רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, רכשתי מחשב נייד, Lenovo Yoga 700, וגיליתי שאין לו כניסה של כבל רשת. להבנתי צריך מתאם בין כבר לרשת ל-USB (כלומר USB Ethernet Adapter), למשל זה: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4X90E51405/460/34285E7D99BB43138551449AD7C986A5 האם יש סיבה לקנות את המקורי היקר? של חברה מוכרת אחרת? סתם משהו סיני זול? האם כולם אותו הדבר? או שהמתאמים השונים עושים דברים שונים? שורה תחתונה - אשמח להמלצה על מוצר ספציפי (אפשר גם במשלוח מחו"ל). (נראה לי שאין לי צורך במתאם של ג'יגהביט, נראה לי שגם אלו של 100 מגה-ביט יספיקו, כי בכל מקרה חיבור האינטרנט שלי לא כל כך מהיר...) תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם מודם USB ב-ADSL. לאותו מחשב מחובר מחשב נוסף בחדר אחר עם כבל Ethernet לגלישה באינטרנט. אני בקרוב קונה מחשב נייד שאותו אני גם מעוניין לחבר לרשת, אך אין במחשב עם המודם יציאה נוספת של LAN. אינני מבין בעניין הזה יותר מידי אך ניסיתי לחפש בגוגל פתרון לבעיה ומצאתי את זה: http://www.10shop.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=649125 האם באמצעות המתאם הנ"ל אוכל לחבר בין המחשב לבין המחשב נייד לגלישה באינטרנט באמצעות כבל Ethernet? האם צפויות בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מתאם USB אלחוטי - איזה דברים חשוב לבדוק לפני שקונים?
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
פתאום ללא כל אזהרה הוא נכבה והדרך היחידה לגרום לחזור לעבוד היא לנתק אותו ולאתחל את מערכת ההפעלה. זהו המתאם שקונים בבזקסטור, RALINK RT2500 בויסטה. מישהו נתקל בבעיות איתו?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. יש לי בדירה מחשב אינטרנט אצל אחד השותפים שמחובר לראוטר. אני רוצה להתחבר לאינטרנט ממנו. להלן הדרישות: האינטרנט במהירות 100 מגה (זה יוצא 66 מגה ביט לשניה בבדיקה שערכתי). אשמח לרכוש מתאם שיכול להתקרב למהירויות האלו. בתקווה, המתאם לא יפיץ קרינה. ידוע לי שזה פחות מסרטן מראוטר, כי זה רוב הזמן קולט ולא משדר אבל עדיין. יש מתאמים שראיתי שעם הרבה אנטנות. המתאם יהיה פנימי (PCI). חיצוני, בתצורת USB, נראה לי מגושם ושברירי משום מה. המלצות יתקבלו בברכה. כרגע זה המוצר שמישהו המליץ לי עליו, אפשר להתחיל מלבקר אותו: http://www.tms.co.il/product/7050 תודה רבה! אשמח לתשובה בהקדם!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני רוצה לנתק את המחשב הנייח מהראוטר ולהעביר אותו לסלון, ולכן אני צריך מתאם WIFI, רציתי לדעת אם יש אחד מומלץ והאם אלו שמתחברים דרך USB מהירים מספיק ? הראוטר הוא N600 של בזק תומך ב5GHZ, לא יודע אם זה קריטי. המהירות גלישה בבית היא 40MB ואולי בעתיד תהיה 100MB. בנוסף רציתי לדעת האם שימוש במאריך USB יפגע בביצועים של המתאם? המחשב יושב בקופסא ולא תהיה קליטה טובה לכן רציתי מאריך שיתחבר למתאם ויגרום לו להיות קרוב יותר לסביבה פתוחה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש במתאם Wifiל-USB מסוג EW-7318Ug Edimax, וזיהיתי שלאורך זמן הוא מתחמם מאד, והתפקוד שלו יורד משמעותית. (קצב הגלישה נהיה הרבה יותר איטי) מישהו יודע להגיד מה יכולה להיות הסיבה? הוא מחובר ל-USB של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנןת מתאם אינטרנט לחשמל ויש לי שלוש שאלות 1.בהתחקב בזה שאני היחידי שמחובר לאינטנרט האם אני יקבל את מלוא המהירות או שהמתאם מוריד מהמהירות? 2.האם אני יכול לשים מכשיר שתפקידו לפצל אחרי המתאם ולחבר שני מכשירים ? ואם כן כמה מכשיר כזב יאלא ? 3.מה ההבדל בין הדגמים האלא ומה כדאי לקנות? http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9452,9619,8764,10162 אני לא בטוח מה המהירות אבל לדעתי 30 מגה אם זה ממש משנה אז אני יכול לבדוק תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי טוב ויציב שתומך במהירות של 1GB, אני מחובר לסיבים אופטיים של סלקום במהירות 600MB ואני רוצה לחבר מחשב נייח לרשת האלחוטית. הראוטר של סלקום מחובר למערכת MESH של TP-LINK DECO M5, רציתי לדעת קודם אם זה אפשרי להציב את אחד הנתבים של ה-MESH ליד המחשב נייח ופשוט להעביר ממנו כבל לכרטיס רשת? במידה וזה צריך לעבוד, האם החיבור יהיה יציב? ובכלל, איזו מהירות אני יכול לקבל בחיבור כזה? במידה וזה לא אפשרי אז אני אשמח לקבל המלצה למתאם אלחוטי, חשבתי על האופציות למטה: Netgear Nighthawk AC1900 ASUS PCE-AC88 Dual-Band 4x4 AC3100 אם יש מתאם טוב יותר בטווח מחירים הזה אז אני כמובן אשמח לדעת, תודה רבה…
-
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
- 1 follower
-
-
-
[h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, בימים האחרונים התפתחה אצלי בעיית חיבור לרשת הביתית ב-2 מתאמי רשת USB אלחוטי של חברת EDIMAX. כהקדמה, אציין שאני גולש בבית על תשתית של 100 מגה (הוט+בזב"ל) וקיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר TP-LINK 1043 (קושחה מעודכנת) מאובטחת WPA2. עד היום 2 המחשבים המצויידים בכרטיסים של אדימקס + מחשב נייד + סמארטפונים - התחברו בצורה חלקה ללא ניתוקים ובעיות. וחזרה להתחלה, משום מה התפתחה בעיה להתחבר באמצעות הכרטיסים של אדימקס - בנק' אחת, בקומה למטה, הצלחתי איכשהו להתחבר לאחר איפוס הראוטר/מחיקת הגדרות הרשת והקמה מחדש, בנק' אחרת שנמצאת ממש חדר ליד העמדה המרכזית, הרשת הביתית לא מזוהה בכלל ולאחר ניסיונות רבים/איפוסים ומשחקים נוספים עם המתאם - כשהרשת הביתית צצה ברשימת הרשתות האלחוטיות הזמינות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מתאם אלחוטי חזק ומהיר שתומך בתקן AC יש לי כרגע את ה-TL-WN822N שקניתי בהמלצת Cheif והאמת שאני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה לשדרג למתאם תומך AC. טווח קליטה נדרש ~ 10M-5M אשמח להצעות. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, התקנתי וינדוס 10 ומתאם ה WIFI נעלם מ device manager לאחר ההתקנה. איך אני גורם למתאם ה WIFI לפעול? אין זכר ל WIFI... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. הראוטר שלי נמצא בסלון ואחד הקווים שיוצאים ממנו(כבל CUT 6)יוצא לכיוון חדר השינה ששם אין לי קליטת ווי פיי כמעט בכלל. שאלתי היא....האם יש איזה שהוא מתאם שאפשר לקנות במקום ראוטר נוסף ולחבר את אותו המתאם לכבל הרשת ושאותו מתאם יוציא ווי פיי? אני יודע שאפשר לקנות כל מיני מגבירי ווי פיי למיניהם,אבל אין לי שום שקע חשמל שאני יכול לחבר אליו את מגביר הווי פיי בסביבות חדר השינה ושיהיה פחות מחמישה מטרים מהראוטר בסלון.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רכשתי את המתאם הזה ולאחר ההתקנת הדרייברים אני מקבל במקסימום כ30-40 מגה בהורדה(יש לי 100 מגה), כאשר אני בודק עם המחשב הנייד מאותו מיקום עם הוויפי המובנה אני מקבל קרוב ל100 מגה. יש לי קליטה מלאה בשני המחשבים, אני רחוק כ5 מטר מהראוטר ואין קירות בטון בדרך, בדקתי בתוכנת wifeless net view ואני רואה שאני בקליטה של 100%. חשוב לציין שבהתחלה כשרק חיברתי לראשונה אני לא זוכר בדיוק מה היה מצב הדרייברים אך קיבלתי בספידטסט 100 מגה הורדה, אבל מאז זה לא חוזר על עצמו. ניסיתי ניתוקים וחיבורים מחדש של המודם והראוטר ולא עוזר. מה יכול להיות הפתרון לבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, רציתי לשאול אם יש משהו שמתחבר אליו כבל רשת (שמחובר למודם) ומאפשר להפוך את הרשת לאלחוטית? הכוונה היא למשל במקום לחבר את הכבל רשת למחשב ואז יהיה רשת באותו מחשב - לחבר לדבר הזה את הכבל רשת ואז האינטרנט יהיה אלחוטי. זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
שלום. קניתי מדפסת USB (היה מבצע 180 שקל לא תיקח?) אני רוצה לשתף אותה בין כל המחשבים ברשת אבל היא רק עם חיבור USB...יש איזה מתאם ? איפה קונים אם כן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי רשת חוטית לא מזמן בבית.. והיום אני רוצה להוזיז את הראוטר מהמיקום שלו.. והכבלים לא מספיקים.. רציתי לשאול לגבי אופציה של מתאם נקבה לנקבה .. כמו זה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22480 ואז לחבר עוד כבל לכל חיבור.. אני צריך להעביר עם הכבלים במהירות של 1 ג'גה... האם זה עשוי להזיק לי לרשת? יש פתרון טוב יותר?
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, התחברתי לסיבים בתשתית בזק. סלקום הספקים אמרו שבסיבים של בזק מוכרחים לקחת את הראוטר שלהם ואין אפשרות / אישור לחבר מתאם סיב. הם הביאו sagecom F@st 5657 הייתי רוצה להתחבר לציוד שלי. אני יודע שאפשר להתחבר עם מתאם סיב, למשל של D-Link. אבל מתאמי הסיבים האלו מצריכים מודול נוסף, שממיר חיבור SFP ל SC. המודולים האלה שונים לפי סוג הסיב / אורך גל וכו'. למשל כאלה. איך אוכל לדעת איזה מודול מתאים? להבנתי גם אם אקנה מודם במיוחד עם חיבור סיב, עדיין צריכה להיות תאימות לסוג הסיב שנפרס. האם יש מישהו שעשה זאת ויכול לפרט בדיוק איזה מודול יש לו? או כל פתרון אלטרנטיבי אחר שיאפשר לי להשתמש במודם + רא…
-
- 1 תגובה
- 10.7k צפיות
-
-
הראוטר רחוק מדי, והרשת לא נותנת מספיק מהירות מהמרחק הזה (הראוטר ממוקם כ- 20 מטר +/- מהסטרימר (popcorn c200) אני זקוק למתאם רשת על גבי החשמל שיעבוד במהירות של 100(Mbps (המגבלה של הסטרימר) האם יש למתאם בעיה לעבוד על חיבור חשמל תלת-פאזי? האם אני צריך לקנות 2 זוגות של מתאמים? עדיפות למתאם כמה שיותר זול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש אצלי בבית סיטואציה בה אני ואחי שנינו גיימרים ומורידים הרבה, אבל רק אצל אחד יושב המודם-ראוטר ואצל השני יש מתאם WIFI TPLINK ARCHER T2U המחשב עם הWIFI חווה גלישה איטית והתנתקויות וכל פתרון אפשרי שניסינו לא עבד (כולל החלפת המודם והחלפת המתאם WIFI מס' פעמים). לא מדובר בחדר ממ"ד, וסה"כ קיר פשוט מפריד בינינו אבל הבעיה עדיין קיימת. בזמן האחרון גיליתי שיש דבר כזה מתאם על גבי רשת חשמל וראיתי שיש את המוצר הזה שיש עליו חוות דעת טובות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849577 אפשר ביקורות עליו ועל הצורה שבה כל הדבר הזה עובד?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין מתאם קווי לבין מתאם קווי על רשת חשמל? (חסרונות ויתרונות גם) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-