עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…

2. Started by פולי הקנטאור,

יש לי לפטופ חלונות 10 של HP והוא רוצה לעשות עדכון BIOS. יש איזשהו סיכון לקבצים או לכל דבר על המחשב? הדגם הוא HP ProBook 440 G4.

3. Started by hardgore1,

הי יש לי adblock על chrome. באתר יד 2 יש מלא באנרים, כאילו אין לי בכלל את הad block.. יש לזה פתרון? תודה

4. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב. עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת. מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר. עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד.... נתוני המחשב: core i5-7500 קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo win 10 אשמח לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by onetwo,

אהלן, יש לי מחשב נייד דל אינספירון. לפני יום יומיים, המחשב התחיל להכבות בפתאומיות (לא ריסטרט אלא נכבה לגמרי). לפעמים אחרי שניה שניים מלחיצה על כפתור ההפעלה. לפעמים אחרי כמה דקות שכבר בתוך הווינדוס. לפעמים אחרי כמה שעות. ניסיתי: לחבר עם הבטריה ובלי + ללחוץ על הכפתור כדי לעשות הארקה - זה לא שינה משהו. עשיתי סריקות של אנטיוירוס ואנטימאלוור שלא מצאו כלום. עשיתי בדיקת מהירות מאווררים ובדיקת חימום ונראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מאז חיבור המודם בדקנו וניתן לקבל בפקס הרגיל שלנו (לא במחשב), פקסים רק כאשר השולח שלח פיזי ולא ממחשב. יכול להיות כזה דבר? שווה לבדוק את איכות הכבלים? כלומר המודם 56 יכול להשפיע על הפקס הרגיל? https://ibb.co/c2odza

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ilanb0,

אחרי שחוויתי בעיות רבות עם האאוטלוק 2010 שלי, התחברו אליי ממיקרוסופט והפתרון היה הקמת משתמש נוסף במערכת ושם להתקין את ההאוטלוק מחדש . עכשיו, מזה מספר חודשים, האאוטלוק והכל עובד תקין דרך שם המשתמש החדש שפתחו לי. עם זאת, נותר שם משתמש אחד שלא בשימוש ו"מאחוריו" מידע רב ששמור על שולחן העבודה. נניח שאיני צריך את המידע של המשתמש הזה - איך אני מוחק אותו ואת כל התוכן שצמוד לו? אני חושב שזה תופס לי סתם נפח בדיסק, נפח שדרוש לי. האם המחיקה הזו עלולה לגרום לי בעיות בשימוש עם שם המשתמש השני, זה שאני עובד אתו באופן תקין כבר כמה חודשים? דרך אגב, הקיצורים על שולחן העבודה הם אייקונים בלבד. האם מחיקת שם המשתמש תמחוק גם את התוכנות שמאחורי קיצורי הדרך האלו ישר מהדיס…

8. Started by Tilien,

היי, אני משתמש במעבד I5 2400 שמתי לב שהוא מגיע לטמפרטורה של 99C בזמן שאני משחק ניסיתי לנקות אבק וגם הוחלף המאורר אך עדיין הוא מגיע ל80-90 מעלות בזמן משחק אם אני סוגר את הקייס המעלות עולות לאזור ה90C ואם לא אז זה בסביבות ה80C המעבד הזה מעולם לא הגיע לטמפרטורות כאלה (בדקתי גם שהמאורר עובד והכל תקין) הכרטיס מסך לעומת זאת עובד תקין וכרגיל ללא שום בעיה בנוסף שמתי לב שהטמפרטורות יורדות בקצב הזוי לגמרי, מ80 ל76 ו72 בפחות מ3 שניות. כשהחליפו לי את המאורר אמרו לי שיש משחה תרמית מובנית על המאורר החדש ולא צריך לשים גם על המעבד, זה בסדר או שצריך לשים גם על המעבד עצמו? אשמח לעזרה , תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מוקדם יותר היום המחשב שלי נכבה בפתאומיות, וכשניסיתי להדליק אותו בחזרה, הוא נדלק לחצי שניה ונכבה שוב. כל פעם מחדש. הסקתי שמשהו גורם לו לקצר ולכן ניסיתי לבדוק מה. לבסוף, לאחר קריאה באינטרנט, החלטתי להחליף את לוח האם שלי בלוח אם זהה שנמצא במחשב ישן בבית. לאחר שביצעתי פעולה זו המחשב עלה, הכל היה נראה תקין, חוץ מהחיבור לאינטרנט. הוצאתי את כבל האינטרנט והחזרתי והיה נראה כאילו המחשב התחבר לאינטרנט (נעלם הסימן של הX האדום מהצג - על הסמל של מצב החיבור) אך לאחר כמה שניות הX האדום חזר. כרגע המצב הוא שאין אינטרנט. כאילו כבל האינטרנט כלל לא מחובר (והוא כן!). למישהו יש רעיון מה כדאי לעשות? האם ביצעתי משהו לא תקין? (על פניו, חיברתי בחזרה הכל למקום לפי התמונות …

10. Started by Asafb25,

שלום, אשמח להבין מה התוכנה הזו שמופיעה לי רק אחרי אתחול. Form 1 מצ"ב צילום מסך של העברה בין חלונות (ALT+TAB) אם אני סוגר אותה, זה לא חוזר עד האתחול הבא. לחיצה עליה לא מוביל לשום פעולה. מפרט בתמונה השנייה. תודה

11. כרגע (בדיפולט) הוא נותן מתח מUSB, אני מעוניין להפסיק את זה. מה הפרמטר, ואיפה בביוס הוא נמצא? אני כעת לא מול המחשב הנ"ל, ככה שאני לא יכול לחטט בו ולמצוא, ומצד שני כשאהייה שם לא יהיה לי הזמן לחפש. במדריך למשתמש אין פירוט של הביוס כמו פעם. בתודה.

12. Started by chaim_f,

אני מקבל שגיאה - אני מוסיף תמונה חיפשתי והורדתי את הקובץ החסר ושמתי בסיסטם 32 וזה עדיין לא מצליח אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי מחשב וינדוס 7 שאני מדליק מחשב מופיע לי מסך שחור ורשום fix me firmware data ו לפעמים עובד ולפעמים ככה מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by izir,

שלום יש לי בעיה במחשב מתמשכת שנים המסך מחובר לכרטיס מסך כרגיל מידי פעם אני מדליק את המחשב ואז המסך לא מציג את המחשב הבעיה שזה לא מראה את ה no singal . כאילו זה מחובר ואני לא הדלקתי את המחשב דרכים לפתרון מידי פעם מכבה את החשמל מכבה את המתג של הסווטיג', ואו פתוח את המחשב ומוציא מהכרטיס מסך את חיבורי החשמל השאלה ממה הבעיה כאילו איזה חלק להחליף - ואיך אני פותר את זה קצת על המחשב i3 כרטיס מסך 6970 amd

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום, אז ככה, אני רכשתי מעבד i5 7400 יחד עם הלוח אם הזה: Gigabyte GA-B250M-DS3H. הנה המפרט שלו: https://ksp.co.il/index.php?txt_search=42413 במפרט של הלוח אם כתוב שהוא תומך במערכות הפעלה האלה: Windows® 10 64-bit (for 7th Generation Intel® Processors)Windows® 10 64-bit / Windows® 8.1 64-bit / Windows® 7 32-bit / 64-bits (for 6th Generation Intel® Processors)* Please download the "Windows USB Installation Tool" from GIGABYTE's website and install it before installing Windows 7. האם זה אומר שמדור (6) ומעלה של המעבד או רק עד דור (6) של המעבד? אני לא כל כך מבין בזה ואולי זה יישמע דבילי אבל באמת חשוב לי לדעת. ע…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by David Malka,

יש לי בעיה בתקופה האחרונה המחשב עובד רגיל אך כשאני נכנס למשחק המחשב נכבה ואז נדלק אחרי 3 דקות .. בעת שימוש רגיל הטמפרטורה לא עוברת את ה30 מעלות .. בעת משחק לדוגמא Bf4 הטמפרטורה עולה מעל 80 מעלות ( מצורף תמונה ) .מישהו יכול לתת לי פתרון לבעיה ?

18. Started by ilanb0,

העברתי מהטלפון קטע קולי של 28 מגה . הטלפון מאפשר לשמור בגוגול דרייב. אני רואה את הקטע הזה בגוגול דרייב, אבל מה שאני לא עושה, ולאן שאני לא מנסה להעביר/לחבר את הקטע הזה - לא מצליח להשמיע אותו במחשב כדי לחתוך ממנו קטעים שחשובים לי (מדובר ב70 דקות של שיחה שאני רוצה לגזור מהם קטעים נבחרים). כל נסיון להעביר את הקטע הזה לממשק שינגן (לחצן ימני ובחירה מתפריט כמו שרואים בתמונה) - אין כל תגובה מהמחשב. איך אני מפעילאת הקטע הזה כדי לערוך אותו?

19. Started by chaim_f,

שלום חבר שלח אלי תמונה של הדפדפן כל חיפוש שהוא עושה בגוגל הוא מקבל הכול כמו ג'יבריש הוא לא יכול להיכנס לאתרים שלא נמצאים אצלו במועדפים אני מצרף תמונה בתודה מראש לכל העוזרים

20. Started by Yeshayhu Brill,

בקשר למחשבי ווינדוס 10, רציתי לדעת האם בעיית התאימות ל4k שהיתה בחלונות ובפוטושופ (בעיקר בפוטושופ) נפתרה לאחר העדכון האחרון?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by lt mor,

שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Avisason,

אהלן, מס' קבצים שהעברתי מדיסק-און-קי לדסקפטופ בלתי נראיים . כאשר אני מסתכל על הדסקטופ דרך RAR או מנהל הקבצים הם כן מופיעים ורצים, אבל כשאני בדסקטופ הם לא נמצאים . חשוב לציין שניסיתי כל אופציה של ביטול קבצים חבויים. ** הכוונה היא לסרטי הוידיאו שנקראים MAINCH05 תודה רבה. מצורפות תמונה להמחשה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mr Gadget,

חברים שלום, בניתי מפרט חזק שישמש אותי גם ל OC. המפרט כולל לוח אם: PRIME X299-DELUXE , מעבד: i9-7900X, זיכרון: F4-4266C19D-16GTZR DDR4 4266MHZ. למי שמכיר את הלוח יש לו מסך OLED שמראה נתונים / קוד תקלה. בהפעלה הראשונית המחשב לא עשה POST והיה נדרש ללחוץ על MemOK! ו CLEAR BIOS ואז התקבל POST עם מהירות הזיכרון הייתה 2133 והמחשב עלה. מידי פעם נראה שה OLED נותן קוד תקלה של Code 24 Check CPU ו Detect Memory במהלך Restart או הפעלה של המחשב. גם אחרי עדכון ביוס (הביוס עודכן) אך מתקבלת הודעת שגיאה במהלך ה POST Please enter setup to recover BIOS setting. After setting up Intel(R) Optane Memory or the RAID configuration was b…

24. שלום לכולם, לאחרונה המחשב שלי עושה ריסטרט בעת הרצת משחקים "כבדים" כמו fallout4 ואפילו battlefield4 כאשר לפני פחות מחודש שיחקתי במשחקים האלה בלי בעיות בכלל. בדקתי את המחשב ואין לו וירוסים ככל הידוע לי. החומרה של המחשב שלי: מעבד: intel core i7 4790 לוח אם: H97-HD3 זיכרון: DDR3 8gb כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 970 כל הרכיבים נקנו לפני קצת יותר משנתיים. אשמח לעזרה, תודה מראש, בר.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני משתמש בשני כרטיסי מסך: GeForce 9400 - מחובר ב DVI למסך מחשב ראשי GeForce 210 - מחובר למסך מחשב נוסף ב DVI ולטלוויזיה ב HDMI שולחן העבודה שלי בעצם מחולק ל שלושה חלקים שונים (חלק ראשי, ועוד שתי הרחבות) שני הכרטיסים ישנים אבל מספקים את הצרכים שלי (לפחות עד עכשיו)... Windows 7 Google Chrome כשאני צופה בקטע וידאו (למשל, סרטון בפייסבוק או קטע וידאו באתר MAKO) כאשר הכרום פתוח על המסך הראשי - הכל עובד סבבה אבל אם אעביר את הדפדפן לאחד המסכים האחרים - הוידאו ייעצר ויתחיל לבצע BUFFERING מחדש, ימשיך להתנגן, ולאחר כמה שניות יבצע שוב BUFFERING וחוזר חלילה... חשוב לציין: התקלה לא מתרחשת כלל בצפיה ב Youtube התקלה כל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.