עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by o12y,

במידה ויש לי קוד של Windows 7 שלא עשיתי בו שימוש מעולם, ואני רוכש מחשב נייד ללא מערכת הפעלה, יש אפשרות להתקין באמצעות USB שבו קבצי ההתקנה של Windows 10 ולהשתמש בקוד של Windows 7? (את הקבצים להתקנה הורדתי ל USB לפי המדריך באתר של microsoft) תודה

2. שלום חברים, ביצעתי התקנה נקייה של Windows 10 pro x64(עם קוד מקורי) הכולל את העדכון הגדול שהיה לאחרונה. לאחר עליית המערכת לוקח לחיבור אינטרנט (מחובר עם כבל ישירות לראוטר) בין דקה ל-2 לזהות חיבור. הבעיה לא חוזרת בעת ביצוע ריסטרט אך חוזרת בכל הפעלה חדשה (לאחר כיבוי מלא) ניסיתי לעשות עדכון לדרייברים בDevice manager ולא פתר את הבעיה. בצעתי הסרה והתקנה מחודשת וללא הצלחה. אשמח אם תוכלו לעזור לפתור בעיה מציקה זו שלא מצאתי עבורה פתרון בגוגל תודה נ.ב. יש ברשותי לוח אם מדגם intel dh77eb.

3. היי יש ברשותי מחשב, מחשב בן - 5. המפרט שלו לפי מה שזכור לי זה מעבד i5 2500k לוח- ג'יגהבייט p67ud3-b3 זכרון- corsair 2x2gb ddr3 המחשב מגיע לשלב שהוא מעלה את הוינדוס (וינ 7) ואז מרסט את עצמו, ואז עולה שוב ומציג בפניי את הדף שהוינדוס נכשל בעליה, והאם ברצוני לתקן את הבעיה או להפעיל את וינדוס באופן נורמלי (launch startup repair או start windows normally) כמובן שבבחירה על הפעל בצורה רגילה הוא מרסט את עצמו שוב, גם בבחירה של התיקון הוא אינו מצליח לתקן, ומציע לי אפשרויות מתקדמות לתיקון ע"י שיחזור המערכת בדיקת הזיכרון וכו.. מה שמעצבן ולא ברור פה הוא שלא משנה במה אני אבחר, פשוט אחרי 2 דקות בערך המחשב מחשיך את המסך כאילו no signal ובעצם מפסיק בהתהל…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. שלום לכם, שלשום עשיתי פירמוט ולמרות התקנת כל הדרייברים הנדרשים, אין לי קול בשירים במחשב ובמשחקים. יש להדגיש שבסרטים במחשב אין כל בעיה וגם באתר - YOUTUBE אני מצליח לשמוע שירים. יש לי את התוכנה - Driver Booster והתוכנה מראה לי שכל ההתקנים מעודכנים. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by sagiv,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]ערב טוב ברשותי מחשב נייד Dell Inspiron 15R N5110 יש איתו כמה בעיות שמפריעות לי לעשות התקנה מסודרת ונקייה. אני מנסה לעקוף את הבעיות וחשבתי להיעזר בחברי הפורום.. אז ככה הצורב מקולקל ולא מצליח לסיים את התקנה ניסיתי מספר רב של פעמים עם דיסקים שונים הגיע ל99% ונפסק. דרך USB usb2 לא קיים הלך לעולמו נשארתי רק עם 2 USB.3 ומשם הבוט לא יודע למשוך את הדרייבר (לפחות לא שאני מכיר) לסיכום אין עוד דרכים לפרמט ...עזרתכם?[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לפני כמה שנים קניתי מסך חדש. חיברתי אותו כמסך הראשי והשארתי את הישן כמסך המשני. שמתי לב לתופעה משונה: המסך המשני קיבל גוון ירקרק יחסית לראשי. חשבתי שזה כיול לא נכון או אולי המסך הישן מפגין את גילו או אולי זה היה ככה כל הזמן ורק עכשיו, כשהוא צמוד למסך חדש, אני רואה את זה. אבל עכשיו קניתי מסך חדש, המסך הישן-ישן הלך למחסן והמסך החדש-ישן הפך מהמסך הראשי למשני - וקיבל גוון ירקרק! מה לעז...? בדקתי את הגדרות המסך הישן, שום דבר לא השתנה. אני לא יכול להיפטר מהירקרקות. אפילו אם אני מוריד את רמת הירוק למינימום, המסך עדיין ירוק מידי! ניסיתי שני כבלי DVI, שתי יציאות DVI על כרטיס המסך, עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס לגרסה עדכנית (שנה שלא עשיתי את זה), שום דבר לא משתנה. מה זה יכול להיות? W…

7. Started by yairbergel,

שלום רב, אני מחבר את המחשב שלי לטלווזיה והוא משדר את כל המסך לטלווזיה אבל מגיעים למצב שהצדדים והתחתית כמעט לא נראים, הם נבלעים במסך בגלל גודל המסך כנראה. שיחקתי עם הרזולוציה, עם ההגדרות של INTEL והטלווזיה עצמה ועד עכשיו לא מצאתי איך אני יכול לעשות שהמחשב ישדר לטלווזיה מיציאת ה HD של המחשב לטלווזית DANTAX בצורה כזאת שיראו את כל המסך ולא חלק ממנו. אשמח לעצות, תודה.

• 13 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by aviad13,

המחשב שלי מצפצץ מדי פעם צפצוף ארוך כזה לפני חודש בערך זה היה כששיחקתי במשחקים זה התחיל עכשיו זה יותר בתכיפות אם אני מפעיל כמה תכניות ביחד הוא מפצפץ, אם נגיד יש לי WMP דלוק ופיירפוקס דלוק הוא יכול לצפצץ ואז כשאני סוגר חלוניות בFF או סוגר תWMP הוא מפסיק. מישהו יודע מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לסדר את זה?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by balo45,

התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב, המחשב רץ בצורה טובה עד הפעלת משחק כלשהו, המסך פשוט הופך לשחור תוך דקות, כאילו נכנס למצב שינה אך המחשב עדיין דולק. עדכנתי דרייברים והבעיה נמשכת. תודה

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. Started by alex542,

לאחרונה כל פעם שאני מפעיל את המחשב במקום שזה יכנס אוטומטי דרך חשבון הhotmail אז זה מנסה להכניס אותי דרך משתמש רגיל שלא הבנתי מאיפה הוא צץ. מה שקורה בתכלס שכל פעם אני צריך לבחור תמיד בין כניסה דרך חשבון של שם משתמש פלוס סיסמה לבין החשבון hotmail הרגיל. השאלה איך אני מבטל את החשבון הרגיל ומשאיר את hotmail ? אני משתמש בwindows 8.1

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by rivki1985,

המחשב שלי מאתחל את עצמו באמצע עבודה ונותן לי הודעת שגיאה(קובץ 1 עם הרקע התכלת) ומופעל מחדש מופיע לי חלון זה (קובץ 2 עם הרקע הסגול) תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by barakdavid,

שלום אני יש לי מחשב עם WINDOWS 7 , ככה קניתי אותו , ואני רוצה להחזיר אותו להגדרות של היצרן, מערכת OEM , עשיתי כמה פירומוטים למחשב ,, אך המחיצה של WINDOWS עדין קיימת ואני רוצה להחזיר אותו , איך עושים את זה,?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. יש לי בעיה של איטיות נוראית בהעברת קבצים דרך חיבור USB - מהמחשב להתקן חיצוני. הבעיה מתרחשת מידי פעם, לא תמיד (אבל מספיק בשביל להיות מאוד מטרידה). זה קורה גם בהעברה אל הארד דיסק חיצוני וגם לכונני Disk On Key, ולכן אני חושב שלא מדובר בהתקן עצמו. ניסיתי גם כבל אחר, ועם/בלי מאריך, ונראה שהבעיה מתרחשת ללא קשר לכבל. עד כמה איטי? מדובר ב-USB2 אז מראש אני לא מצפה לקצבים מאוד גבוהים. לכמה אני אמור לצפות בהעברה אל כונן חיצוני Samsung M2 Portable 3 דרך חיבור של מחשב שהוא USB2? בכל מקרה, הרבה פעמים אני רואה שזה כמה עשרות MB/s (ואפילו מתקרב ל-100). פעמים אחרות זה מתייצב על איזור ה-30. עכשיו, לדוגמה, זה על 1.88, שזו איטיות שממש אי אפשר לעבוד איתה. למען הסר ספק, הדיסק החיצוני הוא גם NT…

14. Started by IG,

שלום לכולם. לפני כמה שבועות הוינדוס התחיל להתריע שהדיסק הקשיח של הלפטופ שלי הולך להתפגר. באופן מיידי הלכתי לKSP הקרוב לביתי ורכשתי HDD חדש, התקנתי WIN7, העברתי על 4 DOKים את המידע הכי חשוב לי שלא היה מגובה במחשב הנייח, ורכשתי את הכבל הזה במטרה להעביר את שאר האינפורמציה מהדיסק הישן כשהוא יגיע. היום הגיע הכבל, חיברתי את הדיסק הישן ו-כלום. הכונן לא מופיע לי ב"מחשב שלי" אלא רק באמצעי איחסון שב"ניהול" (הWIN שלי באנגלית אז אני מנסה לתרגם כמה שאפשר). שם הוא מופיע כנכה (invalid) ואני לא יכול לגשת למידע בשום צורה. יש למישהו פיתרון לזה? יכול להיות שאם אני אפרמט את הכונן הוא יהייה נגיש (בספק), אבל זה נוגד את המטרה שלשמה אני צריך אותו תודה לעוזרים, IG.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. שלום רב. קניתי הארד דיסק של טושיבה 1 טרה לפני כחודש. מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אחת לשבוע בערך הוא פתאום קורס ונעלם מהמסך (לא מזוהה במחשב שלי) אתמול קרה לי באמצע העברה של קבצים. אחרי ריסטארט הווינדווס עולה ומזהה אותו בלי בעיה עד לפעם הבאה. כמו כן, המחשב פתח לי עליו תיקייה שנקראת IDE ובתוכה כל מני קבצים של visual studio ניסיתי למחוק את זה איזה יום והכונן גם לא זוהה אחר כך. עשיתי ריסטראט המחשב יצר את התיקייה שוב וזיהה את הכונן. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות ?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by jfkk,

מחשב איטי בדיקת וירוסים /תכוניות ריגול בדיקת חום עולה עם התוכנה mhdd לא מבצעת לי סריקה עם התוכנה מעלה תמונות https://www.dropbox.com/s/bpk8hjpaoxa7g5i/2014-11-... https://www.dropbox.com/s/crmbub5nevlt5ez/2014-11-... תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 ,emergency 5 , assassin's creed unity אין לי מושג למה המחשב ככה , לפי הנתונים של המחשב הוא אמור להריץ משחקים על ULTRA לפחות לשנה שנתיים הבאות (לא?) יש למישהוא כיוון ?אולי יש חלק שלא הרכבתי נכון? אולי תקלה באחד הרכיבים? יש אפשרות לבצע בדיקה מקיפה למחשב? אולי דריברים לא מעודכנים (זה יכול להשפ…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Gil80,

אהלן מכירים את המסך טעינה של WIN8.1? יש את העיגול המסתובב הזה... אז עד לפני כמה ימ ים, לאחר כ 2 סיבובים של המעגל, אני כבר הייתי בשולחן העבודה שלי. פתאום, עכשיו אני צריך לחכות משהו כמו 30 שניות. שמתי לב שניתוק של HDD eSATA, מתקן את הבעיה. מה שמטריד אותי הוא העובדה שיש לי את eSATA הזה במשך כמה שבועות ללא בעיות. זה משהו שקרה לאחרונה (כמו 3-4 הימים האחרונים). ה-eSATA מכיל שני כונני גיבוי N ו-G. צירפתי קובץ MSINFO אודה לעזרה בנושא. 0 0

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום רב, אז בחודש האחרון נתקלתי בכמה מסכים כחולים (אלה של המוות), בדרך כלל במהלך צפייה במדיה או במהלך משחק. השגיאה שאלה הציגו הייתה KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR. חיפוש רחב מימדים בגוגל הציג גורמים ופתרונות שונים, כך שהייתי די חסר אונים. ניסיתי לשער מה יכולה להיות הבעיה, היות ולאחרונה החלפתי מכרטיס מסך של ATI לכרטיס של NVIDIA ללא התקנה נקייה. כמו כן, מאחר ובדיוק באותה תקופה נשבר לי הקונקטור מפלסטיק של ה-SATA ב-SSD, חשבתי שאולי החיבור רופף, והוא זה שמוביל למסכים הכחולים. החלטתי לפני מספר שעות להריץ בדיקה לזכרונות. במהלך הבדיקה, כאמור, התגלו 31 שגיאות. בתצלום המסך המצורף תוכלו לראות זאת בעצמכם. רציתי רק לדעת האם זה אומר שהזכרונות כבר גמורים (הם פועלים על אוברקלוק כבר משהו…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by yonir,

קניתי מחשב חדש, התקנתי, ולאכזבתי הרבה.. הוא לא עובד.. כשאני מדליק אותו הוא נדלק ל-2-3 שניות (נורת power נדלקת, מאווררים מסתובבים), ונכבה (נורה ומאווררים) - ושוב נדלק ונכבה בלי סוף עד שאני מכבה אותו על ידי כיבוי הספק. סרטון של המצב אין צפצופים או שום סימן אחר (למען האמת אני לא ממש זוכר אם הרמקול שמצפצף תקין אבל אני מניח שכן..) החומרה: מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מעבד Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V זיכרון G.Skill 8GB DDR3 1600 SSD SanDisk Ultra II 240GB - SDSSDHII-240G-G25 ניסיתי לנתק את הSSD והזיכרון ככה שמחובר רק לוח האם עם המעבד (לא שהמחשב יעבוד ככה אבל אולי היה מצפצף או משהו.…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. בלתי נסבל אני חושב שיש לי בעיית זכרון הרצתי אנטי וירוס. מצא דברים אבל לא שיפר מעבר בין מסכים לוקח כ 30 שניות ולפעמים פשוט לא עובר. אני מיואש.. לא מבין כלום במחשבים. הצלחתי לצלם משהו שאולי יעזור להבין - קשור אני חושב לשימוש הזכרון

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by Epidem,

מדובר, על המחשב הזה שתיקנתי אתמול בבדיקת ביצועים בכונן SSD עם Samsung Magician הכונן לא מגיע לביצועים כמו במחשב אחר (שלי למשל) AHCI on מחובר לחיבור SATA3 ועדיין איטי יותר מהנייד שלי תמונה ראשונה ושנייה זה מהמחשב הבעייתי, תמונה אחרונה זה מהנייד שלי (להשוואה)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Bishop1,

כל פעם המחשב נתקע ואני מקבל את ההודעה הזאת driver stopped responding and has recovered display driver AMD driver stopped responding and has successfully recovered מישהו יודע מה זה? יש לציין שמחקתי את הדרייבר והתקנתי והבעיה עדיין לא נפתרה.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by נבידיה,

החלפתי ווינדוס לפני חודש וחצי,בהתחלה הכל עבד רגיל עד שהופיעה בעיה ובה המחשב לא נכנס לשינה,וגם למצב שינה לא נכנס... לא הותקנו תוכנות חריגות במחשב,הבעיה הופיעה בלי שום סיבה. תודה רבה לעונים.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. אציין כי היום התקינו לי תשתית של הוט, ברור לי כי לא כל הזמן (או אף פעם) גולשים במהירות המקסימלית, אבל נראה כי יש משהו שמגביל את המהירות ל-50M מאחר ואני לא עובר את זה באף בדיקה באף אתר בדיקת מהירויות. בכל מקרה, שמתי לב כי כשאני מחבר את המודם שלהם ישירות למחשב, הנורית ליד הכ.רשת (מאחורי המחשב) היא ירוקה. כשאני מחבר את המחשב לראוטר (WRT54GL) היא הופכת לכתומה. החיבור אותו אמרו לי להגדיר בראוטר הוא DHCP. מדובר בכ.רשת שמובנה בלוח H81M-plus של אסוס אשמח לעזרה

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים