רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מניח שזו שאלה פשוטה ואפילו קצת טפשית אבל שמתי לב שיש אתרים שאין להם WWW . אז למה זה ואיך זה עובד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר למהירות מגה וחצי הורדה , כך שאני אמור להוריד בקצב של 190KB כשזה מחובר רק למודם , זה מוריד על 195 אפילו. אך כשזה מחובר לנתב , ורק המחשב שלי מחובר לנתב(!) זה מוריד על 120.. ואולי 100 הבדיקה נעשתה מאתר בדיקת המהירות של נטויג'ן , מדובר במודם אלקטל 510 עם הגירסה הכי עדכנית ומדובר ב נתב לינקסיס WRT54GL עם הקושחה הכי עדכנית שהיא 4.30.7 זה טבעי? או שיש בעיה?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. במשרד. מצליח לגלוש אבל לא ממש טוב. מקבל request timed out כאשר עושה ping מתמשך ל google.co.il. הנה תצלום של ההגדרות ipv4 שלי. לא ממש מבין בזה. אשמח לעצה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, נמצא על תשתית הוט עם ספק הוטנט שמתי לב שיש לי יותר מכתובת פומבית אחת. מופיעות 2 כתובות איי פי. תראו: 1. כתובת 5.29.22.122 - מופיעה במנוע חיפוש של גוגל אחרי הקשת חיפוש what's my ip - מופיעה באתר test-ipv6.com - מופיעה באתר showmyip.com - מופיעה ביישומון אנדרואיד PingTools 2. כתובת 77.137.78.132 - מופיעה באתר ipv6-test.com - מופיעה ביישומון אנדרואי Quick System Info PRO למה זה ככה?
-
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפחות אם אתה נועל לי את ההודעה אז תגיד שאפשר להגיב עליה בפורום השני לא ידעתי שזה לא בסדר לשאול בשני פורומים שונים פשוט לא היתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז סליחה ומי שרוצה לעזור לי, ההודעה המקורית בקשר למספר הICQ בפורום "תוכנה" תודה וסליחה...
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני לא מבין למה העלאה היא שחשובה למהירות של האינטרנט ולמה תמיד מבקשר לעלות את הUPLOAD..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין למה לכל ספקית אינטרנט יש את אותם המבצעים, אותם הדילים, אותה טריק של חצי השנה, אותה מהירות של 512\750\1.5\2.0\2.5 ואותו קצת ההלעה מזדיין... למה ? מישהו מוכן לפרט לי ? אני לא מבין למה למשל אף ספקית לא מציע 5MBIT ? או 0.5MBIT UPLOAD ? האם יש איזו בעיה בתשתית, יש בעיה בטכנולוגית הADSL ? והכי הורס אותי שבכבלים שזו טכנולוגיה אחרת יש בדיוק את אותם תנאים כמו בADSL... אני אשמח להבין את השוק הזה קצת יותר...
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים DLINK 655 וקניתי חדש רק היום Linksys E3000 בחיבור עם חייגן L2TP אני לא מצליח לעבור את ה 14MB והנקודה היא שעד עכשיו זה עבד מצוין לא משנה עם איזה ספק. הדבר השני הוא כשאני שם את הראוטר על DYNAMIC IP DHCP ומתחבר עם החייגן של הוינדוס אני מקבל את כל המהירות 16MB. וגם כשאני בלי חייגן של הוינדוס אני מקבל את המהירות מהתשתית הוט. מה השתבש פה אני לא יודע, וזה לא המחשב כי ניסיתי 2 כרטיסי רשת בשני המקרים אותו דבר וגם באלחוטי זה קורה. וגם ניסיתי 3 ספקים לפחות בכולם זה קורה כשהחייגן ב L2TP בראוטר.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי חצי מגה. האינטרנט עובד רגיל מצויין אבל באימיול אין לי ברירה אלא לשתף(האם יש גירסה פרוצה כמו בקאזה?) ואז מורידים ממני ב10 K והאינטרנט בקושי זז ואז זה ממש מעצבן, וגם ההורדה הופכת להיות זוועתית. מה הפתרון? האם אפשר בדרך כלשהו לבטל את השיתוף בeMule?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, התחברתי למחשב ברשת עם Terminal Services, הכל טוב ויפה. כאשר אני מנסה לנגן מוסיקה על אותו המחשב באמצעות winamp - המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אותו דבר קורה כאשר אני מתחבר עם VNC. יש למשהו מושג למה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחירים שלהם פחות מחצי, 50 שקל ל5 מגה בלי התחייבות וללא זמן מוגבל (לפי העיתון של היום). במחיר של 5 מגה ללא התחייבות אצל ספקיות אחרות, הם נותנים 8 מגה. אז מה הסיבה שאנשים כאן ממשיכים להתחבר לחברות אחרות? מה החסרונות של אקספון? אני מדבר בעיקר על משתמשים סטנדרטים (ברמה של הקהילה הזאת, לא סבתות) ככה שההקצבת פניות לתמיכה טכנית זה לא ממש חסרון.
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבר לאתר מסוים ולפעמים ה EXPLORER מתחבר ולפעמים הוא משיב הודעה על שהסרבר לא נמצא .למה זה קורה ? והאם יש דרך לגרום לזה לא לקרות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יודע שיגיד
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
איך זה נשאר ככה כל כך הרבה שנים? זה לא חוקי מישהו יודע מה הם אומרים כאשר אתה מתקשר אליהם וטוען שאתה חסום פורטים? תודה.
-
- 38 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום. על הנתב שלי יש כניסת USB. מה פשר הדבר? בשיחה בין הדיוטות, חבר שלי זרק לאוויר את האפשרות שאולי אפשר לחבר לנתב כונן חיצוני ובכך לראות סרטים מכל מחשב אחר בבית (שמחובר לאותה רשת)? היתכן??? תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי עד כה, אינטרנט מהיר בכבלים איטי ויקר יותר מADSL, אז למה לעזעזל לעבור לכבלים???
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מבין למה לקנות נתב יש ברשותי מחשב מחובר עם כבל , WIFI למה לקנות נתב , איפה היתרון
-
- 22 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לחברי פורום. הייתי בטיול לארץ באירופה איפה התפלאתי למהירויות האינטרנט, במיוחד מהירויות העלאה כ-2500KB/s שזה 2.5 מגביט - 2.5MB/s ולא 2.5Mb/s אצל בבית של חבר. החבילה שלו היא 50/20 - 50 הורדה ו20 העלאה כאשר מדובר על Mb ולא על MB. עכשיו אין מצב שתתפסו רשת פרטית פתוחה כי כל הרשתות מאובטחות אצל משתמשים ביתיים כברירת מחדל, אולם קיימות רשתות פתוחות פומביות שניתן להתחבר אלהם אך לא תצליחו בכל מקום אלה כן אם תצאו מהבית ותגיעו קרוב. במקרא שלי הייתי מסודר, תודה לכרטיס רשת WIFYSKY שקניתי באיביי ושהשתמשתי בו ממקום לינה שלי. הנה תוצאה הכי טובה שהשגתי: הנה תוצאה מנקודת גישה פומבי בנמל תעופה בפראג שזמינה חינם 15 דקות ראשונות: אנטרנט משתנה, תוכן שמשתמשים מעלים עולה (YOUTUBE לדוג…
-
- 23 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של 1g בין המחשב שלי לשרת NAS בייתי. המהירות כתיבה על השרת היא בממוצע 100MBps אבל מהירות הקריאה מהשרת למחשב היא בממוצע 40MBps, זה בגלל ש הכונן קשיח במחשב שלי מוגבל למהירות הזאת( הכונן הוא 7200 סל"ד בחיבור s3) או שהבעיה היא איפה שהואבהגדרות הnas??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שידרגתי לחבילה של 750 בבזק בינלאומי יש לי חייגן שהמהירות שליחה וקבלה מופיעה כ 128/928 מה זה?? מבקש רעיונות איך לעשות טוויקים באקס פי עיברית למיטוב האינטרנט המהיר ולדעת שהוא עובד הכי מהר שאפשר מבחינת דברים שבשליטה שלי ושאניי כול לשנות לצורך זה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מודע לבעיית חוסר מודומים VDSL בארץ ומתוך רצון להימנע מזה המוצע על ידי בזק המשלב נתב ומודם החלטתי לחכות עם הרכישה. כיום אני בחבילת 30 מגה ADSL 014 גולש יציב בלי בעיות על ראוטר של לינקסיס ומודם של בזק http://www.baudtec.com.tw/p_adsl2+%20router_r243r1.htm# למה אני מוגבל ל 15 מגה ולא ל 24 מגה תיאורטיים אשר נתמכים על ידי המודם בתקן ADSL 2? אני מוכן ל"סחוב" על 24 מגה למרות החבילה של 30 מגה שאני משלם העיקר לא לקנות מבזק. אך למה אני לא מקבל את המהירות התיאורטית הנתמכת על ידי התקן? תודה מראש משה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-