עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iveco,

אני צריך ראוטר 4G ויש את הראוטר הזה ב 420 שקל , הוא יתאים להוט מובייל ? יש להם חבילה 1000 גיגה ב 70 שקל הוא תומך בתדר 2100 אבל לא בתדר 850 הוט מובייל זה 2100/850 גם כתוב באתר KAMAZE שהוט מובייל לא מאשרת לחבר את הסים שלה לראוטר שזה לא "שימוש הוגן " זה קשור רק לשיחות SMS ? או גם גלישה ?

2. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  3. Started by idani1983,

קניתי ראוטר חדש WR1043ND התומך ב 1GB בשני המחשבים יש לי כרטיס רשת התומך בחיבור כזה. מקריאה באתר הבנתי שאני צריך כבלי CAT5E ולחבר אותם לשני המחשבים ולראוטר. האם צריך עוד משהו? להגדיר ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  4. Started by Stasik,

יש לי כבל רשת עם 4 חוטים וכתוב עליו category 5 patch cable האם אני יכול להשתמש בו כדי לחבר שני מחשבים?

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  5. Started by urich,

טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. http://img176.imageshack.us/my.php?image=18dm.jpg תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  7. שלום, מחפש נתב ומודם מומלצים לחיבור מול הוט. כיום משתמש במודם של חב' הוט (Sagemcom F@AST 3184) + נתב אלחוטי של TP-LINK (TL-WR1043ND) שמותקן עליו DD-WRT. החיבור מאד איטי משום מה. האם מומלץ לעבור למכשירים מתקדמים יותר? תודה, רוני

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. הנה הפרטים מהלוג (בתמונה) אני משתמש במס' תוכנות ש"חוסמות" אינטרנט sygate firewall protowall PG2 אני משתמש בכרטיס רשת של הלוח (NF4U) ובמודם תומסון (כבלים) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by Shadowman,

איך אני מחבר מחשב נייד למחשב באישי על מנת העביר נתונים ומידע....

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  10. Started by Artist,

יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB את השני חיברתי לראשון באמצעות כבל מוצלב ניסיתי את האשף של XP והגדרה ידנית של הרשת אבל המחשבים לא מזהים אחד את השני אם אני מנסה לעשות פינג אני לא מצליח (Request timed out.)

11. Started by yalaniv,

יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by בן בליעל,

אני לא מבין כלום ברשתות ואני צריך עזרה מאיפה להתחיל. אז ככה: יש ברשותי שני מחשבים אחד שולחני והאחר נייד. המחשב השולחני מחובר לראוטר. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב האחר כך שאוכל לשתף קבצים ולגלוש באינטרנט. איך אני עושה את זה? בנסיון הראשון שלי שחיברתי כבל רשת בין המחשב נייד לראוטר והלכתי ע"ף אשף התקנות הרשת של ווינדוס אקס פי הצלחתי לגלוש במחשב הנייד באינטרנט אבל לא הצלחתי לשתף קבצים בתקיית שיתוף, ככה שעשיתי חצי דרך :s05:

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. Started by Burkey,

שלום לכולם, אשמח לעצתכם. אני נכנס בקרוב לדירה חדשה, וצריך אינטרנט ביתי. בכוונתי לעשות באנדל של ספק + תשתית, כנראה בלי טלפון וטלויזיה. בבדיקה ראשונית שעשיתי מול פרטנר, אמרו לי שעם תשתית של בזק ברחוב בו נמצאת הדירה, אוכל להגיע להגיע מקסימום ל - 40Mb וזאת למרות שהבניין עצמו, חדש (התשתית ברחוב ישנה). אני מתלבט בין אינטרנט בזק עם 40Mb לבין הוט עם 100Mb, לפחות בתיאוריה....מבחינת כסף ההבדלים זניחים אם מוצאים את הדיל הנכון. דבר שני שאני לא סגור עליו, זה היכן למקם את המודם ואם יש אפשרות וצריך ראוטר משלי, טוב יותר. הדירה היא דירת 3 חדרים, לא גדולה. בסלון יש טלויזיה שברצוני לחבר לאינטרנט. בממ"ד יהיה מחשב נייח שחייב להיות מחובר לאינטרנט…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Dorrod,

שלום חברים בעוד כשבועיים אני עובר דירה וצריך לעשות חיבור אינטרנט חדש (תשתית, ספק, הכל מאפס) לא תהיה לי אפשרות לחבר כבל רשת בעת התקנת האינטרנט (אני משתמש בcompute stick) השאלה שלי היא האם אפשר לעשות את החיבור הראשוני, ע"י הטכנאי בwifi או שאני חייב חיבור קווי למודם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  15. Started by YanivRot,

איך הנתב החדש של בזק Be?

16. Started by ariel7766,

שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?

17. Started by Jook,

דגם הראוטר הוא Edimax BR-6204Wg. אז ככה, יש לי רשת חדשה שמורכבת מהראוטר הנל ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת בסדר ואין לי בעיות. הראוטר מחובר למודם ת'ומפסון של הוט עם ספק ברק. העניין הוא כזה, אני מודע לעובדה שכל אחד יכול להשתמש ברשת הביתית האלחוטית שלי ולהתחבר דרכה לאינטרנט. מהי הדרך הפשוטה ומהי הדרך המורכבת למנוע זאת? הבנתי שזה משהו שנקרא MAC encryption. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע בעניין או להדריך אותי שלב אחרי שלב על מנת לאבטח את הרשת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by guy 12,

שלום רב! אני נערך בימים אלו להקמת רשת ביתית חדשה אשר תתפקד טוב יותר מהקיימת (מודם/נתב של rotal). צירפתי תרשים של הרשת אותה אני מתכנן להקים. הרשת ממוקמת בבית גדול יחסית. האינטרנט מבוסס ADSL ברוחב 10 מגה. התניות: 1. הוצאת הנתב מהממ"ד (כיום ממוקם בממ"ד) ומיקומו במרכז הבית. 2. חיבור המחשב הנייח בממ"ד באופן קווי. 3. חיבור קונסולת משחק באופן קווי ע"מ למנוע ניתוקים כמה שאפשר. 4. זמינות wi-fi ברחבי הבית. 5. הגדלת הטווח ע"מ שבית נוסף במשק יוכל להתבסס על הרשת הנ"ל. שאלות: 1. האם המרכיבים: מודם, נתב והכרטיס רשת תואמים? 2. האם המבנה נכון וישים? 3. האם ישנם מרכיבים המתאימים יותר למבנה זה באותה רמת תקציב? 4. ע"פ הבנתי ישנו צורך בכבל CAT5E FTP לחיבורים הקווים, מהיכן ניתן לרכוש כבל מסוג…

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  19. שלום רב. לתדהמתי,נוכחתי היום לדעת שהראוטר שספק האינטרנט נתן לי,מוציא ומשדר גלי (RF(WI FI גם אם מנתקים את ה-WI FI בראוטר. אני אחד מאותם אנשים שעדיין מאמינים שהימצאות ליד ראוטר שמשדר גלי WI FI לא כ"כ בריאה לאדם ולכן,כל לילה אני מכבה את ה-WI FI ברואטר,המנורה של ה-WI FI נכבית ואני שקט.(הראוטר נמצא ליד המיטה של הילד). אבל מה מסתבר,שגם אם אני מכבה את ה-WI FI באמצעות הכפתור המיועד לכך בראוטר,האנטנה של ה-WI FI ממשיכה לשדר עסקים כרגיל ועדיין פולטת קרינה.איך אני יודע?כי השכרתי היום מכשיר שמודד קרינה וגיליתי זאת ממש במקרה . התקשרתי למוקד התמיכה של הספק ושטחתי בפניו את הדברים. הנציג אישר את דברי ואמר לי שאכן כך הוא הדבר,שגם אם מכבים את ה-WI FI באמצעות הכפתור …

20. יש לי ראוטר בזק dsl g256dg- vdsl 2 gigabit modem router מחובר ואני רוצה להגדיל טווח ע"י בראוטר בכותרת.מישהוא יודע איך?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Evilized,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטי EDIMAX 7128G שאני רוצה שיתחבר לראוטר של EDIMAX יש לי בנוסף למJשב החדש מחב נייח שאליו מחובר הראוטר ומחשב נייד שמחובר גם כן בלי בעיות אני מנסה להתחבר מהמחשב החדש אחוטי ואני לא מצליח לא מזהה לי כלום האנטנה בפנים הכול ולא מוצא לי שום רשת ואני לא יודע מה לעשות =[

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. Started by Zadu,

יש לי 15MB של בזק בינלאומי ואני מוריד על 1.2mb האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by iCe_bLaSt,

הזמנתי עכשיו Thinkpad X220 חדש מEBAY , הבחור מכר גירסה משופצרת מאוד של המחשב כולל הכל (קורא ביומטרי, Bluetooth וכו.) מה שגיליתי עוד , זה שדחפו לי שמה אנטנה של Wimax , כמובן שאני לא מתלונן על תוספות בחינם למחשב הנייד החדש שלי , אבל מישהו יודע אם אפשר לעשות אם זה משהו בכלל בארץ ? יש איזה מקום שיש בו Wimax ? יש איזה חברה שמתכננת פריסה בכלל של זה? או שכולם עוברים לLTE?

24. יש לי מחשב נייח שעליו נמצא כל המוזיקה שלי ואני משתמש ב FOBAR2000 אבל אני מעדיף לפעמים לגלוש ממחשב נייד רציתי לדעת האם יש אפשרות שמהמחשב הנייד אני אשלוט על הנגן במחשב הנייח ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.