עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני פחות ופחות רואה שמוכרים אותו בארץ מישהו יודע למה ?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by שמואל דקל,

האם יש מתאמים שמאפשרים לחבר כרטיסי מסך למחשבים ניידים עם thunderbolt 3 ? אם כן אני רוצה לקבל המלצות איך ומה כדאי לקנות.

3. Started by Fire_Trooper,

אני שוקל לקנות כרטיס מסך שלה (gf 4 ti 4200 128 MB ) בעיקר בגלל המחיר שהוא הרבה יותר זול משל המתחרות. הבעיה היא ששמעתי שהיא נחשבת חברת "קבר" ממש. זה באמת נכון? (מבחינתי יותר חשוב האיכות והאמינות מאשר איכות תמונה נגיד) שמעתם על בעיות רציניות עם כרטיסים שלה?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. קניתי את ה-HD2400PRO בשביל ה-HTPC שאצלי בסלון, התקנתי עם הדרייברים האחרונים והדלקתי איזה סרט בלוריי לראות מה קורה וחשכו עיניי, לא רק שהמעבד מתאמץ כרגיל על סביב ה-30% אלא שגם הנגינה ממ שלא חלקה ומרגישה זוועה, יש לציין כי המסך עצמו גם מרגיש מרצד, ואכן בדקתי בדרייברים ושמתי לב שמשום מה המסך מכוון שם על 30HZi, שמתי לב שברזולוציות מסוימות הוא נותן לי 50HZ ואז הנגינה מעט חלקה יותר... האם לא התקנתי תכרטיס טוב ? האם צריך להסיר את כל הקודקים לפני ההתקנה ?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by raw-e,

איך אני יכול לדעת על כמה פריימים בשניה רץ משחק?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. אוקיי יש לי תקציב עד 600 ש"ח , מוכן גם יד שנייה , לא מפריע לי . משחק ב-CS 1.6 , אולי אני אשחק במשחקים חדשים כשאני אקנה ת'כרטיס .. יש לי הצעה ל6800XT ב-750 ש"ח , ו-9800 ב550 ש"ח שאני מתכוון להוריד מהפרק .. מה אתם אומרים ?

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by shefi,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Animor,

אהלן, קניתי היום gigabyte 970 gaming מ-KSP, עדיין לא חיברתי אותו, הוא בקופסה. שמתי לב פתאום שרשום עליו שהוא rev 1.0. נזכרתי שקראתי כאן שיצא גם rev 1.1. מה המשמעות של זה? מה תוקן/שופר ב-1.1? כדאי להחזיר להם ולבטל את העסקה? איזה עצבים, ממש התבאסתי מזה.

9. Started by silky,

http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=3680 מבצע , רק 835 דולר במקום 925(מחיר מומלץ לצרכן). מישהו צריך לנער את החנויות האלו... טוב שלא רשמו מחיר עלות.

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by haim85,

מיפרט מחשב שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz oc 3.6 penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l כרטיס מסך: 5850 זכרון dd2 800 6ga ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Ibrow-Now,

SONY G420. בגלל שIIYAMA 454 PRO סופג ביקורות דיי רעות, חוץ מזה למי יש כח לשנות מצב (טקסט, תמונה, וידאו) כל שניה? דוגמא: "You dont really need resolution support above 1,600x1,200 on a 19in monitor, but when that level of detail isnt enough, the 85Hz refresh rate at 1,920x1,440 makes this screen almost unique. The Iiyama has plenty to offer, but for the everyday user looking for value for money and first-class picture quality, the CTX and LG models just inch ahead." למשל..... ממש ירדו עליו.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני רוצה לקנו את אחד מהם !!!!!!!!!!!!!!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by yotamavi,

האם יש כרטיס מסך יותר משתלם מהכרטיס הבא בתקציב של כ1000 ש"ח? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5013 בתחילה רציתי ללכת על כרטיס יותר חלש כמו ה4850 , אבל החלטתי ללכת על זה על מנת שיחזיק יותר זמן ואני לא ייצטרך להחליף שוב בקרוב..האם זה רעיון טוב או שעדיף לקחת 4850 כי אני בכל אופן אצטרך להחליף ?

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by yoel12,

אחרי 7 חודשם בשוק אשמח לדעת האם עדיין שווה לקנות את הכרטיס מאחר ואני רואה ירידה משמעותית בביצועים על אולטרא במשחקים כמו GTA 5 יש לציין שאין לי את הכרטיס ואני שואל לגבי רכישה

15. המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה

16. היי. יש לי מערכת כרגע של E5300,G31.4gb 800mhz,9600gt,2 דיסקים קשיחים. אני רוצה לשדרג את המערכת כי משחקים כמו FM וFIFA 2014 כבר לא סוחבים עליו. מצאתי בינתיים 450GTS ב200. 4870 ב150. 4770 -150 התקציב שלי לא ממש גדול אני חייל. התכנון הוא בנוסף לזה גם לשדרג לאיזה מעבד מסדרת הQ. הספק הוא הENERMAX LIBERTY 400W. בלי שדרוג מעבד,יהיה לי צ.ב גדול יחסית? ועם מעבד Q6600 או Q8200 יהיה צ.ב עם ה450GTS לדוגמא שאותו אני רוצה לקנות בעיקרון.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. עם מה שנראית כמו השקת ה-Battlefield הגדולה ביותר מזה שנים רבות נמצאת בפתח - לקחנו שלל כרטיסי מסך בשביל להבין כיצד פועל המשחק בגזרת דרישות החומרהלכתבה

18. Started by galigola,

:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. במקרה ספציפי מדובר בכרטיס שמוכרים ב KSP זה 9800SE BBA הכוונה ל ATI מקורי ולא POWERCOLOR. תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. כרגע יש לי את ה-1070 GTX ואני חושב לשדרג. תודה רבה מראש לתשובה

21. Started by H3rzoG,

יש לי מחשב נייד עם כניסת HDMI וטלווזיה עם שקעי RGB האם ניתן באמצעות ממיר לחבר את המחשב לטלוזיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620367~84~142.htm האם הממיר הזה יעשה את העבודה? ואם כן איך האיכות תהיה? בנוסף יש לי ממיר YES TOTAL שיש לו בחלקו הקדמי שקע HDMI יש אפשרות שממיר היס ישמש לממיר HDMI לRGB?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג (בעיקר) ואני מנסה לסחוט כמה שיותר כוח מהתקציב שלי. לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרך לקבוע מה יהיה חזק יותר/נותן יותר ביחס לעלות. צמד כרטיסי Sapphire Radeon HD7950 OC Dual-X (מהמשומשים של פלונטר) או Sapphire Radeon R9 290 Tri-X OC - מחיר כ- 1200 וכ- 2100 בהתאמה). מה אתם אומרים בנוגע לצריכת חשמל, רעש , יעילות של צמד, חום - (כנראה שיכנס ל NZXT Phantom 410 ע"ג לוח של Asus מהסידרה של ROG עם Z97). האם יש פי'צרים שאני מפסיד ? DirectX ? Drivers ? התקציב מאפשר לי לקנות את ה R9 אבל אם אני אצליח לחסוך 900 שח ולא להפסיד הרבה - לקחתי. קחו בחשבון שאין לי יותר מידי מושג וכבר 4 שנים שאני לא עוקב אחרי השינויים בתחום החומרה והמחשבים. תודה מראש, אופיר…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by eyalgross,

שלום לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך ב - HTPC שלי בסלון, הכרטיס מסך דגם - GIGABYTE GeForce GT 430 (התקלקל) המארז מדגם - Thermaltake SD100 mini ITX (לא מידות סטנדרתיות) לוח אם - asus p8h67-m lx מעבד - i3 זיכרון - 4GB עם תדר של 1666 ספק - Thermaltake 270W הייתי שמח לשמוע המלצה לכרטיס מסך שיחליף את זה שנישרף יתן תמורה מקסימאלית עבור הביצועים הניתנים עם החומרה הקיימת (רוצה להריץ את ה - FIFA \ PRO לדוגמה) ויעמוד בדרישות המארז מבחינת גדלים, השימושים הכלליים מהמחשב הם : POPCREN TIME אינטרנט KODI התקציב הוא לא חסם, אבל בהינתן החומרה הקיימת (לא מתכוון להחליף) אני מאמין ש אזור ה 500 שח יתנו מענה איכותי אשמח לשמוע את דעתכם

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. 1 -מה ההבדל בין mini HDMI ל - HDMI ? האם מתאמים יפגעו באיכות, האם mini מעביר הכל באותה מידה? 2 -למה משמש display port חוץ מ- 3d vision ? אין דרך עקיפין לחבר? 3 -האם יש הסדל בין mini display port לרגיל ? 4 - מה זה Dsub ? 5- מה ההבדל בין DVI-D ל- DVI-I ?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by silverrfox,

אלו הגדמים שראיתי אני נורא מתלבט ביניהם הייתי שמח לכמה עצות במיוחד אחרי ששמעתי שיש דגמים של R9 280X שמתחממים מאוד ומרעישים נורא. ישמח לעצות תודה מראש. 1)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר: 1690 ₪ 2)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר:1590 ₪ 3)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI 4xDP PCI-E מחיר: 1560 ₪ 4)כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר:1550 ₪ 5)כרטיס מסך MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1535 ₪ 6)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מ…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים