תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
היי כולם: מפרט כללי של המחשב: מעבד: AMD Ryzen 3 2200G לוח אם: Gigabyte GA-A320M-S2H זכרונות: Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 לאחר הפסקת חשמל המחשב לא נדלק יותר, החלפתי ספק וחיברתי אותו בהתאם להוראות, אבל זה לא עזר 😞 בגדול - לחיצה על כפתור ההדלקה לא מניבה כל תוצאה, אין סיבוב מאוורים, אין אורות ואין ציפוצים מכל סוג שהו. שיחה קצרה עם טכנאי - הוא חושב שהבעיה היא שלוח האם הלך - בעיקר כי אם כבר החלפתי את החשוד המיידי - הספק - זה החשוד הבא בתור. האם יש טעם לרכוש לוח אם + מעבד חדש? וכן המלצות על שילוב בתמחור סביר 🙂 תודה רבה
-
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
- 3 followers
-
-
הן rgb הן הלדים של כפתור ההפעלה אינם פועלים. מדובר במארז be quite 500xd לוח gigabyte x670 gaming ax ניסתי לחבר את יציאת הrgb למקומות אחרים בלוח אך ללא הועיל. בנוסף ניסתי לחיצות ארוכות על כפתור התאורה והבעיה אינה נפתרה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ראיתי בדיסק קשיח סיגייט(מכני) ב- win 10 עובד לאט איטי מאוד מאוד. ויש הרבה סקטורים פגומים. ויש גישה לחומר. אני נסיתי לעשות תוכנה ghost מלא בין דיסק קשיח חברה סייגייט(מכני) 500GB ל- טושיבה SSD OCZ 480GB בזמן העתקה עבר עברו 3 ימים הגיע 38% לא מיתקדם העתקה. אני עצרתי את העתקה. הורדתי תוכנה ניקרא aomei backupper נסיתי לעשות Disk Clone וזה התחיל העתקה אחרי דקה קיבלתי הודעה Error לא ניתן לעשות עתקה. בגלל סקטורים פגומים שגיאות. לחצתי כפתור finish נסיתי לצאת מתוכנה ולא ניסגר הוא באמצע לוקח הרבה זמן לצאת. נסיתי להפסיק תוכנה סגירה ידני באמצע. וזה ניסגר תוכנה. עכשיו אני חשבתי במחשב נייד להרכיב דיסק קשיח SSD 480GB חדש. אני עשיתי התקנה חלונות…
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כל יום ב20:03 המחשב עושה ריענון ויוצא לשולחן עבודה. זה לא משנה אם אני גולש באינטרנט או משתמש בתוכנה/משחקים, הוא פשוט קופץ ישר לשולחן עבודה. זה כמו CTD אבל הוא לא סוגר שום תוכנה אלא אם היא גם ככה לא מסתדרת עם Shift+Tab (כמו משחקים ישנים).
-
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב יש לי מסך 2K ראשי ברזולוציה גבוהה יותר ומסך FULL HD מגע קרוב לידי ואני רוצה שיראו גם בו וגם בו באותו המצב אבל שבמסך 2K הוא יוצג כמו שהוא וגם FULL HD לא הצלחתי להגדיר את זה בווינדוס ישלי ווינודס 11 זה נותן כביכול רק בשיכפול הצגים להציג את ה HD בנפרד ו 2K ואז כל אחד אני עובד איתו באופן נפרד יש לי כרטיס מסך raedon rx 6600 רציתי לשאול האם יש אפשרות כזו שהמצג של המסך יוכפל כמו שהוא שיוצג אותו הדבר בשני המסכים מבלי להפריד אותם פשוט מסך אחד זה יוצג ב full hd במגע ובמסך השני 2K עם שיכפול של המסך מבלי הפרדה בניהם . ?
-
- 2 תגובות
- 388 צפיות
- 3 followers
-
-
הכפתור של הדלקת/חיבור מכשיר בלוטות' נעלם... לא יכול כעת לשמוע למשל לשמוע באוזניות בלוטות' שלי כי לא מסתנכרנות למחשב בלי הרכיב הזה.. תומכת מיקרוסופט גם לא הצליחה לשחזר. נראה שאני צריך להתקין דרייבר מבחוץ. האם זה דרייבר של לוח האם, או יש דרייבר גנרי? לוח אם שלי - ג'גה בייט Z370P D3-CF (U3E1)
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, לאחר קבלת המחשב לאחר שינמוך לגרסה קודמת לביוס (f11), בכל פעם שאני לוחץ על הפעלת המחשב, לוקח לו פרק זמן של 16 שניות עד שהוא עולה (בזמן הpost). אין לי ניסיון רב בביוס יש לכם איזה טיפים או סרטון שמסביר, להלן הבעיה שהייתה לי במחשב. ביום שבת במהלך עבודה מול המחשב אני עושה עדכון לכרטיס המסך המובנה על המעבד I9 13900K דרך windows update, ועושה אתחול לאחר כמה דקות מקבל BSOD עם hardware failure. המחשב מבצע אתחול ואני מקבל הודעה מהביוס על חזרה להגדרות אחרונות בביוס (משהו כזהה), לוחץ אנטר ומגיע לשולחן העבודה. בתום עבודה של שעה וחצי אני מבצע אתחול בשביל לראות אם הכל בסדר, ואז המחשב לא עושה אתחול רק חמישה צפצופים, מיד הזמנתי ט…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, יש לי מחשב שמשמש את הילד למשחקים בעיקר. המחשב מחובר לרשת קווית אבל רוב הזמן החיבור לא מופיע והוא מתחבר ל wi-fi. עידכנתי דרייבר LAN ללוח אם כמה פעמים, ואחרי עדכון יש חיבור לרשת הקווית, אבל אחרי איתחול החיבור נעלם שוב. הבן מתלונן על חיבור רשת לא מספיק טוב…. לוח אם: Gigabyte B760M DS3H AX DDR4 מעבד: Intel Core i5 12400 יש למישהו רעיונות לתיקון?
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
- 2 followers
-
-
היום התחברתי לבזק וקיבלתי את הנתב-מודם be של בזק. לאחר שהטכנאי סיים להגדיר את כל ההגדרות יכולתי להתחבר לממשק של הנתב דרך הדפדפן בכתובת 10.0.0.138 (אני מחבר בחיבור קוי). לאחר מכן רציתי לשנות הגדרה מסויימת (MTU) כי יש לי בעיה להעלות אתרים של העבודה שלי כשאני מחובר עם VPN אז ניסיתי לחפש את האפשרות הזאת הנתב (_היא בכלל קיימת בנתב הזה ? בבשק לא ידעו להגיד...) וכשאני מנסה להתחבר לנתב אני מקבל את ההודעה הבאה: בבזק כמובן לא ידעו מה זה ואיך לעזור לי ופתאום זה הסתדר אבל עד שמצאתי מה חיפשתי שוב זה חזר וכרגע זה המצב ואני לא מצליח להתחבר. אני צריך לציין שאפליקציית Bcyber זה לא מה שאני צריך כי יש לי נתב אחר אלא את אפליקצית be אבל היא לא עובדת ולא מזהה …
-
- 2 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 272 צפיות
- 1 follower
-
-
המסך מחשיך בצד שמאל כשאני בקשת 12, עם הזזת העכבר. ההזזה אקראית לחלוטין. וזה רק בקשת 12. ניסיתי לשנות דפדפן, לא עוזר. החלפתי מסך ומחשב, לא עוזר. הטכנאים שעשו לי התקנת המחשב החדש לא ידעו לענות. יש רעיונות????? תודה
-
- 2 תגובות
- 381 צפיות
- 3 followers
-
-
הי חברים. שידרגתי מ logitech brio ל logitech mx brio. השתמשתי בעבר ב Logitech Capture להקלטת ווידאו, אך התוכנה כבר לא נתמכת ע"י היצרן ולא מזהה את המצלמה. ניסיתי את תוכנת ה Camera המובנית בווינדוס 11 אך לצערי היא מתעקשת להקליט באיכות נמוכה ורק ב 1080P. ניסיית תוכנות חלופיות כגון OBS Studio ו Bandicam ועוד אך כולם יותר ממוקדות לסטרימינג והרבה הרבה יותר מידיי "מתוסבכות" למה שאני צריך, ז"א נטו הקלטה של הווידאו מהמצלמה. אשמח להמלצות רצוי מנסיון.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, אני אריץ עליו table top simulator. מדובר בתוכנה שטוענת הרבה אובייקטים ואז רוב האובייקטים נשארים סטטיים עד לטעינה הבאה. אני רוצה לקצר את זמני הטעינה שמתרחשת מפעם לפעם. אני מניח שזה יהיה קשור לכרטיס מסך\זיכרון\מעבד או שילוב כלשהו. השאלה היא האם יש הבחנה בסוג או תת-תכונה מבחינת משימות גראפיות שונות, לדוגמא: משחקי FPS שבהם כל הזמן התמונה משתנה, כריית מטבעות, טעינה של אובייקטים סטטיים. בתודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כבר תקופה ארוכה בעיה במחשב בוט ארוך מטורף לפחות לפי הדיווח של task manager < start up < last bios time , היום היה לי זמן לבדוק את זה וראיתי שברגע ה DOK דונגל של ה MK270 לוג'יטק מחובר למחשב אני מקבל בעליה של המחשב last bios time 400-9000 שניות רק אם אני מוציא את הדונגל לגמרי מכבה את המחשב ומדליק ולא מחבר את הדונגל עד שמערכת ההפעלה עולה סופית אני מקבל 11.4 שניות אבל גם זה מטורף , קראתי באינטרנט שבוט של SSD זה בין 10-20 שניות ושל NVME מ 15 שניות ומטה וכונן HDD מכני 60-90 שניות זה נכון ? 11.4 לכונן SSD נראה לי הרבה , בדקתי את ה SSD בקריסטל בנצמרק וקיבלתי תוצאה טובה אז מה יכול לגרום ל BOOT איטי ? , יש לי SSD EVO 870 500GB שמעתי שיש עם ה EVO 860 ו 870 ועוד דגמים של …
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עושה פעם אחת בשבועיים יוצר נקודה שחזור חדשה. עשיתי בכונן C - יצירה נקודה שחזור חדשה. וזה שמר ותקין. למקרה אם בעתיד קרס לי win 11 . ואני יכול לשחזר נקודה מתאריך שיצרתי ולהחזיר win 11 תקין. תיסכלו בבקשה בתמונה. אבל אני רואה בחלון במאפייני מערכת יש כונן C עם סמל קטן קטן סימן קריאה משולש צהוב. לא הבנתי מה זה אומר סמל סימן קריאה משולש צהוב. מה זה ? איך מעלימים או לתקן סמל סימן קריאה משולש צהוב ? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תכנה שאני משתמש בה בתשלום, ואם אני פותח בה כמה לשוניות, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה. מה פשר ההודעה?
-
- 2 תגובות
- 421 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, המקלדת שלי נהרסה בעקבות מים שנשפכו על המחשב :X הדגם של המחשב הוא TOSHIBA - satallite 855C-1UJ השאלה שלי אם אני יכול להחליף לכל מקלדת בדגם 855c? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של סאמסונג מריץ ווינדוס 10. אתמול בלילה השארתי אותו לפירמוט במהלך הלילה והיום בבוקר המסך במחשב נידפק.. לא קרה שום דבר חריג.. לפי איך שזה ניראה המסך מת מישהו מכיר את התופעה? מצרף תמונה👇 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני כחצי שנה המפרט שלו הוא כזה i5 8400 gtx 1060 oc מהמפעל 16 gb ram ועוד קירור טוב למעבד (הזכרתי את הקירור מכיוון שהמעבד פה הוא הבעיה) לרוב שאני משחק במשחק פורטנייט המעבד כמעט ב100 אחוזים ולפעמים גם ב100 אחוזים. השאלה שלי היא כזאת, זה מזיק? זה יכול לפגוע לי במחשב? ואם כן מה עליי לעשות בשביל להוריד את אחוזי השימוש בו, גם אם זה לא מזיק וזה רק מעט לי את המחשב ויש דרך למנוע זאת אשמח לשמוע. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שאני מדליק את המחשב הכל נראה תקין אבל המסך לא נדלק. ניסיתי לנקות, לבודד את כל החלקים, להחליף ספק כח, להחליף סלוטים לרם. ושום דבר לא עובד, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מערכת חלונות 10 קרסה וכל אמצעי לתיקון לא עובד. כלי הREPAIR לא מצליח לתקן - אין אפשרות שחזור לגרסה קודמת, כלי תיקון אתחול לא עובד. USB עם BOOT ובתוכו חלונות 10 להתקנה גם לא מצליח לתקן והכל עובד מאוד מאוד לאט. בCMD בדקתי את הדיסק הקשיח וכתוב HEALTH (בריא). מה יכולה להיות הבעיה? אשמח להצעות לפתרון ואנסה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ברשותי Corsair STRAFE כבר 3 שנים מודע לבעיה של המקלדת בכללי. קראתי לא מעט ברשת על אנשים עם בעיות דומות המקלדת פשוט כותבת מלא אותיות ורק מהשורה התחתית. מציין שלא נשפך עליה כלום והכל היה תקין ניסיתי הכל.. הסרה של הדרייברים,עדכון לגרסא תוכנה של המקלדת,SOFT RESET,שינוי מחשב. הבעיה ממשיכה האם יש מה להתעכב על הפתרון או שפשוט לקנות חדש? ואני חשבתי שהיא תהיה אמינה.. מעצבן. אשמח לעזרה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני נכנס לדפדפן למשל אז הבהירות של המסך גבוהה משמעותית פתאום, וכשאני סוגר אותו הבהירות יורדת.. ככה גם במשחקים ובדברים אחרים.. איך אני מסדר את זה? הדבר הזה פשוט גומר על העיניים.. זה במחשב של אחי.. אין במחשב תוכנה שקשורה למסך או משהו כזה.. ווינדוס 10
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל להשתגע. חצי מהתוכניות שהיו על הדסקטופ נמחקו, האנטי וירוס חדל מלעבוד והושבת, הכפתור של הוינדוס ("התחל") ואפילו דף הבית של גוגל כרום לא עובדים. בנוסף, סרגל הכלים מתחת בקושי מגיב והאחסון בכונן c יורד בכל פעם. אני לא יודעת מה לעשות במיוחד.. (קיימות דרכים נוספות לסדר את זה מבלי לעשות פרמוט?) אשמח לתשובות, תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-