עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ilanb0,

המחשב שלי אינו חדש. לאחרונה שדרגתי המחשב הישן שלי בעזרת חברי הפורום. הגדלתי זכרון ל - 8 גיגה (DDR3), שדרגתי למעבד Q6600 בעצת חברי הפורום במקום מעבד הרבה יותר נחות שהיה לי. רכשתי קרור אימתני למעבד מבית זלמן אבל לצערי, המכונה מקרטעת. השימוש הגדול שלי הוא באינטרנט וביישום האאוטלוק שלי שאני מתממשק דרכו לג'ימייל ויש בו כ - 31000 הודעות דואר נכנס ומחובר ב - IMAP לג'ימייל. כל כניסה לאאוטלוק היא סיוט. הדפים נתקעים, לא זזים, במצטבר, שעות מתבזבזות לי על המתנה שמשהו יזוז. כל תנועה באאוטלוק הוא מסתנכרן עם הג'ימייל ולוקח לו דקות ארוכות להתאושש מהסנכרון הזה. אני חשבתי שלאחר השדרוג שעשיתי, המערכת תרוץ כי המחשב שלי מיועד בסה"כ לעבודה - אינטרנט ואופיס. שניהם על הפ…

2. Started by mici 1234,

המחשב שלי (נייד) בתחילה היה חושב הרבה זמן, אחר כך הוא נדלק ונכבה לאחר שעה עבודה +/- "פירמטתי" את המחשב (איפוס של Windws) והא עבד קצת, עכשיו הוא כלל לא נדלק (נדלק שניה עם אור ונכבה), מישהו יודע מה הבעיה? יש לציין שעכשיו גם הBios לא עולה תודה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. איך משתמשים בסימון € יורו שנמצא על מקש E/ק בלפטופ של אסוס ?

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. הי, יש לי שתי חשבונות על הווינדוס שלי (ווינדוס 10) שלי הוא חשבון מנהל ועוד חשבון של אחד מבני המשפחה שלי. הבעיה היא שהחשבון השני צורך עוד ועוד שטח וסותם את המחשב ... השאלה שלי היא - האם יש דרך כלשהי ליצור הגבלה על שטח השימוש והאחסון של המשתמש השני במחשב ? וא"כ איך עושים את זה ? (חשוב שהוא יוכל להמשיך להשתמש בתוכנות המתוקנות על המחשב) אודה מאוד על תשובה מפורטת ככל הניתן.

5. שלום, יש לי מחשב נייד ווינדוס 10. בד"כ כאשר הייתי מחבר אוזניות היה קופץ לי חלון של ההתקן והייתי לוחץ OK. ושומע באוזניות. בפעם האחרונה בטעות לחצי על האפשרות של לא להציג את ההודעה הזאת יותר ובנוסף שום התרן של אוזניות לא עובד. כלומר, גם שאני מחבר את האוזניות עדיין שומעים דרך המחשב ולא מהאוזניות המחוברות. אשמח לעזרה ממישהו שמבין. תודה

6. Started by idan100,

שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Z370 HD3P שהיה מחובר לו כונן HDD בחיבור Sata 3 שתחילה חובר ב-Port 0. לפני כמה זמן רציתי לבצע התקנה מחודשת של כל מערכת ההפעלה ולעשות את ההתקנה על כונן SSD חדש עם חיבור m.2 בלוח האם שלי יש שני חיבורי m.2 וכשקראתי בחוברת ההדרכה של לוח הבקרה שלי הבנתי שכדאי לחבר לחיבור m.2 העליון מביניהם אך שכאשר החיבור הזה תפוס, לא ניתן להשתמש ב-Sata 3 ב-Port 0 ולכן שיניתי את החיבור של כונן ה-HDD ל-Port 1. מאז, הכונן HDD מזוהה בביוס, הוא מזוהה גם בווינדוס כשאני בודק את החיבורים ב״מערכת ההתקנים״ אבל משום מה הוא לא מופיע לי בתיקיית ״המחשב שלי״. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by davidstudiox,

לאחר עבודה מאומצת בתכנות גרפיות, דו ממד ותלת ממד לאורך זמן, המחשב קורס ומראה את השגיאה הבאה: IRQL NOT LESS OR EQUAL הבנתי ממקור אחד שייתכן וזה קשור לדרייברים לא מעודכנים (כרטיס רשת), במקום אחר ראיתי התייחסות לזיכרון RAM ואפילו לא מעט אופציות. במערכת (זאת שמופיעה בפרופיל) מותקן סלוט אחד של זיכרון 16GB DDR4-2400 CORSAIR - אני לא יודע אם זה קשור, אך הוא מותקן בסלוט 5# (השאר ריקים). אשמח להכוונה. 7-7820X ASUS primex299-AEVGA 1070 AC3.0 FTW.16GB DDR3 DRAM 2400MHz VengeanceNH D15 - NoctuaSSD 250 SAMSUNG EVOTOSHIBA 1TANTEC 650W ECO

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by אמיר גולן,

מסך המחשב שלי הפך פתאום לצהוב. החלפתי כבל VGA (חדש לגמרי - כל השיניים במקום), הפכתי את החיבורים ולא עזר כלום. ניסיתי גם לחבר במקום ה- VGA כבל עם ראש HDMI ׁ(למסך) ו- DVI (למחשב) אבל המסך בכלל לא עבד, יכול להיות שהיציאה ל- DVI במחשב מנותקת? יש פיתרון אחר חוץ מאשר לפתוח את המחשב ולהחליף את כרטיס המסך או שקע המסך?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by Eli shitrit,

שלום חברים אני עובד עצות ספקי האינטרנט אומרים שהם לא תומכים במשחקים בדקתי פתחתי פורטים עשיתי כל מה שרשום במלא מדריכים לא עובד הכל עבד (עד שנטויזן איפסו את הראטור עברתי לבזק בנלאומי וגם שם אותה בעיה) עכשיו שום משחק רשת לא מתחבר כמו BF1 BFH ועוד Titanfall מתחבר התקנתי מחדש בדקתי דרייברים הכל תקין - יש עצות אין לי פתרון אבל אני יודע שהבעיה בחיבור - 1. הכל עבד 2. השגיאה זה חיבור אינטנט אבד מציין שהכל עובד כולל בדיקת מהירות הכל פיקס תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אשמח לדעת כי אני לא מצליח להוריד מיוטיוב בלינוקס מינט תודה

11. אני רוצה לדעת על איזו איכות זה יפעל,האם יפעל חלק? מצפה לפחות על איכות גבוהה ולא על LOW MEDYUM ומה לגבי המחיר? 3.9 זה סבבה?

12. Started by sub100,

שלום חברים, שאלה: 1.יש אופציה לבדוק וירוסים בתוכנות, סרטים לפני שאני מוריד אותם למחשב? האם יש סיכון בהדבקה בוירוס אם אני רק מוריד למחשב ולא מפעיל?(וכמובן בודק באנטיוירוס לפני פתיחה) 2.יש כזאת אופציה להוריד קובץ מהשרת ישירות לאתר גיבוי בענן, ואז שם לבדוק אותו מוירוס ישירות, בלי להסתכן בהורדה למחשב? 3.לגבי הורדה מהטלגרם, יש אופציה גם שם לבדיקת וירוס כלשהיא לפני ההורדה, או עדיף לא להוריד משם? 4.יכול להיות שזה לא חוקי לפורום (תקנו אותי) אבל אני בכל זאת אשאל: בכל הנוגע להורדת טורנטים, יש אפשרות לבדוק טורנטים שמכילים קבצים כמו patch, crack בלי שאנטיוירוס יפסול אותם אוטומטית? (או הפיתרון הוא רק הורדת טורנטים מוכרים) אשמח אם תענו לי על השאלות, תודה

13. Started by Nir Amiliyaner,

בתמונה שהעליתי תוכלו לראות שהמחשב לא עולה. ניסתי למלא אחר כל ההוראות. נכנסתי ל bios ונתתי למחשב פקודה לקרוא את הדיסק קודם ולא את ההארד דרייב, בכדי לעשות "SYSTEM REPAIR" דרך ההתקנה של Windows7. אבל, כאשר ניסיתי לעשות זאת המחשב מראה שהוא לכאורה קורא את הדיסק "Boot from CD......." אבל כעבור 2 שניות אני רואה שוב את אותה הודעה שאתם רואים בתמונה, ללא הצלחה להעלות את דיסק הווינדוס. יש שאומרים שההרדיסק הלך, אבל אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני שאני מגיע למסקנה הזאת, כיוון שיש לי קבצים יקרי ערך עליו. מאוד אעריך את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום. אז ככה הייתה אצלי בבית הפסקת חשמל אבל האל פסק החזיק את המחשב וכיביתי אותו ידנית לאחר שחזר החשמל הדלקתי את המחשב והמחשב מגיע למסך העלייה של הביוס ומשם נכבה ונדלק או קופא על לוגו הביוס יש לי המון ידע במחשבים ואת המחשב בניתי לבד עם קירור מים קוסטום. לוח אם asus sabertooth x99 מעבד i7 5820 Sli 1080 עם בלוק קירור ספק כוח של asus 1200w פרימיום אלא הרכיבים העיקריים. ניסיתי לפרק את הזכרונות ולהשאיר אחד ניסיתי לפרק את הגשר של ה sli כי לפרק כרטיס בעייתי עם קירור מים ניסיתי לפרק את ההארדיסק המשני ולהשאיר את ה ssd הוצאתי את הבטרייה של הלוח ועשיתי פריקת מתח מהספק שום דבר לא עוזר מישהו יכול לחש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aviel-bs,

קצת ארוך אבל מפורט: מחשב נייד של HP, ak000nj. אלה הפרטים שיש לי (זה הדגם). המחשב פתאום(יום חמישי) העלה את ההודעה הזו על זה שהוא לא מצליח לעשות boot. בריסטרט הבא לאחר מכן,המחשב כבר לא עלה בכלל והיה רק מסך שחור (מסך דולק,אבל שחור) ולא רואים כלום וכרגע זה המצב. המחשב נלקח לבדיקת מעבדה ושם אמרו שהלך הלוח אם ורוצים 650₪ כדי לתקן. א. איך אפשר לדעת שזה אכן הלוח? ב. המחיר שווה?

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by Big-B69,

שלום חברים ! קיבלתי מחשב Dell inspirion המחשב מחובר בבית לחשמל רב היום אז חשבתי להוציא את הסוללה ואז שמתי לב שאי אפשר... זאת אומרת שיש כיסוי... האם אני יכול לפרק את הכיסוי ולהוציא את הסוללה ? אפשרי ? האם הלפטופ יעבוד ? זה לא יגרום לנזק ? או שפשוט להישאר עם הסוללה וכל פעם לנתק ולחבר את הכבל ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חבר'ה, ברשותי מחשב נייד של חברת HP דגם Omen 15-ax200nj. לאחר רכישה של מודם ראוטר של TP-Link דגם Archer VR600, אני נתקל בבעיות התחברות לאינטרנט. לאחר כיבוי והדלקה או הפעלה מחדש של המחשב, אני נתקל בבעיה להכנס לאתרי אינטרנט, למשחקי רשת ולמעשה כל דבר הקשור לאינטרנט כלל לא עובד. רק לאחר הפיכת כרטיס הרשת ללא זמין ואח"כ לזמין, הוצאת כבל הרשת מהמחשב ולפעמים גם הפעלה מחדש של המחשב אני מצליח לגלוש. חשוב לי לציין שהכל תקין במחשבים אחרים שגולשים גם עם wifi וגם עם חיבור כבל ישיר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by GMTK,

אהלן חברים המחשב מחובר הכל תקין ברגע שעולה הווינדוס הם לא מסתובבים. עוד לא התחלתי את המיינינג בגלל זה אשמח לעזרה תודה

19. Started by thebenjamin,

שלום, לפני 3 ימים כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ללא סיבה מוסברת. אפליקציות שדורשות פלאש בקושי מתפקדות וסרטונים בפייסבוק, טוויטר ודומיהם לא עובדים, יש סאונד אבל מסך שחור/לבן. ניסיתי כבר מספר פעמים למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש, זה פתר את בעיית הסרטונים ושיפר מעט את אפליקציות הפלאש אבל לא כמו שהיה קודם, הבעייה היא שלאחר מספר שעות, או בבוקר שאחרי הבעייה חוזרת ואני צריך לחזור על מחיקת התקנת הדרייברים שוב. למישהו יש רעיון מה הבעיה ואיך לסדר זאת? תודה.

20. Started by Sroh,

היי, קניתי מחשב נייד חדש אבל כשאני משתמש בו באוזניות (Audio Techinca ATH-M50) יש מין הד ביוטוב, תוכנות דיבור ובעצם בהכל. זה הד שנשמע כאילו יש "הגברה" של הסאונד עם קול עמום כזה. במחשב הנייח האוזניות עובדות פיקס כרגיל אז אני מנחש שזה לא האוזניות. לאחר חיפוש בגוגל ראיתי שאפשר לפתור ע"י ביטול של Hardware Acceleration (מצורפת תמונה של מה שביטלתי) וכשעשיתי את זה - זה עבד, אבל ברגע שעשיתי ריסטרט למחשב זה חזר רק שהאופציה נשארה מבוטלת. ניסיתי כמובן להפעיל אותה מחדש ולבטל שוב אבל זה כבר לא עובד וניסיתי לשחק עם זה אלף פעם. כל החיפושים בגוגל מעלים אותו דבר - לבטל את הדבר הזה. אשמח לעזרה

21. Started by Guy950,

אהלן, בתקופה האחרונה המחשב המזדקן שלי התחיל להראות סימני מאמץ, אבל אחרי טיפול ותחזוקה הוא חזר להיות אלוף! אך בכל זאת עלתה לי תהייה שהייתי שמח לקבל תשובה מפורשת לגביה, במידה והמחשב המזדקן שלי לא היה חוזר לאליפות והייתי מרגיש צורך להחליף אותו - האם אני יכול להעביר את הכוננים שלי (3 SSD ו2 HDD) כמו שהם למחשב החדש מבלי לאבד מידע? או ליתר דיוק, האם אפשר להעביר את הכונן C מבלי לפרמט או להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? באחד הסרטונים של היוטיובר JayzTwoCents הוא אמר שניתן להעביר SSD עם מערכת הפעלה בין מערכות מורכבות ושהמגבלה היחידה שאי אפשר לעשות זאת במחשבי מותג כגון HP, DELL וכדומה, אבל בתגובות לא הסכימו איתו ממה שאני זוכר. אז מה המסקנה …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ddjjsegev,

שלום, אני חושד שיש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מדובר בכרטיס מסך Fury X אשר נקנה לפני כשלוש שנים. אחרי שהוינדוס עולה (זה לא קורה לפני כן), ברגע שכרטיס המסך מתחיל קצת לעבוד אז אני מקבל מעין ריבועים צבעוניים אשר זזים עם העכבר (מצורפת תמונה ) אני משתמש בוינדוס 7. ניסיתי להתקין מחדש דרייברים ואף פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש עם דרייברים חדשים ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה. כמובן שבדקתי שזאת לא בעיה במסך או בכבל וניסיתי בכל אחת מהיציאות של כרטיס המסך. מישהו נתקל בבעיה כזאת? רעיונות מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, שגב.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by Benibloy,

לאחר שניסיתי להכניס דיסקונקי המחשב קרס וכשאני מנסה להדליק אותו הוא נדלק לכמה שניות ואז קורס מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  24. שלום וברכה, אחרי יותר מידי זמן שלא ניקיתי את המחשב החלטתי שהגיע הזמן לנקות אותו אז פרקתי אותו מהחשמל ומכל הכבלים (כשהוא היה מנותק מהחשמל לחצתי על כפתור ההפעלה מס' פעמים כדי לפרוק מתח) ואז פתחתי אותו והשתמשתי בספריי לחץ אוויר בשביל לנקות אותו, השתמשתי המון בספריי כי המחשב היה ממש מלא באבק. לאחר הניקוי, חיברתי את כל הכבלים וכשבאתי להכניס את הכבל של החשמל (כשהתקע כבר בחשמל עצמו) החשמל קפץ, אותו דבר קרה בניסיון השני, אז ניסיתי הפוך, הוצאתי את התקע מהשקע, חיברתי למחשב ורק אז הכנסתי לחשמל ואז לא קפץ החשמל, אבל עדיין לא ראיתי חשמל במארז (יש אצלי אור כתום כזה בתוך המארז כשהוא מחובר לחשמל) רק אחרי טיפה זמן נדלק האור במארז ורק אז הצלחתי להפעיל את המחשב. כשהו…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים