תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי היום שיחקתי במחשב וקצת צעקתי וירקתי טיפות קטנות של רוק לעבר המסך והם פגעו במסך ואולי במקלדת.. אני מפחד שזה יכול להיכנס לחריצים של המסך או של המקלדת וזה מסוכן או יכול להרוס.. המקלדת לא ראיתי טיפות אבל על המסך כן. בנוסף רציתי להניח את הטלפון שלי על הפד אבל בטעות הנחתי על העכבר שהיה הבדל של 2 סנטים בגובה ואז זה נחת על העכבר g pro איפה שהסמל של לוגיטק ונתן כמו מכה מפחד שיכול לקרות משהו לעכבר.. מה יכול לקרות ממה שאמרתי? מבקש תשובה על כל מקרה ולא ספאם בבקשה. תודה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, מעוניין בעזרה איך להגדיל את כונן c. בכונן c כבר לא נשאר לי מקום ואני מעוניין להעביר אליו זיכרון מכונן d. בעצם להגדיל את הנפח של כונן c על חשבון הנפח של כונן d אני מעלה צילום מסך של 2 תוכנות שברשותי. בצילום אפשר לראות את החלוקה הקיימת אצלי במחשב. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
הי, יש לי לפטופ HP PROBOOK 455 G2 עם וינדוס 7 ואני רוצה לעבוד עם 2 מסכים (במקום המסך של הלפטופ). יש לו יציאת VGA ויציאת HDMI ומספר יציאות USB אבל אני לא יודע אם הם יעבדו במקביל. מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים אני משתמש במחשב נייד לנובו C940 4K שבו מאיץ גרפי של IRIS INTEL אני עובד עם פיירפוקס ומריץ סרטונים בד"כ שניים במקביל ולאחר כמה זמן הסרטונים מתחילים לגמגם ולהיות איטיים ולהאט את המחשב ! האם הבעיה בפיירפוקס או בבכרטיס הגרפי או בשניהם ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אתמול בעבודה בטעות הורדתי קובץ שהתברר כווירוס כופר ונעל גישה למספר קבצים (פרמטתי את המחשב). מאוחר יותר באותו יום, קיבלתי מייל ממייקרוסופט שזוהתה תוכנת כופר בקבצים שלי בענן One Drive, מסתבר שהייתי מחובר במחשב של העבודה לחשבון מייקרוסופט שלי. ובאמת היו כמה קבצים בענן שניזוקו באותו מצב כמו במחשב של העבודה. השאלה שלי האם וירוס יכול לעבור ממחשב בעבודה למחשב בבית דרך הענן ולגרום להדבקה במחשבים בבית ולהאט אותם או שזה לא הגיוני? תודה
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי לכולם, אני שוקל לקנות מחשב חדש וראיתי שאין לו מקום לכוננים, אני מדבר על המעמד איפה ששמים שם כוננים פנימיים, אני אצטרך להוסיף שם עוד כונן אחד רגיל לא SSD, אז איך אני מחבר אותו? עוד לא קניתי את המחשב והכונן, אמור בימים הקרובים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכבר אופטי ותיק של מיקרוספוט, wireless optical 2.0 (מאלו שעובדים ללא חוט, אבל יש להם מן סוג של ממיר שמחובר למחשב עם חיווט). משמש אותי מצויין. אבל לפתע, הלחצן השמאלי לא עובד. ניסיתי איתחול, ניסיתי עדכון תכנה, החלפת בטריות - כלום. אני מבין שאפשר לקנות עכבר חדש בהוצאה לא גדולה - אבל אולי יש פתרון פשוט שעוד לא ניסיתי ויעזור? כרגע נעזר בעכבר בלוטות' של הטאבלט שמחובר לדונגל שתקוע ביציאת USB. אבל מעוניין לחזור לעכבר הישן.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתגורר בארה"ב ושולח מכולה עם ציוד לישראל, ברשותי מחשב נייח (מבוסס i5 ו 16 ג'יגה זכרון) שאני תוהה האם יש סיבה מדוע לא לשלוח אותו במכולה לישראל (ולהמנע מרכישת מחשב חדש בישראל). עלות השילוח לישראל היא זניחה, מכיוון שהנפח בטל בשישים לעומת הנפח הנשלח בכל מקרה. 1. ספק הכוח של המחשב הוא 100v-240v, האם צריך לבדוק עוד משהו לטובת התאמה לישראל? 2. האם כדאי לפרק את הדיסק הקשיח (2TB, לא SSD) ולעטוף אותו בנפרד, או שהוא דווקא מוגן יותר שהוא בתוך המחשב העטוף? 3. את הסטיקים של הזכרון כדאי לפרק או לשלוח כאשר הם בתוך המחשב? 4. ברשותי גם מסך AOC E2770S שעולה בסביבות 300$ שמתאים ל 100v-240v - האם יש סיבה לא לעטוף היטב ולשלוח? 5. אותה השאלה בנוגע…
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
- 1 follower
-
-
הפוסט כאזהרה לכולם או בניסיון למציאת פיתרון. לאחר הורדת וינדוס עדכני מהאתר של מיקרוסופט ועידכונה, הוינדוס מסרב להתקין דרייברים עדכניים לכרטיס מסך עדכני. הכרטיס 3070 גרסת הווינדוס 21H1 ניסיתי התקנה במצב בטוח, ניקוי שאריות עם ddu, עדכון דרך NVIDIA experience וגם עדכון דרך האתר הראשי, גרסאות של UK ושל US אפילו ניסיתי התקנה נקייה נוספת של הוינדוס וכמובן ניסיון הכרטיס במחשב נוסף. ניסיתי עשרות גרסאות ורק עתיקות ביותר כן מצליחות להיות מותקנות. התקלה אינה מופיעה במחשב עם וינדוס 10 בגרסא ישנה יותר. השגיאה בזמן ההתקנה "this NVIDIA graphics driver is not compatible with this version of windows" *בכרטיס מסך אחר 660TI הבעיה גם קיימת. אשמח למעט…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי מחשב סטרימינג ואני מנסה להתקין עליו ווינדוס, הכנתי Bootable USB ו גם Bootable DVD והמחשב פשוט לא מזהה אותם, מה שהוא כן מזהה זה את הכונן SSD החדש שאין בו ווינדוס. לא מצליח להגיע למצב של התקנת ווינדוס. את ה USB הכנתי דרך התכנה באתר של מיקרוסופט. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מצרף כאן את המפרט מחשב: Gigabyte b550 aorus pro v2 Ryzen 7 5800x Msi mech gaming oc rx 5700 4x8 ddr4 3000mhz corsair vengeance Seasonic gx850 80plus gold Antec aio water cooling 240mm המחשב עבד מעולה במשך חודשיים על טמפרטורות שלא עוברות את ה75-80. ביצועים מעולים בבאנצ' מארקס שונים וסהכ מאוד מרוצה מהמחשב. אתמול הדלקתי אותו כרגיל והמחשב נשאר קפוא על המסך הדלקה של aorus והאפשרויות כניסה לbios או q-flash (מצרף תמונה). בזמן הזה נורת הלד של הזיכרון ראם בלוח אם נדלקת ל3 שניות ואז הנורת לד של הvga כרטיס מסך נדלקת ולא נכבת. אי אפשר להיכנס לבאיוס כאילו המקלדת לא מגיבה, וגם אחרי עשר דקות לא קורה כלום המסך נ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר את התוכנה? כאשר אני מחבר מסך למחשב נייד, אני סובל מכל מיני חלקים שפתאום מופיעים במקומות אחרים במסך לשברירי שניות. אמרו לי מהתמיכה של לנובו להתקין את התוכנה הזאת. האם מספיק שאני מתקין או שחובה להירשם לאנוידיה? אנצל את זה לעוד שתי שאלות, אולי מישהו יוכל לעזור: 1. אני מגדיר שכשהמכסה נסגר המחשב לא יכנס למצב שינה ואת הגדרות הבטריה בתפריט (היכן שהשעון של המחשב) על הכי נמוכות שיש. כל כמה זמן ההגדרות האלה משתנות לי אוטומטית וחוזרות לברירת מחדל. יש אופציה לקבע אותם? 2. יש יציאות USB מצד ימין, שמאל ומאחורי המחשב. כאשר אני מחבר ליציאה מאחורה (השמאלית מבין השתיים) המקדלת והעכבר לא עובדים טוב. איך אני יכול לוודא אם יש בעיה ביציאה? בדקתי עם שת…
-
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, (לא ידעתי מה הפורום המתאים. אם זה לא המקום, אנא העבירו את הדיון לפורום הנכון) מה המשמעות מבחינת בלאי המחשב כאשר משאירים אותו במשך זמן רב, בהשוואה לאפשרות לכבות את המחשב כאשר לא משתמשים בו? ספציפית, המחשב שלי דולק כל הזמן, 24/7, אבל בתקופות "רגילות" משתמשים בו רק בסופי שבוע, וכל השבוע הוא סתם דולק ומתבטל... בתקופות אחרות הוא בשימוש נניח 12 שעות ביום, ואז יש 12 שעות רצופות בהן לא נוגעים בו. האם יש לכך משמעות מבחינת בלאי? אילו רכיבים נפגעים? האם עדיף לכבות כאשר לא משתמשים במשך כמה שעות? (מה כלל האצבע? מן הסתם לא אכבה את המחשב כשאני עושה הפסקה של שעה, אבל מה לגבי 4 שעות? לילה? 24 שעות?) איך מחשבים את עלות צריכת החשמל כאשר …
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שנה טובה יש לי את המפרט הבא שמרגיש חלש אפילו למשחקים קלים לילדים (רובלוקס, מיינקראפט וכו): Gigabyte GA-H110M-S2PV DDR3-CF (GPU: Intel HD 530 (Desktop Skylake CPU: Intel Core i3-6100 Sandisk PLUS 240 GB 240GB (OS) HDD2: Seagate ST31000333AS 1TB RAM: DDR3 1600 2x4GB האם לשדרג חלקים או להתקדם ולהחליף מעבד ולוח גם ? אם כן מה לשדרג ולמה ? מן הסתם בטח צריך גם כרטיס מסך סביר מוכן להשקיע כ 1200 ש"ח סה"כ
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר במחשב נייד אחרה כמה דקות מראה לי פסים במסך איך יודעים מה הסיבה הם זה בעיה מסך או דבר אחר.? עשיתי בדיקה והמעבד חם צריך להוסיף משחה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי לוח asus maximus xii hero Z490 מעבד I9 10900K זיכרון 2X16GB G-SKIL 3600MHZ כרטיס מסך ASUS STRIX RTX 3080 TI ספק כוח אנטק 1300W המחשב על אוברקלוק בקטנה כבר חודשיים בערך ופתאום אני עובד בווינודוס לא תחת עומס פתאום נכבה לגמריי המחשב ונדלק מגיע לביוס איפסתי את ההגדרות חשבתי מזה שוב לפניי שעולה לווינדוס נכבה ונדלק הוא הגיע למצב שהלדים בזכרונות נדלקו וגם של הלוח אבל כל המאווררים לא נדלקו פירקתי את הספק כוח כי זה נשמע משהו בחשמל שמתי אחד זהה כמו שלי חדש עדיין עושה את הבעיה החזרתי את הספק שלי וכרגע הכול עובד עשיתי בנצמרק של 3DMARK שצורך הרבה חשמל והכול עבר בלי בעיות יש לי גם מגן ברקים של GPT שהמחשב מחובר אליו האם זה יכול להיות הבעיה? מישהו נתקל או יכול להגיד לי …
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בתיקיה בדיסק חיצוני,, קיים קובץ בשם Thumb.db שהוא, לדברי Windows 10. קובץ system ואין ביכלתי למחוק אותו ! כמו כן אין ביכלתי למחוק את התיקיה בה הוא מצוי וכאשר אני מנסה למחוק אני מקבל הודעה: You'll need to provide administrator permission to delete this file. מדובר בדיסק חיצוני שאינני יכול לפתוח כ administrator. מישהו יכול ליעץ לי איך למחוק את הקובץ? התיקיה ? תודה !
-
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
הי, רכשתי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 3-14ITL (i7 דור 11) ללא מערכת הפעלה. ניסיתי להתקין דרך USB (בעזרת הכלי של מיקרוסופט) כשהגעתי לאפשרות לבחור איפה להתקין את Windows קיבלתי הודעת שגיאה "לא נמצאו מנהלי התקנים חתומים". חיפשתי ומצאתי הצעת פתרון: בהתקנה לבחור "תיקון", להגיע לשורת פקודה, להקיש diskpart, להקיש list, להקיש select disk 0, להקיש clean. התוצאה: ה DOK 32GB שהיה מחובר ללפטופ נמחק (אני לא מצליח להכנס אליו או לפרמט אותו ) הבעיה לא נפתרה. עכשיו כשאני מגיע למסך "היכן ברצונך להתקין את windows"', רשום לי "לא מצאנו כוננים. כדי לקבל מנהל התקן לאחסון, לחץ על 'טען מנהל התקן'". לחיצה על "טען מנהל התקן" מבקשת להכניס DOK עם קבצי מנהל ההתקן". …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי לוח אם אסוס tuf z390pro שמוצמד אליו SSD EVO970 NVME, מצליח לזהות את הכונן כאופציה לboot רק במצב CSM, כאשר מכבה אותו ועובר לUEFI הוא לא נותן לעשות boot מהכונן כרגע המחשב פועל במצב csm כי זו הדרך היחידה שבה הצלחתי להתקין עליו windows, יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ננסה את חכמת ההמונים שתי שאלות בנוגע לג'ימייל: 1. ג'ימייל מקבץ מיילים על פי קריטריון מסוים. אני רוצה להעביר חלק מהקבוצות לחשבון ג'ימייל אחר. כשאני עושה העברה, זה מעביר רק את המייל האחרון בשרשור. האם יש אפשרות להעביר את כל הקבוצה? 2. לאחרונה הם שינו את התנאים שלהם וכל כניסה לחשבון מחייבת להיות ליד הפלאפון. האם יש דרך לבטל את זה?
-
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם ניתן לחבר שני דונגלים למחשב אחד? הראשון הוא דונגל של עכבר של לוג'יטק השני הוא דונגל של עכבר + מקלדת של לוג'יטק אין לי כרגע מקלדת נפרדת שלא מגיעה כחלק מסט. האם זה יכול לגרום בעיות אם מחברים את שניהם?
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב שיחקתי עם ההגדרות של הניהול וביטלתי בטעות את ההרשאות עקב קח שפתחתי בישביל להעביר קבצים ( באבטחה וכרגע מופיע לי שגיאה שכונן C חסום ואין לי דרך פתוח אותו אולי למישהו יש מושג איך מחזירים את זה בחזרה . לא ניתן לעשות גם שיחזור מערכת זו השגיאה .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי SSD חדש אז הוא לא הבעיה גם בהסרת כרטיס מסך הבעיה מופיעה הבעיה היא ריסטרטים באמצע עבודה ללא מאמץ, ללא התחממות, סתם בגלישה באינטרנט או בצפייה בסרט ווינדוס 10, אין שום קשר לעדכונים כי אם המחשב עשה ריסטרט מעדכון אז כל התיקיות נפתחות בחזרה, כשהמחשב קורס הוא פשוט מפסיק להגיב למקלדת/עכבר יש עוד משהו לעשות לפני שאני קונה שילוש [מעבד ראם ולוח אם] חדש?
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום וברכה, התחדשתי במחשב הזה: https://www.omen.com/us/en/laptops/2021-omen-16-intel.html הגיע עם וינדווס 11 פרו מותקן. היה לי בבית nvme 660p 1tb ללא שימוש. אני רוצה לעשות RAID0 . כי אפשר כבר הכנסתי למחשב. עד כאן אני יודע. מה עכשיו? האם לפנות לתמיכה של HP לבקש מטכנאי? או שיש מדריך פשוט יחסית? לעזרתכם אודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
- 1 follower
-
-
תשמעו עשיתי שיחזור מערכת למחשב כי כשהדלקתי את המחשב וזה פתאום לקח לו הרבה זמן לעלות וזה ועל השולחן העבודה הופיע רק הסל מיחזור וזה ואז עשיתי שיחזור מערכת והכל היסתדר ועכשיו אני רוצה לדעת עם הבעיה שהייתה לי תחזור??
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-