עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי לא יודע למה אבל אני פתאום לא מצליח להתחבר לאינטרנט .. יש לי בעיה אם המודם trayon 715 יש לי מין שגיעה כזאת בין שתי המחשבים מין משולש צהוב ובפנים סימן הזהרה כזה ! עיכשו במודם מופיע שהכול כזושה כול הנורות דולקות דיברתי אם כבלים ובזק בן לאומי שאיתם אני מחובר והם אמרו לי שאצלי הבעיה אני מוחבר דרך usb bezeqint Hot כול פעם שאני מוחק את החומרה בשביל להתקין אותה מחדש היא חוזרת שוב לבד כול פעם שאני מחזיר בחזרה את ה usb

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. שלום, יש לי מחשב מיני נייד שעבר פירמוט לפני מספר ימים התקנתי בו WINDOWS7 STARTER, משום מה הוא לא מזהה את הרשת בבית רושם לי "אין חיבורים זמינים" בצד למטה. יש לי ראוטר אלחוטי.. כל המחשבים בבית פועלים מצויין עם האינטרנט.. רק הנייד לא. לא מובן לי איך הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית .. יש פיתרון כלשהו? תודה לעוזרים.

3. שלום התקנתי ווינדוס 7 , התקנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת (802.11g) של Edimax והראוטר שלי זה BR 6204Wg והתוכנה שבאה עם הכרטיס רשת (Ralink Wireless Utility) לא נדלקת (למי שמכיר את התוכנה אז האייקון הוא פשוט שחור וכלום לא קורה כשלוחצים עליו. אולי הדרייבר לא מתאים, למישהו יש מושג איפו אני מוצא דרייבר שמתאים לווינדוס 7 של התוכנה? או שאולי לא מדובר בדרייבר ויש בעיה אחרת?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  4. Started by boom!,

יש לי אינטרנט כבלים, ואני לא מצליח להקים חיבור לאינטרנט(לא מוצא אפשרות ליצור VPN בויסטה). מישהו כבר עבר את זה ויכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. היי יש לי ראוטר אלחוטי של D LINK שמחובר ישירות למחשב שלי. מחשב נייח אחר ועוד מחשב נייד היו מחוברים אליו ברשת אלחוטית וגולשים באינטרנט. בשבוע האחרון פתאום אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ככה שרק במחשב הנייח שמחובר לראוטר ניתן לגלוש באינטרנט. בדקתי בהגדרות רשת של המחשב הנייח וראיתי שהחיבור לאינטרנט מוגדר כ-Local area connection. במחשב הנייד זה wireless network connection. השאלה היא האם אני צריך איכשהו להגדיר שככה יהיה גם במחשב הראשי? תודה.

6. קיבלתי היום את הראוטר שהזמנתי, ולמרות שאני הולך צעד-צעד עם החוברת הפעלה, אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. (מופיעה לי בהגדרות L2TP Disconnected). אני בטוח ב100% שהפרטים נכונים. אני מחובר לכבלים דרך 012 ומודם של thomson. בתודה רבה אריאל

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כשאני מחבר כבל ל חיבור LAN בלוח אז נורה אחת עליונה דולקת קבוע ולא מהבהבת ונורה תחתונה כבויה {תמיד אני מחובר בLAN.} התקנתי מחדש את הדרייבר וגם לא עזר איפסתי את הראוטר בדקתי במנהל ההתקנים ולא מופיע לי הרשת או איקס אדום או סימן קריאה צהוב שם כל המחשבים בבית יש להם אינטרנט והכבל שלי תקין בtroubleshooting היה כתוב אחרי הבדיקה - "windows could not find a driver for your network adapter

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, מחשב אחד שלי מחובר בUSB למודם כבלים, מחשב שני מחובר אליו ישירות בכבל. הרשת עובדת ואפשר לשתף תקיות, קבצים ומדפסת (שמחוברת ישירות למחשב הראשון). הבעיה היא באינטרנט - למחשב השני אין גישה לאינטרנט, אפילו לא להתחבר לDNS-ים. אנסה לרשום כמה מההגדרות: IP של מחשב ראשון: 192.168.20.1 (subnet 255.255.255.0) IP של מחשב שני: 192.168.20.2 (subnet 255.255.255.0) אין בשום מחשב פיירוול (וזה של XP כבוי) צרפתי פרינט מהמחשב הראשון (זה שכן מחובר לאינטרנט) שנותן עוד כמה פרטים תודה לעונים, טל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  9. אין לי ROUTER\FIREWALL פועלים. אני מחובר לכבלים\נטויזיון. יש ברשותי מודם AMBIT שחור ישן (רשום עליו מתב DIGITAL). אני חיברתי מחשב אחד בחיבור USB למודם ושני בחיבור ETHRNET (כבל רשת). אני מצליח להתבר לאינטרנט רק עם מחשב אחד בו זמנית (פעם מחשב עם חיבור הUSB ופעם עם חיבור הכבל רשת) לאינטרנט ואילו המחשב השני הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה(לאחר ניסיון של verifying username and password)א: Error 691: The computer you are dialing in to cannot establish a Dial-Up Networking connection. Check your password, and then try again. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על דרך פתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by ras81,

שלום רכשתי לוח GIGABYTE -P965-S3 אבל מסיבה כלשהי הוא לא מצךיח להתחבר לחיבור הרשת באמצעות החביור שעל הלוח. האפשרות היחידה שלי להתחבר היא באמצעות כבל USB. יש לי מודם של TERYON הנה תמונה של החיבורים שלי. כאשר השמאלי הוא של הלוח והימני הוא באמצעות הUSB. אשמח לכל עזרה (בעבר הצלחתי להחבר עם הETHERNET בלוח אחר של אסוס). תודה [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. היי רכשתי למחשב נייד ישן יחסית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB. אם אני נמצא במקום בו יש אינטרנט אני לא מצליח להתחבר גם כשזה חינם ולא נדרשת סיסמא. היו פעמים שהוא הראה שהחיבור "חלש" אולם גם כשהחיבור היה בעוצמה טובה מאוד - לא יכולתי לגלוש. תודה מראש על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני שונא רשתות. באמת. לא מבין בזה כלום. קיצר, ראוטר אלחוטי חדש (דגם בכותרת), יש לי 2 מטרות איתו: 1) לחבר אותו לאינטרנט! לא עובד. הוא מזהה חיבור PPPOE, שואל אותי מה היוזר והפאס, אבל זה לא מצליח. בהגדרות בסיסות בלי האשף התקנה, הוא מזהה DHCP או מה שזה לא יהיה, ושם הוא שואל אותי אם צריך LOGON, שוב יש מקום ליוזר ופאס, ויש שם גם מקום לSERVICE NAME, שאין לי מושג מה אני מכניס לשם. עכשיו החיבור שלי לאינטרנט זה כבלים דרך אינטרנט זהב, החיבור שמוגדר לי על המחשב זה L2TP והדומיין זה lns.inter.net.il. ראבאק, אני לא מבין בזה כלום. 2) שהשכנים לא יתעלקו לי על החיבור החדש. אבל זה נראה לי כמו פחות בעיה, ראיתי שיש מלא מדריכים שמסבירים מה זה כל פרוטוקול, ואני אסתדר. עריכה: הצלחתי להתחבר, רק ב…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. התחברתי לפני שלושה ימים דרך הוט. מאז לא מצליח להכנס עם חייגן. דיברתי עם התמיכה של הספק (טריפל סי) והבנו שהבעיה היא או במודם או בחיבור. Ipconfig מספק ip ופינג אליו מחזיר תשובה, פינג ל default gateway לא מחזיר תשובה. דיברתי עם התמיכה המהוללת של הוט וכולם אומרים אותו דבר, לנתק את המודם מהשקע בקיר ואז לעשות פינג ל- 192.168.100.1 ואין תשובה חזרה. אם המודם מחובר לקיר אז יש תשובה, וכל הנציגים אומרים שהבעיה במחשב. ברור שהם קוראים את התשובות שלהם מדף ואין להם מושג!!.. איך אפשר לדעת אם הבעיה במחשב או במודם או בחיבור. יש לציין שלהתחבר לדף הבית של הוט אני לא מצליח וכשהיה הטכנאי של הוט להתקין את המודם כן הצליח להתחבר לאתר והורדתי קובץ משם כדי לבדוק מהירות. כאשר נציגה מהוט לפני יומיים …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי בעייה מאוד מוזרה, כשאני מתחבר ברשת אני לא מצליח להיכנס לאתר GAMER, ולפעמים זה קורה גם באתרים אחרים. לפעמים גם זה קורה בכל האתרים, אני מנסה להיכנס לאתר וזה רושם לי " The page cannot be displayed " . בהתחלה חשבתי זה בעיית DNS אז התקשרתי לחברה של הראוטר והגדרנו DNS אחר אבל זה עדיין ככה. הראוטר הוא Edimax 6104. אני מחובר ב ADSL 1.5 של BARAK 013. עריכה: עכשיו למשל האתר GAMER כן עולה לי, זה לפעמים כן עולה ולפעמים לא..

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by Nahum2,

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Nahum>ping zelderex.com Pinging zelderex.com [64.38.40.58] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 64.38.40.58: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), C:\Documents and Settings\Nahum> החברה האחרים אומרים שאין להם שום בעיה להתחבר. ניסיתי לנקות את כל המידע האישי,עוגיות וכו. שלושה דפדפנים. רסטרט להחליף כתובת... אבל התוצאה זהה פשוט אין תגובה... אנא עיזרו לי!!

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  16. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה יש אתרים מסויימים שאני לא יכול להכנס אליהם ולפעמים כשאני מצליח להכנס עליהם זה לפרקים מסויימים של כמה דקות אתר למשל כמו facebook אני לא יכול להכנס!!!! כשאני מצליח להכנס אליו הוא מאוד איטי ושלא נדבר על הפייפוקס שאיתו לאתר הזה אני לא יכול להכנס ביכלל בנוסף גם אתרים כמו hattrick וגם לפורום הזה! לא תמיד אני מצליח להכנס כשאני עושה פינג על ואללה למשל אני רואה שהוא נותן לי 0 אחוז שגיאות לאתר כמו פייסבוק הוא נותן לי 100 אחוז שגיאה אתמול הוא נתן לי 75 אחוז ו50 אחוז... (לא רק לפייסבוק) מישהו יכול לעזור לי פה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מישהו יודע למה ? בשאני לוחץ על הלינק מופיע בתחתית הדף Pop-up window blocked

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  18. הי. לפני יומיים הייתה לנו התקפה של ספאם על השרת במשרד, מסתבר שעשו לנו RELAY על השרת ובעצם השתמשו לנו בו להפיץ ערימות של דואר זבל. היה לנו תור של 20000 מיילים יוצאים שפשוט חנקו לנו את השרת. בקיצר, הצלחנו למחוק את כל המיילים פיזית מהדיסק ולבטל את הRELAY. אממה. עכשיו האינטרנט איטי בטירוף (יש לנו סיב אופטי של הכבלים 2X2 מגה) והיום בבדיקה מול הכבלים מסתבר שאנחנו בקושי מנצלים 10% מהפס. מספק האינטרנט (NETVISION) נמסר לנו שהכל תקין. חלק מהאתרים עולים, חלק בכלל לא. (גם פינגים מהשרת לא מגיעים אליה) ואל האחרים כן. מה שמוזר הוא שנגיד לYNET אני מצליח לגלוש ול-NRG לא... כמו כן במהירות ההורדה ישנה האטה מטורפת (40KB במקום 200-300KB) אין לי צל של מושג מה הולך שם.. יש למישהו הצעות לפני שה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי חברה, יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL מזה שנה, עבד לי מצויין כעשרה חודשים - פתאום לפני חודשיים הפסיק לעבוד - חשבתי שהבעייה בראוטר החפלתי ראוטר - אך אותו דבר עם ראוטר חדש, לפי מה שאני מבין הוא עכשיו לא מצליח להתחבר לבזק בינלאומי בכלל הוא נותן לי בראוטר החדש(כנראה גרסה יותר מעודכנת) - PPTP AUTHENTICATION FAILED. מה יכול להיות?? אני כבר אובד עצות . אשמח לעזרתכם המהירה, מצורף צילום מסך של הגדרות הראוטר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי נתב של לינקסיס E4200 , אליו מחובר באופן חוטי WRT54GL בתור AP. הכול עובד פיקס. גם הראוטר גם ה AP. אבל משום מה כשאני מחובר ל AP אני לא מצליח להכנס להגדרות. יש לציין שלכל אחד משני המכשירים מוגדר אייפי שונה ועדיין זה לא מתחבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה עריכה: בעת הגדרת הנתב ל AP כמובן שכיביתי את ה DHCP. ז"א שבגלל זה אני לא מצליח להתחבר להגדרות ה AP? מה ניתן לעשות במקרה כזה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Shlompy,

אהלן לכולם! לחבר שלי יש רשת אלחוטית בבית עם שני מחשבים. המחשב המארח הוא עם ווינדווס XP, השני מחשב נייד עם ויסטה. הצלחתי לסדר לו שיתוף קבצים, אבל אני לא מצליח לחבר את הנייד למדפסת, אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר או משהו כזה. עכשיו, בדקתי, המדפסת כן משותפץ, הבנתי שיכול להיות שזה לא מתחבר בגלל שהדרייברים של XP לא מתאימים לויסטה. ניסיתי לחבר את המדפסת ישירות לנייד, על-מנת שהויסטה יתקין לה דרייברים, והוא התקין וניתן להדפיס, אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר למדפסת כשהיא מחוברת למחשב עם ה XP. שני המחשבים תחת אותו WORKGROUP, והגדרתי את ה PERMISSIONS כמו שצריך.. שוב, שיתוף קבצים ותיקיות עובד בסדר גמור. יש למישהו רעיון?? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. התחברתי להוט ניכנסתי לממשק של המודם עוד שהמתקין היה אצלי אבל עכשיו זה לא מגיב ניסיתי לנתק מהחשמל כמה פעמים לא עזר ipconfig מראה את ה default gateway שלי כ : 84.109.96.1 וגם זה לא פתח את הממשק של המודם למישהו היתי את הבעיה הזאת ויכל לעזור ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. היום קיבלתי אותו. אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי אם זה משנה משהו. הצלחתי להגדיר אותו דרך חייגן (לפי נציג של בזב"ל אני צריך חייגן כדי להנות מחבילת GAMER). האינטרנט הקוי עובד. הWIRELESS עובד. אבל פתאום אין לי גישה לממשק של הראוטר: דרך IP http://192.168.1.1 הוא אומר לי שאין חיבור (דף זה אינו זמין). אבל הראוטר עובד והאינטרנט חלק כמו חמאה. עזרה מבעלי הדגם?

• 8 תגובות
    • 9.5k צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לשחק משחקי רשת בPS3 שהשרתים של EA, לדוגמא, הדמו של Mirror's Edge המשחק Burnout Paradise ועוד איזה Live score של EA שקניתי בטעות, כולם מודיעים על EA server is not available now. פירוט על החיבור: תשתית של הוט, ספקית בזק בינלאומי, 5Mb הורדה 512Kb העלאה, מודם THOMSON מחובר בכבל רשת ישירות לPS3 ובUSB למחשב. עד לא מזמן שיחקתי ברשת בBurnout paradise כמו שצריך, ושהיה לי BF BC שיחקתי בו (אבל אז הייתי עם נטוויז'ן). גם בדמו של BF BC האונליין מולטי פלייר לא עובד. משחקי רשת אחרים עובדים כמו שצריך, ואני מחובר לPSN. מה אפשר לעשות? [פורסם במקור בפורום קונסולות אבל נראה לי שפה אני אקבל תשובה]

25. Started by asmon,

כשאני מתקין VISTA אני מצליח להתחבר לאינטרנט ישירות, כלומר לאחר ההתקנה אני פשוט מקליד 10.0.0.138 וזה מתחבר. כשאני מתקין XP אני רואה את שם הראוטר ב LOCAL AREA CONNECTIONS אבל כשאני מתחבר אז האייקון הזה למטה של החיבור לאינטרנט מופיע עם סימן קריאה צהוב ורשום "NO CONECTIVITY" או משהו כזה. אני יודע שגם בXP זה אמור להתחבר חלק כי זה מה שהיה לי לפני שהחלפתי לVISTA מישהו יודע למה זה לא מתחבר?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים