עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מפתחת השבבים בירוק ממשיכה להפתיע אותנו עם דור ה-Maxwell 2.0 שלה ומשיקה, בהתאם לצפי, כרטיס GeForce GTX 980 בגודל ויכולת מלאים אשר מותאם למחשבים ניידים לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-שיא-טכנולוגי-nvidia-משיקה-gtx-980-שולחני-עבור/

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אהלן חברים, יש לי מחשב i3 עם לוח אם של ASUS מדגם asus h81m-k, עם חיבור PCI-E והכל. יש לי כרטיס מסך מדגם 650GTX תקין (!!) אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, מכניס לו חיבור של 6 פין (ספק כוח של טרמלטייק 600W) המסך פשוט לא נדלק. למה זה קורה? זה גם קרה לי עם 460GTX על אותו מחשב. הלוח אם תקין, בדיוק חזר מKSP. מה יכולה להיות הבעיה???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MATRIX40,

ערב טוב ברשותי מחשב : I7 4790 ו 8GB DDR3, ספק SEASONIC W650,לוח ASROCK טמפרטורות מעבד מקסימום 63 וכרטיס מקסימום 70 צלזיוס.... עד לא מזמן היה ברשותי GTX 970 G1 GIGBYTE התחלתי לשחק את GTA ונתקלתי בנפילות ב FPS מ 60+ ל 30+ החלפתי כרטיס ל 980TI GIGABYTE G1 חדש ועדיין התופעה קיימת ... אומנם הביצועים הרבה ותר טובים (18440 ב 3D MARK FIRE ), אבל עדיין יש נפילות כאלה ורק במשחק הזה !? יש למשהו רעיון, בשאר המשחקים אני מעל 100 FPS באולטרא עם דרייברים הכי חדשים. תודה וחג שמח

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by andrei21,

בבקשה תמליצו לכרטיס מסך מחול רצוי מאתר frys ורק NvidiNvidia תקציב 400 דולר תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, פונה בעיקר לשועלי הפורום הוותיקים. בעבר היה פה דיון על תמכור נכון של כרטיסי מסך יד שנייה, היה אליו אפילו קישור מהטריידזון הישן של HWZ... אני לא מוצא אותו. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Epidem,

2 כרטיסים למי שתהה. ניסיתי לחפש בגוגל תשובה לזה אך יש הרבה שטוענים שספק 600W איכותי מספיק, ויש כאלה שאומרים שצריך לפחות 750W. אני לא מתכנן לעשות להם OC ולשום חלק במערכת בעצם, אני מתכוון לבנות מחשב עם מעבד 6600K לשים בו את 2 ה460 האלה ולחכות שיצאו כרטיסי הPASCAL של נוידיה יצאו ורק אז אתעסק בOC. היה אצל חבר 2 כרטיסים כאלה זרוקים בצד חשבתי לעשות מהם משהו מועיל... ועוד שאלה, שלא אצטרך לפתוח אשכול נוסף בהמשך, יש אפשרות להפעיל ולחבר למעבד הגרפי המובנה של אינטל מסך במקביל? ככה שהוא יעבוד ולא ימשוך כוח עיבוד מהכרטיסים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by panda2004,

אהלן ותודה על העזרה. תקציב: עד 600 ש"ח חריגה מקסימלית: 150 ש"ח תאריך מתוכנן לקניה: בשבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס: גיימינג בינוני במשחקים הבאים: Thief 4 Splinter Cell Assassin's Creed Hitman Absolution Company of Heroes מעבד: (QuadCore Intel Core i5-4590, 3600 MHz (36 x 100 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4954#sp תושבת על לוח אם לכרטיס מסך: PCI Express x16 slot כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics 4600 זכרון RAM: סלוט אחד של 8 ג'יגה DDR3 1600 Mhz מארז: Nanoxia Deep Silence 2 ספק כוח: Raider RA 750 750W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שהמסך תומך בה? NEC MultiSync LCD1880SX LCD…

9. Started by Iv0ry,

שדרוג מחשב על 1000 שח תקציב: עד 1000 ש"ח חריגה מקסימלית: 0 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג כמה שיותר כבד מפרט המחשב: מעבד: E5450 לוח אם: p35 gb כרטיס מסך נוכחי: hd6850 זכרון ראם: DDR2 8 GB מארז: cm centurion 5 ספק כוח: של קולר מאסטר 460W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 22" syncmaster 2243bw הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק. חשבתי על 260X + 500W https://www.tms.co.il/product/13003 https://www.tms.co.il/product/13070 תודה מראש לעוזרים

10. Started by O_man,

תקציב: עד 800 ש"ח חריגה מקסימלית: 50 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג קל עד בינוני, League of legend, heroes of the storm, skyforge- בעיקר משחקי MOBA ו MMORPG מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm טכנולוגית לוח אם: Intel Corporation DH55TC (XU1) כרטיס מסך נוכחי: ATI Radeaon HD 5770 (1gb) זכרון ראם: DDR3 4 GB מארז: Huntkey (לא מצליח למצוא דגם) ספק כוח: Huntkey LW 6550 hg איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? LG W2486, רזולוציה מקסימלית 1920X1080 הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 5 וחצי שנים ועובד בצורה טובה, אם יש צורך לשדרג …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by taltola,

היי חברים, מישהו יכול להגיד לי בכמה ה-390X חזק/טוב יותר מאשר ה-gtx770? זה הדגם של ה-390X http://ksp.co.il/?uin=27476 משום מה אני לא מוצא ב-KSP את ה-GTX 770, כנראה שלא מוכרים אותו יותר. אני כנראה אעבור מה-770 ל-390X למרות שאני לא יותר מידי מתלהב לעבור מנוידיה ל-AMD פשוט יש לי הזדמנות ונראה לי שההבדל בביצועים יהיה שווה את זה, לא?

• 29 תגובות
    • 35.7k צפיות
  12. Started by jambo222,

שלום אני טס בפלייט סימולטור x לאחר שהתקנתי את המטוס 747 של ifly אני מקבל הודעת שגיאה out of memory.... ויש לאתחל את הסימוטור מחדש המחשב שלי מבוסס: מעבד e8400 זיכרון : 4mb ddr2 800mhz כרטיס מסך: ati hd 4800 512 לוח אם: asus p5q כשאני בודק את המחשב אני רואה שיש עוד זיכרון אבל אני מגלה שפלייט סימולטור צורך את כל משאבי המחשב ( cpu =100%) השאלה שלי מה לא בסדר ? הזיכרונות של המחשב או הזיכרון של כרטיס המסך? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך או שאני צריך להגדיל את נפח הזיכרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wunderbar,

היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? פתחתי את המארז, בדקתי אם המאווררים פועלים, הכל תקין. בגלל שזאת בעיה שחוזרת על עצמה כל כמה חודשים, הוצאתי והחזרתי שוב למקומו את כרטיס המסך, אבל זה לא לא פתר את הבעיה. ניסיתי גם לעדכן את הדרייבר - הסרתי את catalyst והתקנתי אותו שוב, אבל הוא לא מופיעה כאשר אני לוחץ לחיצה ימנית על שולחן העבודה (כמו שבד"כ זה אמור להופיע). אשמח אם מישהו יוכל לייעץ מה עוד ניתן לעשות... תודה.

14. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by barbaresh,

שלום לכולם, ברשותי מערכת: מעבד: i5 4570 זיכרון: 8GB ספק כוח: SEASONIC 520W+80 BRONZE אני משחק על מסך 1080p ויש לי כיום כ.מסך HD7950 OC מעוניין לשדרג ל- GTX970 או כרטיס של AMD ששווה לביצועים של ה-GTX. מה אתם ממליצים? אני צריך משהו שהספק שלי יחזיק אני לא מתכוון כרגע לשדרג ספק, בחודשים הקרובים אני משדרג גם את הזיכרון ל-16GB

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כרטיס המסך המתקדם שנצפה בנייד קירור המים המטורף של אסוס וטרם הוצג רשמית עתיד להיקרא GeForce GTX 990M, או Mobile GeForce GTX 980 לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-חדשים-אודות-כרטיס-המסך-הנייד-העו/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by acker16,

אני מנסה למצוא דרכים יצירתיות לפתור בעיה שמפריעה לי אני מנסה לשחק ב witcher 3 על מסך 4K ומקבל FPS של 35-40 על הגדרות בינוניות-גבוהות (בלי hairworks/ HBAO/ וfoliage high) יש לי כרגע SLI של שני 780 Ti בגרסה OC ל 1085 MHz ניסיתי לעשות OC אבל למרות שהטמפרטורות נשארות נמוכות (<80C) ברגע שאני מעלה יותר מ 50MHz מתחילים ארטיפקטים, כנראה שנפלתי על לפחות כרטיס אחד חלש ניסיתי להעביר physx למעבד וה FPS ירד ל20, כנראה שזה עובד רק במעבדים חזקים יותר , לי יש 6600K הלוח אם שלי: Gigabyte Z170 gaming 3 לא תומך בtri-way SLI וגם לא נראה לי שהייתי עושה את זה גם לו זה היה אפשרי המצב נסבל אבל הFPS הנמוך מאד מפריע לי, בוודאי שאין לי כוונה להוריד רזולוציה לרזולוציה שלא מתאימה למסך הרעיון ה"ש…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by LIRON5721,

אני רוצה לרכוש את הכרטיס מסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15657 לפני זה אני רוצה לדעת אם הוא מתאים למפרט מחשב הזה: מעבד: I5 2500K לוח אם: GIGABYTE P67A UD3 B3 זיכרון: CORSAIR X2 4GB 1600MHZ כרטיס מסך: GIGABYTE GTX 460 768MB SSD: CRUCIAL M4 64GB דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB ספק: SEASONIC 620W MODULAR מארז: ANTEC THREE HUNDRED מערכת הפעלה: WIN 7 PRO 64 BIT מסך: DELL U2311H תודה.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Spyrokun,

היי לכולם, אני מנסה כבר הרבה זמן לבחור כרטיס מסך ולא מצליח. אני רוצה כרטיס מסך שיסחוב משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות על הגדרות גבוהות. התקציב שלי הוא בין 1000 ל1250 שקל. מפרט: מעבד: i5-4460 זיכרון: Kingston 8GB מארז: Antec GX300 ספק: Antec VP600P 600W קשיח: WD 1TB Caviar Blue אשמח לקבל המלצה לכרטיס טוב שיתאים לספק כוח, ובנוסף לדגם אשמח גם להמלצה לגרסת קירור מתאימה. (אני יכול לקנות מהרבה מקומות כמו: TMS, startpc, ksp, ivory אני גר באיזור נתניה) תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by zamir21,

שלום לכולם הכרטיס מסך שיש לי כרגע זה: SAPPHIRE R9 280X Dual-X כאשר אני משחק משחקים כבדים הכרטיס מתחממם ועושה רעשים. חשבתי אולי זה בגלל הקירור של הכרטיס מסך. האם כדי להתקין קירור נוזלי מותאם לכרטיס מסך? האם זה יקר? אולי עדיף למכור את הכרטיס ולהביא אחד אחד יותר שקט ואולי יותר מתקדם? אם כן איזה קירור מתאים לו ? והאם זה קשה להרקיב אותו?. בכל מקרה אשמח לתושבות, תודה מראש. זה מפרט המחשב שלי: עבד intel core i5 2320 3.00GHz כרטיס זכרון:4GB RAM X2 כרטיס מסך : SAPPHIRE R9 280X Dual-X ספק כוח: 550W XFX כונן דיסקים : DVD כונן קשיח 931 GB SSD 125 SANDISK מארז : Corsair Carbide Air 240 High Airflow MicroATX

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by IDOnoach,

לאחרונה החלטתי לשדרג את ה760 רפרנס שלי. הסיבה המרכזית היתה התחממות בסשנים של שעתיים פלוס, אבל גם חוסר שביעות רצון מביצועים. Gta v לדוגמא היה רץ על הגדרות בינוניות - נמוכות. ו coh2 כנ"ל ועם נפילות fps משמעותיות(משחק כבד מאוד) את ה760 מכרתי ב450 ש"ח, וקניתי מהאיביי evga gtx 970 sc acx 2.0 במחיר 950 ש"ח. החלטתי ללכת על evga בגלל סוג הקירור שיותר מתאים למארז שלי, וגם בגלל הסיבה שהם מציעים אחריות בינלאומית על מוצריהם גם אם הם יד 2. היום בבוקר התקנתי אותו. Gta v עובד כרגע על הגדרות מקסימאליות (למעט aa) וחלק לחלוטין. השיפור המשמעותי ביותר הוא עליה ברמת הטקסטורה. Coh2 יש בנצ'מארק מובנה. על הגדרות גבוהות וaa בינוני ה760 הגיע לfps ממוצע של 30.9 ומינימאלי של 19. ה970 ה…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by haim855,

עם חלקכם דברתי ..היה עירבוב אפילו נימחק האשכול..לא לכעוס .. נעשה סדר נגיע להבנה ובחירה נכונה (: יש ברשותי כ 1000 שח (זה לא אומר שאני צריך לנצל את הכל!!) אני מחפש כרטיס מסך הגדרות high מספיק לא צריך להשתגע.. אולטרה..!! כרטיס שמריץ הכל ויריץ הכל מין הסתם לזמן הקרוב ומין הסתם לרחוק......... עם תמיכה מהדור החדש זתומרת 4k לא נחוץ כרגע אבל עם כבר אז כבר..לא חובה..hdmi חובה זה ברור..dirext 12 כמובן וכו' טכנולוגיה החדישה פשוט... יש ברשותי ספק fps 750w מעבד i5 4590 כרטיס נוכחי gtx560ti (מבסוט מימנו מאוד שקט טמפרטורות נמוכות אחלה כרטיס) אבל אין מה לעשות צריך להשתדרג גם..והוא גם עובר למחשב אחר לאחי הקטן.. כרטיס שהיה אצלי יום r9 290 90 מעלות+ במאמץ רעש מטורף ..נמכר ולא חוז…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by BeN-T,

שלום לכולם, אני בתהליכי הרכבת מחשב ואני חושב על כרטיס מסך יד 2 GTX 970. ראיתי אחד מהדגם gtx 970 jetstream תאמת הוא נראה קצת עוף מוזר לשאר אחיו ה-970. מערך היציאות שונה קצת...ולמה? תודה רבה. בן.

24. שלום, יש לי כרגע מחשב I7 עם ספק כוח 600W (לא גנרי). אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס מסך סביר שיריץ משחקים כמו פיפא וheroes of might and magic 7/ אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך אבל אני לא צריך משהו גרנדיוזי (שאני יודע שאין גם במחיר שאני מבקש) גם לא איכפת לי יד שניה. העיקר שהמשחקים יעבדו. הלוח אם שלי אם זה משנה הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bennash,

אני רוצה לקנות מחשב חדש: בהתחלה חשבתי על GTX970 אחר כך שראיתי כמה הוא מסך הקנייה חשבתי אולי יש חלופות זולות יותר: ASUS ROG ARES II: dual HD 7970 GPUs and hybrid air/ liquid cooling Nvidia GeForce GTX 750 Ti MSI Twin Frozr OC 2GB SLI AMD Radeon R7 265 Sapphire Dual-X 2GB Edition Crossfire Nvidia GeForce GTX 590 Mars II Asus Edition יש כמובן עוד הרבה... למשל הזוג כרטיסים R7 265 עולה 1360 שקל שזה חיסכון של 500 שקל לאומת GTX970 http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2201&gid2=859&compare=radeon-r7-265-sapphire-dual-x-2gb-edition-crossfire-vs-geforce-gtx-590-mars-ii-asus-edition מה אתם אומרים אפשר להחליף ואם כן מה הוא הכרטיס?

• 39 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים