רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק עכשיו רציתי לדעת כמה דברים האם הIP שלי משתנה כל פעם שאני עושה ריסט? למה שאני בודק מה הIP של זה רושם לי 10.0.0.38 כל הזמן ולא משתנה!!! ושאני בודק באתר www.whatismyip.com אז הוא כן משתנה שאני עושה ריסט למה אני מחובר ישירות אל האינטרנט מבלי להשתמש בחייגן האם האינטרנט נהיה איטי ש2 המחשבים עובדים האם אני יכול לשחק ברשת? אם כן באיזה IP אני אמור להשתמש כי ששיחקתי בפיפא 07 כל הזמן הIP שלי היה 10.0.0.38 ולא הסתדרתי עםזה וזה לא עבד לי... והאם הרשת הביתית הזאת טובה או שיש דברים יותר טובים כי מאז שיש לי תרשת הביתית שאני מוריד דברים הם נתקעים לי באמצע ואז זה רושם לי TIME OUT משהו כזה... אם אפשר בבקשה תשובות כי אני מסתבך עם העניין הזה ולא מתמצא בו תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה ליצור שיתוף קבצים (של תיקייה אחת בלבד שמספיקה לי) ומשום מה יש לי מנעולים על הקבצים בחיבורי רשת הנה תמונה: איך אני מבטל את המנעולים תודה רבה לעוזרים או שפשוט אם יש איזה מדריך ליצירת שיתוף קבצים (ע''י שני החייגנים שיש לי במחשבים) אני אודה לו מאוד תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
תראו יש לי בבית קו אינטרנט אחד אני רוצה לחבר עוד קו בנפרד לקן הקיים השאלה שלי היא האם אני צריך לשלם לספק+תשתית למרות שיש לי כבר קו אינטרנט בבית? האם קיימים מבצעים טובים של חברות ששוה לי לדבר איתם? הקו הקיים אצלי עכשיו הוא אינטרנט מהיר hot + בזק בן לאומי אינטרנט בכבלים 1.5
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
הסיטואציה הינה כזו , מחשב נייד עם כ.רשת קווי וא-קווי (אלחוטי ) ,ראוטר של NETGEAR אצל השכנים שפתוח לבניין ... הקטע הוא שדרך המחשב הנייד והכרטיס רשת האלחוטי המובנה שלו פשוט לא צורך מספיק קליטה והחיבור אינו יציב או בכלל לא עובד לעיתים ... לאחרונה קניתי AP בשביל לשפר את הקליטה אך נתקלתי במס' תקלות ועכשיו יש לי מס' שאלות : 1.AP אמור להגדיל את הטווח או להיות בעל טווח גדול יותר , האם יש צורך בהגדרתו בראוטר של ה NETGEAR ? ( ה AP הוא תוצרת EDIMAX) 2.איך בדיוק אני מגדיר זאת בגדול ? כי לא מצאתי שום מסך קישור לראוטר או לכל רשת אחרת בתפריטי ה AP ?( אני יודע את האיי פי הפנימי של NETGEAR 192.168.2.1 ) 3.הצעות לייעול או שיפור ... אפילו אם זה כולל החלפה של ה AP , אני בסה"כ מחפש טווח קליטה…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום ברשתות ואני צריך עזרה מאיפה להתחיל. אז ככה: יש ברשותי שני מחשבים אחד שולחני והאחר נייד. המחשב השולחני מחובר לראוטר. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב האחר כך שאוכל לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט. איך אני עושה את זה? בנסיון הראשון שלי שחיברתי כבל רשת בין המחשב נייד לראוטר והלכתי ע"ף אשף התקנות הרשת של ווינדוס אקס פי הצלחתי לגלוש במחשב הנייד באינטרנט אבל לא הצלחתי לשתף קבצים בתקיית שיתוף, ככה שעשיתי חצי דרך :s05:
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת דרך ראוטר שמחובר למודם ADSL. פתאום בלי שום אזהרה החיבור התנתק וקיבלתי הודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה... בעיה זו ארעה מאחר ולא הוקצתה כתובת רשת למחשב" שאר המחשבים ברשת עובדים כמו שצריך. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם p5b delux והמחשב הישן עובר לקומה השניה , אין לי במחשב הישן כרטיס רשת , קיצר מה אני צריך לעשות שיהיה לי רשת בבית ? יש לי 512\1.5 כבלים 012 ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת מה אמורה להיות המהירות המעשית (לא תאורטית) של ראוטר אלחוטי 54MB. העניין הוא כזה. כשאני מעביר קבצים ממחשב למחשב בעזרת כבל רשת המהירות היא בסביבות 75Mbps. כשאני מעביר בצורה אלחוטית המהירות המקסימאלית היא כמעט 20Mbps ובד"כ בסביבות 15Mbps האם המהירות הזאת תקינה? המהירות נמדדת בעזרת DUmeter.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מישהו שמע על הכרטיס הזה שנקרא killer??? ואם אחד המנהלים הגדולים שיש פה באתר יוכל לעשות לכרטיס כזה (במידה ויש בארץ) לעשות לו בדיקה....... זה משהו ממש מגניב, זה פועל כמו phsyx אבל לכרטיס רשת, ז"א באופן של הסבר גס לחלוטין, הוא עושה הרבה יותר.... קישור לאתר : http://www.killernic.com/KillerNic/ אני ממש ממש מתנצל, לא שמתי לב שכתבו עליו פה באתר, סליחה, פשוט הייתי קצת להוט לספר עליו, הייתי צריך לחפש לפני שאני כותב, שוב סליחה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי של Edimax, אין לי מושג איזה דגם כי פשוט לא רשום עליו. בזמן האחרון יש לי ניתוקים בזמן שימוש בזמן עומס כבד על האינטרנט, כאשר מופעל Utorrent למשל הרשת קורסת תוך חמש דקות. עברנו עם הספקית (012) והם טוענים שאין אצלם בעיה. אנחנו יודעים שהבעיה היא לא אצל הוט כי כאשר המחשב מחובר ישירות למודם אין ניתוקים בזמן שימוש בUtorrent. הבנתי שיכול להיות שקיימת פונקציה שמנתקת את הראוטר בזמן עומס (או שאין), או שהוא התקלקל ועושה את זה. רציתי לדעת, מה אני יכול לעשות בנידון ואם הבעיה היא תקלה איפה אני יכול לתקן אותו?
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שמתעסקים עם Penetration Tests ותחום ההאקינג/אבטחת מידע.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אז זו הבעיה, יש אצלי במעונות באוניברסיטה רשת אינטרנט הבעיה היא שבחדר שלי יש רק חיבור אחד והרבה פעמים באים אלי אנשים ללמוד וצריך יותר מחיבור אינטרנט אחד, אז אני מחפש האב, או שזה סוויץ' או אולי אפילו ראוטר, למען האמת אין לי מושג מה אני מחפש... אבל יש לי הרגשה שתדעו להפנות אותי למקום הנכון.. אין צורך במכשיר שתומך בחיוג לרשת וחלוקת אייפי... הרשת של האוניברסיטה עושה את זה...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי, יש לי נתב של אדימקס דגם AR-7024Wg (אלחוטי). אני רוצה לפתוח לו פורטים בשביל תוכנת שיתוף, הוא עושה לי קצת בעיות בקשר לטווח של הפורטים שלא יהיה גדול מ-20, זה בסדר אבל אני לא יכול לבחור שהפורטים הפתוחים יהיו גם TCP וגם UDP. יש לי בחירה של או זה או זה - זה בסדר אם זה בשביל אמיול שאפשר לבחור פורט מסוג UDP ופורט אחר מסוג TCP אבל בביטורנט לדוגמא אני צריך שהפורטים יהיו אותו דבר ומשני הסוגים. מה הפתרון? תודה !
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי את הנתב הנ"ל ממישהו (חינם) אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (ללא חייגן), יש לי דרך להשתמש בו? בכלל, למה הוא כזה יקר? מה מיוחד בו? http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet0900aecd8028a9a9.html http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6642
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתר כלשהו וזה רושם לי "אינך מורשה לצפות בדף זה"! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין פקס במחשב, יש לי מודם פקס 56K. מה צריך לעשות כדי להפעיל פקס במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תיקיה במעודפים ואני רוצה שהיא בלתי נראת או שיצרכו סיסמא כדי להכנס אליה.אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
הי אני מתקין ראוטר בלקין במהלך תהליך ההקתנה מתבצעת בדיקה ע"י ה- CD והיא לא מסתיימת........ עזרה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-