עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב לאחר פתיחת המחשב (חיבור כבל מתח לכמה דקות) המחשב עבד, כיבתי, ניתקתי את הכבל מהכונן, סגרתי את המחשב. המחשב לא ממשך לוינדוס ונשאר תקוע, וגם לא ניתן להכנס לביוס, (כרטיס) החלפת כרטיס מסך לאחר המחשב מעלה. תודה *** כנראה שקשור לביוס, לאחר התקנה עובד תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by tom14210,

שלום. יש לי ראווטר ובלפטופ הרשת האלחוטית לא מצליח להתחבר רשום לי מוגבל. מישהו יודע מה לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by neo690,

שלום יש לי מחשב Dell Inspiron i7359-2435SLV 13.3 Inch 2-in-1 Touchscreen Laptop (6th Generation Intel Core i5, 4 GB RAM, 500 GB HDD) קורה לי לעיתים רחוקות שאני סוגר את המסך, בא לפתוח את המחשב אחרי שעה ואני רואה שבמקום להתשחרר ממצב המתנה, המחשב עולה כאילו התדלקתי את המחשב אחרי שהיה כבוי. ממה נובעת הבעייה? יש עליו windows 10, ובנוסף החיפוש קבצים מאוד איטי, אם בכלל עובד. גם האייקונים של האופיס לדוגמא לא הותקנו אף לא בתפריט START אחרי ההתקנה של האופיס. מאיפה הבעיות האלה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pcbuilder99,

שלום... אני בונה עכשיו מחשב כבר חיברתי את כול הרכיבים ללוח ואם וחיברתי את לוח האם למארז, לאחר מכן חברתי את כול הכבלים של הספק כוח ללוח אם אבל נתקלתי בבעיה כאשר הכבל של 12V מחובר ללוח אז המחשב לא נלדק כלל אבל כאשר אני מנתק את הכבל של 12V המחשב נלדק אך לא עולה... מישהו יודע למה ויש לו פתרון? אשמח לכול עזרה תודה רבה מראש? הרכיבים שלי: gygabyte ab350n gaming wifi miniItx ryzen 5 1600 with stock cooler g.skill 16gb ddr4 ram hyper 600w ps gygabyte gtx1060 5 led case fans

5. שלום רב, מדובר במחשב שולחני ישן. העכבר מחובר למחשב דרך יציאת PS/2, לא USB. כאשר העכבר מחובר למחשב, המחשב מסרב לעבור למצב שינה. כאשר אני מנתק את העכבר, המחשב עובר למצב שינה ללא שום בעיה. חשוב להדגיש שלא ניראה שהסמן של העכבר זז מעצמו, אך כניראה משום מה המחשב חושב שהעכבר בתנועה. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה !

6. תודה

7. Started by igallagi,

מעבד i7 כרטיס מסך 930MX 16 ראם היו לי כמה פעמים של נפילות FPS בלפטופ, גיליתי שזה קורה כשאני לא מחובר לחשמל ועשיתי מדריכים באינטרנט שפתרו את הבעיה. כעת זה קורה לי גם כשאני מחובר וגם כשלא. בנוסף נכנסתי למנהל המשימות וראיתי בביצועים שכאשר יש נפילות FPS מהירות המעבד היא 0.5 GHZ כאשר ברגיל הוא עובד על 3-3.5 GHZ אשמח לעזרה. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום חברים יש לי בעיה קטנה עם המחשב מפרט: לוח: abit IP35 pro מעבד: CORE2 Quad Q6600 זיכרון: 8GB DDR2 כרטיס מסך:Gigabyte 650GTX ti בהרצה של משחק (the witcher3) המחשב התחיל לקרוס לי אחרי כמה פעמים שזה קרה גיליתי שהבעיה היא התחממנות של כרטיס המסך שמגיע לטמפ של 100מעלות ויותר.. דבר ראשון שעשיתי היה לנקות אותו - לא פתר לי את הבעיה גם אחרי הניקיון המשיך להגיע לטמפ' גבוההות מאוד (90+ מעלות ) ומידי פעם גם לקרוס.. מה שעשיתי כרגע זה לפתוח את צד המארז ולשים מאוורר גדול מול המחשב.. כרגע זה נותן פתרון - הכרטיס עדיין מגיע לטמפ גבוההות של 80\90 מעלות אבל לפחות ניראה שכרגע המחשב לא קורס גם בתוך המשחק... אבל הפתרון הזה לא ממש מ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לאחרונה התחילו להופיע לי על המסך ריבועים מוזרים כאלה: זה הכרטיס מסך שיש לי: https://ksp.co.il/?uin=37618 זה יכול להיות הכרטיס מסך? תודה!

10. Started by OrBen91,

מחשב בן 3 חודשים, המפרט שלו מצורף בתמונות, לאחר 20-25 דקות משחק בפיפא 18 על הגדרות מדיום (אם זה משנה - בעזרת 2 שלטים של סוני שמחוברים בבלוטות', כן כן הלכו לי הלימודים), מרגיש לי שהמחשב קצת מתחמם מדי, מצורף תמונה שמפרטת את הטמפרטורות (לא כל כך הבנתי איזה טמפרטורה שייכת לרכיב מסוים). האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני גולש במחשב הנייד באמצעות הנקודה החמה של הסלולרי. אני בדרך כלל לא עובר את ה-4GB בחודש. בימים האחרונים באופן פתאומי נגמרה לי חבילת הגלישה. הגדלתי אותה באופן חד פעמי ואחרי יומיים היא נגמרה שוב. בבדיקה גיליתי שצרכתי תוך יום 2GB הורדתי את ה-Netlimiter וגיליתי שזללן האינטרנט על המחשב הוא ה-SVCHOST (צרך חצי ג'יגה בתוך חצי שעה!!!). הדפדפן (כרום) צרך נתונים בצורה נורמלית (כעשר מגה) באותו הזמן. לא עשיתי שום שינוי מעבר לכך. למה זה קורה?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  12. נגמרה לי הסוללה בנייד ומאז המחשב הנייד לא נדלק, נאמר לי שיש בעיה בלוח אם שלא ניתן לתקן ברצוני לבדוק אם המחשב יעבוד עם סוללה טעונה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by ido_,

אהלן, יש לי מחשב בסלון שיש עליו GTX 1060 של NVIDIA שמחובר לרסיבר של קולנוע בייתי ומשם לטלויזיה. אתמול החלפתי טלויזיה, אחרי ההחלפה באמת היתה לי את האפשרות להעלות רזולוציה ל4K אבל אחרי RESTART פתאום נעלם לי הCONTROL PANEL של NVIDIA, הרזולוציה מוגבלת ל1920x1080 ואין לי אפשרות להוציא שמע דרך הHDMI, עם איזשהו דרייבר ג'נרי של WINDOWS. ניסיתי: 1. לחבר ישירות לטלויזיה במקום דרך הרסיבר 2. להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש 3. לנתק מהחשמל 4. לפרק את הכרטיס מסך ולחבר מחדש (לא ניסיתי עדיין להחליף סלוט PCIE בגלל שיש בעיית מקום במארז בסלוט השני) 5. לבטל את הכרטיס מסך ONBOARD דרך הביוס כאשר מסירים לגמרי את הדרייברים הWINDOWS מ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, לפני מספר שבועות התחלתי לסבול מקריסות פתאומיות של המחשב בפעילות שגרתית לגמריי (עבודה על מסמכים, גלישה באינטרנ וכד') כל 30-60 דקות בערך. וינדוס היה קורס ל BSOD כל פעם עם הודעת שגיאה אחרת (וישר מנסה לעלות שוב, ככה שהיה קשה לצלם את השגיאה, אבל בכל זאת הספקתי כמה פעמים). ומאוד מתקשה לעלות חזרה - כלומר קורס שוב ושוב בשרשרת. היה מותקן גם לינוקס (אובונטו) במקביל, ולינוקס לא היה קורס, אבל היה "קופא" לפעמים. פירמטתי את הכונן והתקנתי מחדש וינדוס (חוקי) נקי. - התפעות נמשכו. בשלב מסויים התחלתי להשגיח על הטמפ' של המעבד עם Speccy ולא ראיתי עלייה מעל 45 מעלות בפעילות השוטפת הבעיות התחילו כנראה לאחר הוספת RAM "במצב טוב מאוד" שהזמנתי מאיביי ממוכר עם דירוג גבוה. המ…

15. שלום עברתי היום לטלוויזיה של פרטנר ואז הבנתי שהיא עובדת בעיקר על אינטרנט ושאין לי מספיק גם לטלוויזיה וגם למשחקים יש למישהו מושג איך לעשות שהמחשב יקבל עדיפות על הטלוויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Yanir Davidov,

היי חזרתי היום מבית הספר והדלקתי את המחשב והוא פשוט נדלק ונכבה לכמה שניות ועושה את אותו הדבר כמה פעמים ולפעמים הוא עולה אבל לביוס(אין לי שליטה על הביוס) ולאחר מכן ישר נכבה ונדלק מפרט אם צריך cpu: i5 2500 mt: gigabyte ga h61m s2pv gpu:gtx 1050ti 4gb בבקשה תעזרו

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. Started by cateye,

היי, רכשתי דיסק און קי חדש וגדול יחסית (128GB) ובגלל שאני ואנשים אחרים משתמשים בו הייתי מעדיף אם הייתה איזו דרך להגן על תיקייה או משהו שבה אני אשים את כל הדברים שלי ולאף אחד לא תהיה גישה. מישהו מכיר אולי משהו כזה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

19. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

20. היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם מעבד אינטל על לוח אם של GYGABYTE עם הצ'יפ סט החדש מסוג Z370, הארד דיסק קשיח HDD ודיסק SSD כאשר הBOOT DRIVE של המערכת הוא הSSD. רציתי לדעת האם העברת המחשב למצב שינה בלילה והפעלתו בצהריים מחדש (מה שמדליק את הדיסק מחדש ממצב כבוי / ללא תנועה) יכול לגרום לבלייה מהירה יותר של הדיסק? בנוסף האם ישנם מנהגים נוספים שכדי שאאמץ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. בלפטופ החדש שלי (lenovo ideapad 720) יש כרטיס מסך של amd כשניסיתי לשחק במשחקים המחשב התחמם מהר מאוד אפילו שעל הנייר הוא אמור להחזיק את המשחקים (warframe, maplestory אם רלוונטי) אז בדקתי ומסתבר שבמקום להפעיל את הכרטיס מסך הנורמלי הוא מפעיל את הכרטיס שמשולב במעבד על 100% כשאני פותח את המשחקים. ניסיתי לסדר את הבעיה הזאת אבל לא הצלחתי... באותו מחשב (בלי קשר) יש איזה malware שגם האנטי וירוס של וינדוס וגם malwarebytes לא הצליחו לאתר (בדקתי בsafe mod) ואני לא מצליח להסיר אותו בגדול זה פשוט מצמיד לי איזה 4 אתרים שבחיים לא נכנסתי אליהם להיסטוריה בלי אופציה למחוק. כדאי להגיד - הווירוס הזה גם בפלאפון שזה פשוט מוזר בכל מקרה אני אודה לעזרה ואני חדש כאן א…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, לפעמים כשאני נכנס בלפטופ לפייסבוק, אחרי דקה - שתיים הwifi מפסיק לעבוד טוב ואני צריך לעשות ריסטרט ללפטופ. אני לא יודע אם זה באמת ככה, או שזה משהו אחר או שזה בכלל לא קשור וזה סתם נראה לי. האם יש כזה דבר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by alexsp,

שלום, רכשתי מחשב ללא כונן דיסקים ולכן נכנסתי לאתר של יצרנית הלוח אם במטרה להוריד את הדרייברים הנחוצים. ראיתי שזה בערך 5 קבצים ובכל קובץ יש המון המון תיקיות עם אופציות להתקנה האם אני צריך להתקין כל תיקייה ותיקייה או שבעצם יש כלכך הרבה כי היצרנית מכסה את כל האפשרויות שיש? ואם לא איך אני יודע איזה קבצים בידיוק אני צריך להתקין? תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שבוע שעבר קרס הווינדוס הקודם שלי. לאחר נסיונות כושלים לתקנו פרמטתי והתקנתי ווינדוס 7 חדש. למרות הודעות שגיאה שונות שצצו במהלך ההתקנה ורעשים חזקים מכונן הדיסקים בזמן שהיה קורא את דיסק התקנת הווינדוס (שאגב לא נשמעים כאשר אני מחברו למחשב אחר, ובודק שם אמנם דיסק של מוזיקה), כל פעם אחרי אתחול היה נראה שהתקנת הווינדוס ממשיכה, כך שנתתי לתהליך לרוץ ולבסוף הותקן אצלי ווינדוס 7! הייתי שמח ,אבל עכשיו כשבאתי להפעיל משחקי מחשב אני רואה שאף אחד, ללא יוצא מן הכלל, לא עולה ולא מופעל. בETS 2 כותב לי שהתוכנה קרסה (אפילו לא נכנס למשחק), ובמשחקי הGTA השונים אפילו אין תגובה בקליק כפול על הלינקים. כאשר אני מביט אחורה על ההליך המוזר שבו הותקן אצלי ווינדוס, אני מניח שזה קשור להו…

25. Started by dvh40116,

המחשב של אבא שלי היה צריך לעבור פורמט ל C והתקנה חדשה של וינדוס אני חושב שהוא היה מתחבר לאימייל דרך איזה תוכנה מוזרה כמו אוטלוק או משהו בסגנון POP3 שאיכשהו מתחבר לנטויזיון דרך תהליך מסובך ומסורבל השאלה היא איפה נשמר כל התוכן של האימייל כי היו לו שנים של מיילים האם זה יושב על המחשב על C שפורמט או שזה יושב של השרת של נטווויזן ואם הוא יצליח לגשת שוב למייל היו שם הדברים ואיך עושים את זה כנראה הוא צריך לדבר עם תמיכה על מנת לסדר את התוכנה וכל ההגדרות?

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים