רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני רוצה בבקשה אם יש למשהוא כמה דקות להסביר לי מה ההבדל בין נתב ובין נקודת גישה ( access point ) . אני מודה מקרב לב לנותנים את ההסבר תודה.
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
כרגע אצל סבתא שלי עדיין יש חיבור עם מודם רגיל, בושה וחרפה אני מנסה לראות מה האופציה הכי זולה כאשר הם עם טלפון קווי של בזק וחיבור טלוויזה בכבלים. אשמח לעזרה. כמו כן אני מחפש את מה שיהיה הכי פשוט שאפשר, ויחסית אמין. תודה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש ברשות משפחתי מחשב נייח עם מודם חוטי.[מודם שמתחבר לקו של בזק עם שם משתמש וסיסמה] עכשיו אחי קנה מחשב נייח לחדרו,והוא רוצה לגלוש באינטרנט דרך הרשת של המשפחה.הבעיה היא שאין לו בחדר חיבור של בזק. הבנתי שהוא יכול לקנות מודם אלחוטי כזה,ואז הוא יכול להתחבר לאינטרנט. מישהו יודע מה השם המקצועי של המודם הזה?[אני מתכוון כמו שבמחשב נייד אפשר לגלוש דרך רשת שנמצאת קרוב אלינו ] תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם זה פשוט rj45 female? או שיש שם יותר מדוייק. אני רוצה לחפש ב-eBay ואני לא מוצא מי יודע מה מבחר.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
??? על איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים עליה? ואם תתנו קישור להורדה אני אשמח וזה יעזור לי... תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
הבנתי שכדי שיהיה אנטרנט צריך תשתית וספק תשתיות יש רק HOT ובזק וספק מגוון יותר, אבל לא הבנתי מה התפקיד שלו... הרי התשתית מספקת את המודם והחיבורים- אז יש הכול לא? ועוד דבר, איזה תשתית עדיפה HOT או בזק? כנ"ל לספק (הכי טובים 012 ו014?)
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
תראו סרקתי לתורגננים בעזרת Spybot - Search & Destroy ו Ad-Aware SE Personal (שניהם מעודכנים) והם לא מצאו יש לי פירוואל של קספרסקי והוא אמור לחסום את כל התוכנות להגיע לאינטרנט חוץ ממספר תוכנות כמו Firefox וכד' גם עשיתי סריקה בעזרת hijackthis והוא לא מצא משהו אבל יש שם משהו שהוא כתוב עליו Unknown וזה הקובץ C:\WINDOWS\System32\wbem\unsecapp.exe נראה לכם שזה תורגן או משהו כזה?שאני ימחק אותו? ועדין עם כל זה מופיעה לי משהו ב netstat אני יעלה תמונה של זה מה נראה לכם הדבר הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה אמין בכלל ? http://www.isoc.org.il/iix/2x_list.html ובכלל מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במודם ( Aztech 600e ), עשיתי reset , ניתקתי מהחשמל והכל הסתדר. עכשיו אני בודק ב ipconfig /all , אני לא זוכר שראיתי את הדבר הזה , Lease Obtained , Lease Expires מה זה בכלל, אפשר לבטל את זה ..? * אני לא מחובר לרשת, מתחבר רגיל עם חייגן (ip דינמי) ..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה? ומהי אפשרות טובה שלא פוגעת באיכות הקול לשיתוף מוזיקה ממחשב לקולנוע ביתי?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום מישהו יכול להסביר לי מזה ACCESS POINT (נקודת גישה), מה זה עושה ולמה צריך את זה? חיפשתי פה באתר ולא מצאתי כלום... תודה
-
- 23 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
-
-
שלום, על איזה מודם אתם ממליצים לקחת מבזק עבור 40MB? יש לי ראוטר עם 1GB WAN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=456&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה!
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל מה זה DMZ ושנית איך אני מבטל את הרשת האקטיבית האלחוטית של הנתב פשוט כי אני משתמש בכבלים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש וראיתי שכבר ענו לא פעם על השאלה הזאת, אבל אני עדיין לא מצליח להבין.. מה המטרה של זה? הבנתי שזה מקשר בין מה שנמצא מאחורי לחומת האש, למה שאחריו. אבל מה בעצם יש שם? בשביל מה צריך את זה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N אבל יש לי כמה מחשבים שעדיין תומכים רק בG וגם אייפון שגם תומך רק G לפי מה שהבנתי כדי להשתמש בשני התקנים בו זמנית צריך נתב שתומך DUAL BAND. הDIR-655 תומך DUAL BAND? אם לא איזה נתבים מומלצים שכן תומכים במחיר דומה? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שמעתי הרבה פעמים את המושג FireWall ואף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק. מישהו יודע ? בתודה, אלון.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-