רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכבל הזה בבית,ואני לא יודע למה הוא משמש נראה לי שהוא אמור להעביר נתונים בין מחשב אחד לשני,אבל שאני מחבר אותו שום דבר לא קורה... (כן,כן,זה שני USB זכר)
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום שוב ... לפני יומיים בקשתי קצת עזרה - 20 איש קראו אבל אף תגובה ... טוב אני יודע שיכול להיות שהשאלות שלי מפגרות ושאין לי מושג אבל למה לא להסביר לי פשוט איפה טעיתי ! אני מכניס את השאלה הקודמת בתקווה שימצא האביר על המחשב הלבן שירים את הכפפה (IF U KNOW WHA A MEAN) "אחרי שבעזרת פורום מפרטים קניתי מחשב חדש (תודה רבה לכל הנוגעים) הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנכ - הבעיה מתחילה בכך שיש לנו בדירה כבר מחשב אחד - (אנחנו שלושה שותפים ) שמחובר לאינטרנט בכבלים (מודם - terayon tj715) המחשב שלי ועוד מחשב ניד . אמרו לנו שאנחנו צריכים ROUTER ושזה לא מסובך אבל אף אחד מבינינו לא באמת מבין אז השאלות שלנו הן - -איזה רותר לקנות (...ואיפה וכמה גם לא יזיק) -אם זה יעלה לנו יותר בתשלום לספק אינטרנט…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
למה נועד BRIDGE בין שני כרטיסים באותו מחשב. אם יש כתבה כלשהי מפורטת אשמח מאוד לקבל לינק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לעוד מישהו זה ככה?,הגלישה מהירה ההורדה משרתי HTTP מהירה,אבל משרתי FTP בוטים במירק ומטורנטים זה לא עולה לי ליותר מ5-10 ק"ב...מה זה האייטיות הזאת?? יש לי חבר שמחובר דרך 012 ומאותו שרת שמוריד לי ב5 ק"ב הוא מוריד במקסימום שלו!!,עכשיו הייתי פותר את זה בכיף ועובר ל012 אבל הבעייה היא שיש לי התחיבות אצלהם עד ה12.5,התקשרתי לתמיכה טכנית והסברתי להם את הבעייה,אז הם עושים לי שהם צריכים את הכתובת של השרת...והם לא מבינים שזה לא רק בשרת הספציפי הזה אלה בכל שרתי הFTP מירק וטורנטים! אני מתחרפן מישהו פה יודע איך לפתור את זה ?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
תמיד רציתי להבין למה בארץ שלנו ישנם 2 חברות להם אנו משלמים בעוד ובחול ישנה חברה אחת אשר מספקת את שירותי האינטרנט למשתמשיה מה מונע מספקיות האינטרנט להוות למעשה החברה היחידה בה נשתמש? ובאיזה ציוד משתמשת כל אחת מהחברות(בזק וספקיות האינטרנט למיניהן)? אם מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי חדיש , הייתי רוצה לדעת אילו תכונות שכיחות ופחות שכיחות אני צריך לחפש . יש מצב שאני קונה את הראוטר בחול אז אתם יכולים להתייחס לכל סוגי הדגמים (BGN) האם יש ראוטר שמתאים רק לכבלים או רק ל ADSL , איך בכלל נקראות השיטות חיוג השונות בראוטר. השימוש הוא ביתי נטו ! לא להעברות ולא נעליים אני רק רוצה בעקרון ראוטר לשימוש ביתי-אינטרנטי טוב אבל שיהיה עם טיפה חידוש ומבט לעתיד .
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ברוב האתרים שאני רוצה לראות תמונה אז זה מראה עליהם איקס אדום .... למה ? :-X
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני יודע פורט 21 זה שיתוף קבצים פורט 4899 מהו ? פורט 80 זה של הגלישה? _(אני צריך את הפורטים החשבוים כולל 4899)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הזה TP-LINKE 1043ND החלפתי לו את האנטנות לשלושה אנטנות של 16DBI ולמרות זאת איכות הקליטה לא השתפרה ואפילו ירדה קצת, למה זה ואיך אני יכול לשפר את איכות הקליטה בעזרת האנטנות האלה??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נגיד שהתוכנה מראה שיש בסה"כ נגיד 12 kbs יורד ו 4 kbs עולה, האינטרנט הופך להיות איטי יותר... זה לא נשמע לי כהרבה מאוד תנועה אז למה זה מאט אפילו גלישה רגילה באינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
במספר חודשים אחרונים יש תופעה של תמונות שמופיעות בתור שבורות, כלומר יש במקום תמונות אייקונים של שבר. זה לא קורה בצורה עיקבית אבל עכשיו ניסיתי לבדוק וזה קרה שוב. תמונות שכבר נטענו בעבר מופיעות אבל לא תמונות חדשות שלא. בדקתי בדפדפנים שונים אחרי שניקיתי מטמון, בדקתי גם בסמארטפון, ניקיתי DNS מטמון גם (FLUSHDNS) וזה לא עזר. אני מחובר ל-HOT כבלים וספקית שלי HOTNET. האם מישהו חווה בדומה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד בשעות יום מ12 בצהריים עד 12 בלילה ככה +- יש לי לאגים במשחקי רשת, באתרים של חו''ל וכו'. אבל בום באיזה 12 בלילה ככה +- פתאום הכל עובד חלק ומהר, אין יותר לאגים אין בעיות איטיות. למה זה? ומה אפשר לעשות בעניין?
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חיברתי את המודם של Thomson של הוט ישירות לPS3 עם כבל רשת, יש לי חיבור MPLS של בזק בינלאומי ואיכשהו הPS3 זהה Media Server בשם Azureus עם התמונה של הצפרדע הכחולה, המחשב גם הוא מחובר למודם עם כבל USB, לצורך העניין למחשב שלי אין שום קשר לAzureus הקליינט הזה לא מותקן במחשב שלי. המדיה סרבר הזה ריק. אני יכול להתעלם אבל זה ממש מוזר לראות שלמודם שלי יש מדיה סרבר או משהו כזה, אפשר פירוט על זה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, אני מחובר לשרת ADSL בחו"ל. מאושר לי (אני לא מאושר...) 500 מ"ב בחודש!!!. מישהו יודע איך (אם בכלל) ניתן לעצור את המונה הארור שלהם, בלי לאבד את הקשר ובלי שיעלו על זה???? דחוף!!!!!!!!!!!! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. את ה tpllink חברתי ע"י כבל רגיל מכניסה רגילה ולא WAN לכניסה רגילה ולא WAN בנתב של בזק. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד ו…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כי הוט לא מציעה יותר את החבילות האלו ימח שמם, בדיוק שהגיע UFI לרמת גן הפסיקו עם זה, רציתי לתת להם ניוק על השרתים שלהם. אז לשאלה, וזרקו את הספק שיש לכם ובערך לכמה אתם מגיעים בהורדות TORRENT והורדות רגילות, ואם תוכלו שימו תמונה.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאיזה ספקית יש את מהירות ההעלאה הכי גבוהה? ועוד משהו אני כרגע משלם לבזק בינלאומי 32 שקל ל15 מגה הבנתי שאפשר להוציא מהם פחות כי בהוטנט זה 20 להוטנט מה מהירות העלאה? ותיתחסו גם למחיר תשתית בקשה שאני אדע כמה להוציא מהם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-