עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, היום התחילה לי בעיה במחשב. תוך כדי גלישה באינטרנט (יוטיוב), שני המסכים שלי כבו והמחשב נתקע. הריסטרט הראשון לא עזר, המסכים נשארו על מסך "חיסכון בחשמל". כן הופיעה לי הודעה שהמסך לא מקבל שדר מהמחשב ולבדוק חיבורים. הוצאתי כבלים והכול. רק אחרי הריסטרט השני הווינדוס עלה. אחרי חצי שעה, שוב בזמן שעשיתי סריקת אנטי-וירוס וכשכמה סרטונים ביוטיוב פעלו לי (עשיתי בדיקה לראות אם זה קורה שוב), הכול נתקע, אבל הפעם המחשב עשה ריסטרט בעצמו. פעם שלישית זה קרה שוב באותה צורה. הרצתי פרימייר ובזמן שהפעלתי סרט בפלייבק, המחשב שוב נתקע ועשה ריסטרט מעצמו. אחרי הריסטרט הרביעי, פתחתי את המחשב, ובדקתי מה קורה בזמן שהוא פתוח. הכול רץ חלק, למרות שיש הרבה …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by אלי ירדני,

מישהו יודע מה הסיפור? אני נתקל בזה בשתי תוכנות כשאני מפעיל אותם, התוכנות ניידות אך תקינות - נבדקו במחשב אחר. ניידות אחרות כן עובדות. ווינדוס 7 חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות רלוונטיות.

3. Started by Srp,

המחשב קופא לי. ראיתי המלצה להפעיל כלי אבחון בשם memtest. הורדתי וכשהפעלתי אותו הוא ביקש לכתוב לדיסק קשיח חיצוני ולדיסק און קי. לאחר שהוא כתב הדיסק הקשיח והדיסק און קי הציגו נפח של 248mb בלבד וכל יתר הכתוב עליהם נמחק. ניסיתי לאתחל וכלום לא השתנה. לעזרה אודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by אלי ירדני,

שלום חברים הבעיה בגדול היא שלא ניתן לחבר את המסך ליציאת הHDMI. העניין הוא שהורדתי את ההתקנה של הדרייבר והורדתי מהאתר של היצרן של המחשב והתקנתי הכל (לכאורה) כמו שצריך, ועדיין כשמחברים מסך לHDMI לא רואים כלום. בלחיצה על מקש חלונות וP נפתח סוג של חלון שכתוב שאין את לוח הבקרה של ניבידיה, בשלב זה לא הצלחתי להתקין את הלוח הבקרה הזה גם שלדעתי זה אמור לבוא יחד עם הדרייבר. לא נראה לי שזה ממש הבעייה כי כל הביצועי וידאו מתקדמים כמו החלקות על המסך וכאלה מגיעות עם כמו תקיעות מוזרות, אפי' בכתיבה בוורד לוקח לו שנייה לקלוט שכתבתי משהו, ועוד... כשהורדתי את ההתקנה של הדרייבר העניין הזה הסתדר מה שאומר שהדרייבר עצמו בעייתי. למישהו יש עוד הצעות מה לעשות זה כבר ממש מתסכ…

5. Started by yanivd28,

בכיבוי, סוגר הכל ומבצע התחלה מחדש ב70 אחוז מהמקרים, ביטלתי wake up של כרטיס הרשת , וכן ברג'יסטרי שיניתי את הערך מ0 ל-1 powered up after shutdown לפי הסרטיון הזה https://www.youtube.com/watch?v=MkVX_gSMXHs שום דבר לא עוזר ממשיך להידלק אחרי כיבוי יש רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. כל דפדפן שאני מגדיר כברירת מחדל קופצות פרסומות עם תכנים לא ראויים לבד. איך אני מסיר אותן? ניסיתי עם מאלוורבייטס אדוור מאלוורבייטס והיטמן פרו הסרתי את מה שמצאו ועדיין הפרסומת קופצת. יש לי כתובת של האתר שנפתח אבל אני לא רוצה לעבור על החוקים ולכתוב אותו.

7. מחשב מזהה אבל לא פותח מצלמה לאומת זה מחשב אחר כן עושה את העבודה. במשב הבעייתי חיבור למצלמה מופיע ב device manager. ניסיתי לחדש driver הורדתי תוכנה יחודית למצלמה (canon 80d) eos utiliti אבל גם בתוכנה המצלמה לא נפתחת. לאומת זה דרך wifi המחשב כן עושה את העבודה חשוב לציין ש באותם כניסות של usb מכשירים אחרים כגון דיסק קשיח חיצוני ועכבר עובדים מצויין. וגם עוד משהו מקודם מצלמה כן עבדה עם מחשב הזה !!. מה עושים מוזר.!? ,תודה מראש

8. היי, יש לי חבילה של 100 מגה של הוט עם ראוטר הוטבוקס 1. תמיד בחדרים קיבלנו בערך 40 מגה. לפני כמה ימים לפתע פתאום המהירות הפכה להיות בין 2-5 מגה. הייתי עם נציגת שירות כשעה וחצי בטלפון בו היא ניסתה לשנות כל מיני דברים (תדרים, ריסטים ועוד) שלא עזר. היום הגיעו סך הכל 4 טכנאים, אחד מהם גם טכנאי רשתות שעבד על הקופסה בחוץ. הם שינו את הקונקטורים (לא שאני יודע מה זה אומר), החליפו את הראוטר לראוטר חדש מהפלסטיק שנקרא הוטבוקס 2 ועשו כל מיני שינויים. בשורה התחתונה אחרי כל השינויים, המהירות נשארה אותו דבר... כמה מגה בודדים. הטכנאי האחרון אמר לי שהוא לא יודע מה להגיד לי, ושהם עשו כל דבר אפשרי. מה אני אמור לעשות עכשיו???

9. Started by endlessblink,

היי, קניתי את הGL502VS של אסוס לפני יומיים ואני חווה ירידה בטעינה של הסוללה בצורה משמעותית בכל פעם שאני משחק BATTLEFILED 4 (בזמן שהמחשב מחובר למטען). היום היתה ירידה מ98% עד ל84% טעינה בכ40 דקות (מצורף לוג שמתעד את הירידה). קראתי על הבעיה ברשת וראיתי שאין פתרון חד משמעי בשבילה (כנראה המטען לא מספיק חזק כדי לעמוד בדרישות של כרטיס המסך האימתני). רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואולי מצא פתרון או שכדאי לי לנסות להחזיר את המחשב ולהזדכות עליו? תודה רבה, נועם

10. Started by bsod,

המחשב שלי לפני שבוע עבד מצוין לא התקרבתי אליו כל השבוע והיום כאשר אני מדליק אותו הוא לא עבר ביוס פתחתי את המחשב הוצאתי חיברתי ראמים עם צמיש אנטי סטטי ושהוא כבוי ו והמחשב עבר ביוס ולא העלה מערכת הפעלה cannot find grldr.. לאחר כמה ניסיונות המערכת עלתה והיו רעשים חלשים ומאוד מוזרים מכיוון הארד דיסק שרק אם מתקרבים עם האוזן שומעים בנוסף לכך בעת הרעשים נורה מתחת לכפתור ההדלקה הבהבה כל פעם שהיה את הרעש כיביתי מיד מחשש לנזק פיזי בהארד דיסק האם אתם אומרים שהבעיה היא הארד דיסק גוסס מצורפת הודעה של השגיאה(שלא הצלחתי למצוא באינטרנט את ההודעה הספציפית הזאת) ובנוסף לכך הנורה מתחת לכפתור ההדלקה בצבע אדום זאת המהבהבת בעת הרעשים מהארד דיסק אשמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חיברתי למחשב האר דיסק חדש שרכשתי ובחלק מהקבצים שאני מנסה להעתיק אליו מכונן ישן יותר אני מקבל את השגיאה "אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" בעת ניסיון. הקבצים עצמם, קבצי וידאו, עובדים תקין ברגע שאני מפעיל אותם. חיפשתי באינטרנט פתרון ולא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרה, תודה רבה.

12. היי , קניתי מחשב להקמת סטודיו למוזיקה בבית .בהארדיסקים הישנים של המחשב הקודם קבצי אודיאו וידאו ותמונות שאני מעוניינת לשמור/ להעביר להארדיסק החדש . אז חיברתי את ההארדיסקים הישנים למחשב החדש והאנטי וירוס זיהה מספר איומים ווירוסים. מצ"ב קבצים של מה שמצא. אני היסרתי את כול אלה ועדיין לא העברתי שום דבר להארדיסקים החדשים אבל כן התחלתי למחוק /למיין /לסדר בתוך ההארדיסקים הישנים. נשאלת השאלה: האם אחרי שהיסרתי את הוירוסים האלה אני מוגנת ? האם עצם העובדה ש "שיחקתי" עם התוכן (תמונות וידאו אודיאו) טרם הסרת האיומים הינה סיבה לדאגה? מה הייתם ממליצים לעשות בשלב זה ? אני רוצה לשמור את ההארדיסקים הישנים כדי שיהיה לי עוד מקום איחסון. האם זה בסדר ? מישהו כאן אמר לי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם בחול המועד היה לנו קצר בבית. רק לאחר החג נגשתי למחשב וכשנסיתי להדליק אותו הוא לא נדלק. הלכתי לטכנאי הוא החליף לי את הספק וצלם לי שהכל עובד. כשהגעתי לבית וניסיתי שוב להדליק המחשב לא נדלק. ניסינו להדליק במקום אחר אך לשווא המחשב לא נדלק. יש למשהו רעיון מה הבעיה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by mr559,

שלום מחשב שקניתי לפני כחודש בערך .נתקע לי בעיקר בזמן גלישה באינטרנט. לרוב שאני מחפש משהוא. זה לא קבוע רק מידי פעם. ושזה קורה אין שום אפשרות לעשות כלום. הדרך היחידה הי לכבות את המחשב (בלחיצה הארוכה) ולהדליק מחדש .הכול ממש קופא . אני משתמש בחלונות 10 64 ב פרו ושדרגתי לא מיזמן ל11 מי ווינדוס הפדית (נתקע גם וגם )למישהו יש אולי מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש ויום טוב

15. Started by airforce,

שלום רב, רכשתי מחשב לפני חודשיים, קיבלתי אותו כRAID במקום ACHI. יש לי SSD NVME 2 980 pro 2TB ולגיסוי יש לי Samsung 840 EVO 1TB. נסיתי להפוך את זה דרך הביוס (יש לי לוח אם מדגם ASUS Prime Z690 P WiFi), אבל אני מקבל BSOD. נאמר לי על ידי התמיכה של סמסונג "אפשר לשנות את זה בלי לעבד את מערכת ההפעלה", (וינדוס 11). נסיתי לחפש את זה אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעבוד. האם פירמוט רגיל ישנה את זה? אין לי מושג איך אני משנה את זה בביוס. הסיבה שאני רוצה לשנות את זה לACHI היא שתוכנת הSamsung Magician לא מזהה את הSSD NVME 2 980 pro. אני מקבל הודעה: "Samsung nvm express device is not connected". תודה

16. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד לאחרונה. יש לי את הלוח Asus Rog Strix B360-F Gaming, כשאני מדליק את המחשב אני שומע 4 צפצופים: אחד ארוך, 3 קצרים. לרגע נדמה שלא קורה כלום, אני לא רואה כלום קורה על המסך (כאילו אין POST בכלל) אבל מיד לאחר מכן אני רואה שמערכת ההפעלה (WIN11) עלתה, כאילו לא היה בכלל BOOT ולא טעינה של מערכת ההפעלה. ביררתי קצת ולפי מה שהבנתי כנראה יש איזו בעיה בגרפיקה המובנית של הלוח... חיברתי את המסך לחיבור ה-HDMi של הלוח, אבל כלום לא קורה במסך אבל אני שומע שמערכת ההפעלה עלתה כרגיל לפי הצליל. מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך, תודה!

17. Started by Shaka,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!

18. Started by benfree,

שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte ga-x99 נכנס ללופ של ריסטרט, כאשר אני מדליק אותו הוא נכבה ונדלק, נכבה ונדלק, ככה בלי הפסקה, עניין של שניה נדלק, שניה נכבה וככה זה ממשיך. מה ניסיתי לעשות: איפוס סוללה (עם או בלי גמפר) עדכון ביוס דרך ה Q flash שיחקתי עם 2 הסטיקים של הזכרונות, עם שניהם זה קורה. החלפתי זכרונות בכל זאת. **כמובן שניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרונות עכשיו, גיליתי שאם אני לא מחבר זכרונות, הלוח לא מרסט את עצמו העניין שהזכרונות האלה תקינים, זה מחשב שעבד, פשוט ישב בצד חודשיים, שלוש. ניסיתי לעשות Bios Recovery, גם לא צלח. יש רעיונות אחרים?

19. לאחרונה שדרגתי שילוש לתושבת החדשה של AMD. שמתי לב שזמן ה-POST עלה ל-37.5 שניות. לוח אם: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI ראיתי שיש אפשרות בביוס לעשות סקיפ על אימון הזיכרונות בכל פוסט. אבל זה גורם למסכים כחולים. יש רעיונות?

20. Started by pssheba,

שלום, מע. ההפעלה שלי win10 מותקנת ע'ג הדיסק הקשיח בכונן c. מסיבה שאיננה נהירה לי כונן c מתמלא , לא נשאר בו ביט פנוי אחד ועלי להתקין את מע. ההפעלה מחדש. איך ניתן להתקיו את ה system ע"ג זיכרון usb כך שהמחשב יאותחל באמצעות ה usb ולא כונן c ? תודה

21. Started by Alony21,

היי חברים ברשותי לפטופ Lenovo 81BG עם מעבד Intel i7-8550U זיכרון RAM 16.0GB וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX150 ומערכת הפעלה Win 11 Pro. אני מחובר עם כבל HDMI Ultra High Speed לטלוויזיה LG OLED 4K אני מריץ קבצי וידאו mkv עם תוכנת 5KPlayer. הבעיה שהמחשב בקושי סוחב את הקבצים, מרגיש שהסרט אינו חלק, שיש קפיצות וקפיאות בתמונה, אני שומע את הלפטופ עובד בשיא הכוח (המאווררים נכנסים למקסימום מהירות). על פניו החומרה אמורה לסחוב בקלות כאלו קבצים ובכל זאת... מה עוד אפשר לשפר? תודה

22. Started by yellow acid,

התחדשתי בלוח gaming x b760 וחיברתי הכל, בביוס הלוח מזהה את הכונן הישן שלי )סאטא) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, חלונות 10 אבל כלום לא עולה. כשאני מנסה לבחור אפשריות בboot order הוא כותב שלא נמצאות שום אפשרויות. חוץ מהכונן הנל יש עוד כונן סאטא עם מערכת הפעלה חלונות 7 ועוד כונן m2 ריק שעליו אתקין בעתיד מערכת הפעלה חדשה. את שלושת הכוננים הלוח מזהה. אשמח לעזרה. תודה!

23. Started by nadaviko1,

שלום, עשיתי Clean בטעות לכונן SSD וכל הפרטישנים נעלמו. באותו רגע ישר כיביתי ולא כתבתי שום דבר חדש לכונן אך ניסיתי כמה וכמה תוכנות שחזור פופלאריות וכולן ללא יוצא מן הכלל מצליחות למצוא לי רק את הפרטישן היחיד שהוא לא שימושי ובגודל 100 מגה. איך יכול להיות שאני לא מצליח לשחזר שום דבר מהכונן? יכול להיות שזה בגלל שהמידע לא נכתב פיזית כמו שנכתב בהרד דיסק?

24. Started by ariel007,

יש לי את הלוח הזה של אסוס. בממוצע כל חודשיים הם מוציאים עדכון ביוס. הם גם ממליצים על הביוס האחרון, אבל בגלל שעדכון ביוס כרוך בסיכון - כדאי באמת לעדכן אותו כל פעם? המחשב עובד בסדר גם ככה תודה לעונים

25. Started by Hod Ksig,

שלום, לפני שבועות בודדים אבי רכש לפטופ לצורך העבודה באילת . בלפטופ נקנה באילת ושולם על ידו והכסף הוחזר מהעבודה . עכשיו הצלחנו להגיע הביתה ולקחת את הלפטופ הישן ולכן בעבודה רוצים שיביא את החדש לחברה. אנחנו מעוניינים לנתק כל מייל ששומש (משתמש ms ולנובו וכו) וכל פרט מזהה או אישי כי הלפטופ הולך לחברה ולא מעוניינים בצרות בהמשך. בקיצור מעוניין לדעת איך לעשות זאת?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.