תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב זו ההודעה שהופיעה לי כאשר הדלקתי את המחשב כרגע:"הקוד הסודי שלך אינו זמין יותר עקב שינוי בהגדרות האבטחה במכשיר זה. ניתן להגדיר שוב את הקוד הסודי על-ידי מעבר אל 'הגדרות' 'חשבונות', 'אפשרויות'" השאלה היא איך אוכל להגיע אל ההגדרות אם אני לא יכול להיכנס למחשב? האם יש דרך להיכנס למייל של microsoft שלא דרך המחשב עצמו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי לפטופ Lenovo - g50 70. המחשב מגיע עם HDD SATA2 500GB, וגם CD-ROM SATA 1. חשבתי לשדרג את המחשב לSSD כדי לזרז אותו קצת יותר וכן גם לוותר על הCDROM. רכשתי SSD SATA 3 260GB וגם באנדל תחליף לCD-ROM. אני אציין פרט חשוב. איפה שהCD-ROM הלפטופ מציע SATA 1 ואיפה שהHDD הלפטופ מציע SATA 2. בכל אופן, המחשב לא מזהה שום דבר מלבד שהכנסתי עם הבאדל לחור של הCD-ROM. כרגע הHDD ממוקם איפה שהCD-ROM (אין כונן דיסקים), והSSD איפה שהHDD היה. וכשאני מתכוון המחשב לא מזהה - הביוס לא מזהה בשום צורה (גם עדכנתי את הביוס). למען הסרת ספק, אני בטוח לחלוטין שחיברתי הכל נכונה בסלוט של הCD-ROM, נראה שמועבר שם מתח (יש שם נורת לד בבאנדל …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון. אני לא מצליח לנגן קבצי MKV עם קול דרך המדיה סנטר של הוט ואילו בשאר הקבצים יש קול, מדוע? הורדתי את serviio הגרסה האחרונה, הכל מזוהה כמו שצריך בפייבר בוקס של הוט. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש (8 GB RAM + SSD) שאין בו כמעט כלום למעט ווינודס ודפדפנים. לוקח המון זמן מהרגע שלוחצים על כפתור ההפעלה עד שהווינדוס עולה. אני מדבר על הזמן עד השלב שרואים התחל. על השלב שהסמל של ווינדוס מופיע. משהו כמו 5 דקות. לפני שמפרמטים, משהו יכול לתת כיוון לבדיקה?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הי, רכשתי אוזניות עם מיקרופון עם 2 פלגים ( אוזניה ומיקרופון ) לבן שלי למחשב לצורך משחק הפורטנייט. לאחר חיבור האוזניות וכיוונון , אנו שומעים היטיב באוזניות וגם במיקרופון וכאשר אני מפעיל את משחק הפורטנייט אנחנו שומעים את כל שאר השחקנים, אך לא מצליחים להוציא שיחות למרות שאנחנו שומעים את עצמנו במיקרופון , אבל השחקנים האחרים לא שומעים אותנו. ניסיתי לשנות בהגדרות המשחק באודיו לכניסה קדמית למיקרופון אך הוא חוזר כל הזמן למצב DEFAULT. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, התקנתי WIN 10 ועכשיו אני רוצה להתקין מחדש את האופיס. אופיס 2007. אין ברשותי דיסק. יש לי מפתח מוצר. מה עושים? תודה רבה! ניבר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של דל מדגם VOSTRO 3350 מערכת הפעלה: ווינדוס 7 - 64 סיביות. נראה לי שעדכנתי את כל הדרייברים (בדקתי באמצעות תוכנת dell support assist ) ואת חלק מהדרייברים שהתוכנה לא הצליחה להוריד הורדתי לבד באתר של דל. בדקתי בביוס שמצב ה USB על מצב מופעל. כרגע אני מצליח להטעין את מכשיר הפאלפון שלי, אבל אני לא מצליח להיכנס לתקיית קבצים של המכשיר. כמו כן, שאני מכניס דיסק און קי, האור בדיסק נדלק אך המחשב לא מזהה לי אותו. אותו כנ"ל גם לגבי העכבר הנייד, כשאני מחבר אותו אני לא מצליח לעבוד איתו (למרות שהוא פועל מצויין במחשב אחר). עדיין לא הצלחתי לפתור את התקלה וממש ממש אשמח לעזרתכם/ן!!
-
- 2 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני מנסה לראות תמונות במחשב אני לא מצליח ללא עזרה של תוכנה מי יכול להגיד לי מדוע?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב חדש לגמרי חוץ מהלוח אם זיכרון ומעבד שקניתי יד שנייה, המחשב מכבה את המתח לגמרי מעצמו אחרי חצי שעה לשעתיים. אני חושש שרוב הסיכויים שזה אולי בלוח אבל אולי יש לכם כיוון. * הדרך היחידה שלי לאושש אותו מהכיבוי זה רק עם אני מוציא את הפינים שמספקים מתח ללוח ומחזיר אותם חזרה, רק אז הוא חוזר לעבוד, גם אם אני מוציא את החשמל מהספק לא עוזר. אני אשמח לאיזה שהוא כיוון בעיניין, הלוח הוא h77-ds3h GYGABYTE .. תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בראשותי המפרט הבא: מעבד - AMD PHENOM 2 X4 965 עם OC ל- 4GHZ מ- 3.4GHZ זיכרון - 8GB DDR3 לוח אם - Gigabyte 880gm ud2h - עם OC לכץמסך הובנה ל - 800MHZ מ- 560MHZ ספק - seasonic 500w מסך - FHD-1080P 60Hz כונן - crucial m4 128GB SSD ועוד כמה טרה של קשיחים. מערכת- WIN10 PRO 64BIT המחשב נקנה ב- 2011, לפני שנה בערך מת לי הכרטיס מסך (HD6850) ועברתי למובנה בלוח עם OC רציני לתדר שלו. בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל להציג BSOD ולבצע ריסטים. בהתחלה היה רשום שזה בגלל OC, כמובן ישר הורדתי את ה- OC שהיה לי על המעבד ועל הכ.מסך המובנה בלוח. בהמשך הריסטים המשיכו והיה מסך כחול של תקלה קריטים בווינדוס. ביטלתי את האפשרות של …
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחקתי כל תוכנה שנראית חשודה וגם התקנתי את הכרום מחדש ולא עזר.. תמונה להמחשה. (שימו לב לעברית המשובשת ומצד שני הם כתבו אישה עם ניקוד) יש למישהו טיפ? נראה לי שחשוב לציין שהאתרים לא קופצים אלא פשוט נפתחים מעצמם. לדוגמא אני הולך לישון וקם עם מה שאתם רואים בתמונה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי המסך הכחול שבכותרת מתבצע כמה דקות לפעמים שעות לתוך גיימינג , צירפתי את המפרט בתמונה . מעדכן שכרגע יש מאוורר סטוק של אינטל על המעבד ומאוורר אחד במארז , המחשב עבר בדיקה של memtest וfuremark לכמה שעות טובות ולא קרס ואז נשלח ללקוח (בן של בן דוד של אשתי)(אל תעשו טובות למשפחה), שבועיים אחרי זה זה מה שקורה שמשחקים פורטנייט 20 שעות ללא הפסקה, המחשב פעיל שעות רבות , מבדיקה בגוגל נראה שהתקלה מוכרת כבעיית דרייבר או קושחה של הssd , אני לא רואה את האופציה של שינוי הדרייבר להתקן כמו שמופיע בתמונה שצירפתי במנהל ההתקנים. השאלה האם יש צורך ל''לקוח'' להשקיע כרגע בתוספת מאוורר או שתיים + גוף קירור ''אמיתי'' למעבד , העניין הוא שאני לא רוצה שהוא ישרוף כסף סתם והתקלה תחזור ,…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי פירמוט כרטיס SD פתאום מופיעה לי הודעה שאני מנסה להיכנס למידע בכרטיס - Data Error (cyclic redundancy check). אחרי זה ניסיתי לבצע עוד פירמוט אבל עכשיו הפירמוט נכשל וניסיתי כמה פעמים כבר. תודה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, ממש אשמח לעזרה. משתמשת בווינדוס ויסטה 32 ביט. הדלקתי את את המחשב והופיע לי מסך שחור עם הודעה: windows boot manager windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. insert your windows installation disc and restart your computer. 2. choose your language settings and then click "next" 3. click "repair your computer". if you do not have this disc contact your system adminstartor for assistance. file:/windows/system32/drivers/aswbidshx.sys status: 0xc0000098 info: windows failed to load because a critical system drive…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, מקווה שמישהו יוכל לעזור לי אחרי שכל יום אני עם תמיכה טכנית של החברות , שלא ממש מכירות/יודעות ... תקציר הפרקים הקודמים : יש לי ראוטר של dlink : dsr-1000, שמשמש לחיבור כל הבית , שמחווט כולו . (נשאיר את הויי-פיי בצד, כי זה לא רלוונטי לבעייה) . עד היום בבוקר היה לי חיבור בזק . הקופסא של בזק שימשה, כמובן, רק בתור מודם . ב-ראוטר שלי היה מוגדר wan עם חיבור PPPoE + כבל רשת שמחובר ישירות מהראוטר למודם . הכל עבד יופי-טופי . היום התקינו לי את התשתית של הוט : קופסת Hotbox . כמובן שהמטרה היתה שהקופסא של הוט תתחבר לראוטר שלי ושהאינטרנט יעבוד ... :-) לא אלאה בפרטים וכל מה שעברתי היום, אלא רק במה המצב עכ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי שלום רב מחשב בעת הפעלה עולה הביוס לא ניתן לצאת ממנו שוב ושוב חוזרים לאותו מצב.כיצד ניתן להפעיל שוב את המחשב ניסינו הכול.כולל יציאה כיבוי ועוד אופציות כגוןcontrol alt diltlt וכו כמו כן אינו מזהה התקנים.לתשובתכם תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? האם יש דרך לדעת אם זה בעיית חומרה / תוכנה ? . תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב חדש שאחד מרכיביו היה i7 8700k בתצורת TRAY, לא שמתי לב לזה בחנות וכשהגעתי היום הביתה ראיתי שיש מבדקה עם ברקוד על אחורי המעבד (צורפה תמונה) מה זה אמור להביע? יש להסיר אותה/היא מפריעה בכלל? זה יפגע לי באחריות? אני ממש מבולבל...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, שמתי לב שהעכבר שלי יוצא מגבולות המסך, וכשניסיתי לבדוק מה הסיפור בהגדרות הרזולוציה של ווינדוס, גם ההגדרות עצמן נפתחות מחוץ למסך ואני לא יכול לגשת אליהן בכלל בגלל זה. גם אם אני מחבר את המחשב ב-HDMI למסך נוסף, והתצוגה בו כאילו מורחבת, עדיין לא רואים את ההגדרות. מכירים את הבעיה? אשמח לתשובה ממי שיודע חג שמח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב אמנם זקן אבל התחיל לעשות בעיות לאחרונה. הוא מרסט את עצמו רנדומלית לעיתים קרובות. כשאני מפעיל למשל סרט באיכות HD REMUX דרך MHC אז הוא מרסט את עצמו מיידית. גם ביוטיוב הוא מרסט את עצמו לעיתים קרובות או אפילו סתם דרך גלישה בדפדפן. המחשב היה בעבר ב-OC .. כיום הוא בדיפולט. אלו הדברים שעשיתי עד כה : *נקיון מחשב יסודי *הוצאת הכרטיס מסך מהלוח והרכבתו מחדש + התקנת דרייברים חדשים *הוצאת כרטיסי זיכרון והכנסתם לסלוטים אחרים. (דואל צ'אנל) *ביצוע CLR CMOS ללוח דרך הג'מפר *סריקת וירוסים ורוגלות כל אלו לא עזרו ועדיין המחשב מאתחל את עצמו מתי שבא לו. מה יכולה להיות הבעיה ? זה מרגיז E8400 GA EP35 DS3R 4GB DDR 5850HD F…
-
- 20 תגובות
- 17.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי עם משהו די מעצבן. התחברתי בלי כוונה לחשבון microsoft שלי ב-win 10 ומאז אני לא מצליח לחזור לשימוש באמצעות חשבון מקומי. בנוסף, תמונת הפרופיל שונתה לזאת שהייתה בחשבון, ללא אפשרות מחיקה. בעליית המחשב, מבקש ממני סיסמאת תהחברות לחשבון. לא רוצה שום דבר מזה, לא רוצה קשר בין המחשב לחשבון microsoft. מה ניתן לעשות בעניין? האם מדובר בחתונה קתולית? שקלתי כבר לעשות איפוס למחשב בגלל השטות הזאת. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רכשתי לפטופ ובכללי הוא עובד חלק ומדהים אבל ברגע שאני מפעיל משחק פשוט למדי שהוא עומד בו יפה המאווררים עושים רעש חזק של מאמץ, מה הפתרון? (מקווה לא לשמוע אל תשחק)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להפעיל תוכנה של USB BOOTING (ראו כאן) במטרה להתקין Boot CD על דיסק-און-קי. ברגע של חוכמה עילאית, לחצתי אוקיי שניה אחרי ששמתי לב שהתהליך החל על אחד הכוננים הקשיחים שלי, שאינו מכיל מערכת הפעלה. עכשיו, הרצתי תוכנת שחזור Partitions וגיליתי את הכוננים הלוגיים (שלושה), כולם במצב טוב וגם הקבצים קיימים. אני גם חושב שיש לי את הסקטורים המתאימים להתחלה וסוף כל partition. http://prntscr.com/kwlu0d אני מחפש דרך לאפשר למערכת לחלק מחדש את הכונן, ללא פירמוט או העברה מסובכת של חומר החוצה ופנימה. האם יש אפשרות כזאת? תודה לכולם! מצ"ב צילומי מסך מכל מני תוכנות בדיקה וכיו"ב. http://…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-