תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
קניתי סוללה חדשה למחשב אך המחשב לא מזהה אותה וכמובן לא מטעין אותה. עלי לציין כי התקנתי את הוינדוס 7 ללא הסוללה רק עם המטען האם יכול להיות כי בגלל זה המחשב לא מזהה את הסוללה? כאשר הכנסתי את הסוללה היא עבדה במשך כשעה ללא המטען. הבעייה היא רק בטעינה. במנהל ההתקנים מופיעה הסוללה ללא באגים. האם התקנה חדשה של הוינדוס יכולה לפתור את הבעייה? או הסרת הדרייבר של הסוללה?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז ככה אני רוצה לברר משהו אם יש לי מסך מחשב חיצוני רק עם יציאת vga ובמחשב הנייד אין יציאה vga ויש רק hdmi אז איך אני אמור לחבר את המסך החיצוני למחשב הנייד כלומר איזה מתאם ממיר או כבל עלי לקנות למה אני שואל זאת כי יש לציין שלא מזמן הזמנתי כבל מהאינטרנט וכשקיבלתי אותו אז חיברתי אותו למחשב הנייד ליציאת ה hdmi ואת הצד השני חיברתי מאחורי המסך החיצוני ליציאת vga ולא היה לי תצוגה על המסך החיצוני תודה רבה לכל מי שיוכל לצרף לי פה קישור לכבל או מתאם ממיר כלשהוא שאני צריך לקנות ושבוודאות יעבוד תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אז ככה , הרכבתי עמדת עבודה חדשה . מעבד Xeon E5 2690 זכרון DDR3 64GB 1866 קשיח Nvme כרטיס מסך GTX 960 2GB זו עמדה לעבודות תלת וקומפוזיטינג , על אף שהמחשב חדש ומהיר אני מרגיש שיש לי צוואר בקבוק, בעיקר בעבודה על קבצים של 4K . לפני שאני רץ וקונה כרטיס מסך חדש אשמח לחוכמת ההמונים בעניין הזה . תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לצורך התקנה מחדש של מערכת ההפעלה במחשב באמצעות התקן דיסק אונקי, כשהתקנתי את התוכנה על הדיסק אונקי הוא ביצע אתחול ומחק את החומר שהיה בו לפני כן. לא היה בו חומר רב, אך היו קבצים שהייתי רוצה לכל הפחות לדעת את השם שלהם. האם יש דרך לשחזר? תוכנה שהשתמשתי בה בעבר לשחזור לא זיהתה, האם זה בגלל שבוצע אתחול? זה משנה אם סתם מחקתי או ביצעתי אתחול? אם מישהו מכיר תוכנה שכן יכולה לשחזר גם לאחר אתחול, אשמח לקבל שם או קישור. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש מעבד 3400G לוח אם B450 AORUS M זיכרון Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 בבדיקת ביצועים מראה לי שיש לRAM בעייה יש לו ביצועים נמוכים משמעותית מהצפוי ממה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אתמול בלילה התבצע עדכון ווינדוס. היום בבוקר אני רואה שהמחשב במצב של הפעלה מחדש בלופ. הוא לא מצליח להעלות את הווינדוס. אין אפשרות גם להכנס לsafe mode.. מצורפות תמונות של הלולאה, בסדר הפוך (מתחיל מ "asus") נייד asus x556u ווינדוס 10 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. המחשב שלי פולט חום ודווקא הרבה יותר מהמחשב הקודם שלי. החום מגיע דווקא מהלמעלה מאחורה של המחשב באיזור המעבד. שאלתי חברים אם גם להם זה ככה והם אמרו לי שבכלל אין להם רעש וחום. המחשב גם לרוב עושה רעשים חזקים כשאני נכנס למשחק למשל או סתם לגוגל אני שומע שהוא מתאמץ ממש. ובכללי פשוט שומעים אותו וזה לא משהו שנראלי שמחשב אמור לעשות (לעשות רעש) אני פשוט שומע מלא אוויר וכאילו המחשב מתאמץ ולפעמים הוא מתאמץ גם מלא (כמו שפותחים נגיד את המחשב ואז הוא מתאמץ ושומעים כמו מכסחת דשא) דרך אגב המחשב ככה וזה מאז שקניתי אותו וכשהתקשרתי לחנות לשאול למה זה ככה אמרו לי שזה כי המחשב שלי "מפלצת" מישהו יכול לעזור לי? אולי להגיד לי מה לעשות? יש לי מעבד Rayzen 7 3700X כרטיס מסך 2070 RTX
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
drop fps יש לי מחשב "גיימינג" NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB 16 GB RAM DDR 3 INTEL CORE I5 4570 B85M-D2V לוח אם אני יכול לשחק משחק שבדרך כלל יש לי 120+ FPS אני מפעיל מחדש את המחשב זה נופל ל60-30 שלחתי את הכרטיס גרפי לבדיקת מעבדה ולא מצאו כלום יש לי הרגשה שזה הלוח אם האם יש דרך לבדוק את זה ואיזה אפשרות ללוח אם +מעבד חדשדים במחירים נורמלים למשחקים? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש כדאיות לרכוש את המוצר הזה (פורסם באתר HWZONE כרכישה כדאית במחיר אטרקטיבי במסגרת בלאק מאנדיי - המחיר הזול עדיין קיים) כאשר החיבור אצלי בבית הוא של פרטנר פייבר במהירות של 1 גיגה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
וכשאני אומר לא מספיק חכם, אני מתכוון לא מספיק חכם לתת למישהו שמבין לעשות את זה. מעבד רייזן 3600 לוח אם B450 של MSI. דגם Gaming plus max. זכרון 2X8 של Corsair במהירות 3000. בדקתי באתר של MSI שהדגם הספציפי של הזכרון תואם ללוח האם. לאחר ההרכבה הפעלתי את המחשב. קיבלתי מסך הגדרה ראשונית של הביוס. הביוס הראה שהמעבד רץ במהירות הסטנדרטית של 3600 Mhz. התקן SSD זוהה. ראיתי שיש רק 8Gb זכרון, ומאוחר יותר אכן ראיתי שאחד הסטיקים לא יושב טוב (זה סודר מאוחר יותר ולכן כנראה אינו מקור הבעיה). הזכרון הוגדר למהירות 2133Mhz. בחירה של OC אוטומטי כיוונה אותו ל3600. שמרתי ואתחלתי. לא הופיע שום דבר על המסך. המאוורים פועלים (מעבד ומארז). הLED בכרטיס…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה ושבוע טוב ברשותי מחשב נייד של DELL דגם ספציפי הוא dell inspiron 15 3000 series 33308 / sdppi / 2014 3878 אני מעוניין לקנות סוללה חדשה ראיתי שיש שתי סוללות אחת https://www.ebay.com/itm/123852217219 השניה https://www.ebay.com/itm/Brand-New-Battery-MR90Y-11-1V-65Wh-For-Dell-Inspiron-15-3537-15-3541-15-3542/303185002198?hash=item46973bfed6%3Ag%3AK0IAAOSwn3RdOqRd&LH_BIN=1 האם שתיהן יכולות להתאים לי למרות שאחת עם 4 תאים והשנייה עם 6 תאים? ושתיהן עובדות במתח שונה 14.8V ו- 11.1V, האם זה משנה? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מחשב דל INSPIRON 5570 I7 8550U פחות משנה החל להרעיש,רעש קבוע כאילו ממערכת האוורור/מאווררים והחל להתחמם מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. מדובר במחשב נייד די ישן, מחצי השמאלי(בערך) של המקלדת מקליד סטנדרטי, החצי הימיני(בערך) במקום אותיות מקליד מספרים וסימנים שהם יוצאים מSHIFT+NUM כל שהן. מה דעתכם, האם זו בעייה במקלדת עצמה, ואזי עלות התיקון ממש לא שווה את מחיר המחשב, ולזבל. או שזו בעיה תוכנתית ואפשר להגדיר\לסדר\לפרמט? Packard Bell ישן ומינייטורי. (אם הדגם קריטי אעדכן מאוחר יותר)
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב בהשקעה גדולה מעבד ryzen 3900x amd לוח אם x570 gaming x 2 כרטיסי מסך RX590 amd בעלי 5 כניסות כל אחד על מנת להצליח לחבר למחשב 10 מסכים ( לצורכי עבודה) ספק כח RM1000i כמו כן יש במחשב 32 זיכרון ווינדוס 10 העניין הוא שכרטיס המסך השני לא פועל , ואף מסך שמחובר אליו לא נדלק. הכרטיס מסך עצמו תקין כי החלפנו בין הכרטיסים והוא פועל בסלוט הראשון רק שהסלוט השני לא קורא שוב את הכרטיס מסך. מישהו יודע למה ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לעזרתכם אני משתמש בננסטיק עם סים של חברת פלאפון מיום שני הוא לא מצליח להתחבר זו ההודעה מצ"ב שאני מקבל כשאני מבקש להתחבר (זה מתחבר ללא שם משתמש וסיסמה) מצ"ב תמונה מההודעה שהוא נותן לי למה זה לא מתחבר אודה לעזרתכם בבדיקתי עם הסים שהכנסתי אותו לפלאפון הוא גולש וגם מוציא שיחות בנוסף לזה הלכתי לחנות לבדוק עם ננסטיק אחר אך גם איתו לא הצלחנו להתחבר אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL חדש. חיברתי עם כבל HDMI לנקודה של HDMI 1 וגם ל 2 ועל הטלויזה כתוב אין אות בבקשה עזרתכם המפורטת. אני קלולס בעניין.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים ברשותי מחשב ישן לוח אם Gigabyte GA-G41M-COMBO עם ספק כוח w500 ברצוני לשדרג את המחשב למכסימום היכולת שלו אני מבקש המלצות א.איזה מעבד לשים ב. מאוורר למעבד ג. מכסימום של כרטיסי זכרון סוג וכמות ד. האם אפשר לחבר ssd ? ומה מומלץ? תודה רבה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, ממש אין לי מושג במחשבים/תוכנה ואשמח לעזרתכם. הורדתי קובץ ISO של ווינדוס 8 לדיסק און-קי, אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על המחשב, יש לי את הkey של התוכנה. כרגע יש לי את הקובץ ואני תקוע משם. אם מישהו יוכל להסביר מה השלבים הבאים אני אודה לו מאד. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קורה עם משחקים כבדים. במשחק או ביציאה ממנו המסך קופא. לפעמים העכבר עוד זז. ביציאה מהמשחק לעיתים המסך קופא על הרזולוציה של המשחק (רואים את המסך הרגיל אבל בקטן) ושאר המסך בשחור. כשהוא קופא זה אבוד וחייבים לסגור את המחשב עם לחצן ההפעלה... אנא עזרתכם, מה לדעתכם? מדדתי חום וניצול של המעבדים וכרטיס המסך במשחק חום המעבדים 65 מעלות, ניצול נע בין 20 ל80 כרטיס מסך חום 60 מעלות, ניצול 15-30 LENOVO Y700 בן 4 בערך כרטיס מסך GEFORCE GTX 960M מערכת הפעלה windows 10 home 64
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ביומים האחרונים נוצרה לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה לכבות את המחשב ,המחשב מבצע כיבוי רק למערכת הפעלה וכל השאר ממשיך לפעול המאווררים העכבר ועוד כמה דברים ממשיכים לעבוד אבל המחשב עצמו כבוי נראה כאילו המחשב לא שולח פקודות ללוח אם לכיבוי ניסיתי לכבות דרך הכפתור זה לא עוזר ,ניסיתי לשנות בהגדרות צריכת חשמל לפי כמה מדריכים שמצאתי באינטרנט גם לא עזר הדרך היחידה שאפשר לכבות אותו זה רק להוציא מהחשמל או לכבות את המפסק של הספק כוח איך מסדרים את הבעיה הזו ? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שהמודל שלו הוכרז ב2017/18? מדובר בdell עם מעבד קאבי לייק. מגיע ללא מערכת הפעלה אם כן, איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משחק heroes 3 הישן, כשאני נכנס אליו המסך מתקטן וצריך להתאמץ כדי לראות. אם מישהו יכול לעזור תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה למחוק חשבון משתמש (הוא לא מנהל) מהמחשב אני מוחקת ב run ב CONTROL USERPASSWORDS2 וזה מראה כאילו זה מחק אבל כשאני מאתחלת את המחשב זה יוצר עוד משתמש. איך אפשר למחוק את זה לצמיתות?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ליפני כמה שעות רציתי לפנות מקום במחשב (ולא רציתי למחוק משחקים או קבצים אישיים) אז ניגשתי להוספה והסרה של תוכניות ומחקתי כמה לא יודע למה הם שימשו אחרי זה שניסיתי להכנס למשחק מסוים והוא לא עלה בעצם לא משחק אחד ארבה זה אותו סידרה אבל זה פשוט לא עובד זה בכלל לא ניכנס למשחק לא כותב כלום פשוט לא עובד יכול ליות שזה סתם בעיה זמינית או אני לא יודע עד עכשיו (לפחות פעם אחרונה ששיחקתי ) זה עבד אני חושב שזה אחד הקבצים שמחקתי (אגב גם מחקתי והתקנתי מחדש את כל המשחקים שלא עבדו לא עזר ) השאלה היא איך אני משחזר את התוכנות שהוסרו לא זוכר מה השם שלהם או שאולי זה לא קשור ויש בעיה אחרת מקווה ששאלתי בפורום הנכון תודה מראש לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-