אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע להמליץ על זוג רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח כדי שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה בצורה סבירה? (טוב בסדר, סבירה מינוס) ממה שקראתי בפורום ובסטיקי, ראיתי שאילו המתחרים העיקריים. מה מהם עדיף למוסיקה? Creative inspire2500 או Creative Trigue 2200 ?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הקודם שפתחתי, בו הבעתי את תסכולי מרעשי הרקע המעצבנים להחריד שאני שומע מכרטיס הקול המובנה שלי, קיבלתי עצה מועילה שאני מתכוון לישם מאנטולי והיא לקנות כרטיס קול חדש, ההחלטה התקבלה, ואני הולך לקנות לעצמי M-AUDIO REVOLUTION 5.1 (לא, אני לא רוצה לשמוע בדיון הזה את המילה XFI), עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו : 1) איך הדרייברים שלו? יציבים? יתנגשו יותר מדי עם הדרייברים הישנים או שאחרי הסרה של הישנים ניתן יהיה להתקין את החדשים ללא פרמוט? 2) העובדה שהוא מגיע בחריץ הרחבה מסוג PCI עלולה להוות צוואר בקבוק במשחקים? 3) באופן כללי, איך יציאת הסטריאו האנלוגית שלו? אני הולך לחבר אותו בחיבור PL3.5 לאוזניות מסוג GRADO PRESTIEGE SR60, ורציתי לדעת האם יהיו בעיות כלשהן בדרך, אם הוא מסוג…
-
- 161 תגובות
- 16.7k צפיות
-
-
For those who sad for Pandora limited the access from israel to it's services. http://www.last.fm Is Better, Free and usable from whole world wide! Enjoy!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מתלבט בבחירת רמקולים יד שניה לפרה ופאור נאד--ההתלבטות בין: 1.tannoy m2 2.system audio sa505 3.bose 301 4.b&w601 לחדר במידות 4*3 מטר. בעיקר למוסיקת גאז וקלאסי. איזה מהם יהיה בחירה טובה לסאונד מפורט וטבעי?(אם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה) תודה.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום. יש לי הקלטה חשובה, ושומעים בה כזה פססססס, אפשרי להוריד את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן עוד שבוע מגיע אלי מערכת fx6021 של אלטק לנסינג ואני מחפש עכשיו כרטיס קול, ראיתי שהכרטיס הנ"ל מוצע ב-340 שקל, מה אתם אומרים עליו? יש אלטרנטיבות יותר טובות? האם הוא שווה תכסף? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של פוגיטסו סימנס V3405 עם כרטיס מסך GMA 950ומקלט טלויזיה דיי ישן של טושיבה. יש לי כבל S-VIDEO שמחובר בינהם ואני לא מצליח לראות תמונה.בעבר הצלחתי לא יודע בדיוק איך, זאת אומרת דרך הDISPLAY PROPRTIES בחרתי במוניטור מס' 2 והצלחתי לקבל תמונה אך כעת כל מה שאני לא עושה לא הולך לי. שכחתי לציין שמערכת ההפעלה היא VISTA. אני זקוק נאושות לעזרה...אודה מאוד לכל כיוון אפשרי....
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
במהלך שיטוטי ברשת ... נתקלתי בזה : http://www.enigma-av.co.il/index.php?action=0d77752bf0dc2eb09a1c8f01f8bd59e6&link=9dea4016dbcc290b773ab2fae678aaa8&ItemId=329&PrcatId=41&SccatId=45&page=2 אני לא צריך להוסיף יותר מדי , אבל המחיר שלו גרם לי לתיק דיי לא רציאונלי באוזן השמאלית שלי , בעוד הרמקולי ה4.1 שלי מפלסטיק ממשיכים לנגן מוזיקה דרך הסאב ה7W שלי ... השאלה המתבקשת היא .... ( תופים בבקשה ) : מה כבר יכול להיות ההבדל בין מגבר ב50 אלף שקל מול מגבר ב200 !? הרי זה מנורות , ועוד קצת מנורות , נכון שאני לא מבין בתחום שום דבר , ואני הכי לא אודיאופיל שרק יכול להיות , והשמיעה שלי בקנטים לגמרי , אבל אין שום מצב שבעולם שמישהו ירגיש בהבדלים בין מגבר שעולה רבע , לבין …
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי פירסומים גם ב 1000 ש"ח, אבל הם כנראה לא איכותיות האם 2000 ש"ח מספיק? המגוון נרחב, על איזה פירמה הייתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי לא חשב פעמיים וקנה כבל קומפוננט של Monster כדי לחבר את הוידאו לטלוויזיה, אך אבוי... לצערו הוא גילה שאין בטלוויזיה (Sharp LC37SA-1) כניסת קומפוננט סטנדרטית אלא דרך מתאם לDVI, וכך המערכת מחוברת כרגע. עכשיו 2 שאלות: 1. האם המתאם הפשוט (הגיע יחד עם הטלוויזיה) מוריד מאיכות הסיגנל שמגיע דרך המונסטר? 2. האם יש דבר כזה כבל קומפוננט ל-21 פינים (scart) והאם יש למונסטר כאלה (הסתכלתי באתר שלהם, לא ראיתי איזכור של זה). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי גיטרה חשמלית שאני מחבר אותה למחשב הבננה שלה היא מונופונית ואני שומע רק בצד אחד ברמקולים (במחשב) ואני רוצה לשכפל את הערוץ מי שיכול להגיד לי איך אז תודה הדיון הקודם שלי היה יבש אף אחד לא נתן מדריך איך לעשות ..
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאני שומע יותר מדי בווליום גבוהה סתם כי תמיד אהבתי ככה אני החלטתי להנמיך קצת ..אפשר להנות גם בווליום בינוני וסביר. אני חושב שחשוב שתקראו את המאמר הבא, לי הוא חידש הרבה. http://www.blendstudios.co.il/index.asp?curPage=27 רותם.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך קיבלתי את האוזניות הנ"ל. רציתי לדעת האם בריא להשאיר את האוזניות פעילות על האוזן, כיוון שהן מתמלאות בלחות, לא הייתי רוצה שזה יפגע באוזניות. אני מגיע לשמיעה של אולי שעה עד שעה וחצי ויותר ברצף...ואחרי שאני מוריד אותן אני מרגיש שהן טיפה רטובות. כדאי להוריד אותן כל כמה זמן מהאוזן ולתת להן להתייבש?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP עם שתי יציאות 3.5 מ"מ, כאשר אחת מהם היא יציאת SPDIF. אני לא מצליח להבין אם מדובר ביציאה קואקסיאלית או אופטית ואיזה כבל בכלל מתאים לה, כי לפי מה שראיתי ברשת קיימים שני סוגי החיבורים. פשוט לא מצאתי התייחסות ספציפית לדגם שלי ובמפרט המחשב לא כתוב כלום. היציאה מתפקדת גם כיציאת אוזניות/רמקולים רגילה. מישהו יודע במקרה באיזו יציאה מדובר? כמו כן, מישהו יכול להמליץ על רמקולים (זולים ככל האפשר) שמשתמשים בחיבור SPDIF? אם כן, האם צריך מתאם או שקיימים דגמים עם חיבור מיני כמו שיש לי? אם אין דגמי רמקולים זולים (כי הבנתי שמכיוון שמדובר בחיבור דיגיטלי צריך יכולת פענוח ברמקולים עצמם... או משהו כזה) אז האם קיים מתאם כלשהו שיאפשר לי לחבר לנייד אודיו 5.1? מודה מראש לעונים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם... קיצר.... שמעו רגע יש לי 600 שקל והרמקולים שיש לי עושים בלגן.... אז חשבתי לקנות חדש ואני לא יודע מה לקנות או רמקולים שיתנו איכות סבירה או אוזניות שיתנו תוצאה יותר טובה בהרבה לפי מה שאני מבין ??? אפשר בבקשה המלצות וכאלה?? תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי כיום ברשותי לוח ABIT AI7 ואני משתמש בכרטיס הקול המובנה שלו. ברשותי רסיבר ישן של סניו ורמקולים גדולים של מערכת סטריאו שהלכה לעולמה. אני משתמש בתצורה זו כבר יותר משנתיים והכל עובד פשוט מצויין, ולמרות המצופה מהמראה החיצוני של הציוד, הסאונד דיי איכותי! לפני תקופה קצרה יצא לי לשמוע 2 כרטיסי קול שנבדקו על רמקולים זהים והתפלאתי שקיימים הבדלים כל כך משמעותיים אפילו בקרב כרטיסים זולים. היה מדובר בכרטיס של SWEEX ובכרטיס 5.1 של ג'יניוס, הג'יניוס נשמע פשוט מעולה לעומת הסוויקס ושניהם בעלי תג מחיר נמוך יחסית. תהיתי אם אוכל למצוא כרטיס קול בטווח מחיר של עד 200 שקל שיתן לי שיפור בסאונד שאני שומע מהמערכת העכשווית שלי. 90% מהשימוש הוא שמיעת מוזיקה... השאר מתחלק קצת לסרטים וקצת למשחקים.…
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אצלי בחדר הטלוויזיה והמחשב נמצאים על אותו קיר ואני לפעמים מאזין למוסיקה כאשר אני מול המחשב ולעיתים צופה בסרטים כשאני שוכב על המיטה והעניין הוא שכל פעם אני צריך להגדיר אחרת את הבאלאנס בין הרמקולים, וזה ממש מעצבן לעשות את זה כל פעם. אני מחפש תוכנה שיכולה בלחיצת כפתור לקבוע הגדרות מותאמות מראש של באלאנס וטון. למשל שבלחיצת כפתור יוסיף 4dB לרמקול ימין כדי שאני לא אצטרך לשנות את זה ידנית דרך הרסיבר כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לפי הנתונים הם פי 5 יותר חזקים מהם.. זה באמת ככה?
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שהשימוש העיקרי שלהן יהיה האזנה למוזיקה ולאו דווקא שימוש עם פלאפון. עוד לא החלטתי על גובה התקציב שאני אשקיע על זה, ככה שכל האפשרויות פתוחות ואשמח לראות את כל האופציות שעומדות לרשותי... חשוב לי רק שהמתאם יתחבר לכל נגן MP3/מע' סטריאו ממוצעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מכירים את התכנות שמקליטות סטרימינג מאתרי אינטרנט? אני מחפש תכנה חינמית שתקליט מצגת שהכנתי בווינדוס מובי מייקר כי הווינדוס מובי מייקר לא מוכן לשמור לי את הקובץ אחרי שעבדתי עליו כל כך הרבה... :-( תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-