעה חלקים (!) נראה לי אפשרי בהחלט, אני טועה?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך: אלה הכרטיסים SAPPHIRE R9 290X 4GB GDDR5 r9 290X 4gb ddr5 pci-e dual dvi-d/hdmi/dp או GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition נגיד במידה שתיהם באותו מחיר...מה יותר חזק מבחינה גרפית שישמש אותי לאורך זמן? והשאלה אם אני צריך לוח אם מיוחד או רכיב מיוחד בשביל אחד מהם? או שכול לוח אם סטנדרטי יתאים?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ספק 550W שמחזיק כרגע GTX280 אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: "Asus gtx670-dcmoc-2gd5 2gb mini small form factor" האם הספק מספיק בשבילו? מצ"ב פרטים של הספק:
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-