תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתחיל בתחום המוזיקה ויש לי קיובייס. למדתי אותו קצת לפני רכישה נוספת של כרטיס קול. וזהו! הגיע הזמן. אני מחפש להקליט קול וגיטרות ולא בו זמנית ככה שערוץ פיזי אחד מספיק לי. רציתי לדעת אם כרטיס קול UR22 נחשב רמה גבוהה יחסית למתחילים? אם לא, אשמח להצעות. התקציב שלי נע בסביבות ה800 שח. אפשר קצת לחרוג למעלה. בנוסף, אם יש מישהו שמבין בערוצים יודע לומר לי איזה ערוץ כדאי לרכוש של תופים? הכי קרוב למציאות שיצא לו לראות. תודה חברים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
**עדכון** ניסיתי בינתיים לאפס את הביוס עם ג'אמפר אבל המחשב פשוט לא נדלק(יעני מקצר אבל לא טוב, המחשב כאילו לא מקבל בכלל מתח)! בלי הג'אמפר הוא נדלק אבל כמובן עם התקלה שלום, יש לי מחשב עם לוח אם של msi. לאחרונה ניתקתי ממנו את ההארד דיסק לתקופה של חודש(לצורך שליחה למעבדת שחזור מידע) ולפני כמה שבועות החזרתי. המחשב נדלק והכל היה בסדר. למחרת ניתקתי אותו לצורך מעבר דירה, וכשחיברתי בדירה החדשה נתקלתי בבעיה שהמסך של הלוח אם לא נטען בכלל, אין צפצוף בהתחלה(למרות שהוא תקין, לדוגמה, כשהדלקתי בלי RAM הוא צפצף 3 פעמים) והמחשב עושה ריסטרט בלופים לאחר 5 שניות בערך מההדלקה. לאחר שחרשתי את גוגל הגעתי למסקנה(לדעתי) שהבעיה היא בביוס, אבל כל ניסיון שה…
-
- 14 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המחשב נייד שלי חדש קניתי לפני 3 חודשים, מתחמם מאוד, לא יודע למה. אני משתמש בתוכנות כמו Photoshop, illustrator. אפשר לשלוח לתיקון אבל בכל זאת זה יעזור- האם מומלץ לשים משטח קירור מתחת? ואיזה? האם מומלץ לקנות ssd כדי שיסייע לא להתחמם הרבה? ומספיק 128 גיגה? תודה
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ברשותי המדפסת הזאת: https://support.hp.com/il-he/product/hp-deskjet-f2400-all-in-one-series/3811093/model/3964419/drivers אני רוצה להשתמש בה במחשב שלי שיש בה רק חיבורי USB 3, ואי אפשר להדפיס. [מסמך 1 בהמתנה] המדפסת עולה לי ב"התקנים ומדפסות", ואני יכול לראות את מפלס הדיו. יצוין שבמחשב ישן עם USB 2 היא עובדת היטב. הפעלתי את פותר הבעיות בוינדוס, בתום הבדיקה הוא אומר שאני צריך לחבר את המדפסת ליציאת USB 2. מצאתי את זה: https://support.hp.com/il-he/document/c03512151 אבל לא הצלחתי לפתור. יתכן שלא הבנתי משהו נכון. אשמח לעזרה.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב של אסוס rog ווינדוס 10 לא רואים את הסימן של העכבר על המסך , העכבר לא עובד וגם הפד זה מה שמופיע לי במנהל התקנים
-
- 12 תגובות
- 12.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מס' קבצים שהעברתי מדיסק-און-קי לדסקפטופ בלתי נראיים . כאשר אני מסתכל על הדסקטופ דרך RAR או מנהל הקבצים הם כן מופיעים ורצים, אבל כשאני בדסקטופ הם לא נמצאים . חשוב לציין שניסיתי כל אופציה של ביטול קבצים חבויים. ** הכוונה היא לסרטי הוידיאו שנקראים MAINCH05 תודה רבה. מצורפות תמונה להמחשה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן חברים, חדש כאן יש לי בגוגל כרום הרבה סימניות , ואני מעונין להעביר אותם למחשב אחר / לגבות אותם ( שגם אם אני אמחק את הגוגל כרום יהיו לי את האתרים האלה ).. לא מצאתי היכן הם נמצאים... האם אתם מכירים אפשרות כזו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי כמה בעיות במחשב 1)לפעמים הוא נידלק אך במסך לא רואים כלום אני צריך להדליק ולכבות את המחשב אולי 10 םעמים עד שזה מסתדר ואו מוציא את הכבלים החשמלים של הכרטיס מסך ואז זה פועל, העליתי את הנושא פה כמה פעמים ואף פעם לא היה תשובה נכונה 2)יש לו תוכנה שניקרת fixit של בזק בינלאומי ויהא מרא שיש בעיה בארד דיסק(צירפתי תמונה) עכשיו יכול להיות שזה הבעיה אך קשה לי להאמין כרגע במחשב יש 2 ארד דיסיקים אם באמת יש בעיה בארד דיסק איך אני יכול לדעת באיזה ארד דיסק יש בעיה? שאני לא יקנה סתם עוד ארד דיסק תודה לעונים (סליחה על המגילה)
-
- 28 תגובות
- 7.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להתקין win10 על ssd של חברת סאנדיסק. לאחר בחירת הכונן עליו יותקן הויינדוס עולה הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן לפני משהו עם gpt ועוד איזה משהו. לאחר חיפש מצאתי פתרון לבעיה. ללחוץ שיפט f10 ולתת כמה פקודות שיעשו את הפירמוט הזה אך שלפתע מופיע לי חלון עם מלא גיברישזה מה שמופיע לי כשאני מנסה להתקין את הווינדוס על הssd זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ שפיט f10 כמו שהראו שצריך לעשות בסרטונים מה לעשות כדי לסדר את זה? חתימה טובה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי על המחשב מכונה וירטואלית ומאז כל פעם שהמחשב חושב קצת הסמן של העכבר כאילו נעלם אבל עדיין פעיל ואחרי כמה שניות שוב אפשר לראות אותו לאן שהזזתי את העכבר. מחקתי את המכונה וירטואלית ועדיין נשארה הבעיה. צריך להתקין דרייבר מחדש או משהו כזה ?
-
- 12 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
מחשב חדש של ASUS בין כמה שבועות, כשאני על המחשב אני דואג לעבוד איתו עם מטען מחובר. האם תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב MINI PC דגם: TronSmart ARA X5 PLUS הוא ללא ביוס כמו שהבנתי איך עושים פירומט מלא כולל מחיקת הכונן שלא ישאיר לי את המחיצה Windows.old
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כונן חיצוני של 3 טרה יכול להקלט בהצלחה בוינדוס 7? כי פעם הייתה לי בעיה בוינדוס 7 לקלוט את כל התכולה בכונן פנימי(בשביל שהוינדוס 7 יקלוט את כל התכולה של ה3 טרה הייתי צריך לעשות התקנת uefi) האם וינדוס 7 יכול לקלוט את כל התכולה של כונן חיצוני של 3 טרה ומעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף שירים חדשים שהורדתי (MP3 חוקיים) והאפליקצייה לא קולטת אותם למרות שהם בתיקיות שמסומנות לה למעקב. ניסיתי להוריד את כל התיקיות ולהחזיר אבל זה פשוט לא קולט שום מוזיקה כרגע. כאשר אני מפעיל את השיר דרך סייר הקבצים הוא מתנגן בלי בעיה באפליקציית groove אבל אי אפשר לשמור את זה לפלייליסטים. תודה לכל העוזרים והעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, לאורך השנים היה לסבא שלי גיבוי קבוע למחשבים שלו על גבי כוננים חיצוניים. כרגע הצטברו לו שלושה, אך הוא רוצה להחליף לאחד חדש כיוון שהאחרים ישנים יחסית, ואנחנו מפחדים שהם יפסיקו לתפקד בשלב מסוים. בין הכוננים המון מידע כפול. החומר עצמו כולל בעיקר תמונות וסרטים, אך גם מסמכים. עד כאן הרקע. עבודת האיחוד נפלה עליי, ואני שואל האם ישנה דרך לאחד את כל המידע לכונן חדש, אך ללא העברת אותו מידע כמה פעמים? המידע מאורגן בהמון תיקיות ותתי תיקיות, ככה שאני מפחד שהוא לא ישאל אותי אם להחליף מידע מסוים כשאני מעתיק לתיקיה שכבר יש בה את אותו מידע (שאולי מוסתר מעט בפנים יותר). אשמח לכל פתרון, תכנה או דרך פעולה שאתם מכירים ותודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מדור קודם שלוח האם שלו התחיל לגמגם (נבדק כבר זיכרונות, כרטיס מסך וכו) האם אני יכול להעביר הכול ללוח החדש ללא התקנה מחדש של חלונות 10? לוח קודם: Z68A B3 D3 גיגבהייט הלוח החדש: asus P8P67
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUS דגם X555LAB, היה מותקן בו ווינדוס 10, והמחשב היה דיי איטי בגלל שבמחשב יש 4gb ram, והווינדוס 10 משתמש ברובו, רציתי להתקין ווינדוס 7, יש לי דיסק מקורי, ביצעתי פירמוט בעזרת הדיסק, המחשב עלה בסדר בהתחלה, אך מכיוון שהדיסק משנת 2011, אין בו דרייברים של המחשב הנ"ל, החל מUSB ועד לכרטיס רשת, משמע אני יכול להעביר דרייברים רק בעזרת דיסק, כאשר הפעלתי מחדש את המחשב הוא נתקע על המסך הזה של הפתיח. מה ניתן לעשות?
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הנייד שלי לא מזהה את הרשת האלחוטית שלי, אציין שעבדתי עם הרשת עד אתמול והיום משום מה המחשב נותק ומאז הרשת לא מוצגת ברשימת הרשתות. ברשימה מוצגות רשתות זמינות אחרות אך לא הרשת הביתית שלי. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו?
-
- 7 תגובות
- 33.5k צפיות
-
-
DELL VOSTRO 2520 עם I3 דור שני ו4 גיגה ראם, הוספתי 4 גיגה ראם זהה לחלוטין, החלפתי כונן לSSD EVO 850 שהתפנה לי, התקנתי וינדוס חדש, והמחשב נשאר עגלה. אפשר עזרה עם זה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים. לפני זמן מה התחברתי לסלקום טי וי, עבור הטלווזיה ועבור גלישה במחשב נייח ביתי. ולהלן שתי תופעות שלא יבלתי עליהן תשוות מספקות: הראשונה - במחשב הביתי אינני יכול להגביר את הקול מאחר והגעתי ל100% ברמקולים וזה עדיין חלש, שאני צריך להתקרב למסך כדי לשמוע סביר. השניה - עבור ערוצי ישראל מחובר קולט עידן פלוס. הטכנאי שחיבר אותי כיוון את המכשיר ל100% קליטה וזה מצוין אבל גם כאן הקול חלש אפילו שאני במקס' של הטלויזיה, אבל כשאני עובר לסרטים אני צריך להחליש ב30% לנורמלי עבורי. ניהלתי מו"מ עם סלקום ועם כאן ולא הצלחתי להתגבר על זה. למישהוא יש רעיון או ידע לפתרון? מוטי קובלנץ כפר ורדים 0524280570
-
- 5 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש כונן ssd, חדש איזה כדי היום ראיתי של samsung ב250 ₪ בעלי אקספרס איזה בקר הכי כדאי שיהיה לו על מנת שיעבוד כראוי כמו כן אני רוצה להתקין את המערכת הפעלה עליו האם צריך למחוק קודם את הקיים או שמה להתקין ורק אחר כך למחוק תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. יש לי את המצלמה הנ"ל. משום מה לאחרונה שמתי לב שהווידאו המתקבל ממנה הוא ברזולוציה הנ"ל ולא ב 1080P. נכנסתי להגדרות וראיתי שזה נמצא על איכות מקסימלית. מה אני מפספס?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי לפטופ של דל INSPRION N5110 שדרגתי אותו ל WIN 10 מאז המאוורר הפסיק לעבוד ניסיתי להתקין דרייבר חדש השתמשתי ב SPEEDFAN שדרגתי BIOS בגדול אני דיי מיואש מישהו יש רעיון זה דיי מסנדל את המחשב לגלישה נטו .
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-