תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
-
היי, הלוח אם שקניתי לפני שלוש שנים הפסיק לעבוד, אני צריך לקנות לוח חדש אבל אני מתחיל להבין שמדובר על משימה לא פשוטה. אני לא מוצא לוחות עם תושבת 1150 אלא 1151. יש לי מעבד i7 4790k, איפה אני יכול למצוא לוח אם שכבר לא מייצרים יותר? אני מעדיף לקנות חדש ולא מיד 2. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מקשי w,a,s,d השתנו עם מקשי החצים, מה עושים להחזיר למצב הרגיל
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! היכן אפשר למצוא תוכנה של אסוס שמאתרת עדכונים בחומרה וכל הדברים האלה? כמו שיש בHP ובדל וכו'?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שפירסמתי "בשבחי" הכרום האיטי והמקרטע מה שנכון התקנתי פיירפוקס והכל הסתדר פלאים. זה בקצרה מה שהיה (אפשר לקרוא על הבדיקה בדיווח קודם) מה שחדש הוא שניסיתי לעבוד במצב גלישה בסתר incognito (בהמלצת אתר שראיתי) והתוצאה מפתיעה היוטיוב עובד חלק סרטים עולים במרץ והגלישה בין הסרטים חלקה ורצופה (לא מקרטע) מכאן המסקנה שכמות העוגיות וחומר המעקב הרגיל של כרום והעבודה שלו ברקע "לדאוג" לי לפרסומות מתאימות עולה עד כדי כך שכל הכרום נתקע ומקרטע (ניתן לראות מנהל המשימות כמה הוא מעסיק את המעבד ואת הזכרונות) המסקנה מכאן או שתעבדו במצב גלישה בסתר אבל זה לא הכי נוח ואפשרות שנייה זה למנוע מכרום שימוש בעוגיות ולהגביל אותו ככל שניתן באיס…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מדובר במחשב שולחני: i7-920 12GB-RAM Asus P6T Nvidia Geforce 210 Samsung SSD 850 EVO Windows 10 x64 המחשב כבר איתי 10(!) שנים, ולאחרונה התחילה בעיה נורא מוזרה: בזמן צפייה ישירה (כמו למשל מאקו, וידאו בפייסבוק וכו') התמונה מתחילה לקרטע (סוג של "קופאת") למשך שנייה או שתיים, ואז מסתדרת... לאחר כמה שניות - שוב... ושוב... ושוב... חשוב לציין: הסאונד עצמו לא מקרטע בכלל, כלומר רק התמונה קופאת והסאונד לא נעצר. למרות שמדובר במחשב בן עשור, פרט לתקלה המוזרה הזו המחשב מגיב ממש טוב... הכל רץ חלק ומהר (השימושים שלי בו הם די בסיסיים - אינטרנט, PDF, WORD) עוד דברים חשובים שאולי יתנו כיוון: - זה קורה בכל הדפדפנים שניסי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף דיסק קשיח לבד למחשב dell inspiron 5000 לבד או שרק במעבדות dell ? ,תודה מראש יואב
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל ללמוד והשאלה שלי היא: 1. מה ההבדל בין arduino starter kit v1 ל arduino starter kit v2? 2. מה ההבדל בין arduino uno rev3 ל arduino uno? תודה לכל מי שעוזר!!!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מדובר בעדכון בטא, לא נראה שעומד לצאת משהו רשמי. מדיווחים ברשת, חלק משבחים ולחלק יש בעיות... מה אתם אומרים? כאן ניתן לראות כיצד משדרגים מגרסה F12 האחרונה לגרסת UEFI.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתה לי תקלה לפני כמה ימים במחשב במהלך משחק ופתאום המחשב קרס, הפעיל את עצמו מחדש, וכשעלה מחדש התחיל לבצע ריסטרט עם עצמו לבד עד שכיביתי את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. אחרי 10 דקות מאז שכיביתי אותו הדלקתי מחדש ואז המחשב עלה, המאווררים של הלוח אם והמעבד עבדו אך הכרטיס מסך חיצוני לא עבד (יש נורה דולקת אבל המאוורר לא עובד) והיציאות USB של המקלדת ועכבר לא עבדו, ואין תמונה במסך. הבאתי ספק חדש (cooler master mwe 500 230v), חיברתי אותו ללוח אם (ASUS) אך עדיין המחשב לא דלק אבל הנורות של הביוס והכבל רשת דלקו. הפעלתי מחדש את המחשב, וחזרתי לאותה תוצאה שהמאווררים עבדו אבל USB וכרטיס מסך חיצוני לא עובד. ניסיתי לבדוק עם הכרטיס מסך המובנה ועדי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ניסיתי להוציא את המחשב ממצב שינה כמו תמיד, אבל שמתי לב שהמחשב לא מגיב. ניסיתי לכבות את המחשב ואז להפעיל אותו בחזרה והמחשב פשוט נכנס ללופ שם הפעלה וכיבוי מיידי. המחשב לא מספיק להעלות את הצג וישר נכבה באופן אוטומטי, המאוורר שם המעבד מתחיל לעבוד אבל נכבה תוך שתי שניות וככה ממשיך עד שאני מכבה את המחשב לגמרי. למטה יש קישור לוידאו של התקלה. אני אשמח לקבל עצות. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 12.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני רשום לאתר לימודים שהכניסה אליו היא אונליין וע"י שם משתמש וסיסמה, לפעמים אני נמצא במצבים של אי יכולת גישה לרשת ובכל זאת הייתי רוצה אפשרות להכנס לאתר במצב שאני לא מחובר לרשת, בכדי להמשיך את הגישה לחומר הנלמד, הציעו לי להוריד את כל האתר למחשב, אבל אני לא יודע איך עושים זאת, מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
בוקר טוב. עזרה בבקשה-התקנתי ווינדוס 10 -ועל האייקון של הרמקול מופיע X אדום ,ההודעה אומרת "לא הותקן התקן פלט שמע" -כל ניסיונותי להתקין דרייבר למחשב עלו בתוהו. בחרתי את הדרייבר המתאים עם הגירסה הנכונה(32 סיביות) .כמו כן הלכתי לאתר של הלוח אם ומשם הורדתי את הדרייבר התואם לדגם של הלוח וגם לא עבד. הלכתי למנהל ההתקנים -שבו היה חסר התקן שמע -וגם אותו הוספתי וביצעתי עדכון -כלום לא עזר ,החשד שלי זה שהלוח אם אינו תקין -כלומר המגעים,החיבורים או אפילו המעגל החשמלי. אם יש למשהו רעיון נוסף אודה על עזרתו משה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי מחשב אסוס עם נתונים כאלה מעבד core i7 2.80ghz Ram 16 כרטיס מסך gtx 1050 ויש לי משחק מחשב לא כבד במיוחד והאף פיאס ממש נמוך עשיתי הכל אומרים לי שצריך דרייברים... ויש לי ווינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש של DELL I7 8550U 16GB 256SSD סה"כ מפרט נחמד ומבטיח עובד מהר בכל תחום חוץ מוידאו ביוטיוב שם הוא כבד בדיוק כמו נייד אחר לידו I3 8GB 512SSD אני מתוסכל .אין בעיית חום והחומרה נבדקה אולי יש למישהו רעיון.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי נייד מסוג LENOVO G710 עם חלונות 7 זיכרון 8גיגה . לא מזמן בטעות נשפך מעט מים על המקלדת שלו ( הוא נרטב מעט ) וחלק מהמקשים הפסיקו לעבוד ולכן חיברתי אותו למקלדת חיצונית כדי שאוכל להקליד את כול המקשים , הבעיה נפתרה לפחות לתקופה של חודש או יותר , כעט הבעיה שהמחשב עם הפעלתו מחדש ( לאחר כיבוי והדלקה מחדש) מריץ תווים ללא הפסקה " llllllllllllllllllllllllll......" וזה גורם להתחממותו ( הטמפרטורה עולה ליותר מי 50 מעלות ) ואני מפסיק את זה על ידי לחיצה על מקש הרווח או מקש אחר במקלדת של הנייד ( לא החיצונית) ואז הוא מפסיק והטפרטורה יורדת לנורמה 40-44 מעלות . חשבתי אולי וירוס אבל כאשר העליתי לצורך פירמוט והתקנה חלונות עם דיסק און קי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה מוזרה במחשב נייח שהחלה לפני כשבועיים וגורמת לכך שכל פעם שהמזגן בסלון שלי "מתאמץ" (אני לא יודע אם זה התיאור הנכון אבל בכל פעם שהוא מתחיל לעבוד "חזק" יותר באופן אוטומטי), המחשב מאתחל את עצמו. כשהמזגן כבוי, המחשב עובד כרגיל. בתחילה חשדתי שהבעיה היא בספק הכוח אז החלפתי אותו והבעיה המשיכה. לאחר מכן, רכשתי מגן ברקים עם השהייה, בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך זה לא נפתר. ניסיתי לחבר את המחשב למספר שקעי חשמל בחדרים אחרים אך הבעיה המשיכה להתקיים. חשוב לציין שהבעיה הנ"ל לא משפיעה על מכשירי חשמל אחרים אצלי בבית, כולל על מחשב נוסף שמשמש כ- HTPC ומעולם לא אתחל את עצמו בגלל המזגן (ניסיתי לחבר את המחשב הבעייתי גם לשקע שמשמש את ה- HTPC אבל האת…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי WINDOS 10 ובזמן האחרון אני מנסה לראות סרטי DVD בתוכנה הנקראת VLC MEDIA PLAYER, אבל את רוב הדיסקים שקניתי הם לא עולים והכונן שבו נמצא הדיסק מהבהבת נורה ירוקה אבל אין שום פעולה שהוא קורא את הדיסק. וחלקם הוא כן קורא, איך אני יכולה לפתור את זה? האם לפרמט את המחשב וזה יעבוד או לפתוח את גוף המחשב? אשמח לתשובה מהירה, שירה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כמו בכותרת,היה לי מחשב שנהרס הלוח אם ניסיתי להחליף וכנראה שהמעבד גם נהרס זה סוקט 1156 ולא מצאתי חלקים בשבילו. קניתי באנדל,לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אמרו לי שאם יש לי ווינדוס 10 בדיסק הקשיח הישן זה לא יעשה בעיות והמחשב יעלה אוטומטית. הפעלתי את המחשב ועולה לי רק בביוס. זה אפשרי בכלל הווינדוס יעלה בלי לעשות שום שינוי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
העברתי את ההרד דיסקים שלי למחשב אחר. SSD אחד ושני HDD. הבעיה במחשב הזה, שהוא אומנם יותר חזק מבחינת הCPU היא שיש כל בערך2 שניות לאג בכל המחשב. כלומר, גם בווידאו, גם אם אני סתם מזיז את העכבר בסיסבוב. בהכל. יש פשוט לאג בכל המערכת. אני לא יודע אם זה מווינדוס או מהחומרה? קניתי בשבילהמחשב הזה ווינדוס הום(בשש מאות שקל...) מה קורה פה בדיוק? בTASK MANAGER לא נראה בעיה חריגה במשב. ממה זה יכול להיגרם? יש מצב שאחריי ריסטרט זה מקל, אבל חוזר כמעט כל יום.
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי אוזניות razer electra v2 עם חיבור USB שלפעמים מפסיקות לעבוד באופן ספונטני באמצע משחק. ניסיתי לבטל את האפשרות "allow the computer to turn off this device to save power " בהגדרות של הUSB, אבל זה לא עוזר. במידה ואני מוציא ומחבר בחזרה את האוזניות אז הן עובדות, אבל אם אני עושה הפעלה מחדש למחשב, אז הוא לא מזהה את האוזניות כשהוא עולה שוב. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למקצוענים אני רוצה להצפין את כל המחשב. יש לי וינדוס 10 Pro כמובן. המעבד הינו i3 דור 7, מחשב נייח, קשיח 7200mpr. לפי ההבנה שלי בכל פעולת קריאה/כתיבה המעבד מפענח/מצפין את הנתון שהוא מעבד כרגע, השאלה עד כמה זה יכביד על המערכת. אשמח לחוו"ד של כל מי שהתנסה בזה, או רעיון תחליף להצפנת המערכת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
ההוי אנשים חכמים וחכמות גם, נתון: 1. סורק קנון לייד 220 lide220 תזכורת: לסורק מחובר רק כבל יו אס בי ולא חשמל 2. windows10 version 1803 הבעייה: יוצאים דפים שחורים בסריקה וגם במחשב הנייד עקבתי אחרי הסורק בקפדנות וראיתי שהמנורה כבית במהלך הסריקה על מנת לשלול בעייה בסורק לקחתי כבל יו אס בי יעודי וחיברתי סורק למחשב ולמטען של הטאבלט. (זה כבל יעודי, ניתן לקבל חשמל ממקור אחר). בעייה נפתרה.. איך אני מורה למחשב לתת יותר חשמל לסורק במהלך העבודה? (בלי השנאי!) (רק אני חושב על קפטן קירק וסקוטי?) תודה מראש, אוהד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-