תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי איך בידיוק לתמצת את הבעיות שיש לי כרגע מדובר במחשב מאוד ישן (משהו כמו 5 שנים) לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך לא ממש הגיב כלומר במקום שהנורה שלו תהפך לירוקה היא נשארה כתומה היה גם איזה מסך כחול שקפץ לפעמים המסך כן נדלק ויש בו כל מיני צבעים לפעמים הוינדואס עולה והוא כאילו תקוע (כלומר אני לא יכול להזיז את העכבר) אם אני נותן למחשב מכה מקדימה או מהצד ומנסה מידי פעם להדליק מחדש, אז הוא לפעמים עולה אחרי כמה ניסיונות כל תזוזה קטנה של המארז עלולה לגרום לו להיתקע ולמסך לההפך לשחור לדעתי כנראה מדובר באיזה חוט רופף, אבל מכיוון שאין לי ידע של טכנאי, אשמח לשמוע את דעתכם. אולי זה בגלל שהוא כבר ישן, גם זאת אופציה. בכל אופן, אני בנתיים פותח נושא לקניית מחשב חדש במידה ואני לא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר דרך מהירה להוציא את כתובת mac address ללא כניסה לחשבון המשתמש במערכת הפעלה 7 או XP . כלומר מצב נתון שאין גישה למחשב והמחשב נעול בסיסמה ולא ניתן להכנס להפעלה ולהפעיל CMD ולרשום IPCONFIG /ALL האם אפשר על ידי תוכנת Hirens למשוך את הכתובת או דרך אחרת שאתם מכירים . תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם הבנתי נכון לכרטיס זה(XFX GF 7800 GS) יש חיבור AGP ניסיתי לחבר, לא היה קל לעשות זאת מכיוון שלא היה מקום במארז כי הכרטיס עצמו גדול, לכן ניסרתי את החלק האחורי שבו היציאות נמצאות אם אני לא טועה חיבור AGP זה פלסטיק בצבע שחור (מלהבדיל PCI, שבו הפלסטיק לבן) היה צריך להפעיל כוח על מנת שהכרטיס יכנס לסלוט, חיברתי יציאת VGA אבל בכ"ז לא עובד. עכשיו איך אני יודע שמה שיש לי במחשב זה באמת חיבור AGP?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מזיז את המחשב פיזית הוא קורס לי ברוב הפעמים ומופיע המסך הכחול הזה: מה יכולה להיות הבעיה בו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למשחקים כמו COD MW2 או Insaniquarium Deluxe המסך נכבה. במשחקים אחרים הוא עובד כרגיל. בדקתי באינטרנט וראיתי שזו בעיה עם ה-REFRESH RATE, הוא 60 לפי מה שמוגדר בווינדוס והכל בסדר. אני עובד עם מסך 19 אינץ' של VIEWTECH ועם WINDOWS 7 64 BIT, כרטיס המסך שלי הוא 9800 GT עם 1GB. למישהו יש מושג? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב חדש יחסית, 3 חודשים, ומדי פעם הוא קופא לכמה שניות זה יכול לקרות אפילו שאני גולש באינטרנט או רואה סרט, קרה גם בעליית משחק שהוא נתקע לגמרי והיה צריך ריסטרט חוץ מזה זה עשה לי פעמיים מסך כחול עם הקוד 0x0000001E אם זה אומר משהו. לדעתי זה בעיה בחומרה כי אני שומע מדי פעם את ההארד דיסק מתאמץ (אפילו בגלישה באינטרנט) אבל גם chkdsk וגם התוכנה של היצרן לא הראו לי בעיות איתו. שלחתי את המחשב לתיקון וגם לא מצאו בעיה והחזירו לי אותו חזרה וזה ממשיך לקרות. מבחינת טמפרטורות הכל בגדר הרגיל מפרט: מעבד i5 3570k כרטיס מסך Geforce GTX 580 לוח אם gigabyte z77x-d3h הארד דיסק Seagate 2.0TB 7200 64MB זיכרון corsair 8GB תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי נייד חדש והוא הגיע עם חלונות 11 מותקן כבר. יש במחשב SSD עם 512 GB שהוקצו כולם למחיצה אחת (C, שעליה מותקן גם הווינדוס מן הסתם). אני רוצה לפצל מחיצות שיהיה לי 2 לפחות, האחת תשמש למערכת ההפעלה ודברים שקשורים אליה וכל שאר הדברים יהיו במחיצה השנייה. השאלה שלי היא האם בשביל שיהיו 2 מחיצות שונות לגמרי יש צורך לפרמט את המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
צירפתי הארדיסק 2TB של סיגייט ST2000DM001 למחשב עם לוח gigabite-ep45-ds3r. ההארדיסק שעליו הווינדוס הוא WD raptor 160gb והשני הוא סמסונג 1TB. בדיוייס מנג'ר ההארדיסק החדש מותקן אבל בדיסק מנג'מנט הוא מופיע כאנאלוקייט ובגודל 128GB. כשאני מנסה לעשות איניטילייז אני מקבל הודעת the request could not be performed beacause of I/O erroe כל השלושה מחוברים לחיבורי ה-SATA שעל הלוח. מה עושים? תודה מערכת הפעלה: ווינדוס 7 נתוני הלוח: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2842#sp נתוני ההארדיסק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7442 נראה לי שהלוח אמור לתמוך, אבל לא בטוח בכלל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל דקה, מדובר על המשחק אטלאנטיס אחד.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד HP ENVY x360 Convertible 15m-bp0xx (המפרט הבסיסי שלו נמצא בתמונה המצורפת למטה). מפרט כרטיס מסך (צירפתי עוד 2 תמונות למטה שצולמו מההגדרות של הכרטיס מסך על המחשב): overview: Radeon Software Version - 17.7 Radeon Software Edition - Crimson ReLive Graphics Chipset - AMD Radeon(TM) R7 Graphics Memory Size - 512 MB Memory Type - DDR4 Core Clock - 758 MHz Windows Version - Windows 10 (64 bit) System Memory - 8 GB CPU Type - AMD FX-9800P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G אני עובד עם תוכנות כמו : Matlab, Solidworks, Ansys עשיתי בדיקה במנהל משימות בזמן פעולה סטנדרטית בAnsys (היא התוכנה שהכי מכב…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, זאת בעיה מוזרה מאוד - עד היום הצורב שלי עבד מצויין - מעולם לא עשה שום! בעיות ומעולם - כן- מעולם! לא שרף שום דיסק ואנחנו מדברים על לפחות שנתיים - כך שמדובר בהישג! צורב crx145e של סוני - צורב במהירות X10. אתמול קיבלתי חבילת דיסקים חדשה (700MB 80 דק' של BENQ) ואני לא מצליח לצרוב שום דיסק, חשבתי שהבעיה בדיסקים והלכתי אל חבר שיש לו דגם של סוני טיפה ישן יותר אך הוא צרב עליהם ללא שום בעיות. הצלחתי לצרוב 2 דיסקים ב- toa - track at once אבל לא יותר מזה... dao לא עובד בכלל וזו השיטה שבד"כ מסדרת הכל... ניסיתי לשחק עם האפשרויות בנרו אך כלום לא עוזר... (ניסיתי גם גרסאות שונות ... 5.5.8.2 5.5.1.0 5.5.9.1.7 ) אגב כשאני אומר ששום צריבה לא מצליחה זה לא מדויק - כל הצריבות מסתיימות ונר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לום אם, די ישן, מסוג GIGABYTE GA-8ST800. 1. המחשב לא נדלק כלל [אין מתח, אין תגובה]. 2. החלפתי ספק - לשווא. הסקתי שכנראה הבעיה נובעת מהלוח: 3. ניתקתי את כבל ה-12V של הלוח. 4. המחשב הגיב, והגיע מתח. ->כמובן שהמחשב עדיין לא יעבוד (זו הייתה רק בדיקה למציאת הסיבה לבעיה). רק כשכבל ה-12V מנותק, המחשב מגיב למתח. כשזה מחובר, אין שום תגובה מהמחשב. שקע הכבל נראה תקין, אין סיבה לקצר. מצ"ב תמונה בה מצויין מיקום השקע. אם אכן הבעיה היא בשקע, יש צורך בהחלפה של כל הלוח? תודה-רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם CLONE ....תצליח להעתיק DVD עם הגנה?....או תוכנה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן התחיל לעשות בעיות בהרצת משחקים יש כמה גליצ'ים במהלך משחק גם משחקים ישנים שאמורים לרוץ בלי בעיה medieval total war 2 למשל זה נגמר בתקיעה מוחלטת עם רעש BUZZING כזה די חזק כמו בוידאו הזה (תמחקו את המינוסים) https://www.youtube.com/watch?v=sJ3yXpY5yoc----- ניסיתי את מה שמגיבים שם הציעו - לשנות cpu power settings ל70 אחוז וזה לא עזר אני לא מחפש להשקיע שעות על גבי שעות בחיפושים אחרי מקור הבעיה ותיקונים שונים יש למישהו רעיונות מה לעשות? אולי כדאי להתחדש וזהו? ואם כן, האם שווה לשמור על משהו מהחלקים הקיימים שלי (אני מוכן להשקיע כ4000 שקל במחשב) הספק כח שלי נקרא element smart 650w קניתי לא מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לאח שלי מחשב עם פנטיום 550 וג'י פורס 2 MX שיחקנו קצת בביוס שינינו משהו מ100 ל 133 ומאז המחשב נדלק אך המסך פועל אך לא נדלק (מהבהב) ניסיתי להחליף זכרונות והבעיה לא נפתרה ניסיתי להחליף כרטיס מסך ועדיין לא עובד אני נואש מה אני יכול לעשות?? יבורך כל העונה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עובד על HP Z600 ומחוברים כרגע 2 כרטיסי Quadro 4000', שני הכרטיסים מזוהיים ומותקנים וכמובן שמחוברים בברידג של SLI, הבעיה היא שמשום מה אני לא יכול להגדיר ב NVIDIA CONTROL PANEL ששני הכרטיסים יעבוד ב SLI, כמובן שהותקנו הדרייברים הכי חדשים . אשמח לשמוע מה עשיתי לא נכון וכיצד אני פותר את הבעיה . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מדובר במאוורר 120מ"מ על גבי גוף קירור Hyper Evo 212 (מעבד 4670K), שומעים שיש בעיה במיסב ולפעמים הוא מפסיק להסתובב לחלוטין. חיפשתי בזאפ ועוד אתרים אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר מאוורר 120מ"מ עם קליפס שמתלבש על גוף קירור ולא מתחשק לי להשקיע בגוף קירור חדש רק בגלל מאוורר מסכן... המלצות? אפשר אולי להשתמש במאוורר 120מ"מ שמיועד למארז?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Pentium II - 177mhz אשר מריץ Windows 2000 - Server Edition... מדובר בלוח אם מיושן יחסית (אני חושב..). האם אתם חושבים שאוכל לחבר למחשב הארד דיסק של 80 ג'יגהבייט? האם אדרש לעדכן ביוס? ממש אין לי בעיה לעדכן אותו. לכל הספקנים: קיבלתי את המחשב מדוד שלי (ז"ל) - אמא שלו העניקה לי אותו לאחר שהוא נפטר. לדוד שלי היו עשרות תארים במחשבים, ותאמינו לי שממש אין לי מושג איך הוא הצליח לדחוס את Windows 2000 אל תוך מחשב מיושן כזה. בתודה, --Vega
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם בקשר לבעיה שאינה בהכרח תקלה טכנית... ברשותי מחשב חדש, עם המפרט הבא: לוח: Gigabyte GA-MA78GM-S2H מעבד: Phenom 2 X4 920 2.8 זיכרון: 4GB המעבד נחשב לחזק מאוד, וציפיתי המחשב יטוס, אולם הוא רק במעט יותר מהיר ממחשב מבוסס Core 2 Duo E6300 שברשותי, אני מדבר על מהירות בכלל ומהירות Startup בפרט. שני המחשבים אגב עובדים עם חלונות XP 32 ביט. שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה, האם יש הגדרת ביוס שאני צריך לבדוק ( במעבדה שהרכיבה את המחשב לא בדקו דבר, רק הרכיבו, אז ייתכן שהגדרות הביוס מעולם לא שונו ). אני קצת נרתע מביצוע עדכון לביוס, מה עוד שהלוח די חדש. יש משהו שאפשר לעדכן בביוס עכשיו אחרי שכל המערכת מותקנת ? תודה ! אגב, בדקתי באמצעות תוכנת SIW, ואכן כל הרכיבים שבמח…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד q8300 המכפלה שלו נעולה ואני רוצה לפתוח אותה הבנתי שיש דרך משהו עם הלחמות אני רק צריך תמדריך הסבר משהו הם באמת זה ניתן לפתיחה ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים התקנתי את ה-driver החדש של geforce אצלי במחשב ולהפתעתי ראיתי שאני מפעיל סרט כל שהוא ורק במסך של המחשב אני רואה אותו. במסך של הטלויזיה אני רק רואה את Media Player רץ אבל לא מראה שום תמונה האם זה יכול להיות בגלל driver החדש שהתקנתי ??? האם גם כן לכם זה קרה ??? מה לעשות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי ההוראות המוגבלות על הסידי של הלוח, הוצאתי דרייברים על דיסקט שאמורים לגרום ל Win2k לזהות את הדיסקים של ה serial ata. אבל הדיסקט הזה הוא לא דיסקט bootולכן אני תקוע. מישהו יודע איך להתקין מערכת הפעלה על מחשב חדש שיש לו רק דיסקים מן הסוגהאמור? בביוס הדיסקים מופיעים יפה מאד. בתודה מראש maurice.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי איזה OC קטן במחשב [לא קטן...הגעתי ל AMD 3200 מ-AMD 2500] וזאת לא פעם ראשונה...בקיצור לבעיה איכשהו זה עשה ליריסט במחשב...חיכיתי שיידלק וישחזר למה שהיה בהתחלה [לפני OC] וזהו מפה לא נדלק המחשב...יותר נכון נידלק אבל הווינדוס לא עולה..הוא עושה לי את הבחירות של SAFE MODE NORMAL וכו... כשאני מנסה להעלות את הווינדוס דרך סייפ מוד/נורמל/ LAST WORKING....... זה ישר עושה לי ריסט במחשב. עכשיו למה זה קשור להרד דיסק...כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדוס הוא עושה לי מסך כחול וכותב חירבושים ויש שם את הבעיה שרשומה באנגלית...מה שכתוב שם זה :"ישנה תקנה בדיסק קשיח כדי לתקן למחוק אנטי וירוס/תוכנות-backup/deframingation-משהו כזה וכו...ולאחר מכן להמשיך בהתקנה. עכשיו אני לא יכול למחוק כ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מה אמורים לעשות אם הטמפרטורה של המעבד מגיעה במנוחה ל-127C? (המחשב חדש מלפני כחודש, נקנה והורכב ב-TMS) אם זה משנה, התוכנה שמדווחת על הטמפ' היא speedfan והמעבד הוא i5 4570. יכול להיות שלא מרחו משחה תרמית? יכול להיות שהמעבד עצמו פגום? המחשב לא נכבה מעצמו, אגב, אבל הוא כן מקרטע וקופא לפעמים ולא מתפקד כמו שצריך בכלל יחסית לזה שהוא מחשב חדש וחזק.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה יש לי צפצופים מאוד מוזרים מהכרטיס מסך במשחקים הצפצופים הם קבועים בעבודה רגילה עם המחשב הם צצים מידי פעם. הוצאתי את הספיקר כי הם מציקים מאוד.. אם המפרט הוא שימושי אז הנה הוא: p4 2.4 northwood asus p4s8x micron 512*2 ומה שהכי חשוב ge force fx 5200 למישהו יש רעיון?? נ.ב התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר אז החלטתי למחוק אותם כי הם רק מפריעים!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-