תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לאחר שביצעתי memtest במשך 6 שעות (הזיכורון תקין) נכנסתי להגדרות של ה bios ועשיתי f5 בשביל לעשות default optimise לאחר מכן המחשב איתחל מחדש והופיע לי מסך למשך שתי שניות: raid volume not defined - ניסיתי לעשות recover, זה לא עזר -הוצאתי את הסוללה מלוח האם לאפס את ההגדרות, גם זה לא עזר מה ההסבר לזה? מה ניתן לעשות? לוח אם asus prime x299a
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בררתי על הנושא של VPN דרך מחשב של חבר בארה"ב בשביל חיבור נוח לשירותים בחו"ל. ברמת העקרון הרעיון בסדר רק שזה מחייב שהמחשב שלו יפעל כל הזמן שזה לא אפשרי. רציתי לשאול אם יש אופציה שה-VPN לא יעבור דרך המחשב שלו אלא דרך המודם שלו ואם כן איך עושים את זה. (יש לי ידע לא רע במחשבים וטיפ טיפה בתכנות) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מה הסיבה שכרטיס זכרון (microsd ( vevrbatim לא מנגן את כל קבצי הוידאו (חלק כן וחלק לא). וגם קובץ תקין שהועתק אליו ולא ניגן אותו , כשמעבירים חזרה לכנון C או לכרטיס אחר הוא כבר לא עובד. בדקתי בכטיס אחר (toshiba) ושם הוא כן מנגן את הקבצים.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לגרום ללפטופ שלי לזהות מסך נוסף וזה לא הולך. קראתי שזה יכול להיות בגלל שהדרייבר של הכרטיס מסך לא מעודכן - עידכנתי, לא עובד. קראתי שאולי דווקא צריך לעשות roll back לדרייבר - המחשב לא נותן לי (כפתור ה-roll back אפור ולא לחיץ). המסך מחובר לחשמל ומודלק, ניסיתי שני כבלים hdmi שונים. מישהו יודע איך לפתור? פרטים: AMD Radeon HD 8730M Intel HD Graphics 4000 מסך חיצוני: Envision P2273wL תודה מראש!
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
החלטתי סוף סוף להחליף את הHDD בSSD בלפטופ. (EVO 840 120GB) לאחר ההחלפה והתקנת הווינדוס שמתי לב שהמאוורר של המעבד מתחיל לעבוד בצורה חריגה, כלומר מעלה מהירות ואז מוריד לאחר כמה שניות. הדבר הזה קורה כל פעם שאני פותח איזה יישום במחשב או מתקין או מסיר משהו מהמחשב ולפעמים זה נמשך אפילו 20-30 שניות. חשוב לציין שכל הדברים שאני עושה הם קלילים ועד היום עם הHDD לא היה שום דבר בסגנון והמחשב מעולם לא התחמם מאותם השימושים בעבר. מה עלולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? עריכה: כרגע החלפתי חזרה לHDD והבעיה נעלמה, אפילו ניסיתי להעמיס על ההפעלה תוכנות תיקיות סרטים ואמנם כצפוי לא הכל עלה בשנייה אבל בשום שלב המאוורר לא התחיל לפעול וגם אחוזי השימוש במע…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני לא מצליח בשום פנים ואופן לחבר מחשב לטלויזיה שלי בחיבור hdmi ניסיתי לחבר גם את המחשב הנייח שלי וגם את המחשב הנייד שלי שמצליחים להתחבר לטלויזיות אחרות בבית אבל הם לא מזהים את הטלויזיה חיבורי ה-hdmi של הטלויזיה ככל הנראה תקינים מכיון שהם עובדים עם הממיר ניסיתי עם כמה כבלים שכולם תקינים ניסיתי גם לכבות ולהדליק את הטלויזיה ולחבר ולנתק אותה מן החשמל אני קצת אובד עצות במה הבעיה מכיון שהטלויזיה התחברה בשבוע שעבר למחשב samsung smart tv 32 inch UA32EH4500
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שכחתי את הקוד כניסה לא מצליחה להכנס למחשב בןןנדוס 10
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ישנו לוח אם GigaByte H77-D3H. לפני יותר משנה הלך כרטיס קול. לקחתי כרטיס קול חיצוני מאוד דומה לזה. עם הזמן באוזניות נעלם קול באוזן אחת. ניסיתי כמה סוגי אוזניות ביניהם חדשות מהמחבילה - יש מקרים שיש קול בשניהם אבל זה נעלם תיכף וחוזר להשמע רק באוזן אחת. האם הבעיה בכרטיס הקול הזול ויש להחליפו, או האם הבעיה באוזניות הזולות? כמו כן אשמח להמלצה לגבי כרטיס הקול ולגבי אוזניות פשוטות אך אמינות..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היו איזה 6 מחיצות שונות לפני, שמחקתי את כולן ונשארה רק מחיצה אחת, יש לי רק ssd אחד של 250gb. אז כנראה המחיצות שמחקתי היו שייכות למערכת של המחשב. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז קטע קצת מוזר לאחר הפסקת חשמל המחשב הנייח לא מתחבר לאנטרנט. הראוטר עובד כרגיל ושאר המחשבים והפלאפונים בבית מצליחים להתחבר לWIFI באופן תקין. המחשב הנייח לא מראה איזה סימן מיוחד בסרגל כלים כאילו יש בעיה בחיבור של האנטרנט ומזהה באופן תקין את החיבור של הראוטר. ניסיתי להתחבר דרך מספר דפדפנים אבל כלום אין תקשורת. כמו גם ניסתי לאפס את הגדרות הראטור/עשיתי DISABLE לשרת דרך המחשב/RESTORE למערכת על תאריך של חודש שעבר.. כלום לא עוזר מישהו יודע מה עוד ניתן לעשות? אין לי אפשרות לחבר את המחשב לWIFI רק דרך כבל. WINDOWS 7 עריכה: ניסיתי להכנס להגדרות הראוטר דרך הדפדפן (10.0.0.138) אבל גם זה לא עובד. יש אפשרות לאפס את ההגדרות רשת …
-
- 10 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב. רק לפני יומיים ראיתי סרט והכל היה תקין. אשמח לעזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אצל היבואן של AOC אין במספר חנויות שבדקתי אין ebay - אין המפרט של המסך: יש לי שנאי עם מפרט דומה בהפרש של 0.5A, החיבור מאוד דומה אבל לא מתאים. מישהו מכיר אולי מקום שבו אוכל למצוא את המבוקש?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הנייד: i7-8550u NVidia 940gmx 8gb ram יש לי בעיה לנגן את הקובץ הזה (וקבצים דומים) ideo ID/String : 1 Format : HEVC Format/Info : High Efficiency Video Coding Format_Profile : Main 10@L5.1@High CodecID : V_MPEGH/ISO/HEVC Duration/String : 2 h 17 min BitRate/String : 17.4 Mb/s Width/String : 3 840 pixels Height/String : 1 600 pixels DisplayAspectRatio/String : 2.40:1 FrameRate_Mode/String : Constan…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייח שמותקן עליו ווינדוס 7 החליט לעשות שרירים ולא לעלות... המחשב מגיע לשלב של הסמל של ווינדוס(כשארבעת הצבעים מתחברים לסמל) ונתקע ומבצע ריסטרט. הוא כל הזמן נתקע באותו שניה בדיוק. הוא גם לא עולה בsafe mode/ לא מצליח לבצע תיקון/שחזור גם מההתקנה של ווינדוס. אין מספיק מקום בכונן בכדי להתקין ווינדוס עוד ווינדוס על ההארד דיסק. אשמח לרעיון או תוכנה שיוכלו לסדר את העניין בתודה מראש ושבת שלום!
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעצתכם, בתקופה האחרונה המחשב שלי מתקשה מאוד להריץ כמה יישומים במקביל (למשל, משחק + סרטון ברקע) ואני מקבל הודעות של low graphics memory במשחקים. יש לי מפרט דיי סביר, ורציתי להתייעץ אתכם בנוגע לאפשרות להקל טיפה על הבעיה הזאת (אולי הוספת זכרון RAM? כל שדרוג אחר שיוכל לעזור יתקבל בברכה). זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GTX 970 4gb לוח אם: AsRock H97 Pro4 מעבד: intel i7 4790 quad core 3.6 GHz זכרון: Kingston HX316C10F_8 (8 GB DDR3 16000MHZ) מארז: Antec P100 אחר: ספק כוח ישן + מאוורר נוסף מה דעתכם? האם הוספת RAM תוכל לסייע (ואולי להקצות מה-RAM לזכרון הגרפי)? הייתי מעדיף להימנע מלשדרג את הכרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
כרטיס מסך r7 360 amd , אני משתמש בריבוי צגים כשבגדול לא הצטרכתי להגדיר שום דבר הכרטיס פשוט "הבין אותי" תצוגה מרכזית משוכפלת clone יציאת dvi וכן hdmi , והרחבת הדסקטופ עם מתאם display adapter ל dvi הכל עבד מצויין בלי שום תקלות , קניתי מגבר עם כניסות hdmi איכשהו אחרי מאבקים לא קלים הצלחתי לסדר גם אותו דרך יציאת hdmi שיהיה בשיכפול מדוייק עם ה dvi , אבל כשאני מכבה את המגבר stby הוא מחזיר לי את התצוגה ל הרחבת תצוגה גם ב hdmi וגם ב display adapter כך שאינני רואה את האייקונים בתצוגה המרכזית במחשב, מישהו מתמצה בזה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כמעט כל יום בימים האחרונים בשעות הערב האינטרנט פשוט נתקע בזמנים לא קבועים לפעמים כל 10 שניות לפעמים יותר משעה, יש למישהו הסבר הגיוני? בדקתי אנטי וירוס ו-Malwarebytes לא מצאו שום דבר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
ביטלנו את הראוטר ושמנו אותו למצב ברידג', מה שאומר שהוא כרגע רק מודם, ונותן רק כתובת אייפי אחת. אנחנו צריכים נקודת אינטרנט נוספת בחדר אחר, חשבנו לשים סוויץ אבל הטכנאי תשתית שהגיע אמר שאם הראוטר עבר למצב ברידג' - הסוויץ לא יעזור כי סוויץ לא נותן כתובות אייפי. (מה שהומלץ לי עי טכנאים אחרים לכן חשבתי על סוויץ מלכתחילה.) אני לא מעונין לפתוח את הראוטר למצב אחר מברידג'. כלומר, הוא יישאר מודם, באיזה דרכים אפשר לקבל עוד אייפי למחשב אחר ? מה האופציות ליצור עוד אייפי בקיצור? אם זה ציוד, אני מעונין במכשיר שאין בתוכו שום אנטנה של ווייפיי ושום אופציה של וויפי. . אם זה משהו שאפשר להגדיר בלי ציוד אלא במחשב עצמו, אשמח להפניה לטכנאי שעושה זאת.
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי תקלה עם כרטיס מסך בעבודה (בעיה עם הדרייברים) הבאתי אותו לבית כדי לחפש דרייברים בבית במקום בעבודה הבעיה שהכרטיס הוא עם יציאת hdmi והמסך שלי בבית הוא vga יש דרך להדליק את המחשב דרך הכרטיס מסך שבלוח בזמן שהכרטיס מסך מחובר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב לכולם. אני עוזר לתחזק מחשבים אצל קרובי משפחה, ולא מזמן נתקלתי בבעיה שאני זקוק ביעוץ. מחשב בן שנתיים עם וינדוס 10 HOME ברוסית ובעל שני דיסקים קשיחים של 2TB. הדיסק הראשי מחולק למיחצת C בעלת 500GB וכל השאר במחיצת D לשימוש יום יומי. קניתי לא מזמן דיסק חדש בתכנון של 2TB להגדיל את הנפח, אך לפני שהספקתי הוינדוס התחיל להשות בעיות בהפעלה. צצו מסכים כחולים בהדלקה עם הכתוב unaccessable harddrive, ובלי תיקון של וינדוס- המערכת לא יכלה לעלות. הייתי עסוק אבל הבן אדם היה צריך את המחשב- אז הוא הפעיל אותו ככה כמה פעמים עד שהתיקון של וינדוס נתקע סופית. הבנתי שרוב הסיכוים הבעיה בדיסק ושהוא קריא חלקית. התקנתי דיסק חדש ועליו וינדוס מ-0. ת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייח בן שלוש שנים, המשמש אותי כרגע לתצוגה בתערוכה (יושב במוזיאון, מחובר למצלמה ומקרנים, מופעלת עליו תוכנות רזולום ואוטומייטור). בעת הדלקה תקינה של המחשב, לפני הופעת השקופית הראשונה של ווינדואז, מופיעה שקופית של לוח אם (מצורפת תמונה). במצב תקין השקופית עוברת לאחר זמן קצר ועולה מערכת ההפעלה ווינדואז 10. לפני כחודש, לאחר שהוצאתי את אחד ההארדיסקים מהמחשב, התחלתי להיתקל בבעיה שהופיעה בכ-30 אחוז מההדלקות - המחשב נדלק, העלה את השקופית של לוח האם, ושם נתקע - לא מגיב ללחיצות על f2 וכו', ולא מעלה את מערכת ההפעלה. רק לאחר ביצוע הפעלה מחדש באמצעות הכפתור שעל הפאנל, המחשב עלה כרגיל. לאחרונה הבעיה החריפה - מופיעה בכמעט מאה אחוז מהמקרים, ולפעמים…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אבל יש לו בעיה מתי שאני מנסה לחבר מסך ללוח אם הוא לא מציג לי כלום על המסך אני יודע שזה משהו בביוס יש פה מישהו שיכול להסביר לי מה לעשות שם שאני יכול לחבר מסך ללוח אם וזה יעבוד? תודה! נ.ב לא לכתוב פה שאני יחבר את מסך דרך הכריטס מסך!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-