עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי ראוטר אלחוטי קצת מעפן הוא בזמן האחרון עושה לי בעיות בהתחברות, הוא גם זול מאוד לכן אני לא מתפלה שיש בו תקלות קניתי אותו מבזק. החלטתי שאני רוצה לקנות אחד מקצועי שיעבוד כל הזמן וגם שיהיה אפשר לפתוח בו פורטים בקלות אימיול וכד'... אז אני מחפש המלצה לראווטר אלחותי עם מודם ADSL...! תודה,

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by kikolf,

היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?

3. Started by ArZi17,

שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים, 2 מחשבים שמתחברים בחיבור כבל ומחשב אחד שמתחבר באלחוטי לראוטר trendnet tew-432brp לאחרונה אני מרגיש שיש בעיה בראוטר , אני חושב שברגע שיש עומס על הראוטר, כלומר 3 המחשבים נכנסים להרבה אתרים הוא פשוט מאבד חיבור עם המחשבים וחוזר אחרי כמה שניות (מתנתק). החלטתי לעבור לראוטר אחר ואבקש את המלצתכם. במחשבים משתמשים אני אחותי ואבא שלי, אני משתמש במחשב להורדות משחקים ולכן אני צריך ראוטר עם העברת נתונים גבוה. 2 המחשבים שמתחברים בכבל נמצאים באותה קומה ואילו המחשב שמתחבר באלחוטי נמצא קומה מתחת, ולכן הקליטה בדרך כלל לא הכי גבוה, ולכן אני גם צריך שלראוטר תהיה קליטה לטווח ארוך יחסית. יש ראוטר אחד שתפס את עיניי, אשמח אם תביעו את דעתכם. d-link dir-615 תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר עם אפשרות חיבור קווי ואלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט והספקית היא נטוויז'ן (חיבור עם חייגן - L2TP ). לא ממש משנה אם הראוטר יתמוך בתקן N למרות שזה יכול להיות נחמד. בנוסף , אני מעוניין לחבר את המדפסת שלי לראוטר (מדפסת משולבת HP 4500 שיש לה חיבור ETHERNET שהבנתי שמיועד לחיבור לראוטר). חשוב לי שאוכל להגדיר את הראוטר והרשת הביתית בקלות (יחסית) ושתהיה מאובטחת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by acker16,

. מאוד ברור שאני צריך עזרה של מישהו עם הבנה בתחום. אני צריך ראוטר לבית פרטי, הראוטר ישב בארון תקשורת בכניסה לבית וצריך להגיע עד לחצר האחורית (לא רוצה להתחיל למקם עוד MESH). כבר קניתי הרבה ראוטרים בינוניים והם תמיד מאכזבים ולכן מוכן כרגע לשלם יותר. בהתחלה קניתי ראוטר פשוט של TP-LINK ב200ש"ח וגם לא היה לו Wifi6 וגם הטווח היה נמוך אז לפני כמה חודשים קניתי ב70$ Xiaomi Redmi AX5400 שקיבל המלצות לא רעות (https://www.aliexpress.com/item/1005004068615013.html). הטווח שלו בסדר ומגיע עד לחצר (טיפה גבולי אבל מספק) הבעיה שלו זה אמינות, במקביל לwifi אני מעביר דרכו בLAN את האינטרנט לכל הבית ומדי פעם הוא לא מעביר אינטרנט לאחת הטלוויזיות או …

7. חבר שלי עובר לאינטרנט 2.5 מגה וראיתי שנתנו לו הצעה לאיזשהו Edimax ב-500 ומשהו שקל שהמחיר שלו הכי יקר בזאפ הוא 280 ש"ח, כמובן שאמרתי לו לסרב לראוטר ולקבל רק את החבילה. עריכה,הנה מה שהוצע לו : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 הוא מחובר דרך תשתית בזק וספקית אינטרנט סמייל\012 (הם התחברו לא? ) . יש לו כ-4 מחשבים בבית ורשת חוטית פרוסה אך הוא רוצה ראוטר אלחוטי כיוון שרוצה את האפשרות הזאת לנייד שלו+נייח אחד. בעקרון הוא רוצה שיהיו לפחות 4 חיבורים חוטיים ל-4 המחשבים שבבית. תקציב לא גדול - עד 300 ש"ח. טווח הקליטה לא צריך להיות גדול במיוחד,קומה אחת . עריכה- יש שימוש בטורנטים\הורדות מרובות

8. Started by Ronenosh8,

אני מחפש המלצה לראוטר (מה לעשות שהמכשיר המזובל שניקרא HOTBOX לא עושה את העבודה) הדרישות מהראוטר ומכרטיס הרשת פחות או יותר הן: שידור WIFI חזק, רצוי בתקן N. מהירות- כל ההתקנים שאני הולך לחבר (עד 4 מחשבים ועוד 2 אייפונים) יהיו מחוברים בצורה אלחוטית אז רצוי ראוטר שעמיד בדרישות הללו. יציבות- אני הולך להשתמש בחייגן ועם מהירות אינטרנט 12MB. הHOTBOX למשל עובד בצורה גרועה עם חייגן. מחיר- עד 200-300 ש"ח, לא דגם יקר מידי, ולא זבל. לגבי כרטיס הרשת - חיבור USB, וכל הבקשות מהראוטר תקפות גם עליו (בדגש על מהירות/קליטה) נ"ב- הנציגה של HOT אמרה לי לא לקנות ראוטר של TP-LINK - האם יש אמת בדבריה?

9. מחפש המלצה לראוטר + מודם ADSL בתקציב עד 200 ש"ח כדי להפסיק תשלום על ציוד קצה (כרגע Netgear DGN2200 של בזק אך חושב לעבור לפרטנר). קו ADSL 15Mbs שזה כרגע המקסימום על פי בזק עקב מגבלות תשתית ביישוב. צרכנים: טאבלט מצלמה וטלפונים בחיבור אלחוטי, 2-3 מחשבים וסטרימר בחיבור חוטי. משמש לגלישה וצפייה בסרטים מיוטיוב. שטח של כ-130 מ"ר קומה אחת (חיבור חוטי בממ"ד).

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי חברה, אני מחפש המלצה לראוטר שיתפקד כשרת מדפסת, אך חשוב לי שיוכל לתפקד גם כ AP ריפטר(?) ברצוני לחברו למדפסת בקומה התחתונה ושיתפקד כמחזק אות לאותה קומה. אם ניתן למצוא תמיכה גם ברשת N ובזול, עדיף. הראוטר הראשי הינו leveOne WBR-6001 . התקציב: עד 500 ש"ח אך אני בהחלט מעדיף שלא לנצל את התקציב. ראיתי את הDIR-320 של D-Link, הוא זול ועם שרת מדפסת, השאלה האם הוא יכול לתפקד כ AP ריפטר? האם יש דרך להפוך את הראוטר הישן שלי, trendnet TEW-431BRP לצרכי?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר 4 פורטים + מודם ADSL מובנה, לצורך שדרוג רשת שכרגע פועלת באמצעות ICS. ראיתי מוצרים כאלו של מספר חברות (Edimax, DLink ועוד), ורציתי לשמוע מכם המלצות על המוצר הכי טוב מהם (מבחינת נוחות השימוש, פונקציות וכו'), עם גג מחיר של עד 400-500 ש"ח. תודה שי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by compgt,

שלום לכולם, בעקבות מעבר דירה אני מחפש ראוטר איכותי בעל 8 מבואות (כמובן עדיפות שיהיה גם אלחוטי). ניסיתי כבר את כל הקומבינות של ראוטר 4 מבואות + HUB וזה פשוט לא פעל טוב , מה שכן גם הראוטרים הפשוטים מתחממים. תקציב בסביבות ה1000 ש"ח. (כמובן שכמה שפחות עדיף). רוב השימוש הוא להורדות ומשחקי CS. תודה למגיבים, שנה טובה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי לכולם אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא. אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג' תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מחפש המלצה לראוטר עד 1000 ש"ח שיהיה איכות שידור דרך קירות ולא יסבול מניתוקים וישיהיה לו כמות נכבדת של חיבורים בעיקרון הראוטר יהיה בקומה תחתונה ויצטרך להתמודד עם תקרה מבטון לקומה העליונה. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי טוב שתומך בתשתית של הכבלים, הדרישות שלי הן שהוא יעבוד בתקן n (300Mbit) ושיהיו לו לפחות 2 יציאות LAN של ג'יגה (אחת למחשב ואחת ל HD חיצוני) בינתיים הדגם היחיד שיש לי בראש זה ה BR6574N של Edimax אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הדגם הזה והאם יש דגמים עדיפים תודה, צביקה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, לצערי אני בתקופה בחיי בה אני צריך להתפשר על איכות ולהתחשב יותר במחיר. לכן, אני מחפש נתב אלחוטי זול שידע לחבר בין אינטרנט ב-ADSL לבין שני מחשבים בחיבור חוטי ושניים בחיבור אלחוטי. הדירה שלי קטנה ולכן גם לא צריך טווחים גדולים מאוד. רק שיהיה זול ואמין. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  18. אני גר בבית פרטי אפשר להגיד שהוא רובו מעץ וקירות גבס יש לי שתי קומות בבית...אני מחפש ראוטר זול וטוב עם תווך קליטה טוב שיתפוס גם את הנייד שלי בקומה השניה....יש חיה כזאת במחיר כזה?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  19. מחפש ראוטר סביר לשני מחשבים אחד ראשי ואחד נייד בחיבור UFI 12 מגה... יש איזה ראוטר שנתקלתי בו TP-Link TL-WR740N איך הוא? מה בדבר ראוטרים של EDIMAX? בכל מקרה אני מודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים אני מחפש ראוטר אלחוטי שייצטרך לחדור ממ"ד והחדר השני אמור להיות מחוצה לו... ויהיה במרחק של בערך 15 מטר גג ממנו... אני צריך משהו של עד 400 ש"ח בבקשה... תודה מראש ויעזור לי אם הוא יהיה מ KSP תודה!!!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ומחפש המלצה לראוטר. חדר העבודה שלי הוא המרחק 10-20 מטר מהסלון ובדרך יש 2 קירות. אני מחפש ראוטר שיתן לי רשת בכל הבית. אני מחפש ראוטר שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מבלי לעלות לביצועים גבוהים מידיי ועלות גבוה. אני מעדיף להוציא בסביבות ה200 שקל כי הכסף הוא עיניין עיקרי אבל מוכן להוסיף לפי המלצה. תודה מראש לכל העונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by evy,

יש לי שני מחשבים נייחים בבית,ובקרוב יהיה גם מחשב נייד. נהרס לי הראוטר של level one ,פתאום משום מה הפסיק לעבוד,ושום דבר לא עזר לתיקונו. אבקש מכם להמליץ לי על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח,בסניף בדרום . יש עוד שאלה קטנה: כשאני קונה ראוטר, הוא מגיע גם עם כרטיס רשת אלחוטי? או שזה משהו שקונים גם בנפרד?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. שלום לכולם, אני גר בבית עם 3 קומות - כאשר מחשב אחד נמצא בקומה השניה והמחשב השני במרתף, וכעת אני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט בעזרת ראוטר אלחוטי. אני יודע שהמרחק בין המחשבים גדול ולכן אזדקק לראוטר בעל טווח גדול יחסית ואשמח אם תוכלו לתת לי המלצות לראוטר כזה. התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח, האם זה מספיק לראוטר כזה ? והאם זה אפשרי, לאחר שמגדירים אותו, לשים את הראוטר בקומה הראשונה (כאשר הוא מחובר לקו הטלפון) ואז בעצם המרחק "יתקזז" באופן שווה בין המחשבים ? או שמא הראוטר חייב להיות מחובר פיסית למחשב אחד ? אני צריך בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, איזה כרטיס מומלץ לצרכים הנ"ל ? אני מחובר בתשתית ADSL. תודה רבה לכולם ושתהיה לכולנו שנה אזרחית טובה ומוצלחת !

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום יש לי ראוטר של קומפקס NP28G הראווטר לא תומך בהעברה מעל 400KB ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי שידע לעשות את העבודה תודה מראש

25. Started by 9raviv9,

שלום לכולם. כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש ראוטר אלחוטי אשר ישמש ל-2 מחשבים נייחים,מחשב נייד ול-XBOX360 (בשביל ה-LIVE כמובן). אני יודע שמאוד מומלץ פה ה-WRT54GL אבל אין לי מושג איך הוא מבחינת האבטחה. השאלה שלי היא האם יש משהו שהוא לא פרוטוקול WEB כי אני יודע שהוא פרוץ ואפשר להיכנס בקלות יחסית (למי שיודע כמובן),פשוט הנושא הזה של האבטחה הוא מאוד חשוב לי. התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח לראוטר בלבד. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים