עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by unfacedman,

שלום. יש אצלי במחשב קישור לתיקייה נמצאת ברשת על מחשב אחר. קיימת גישה מלאה לחומר בתיקיה זו, ובכ"ז אם אני לוחץ על קבצים בתוכה (JPEG למשל) בקליק ימני ובוחר הדפס - אין אפשרות להדפיס ישירות. צריך להעתיק תחילה הקבצים למחשב הנוכחי. נפתחה הרשאת EVERYONE לתיקיה. לא עזר.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. היי!, קיבלתי את הWRT54GL החדש, התקנתי לו קושחה הכי חדשה (23SP2) הSTANDARD , אני לא מוצא איפה להגדיר לקוח DHCP סטטי בראוטר! יש סיכוי שאין אופציה כזו???

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by falukky,

יש לי לוח מסוג Gigabyte GA-Z68M-D2H הלוח יחסית חדש (3 שנים) ואני מחפש את האפשרות של WOL ולא מוצא, יכול להיות שאין ?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. תיראו אני רוצה להעביר כמה קבצים ואני לא יודע איפה בידיוק נמצאת התיקיה הזאת... אני לא יודע באיזה תיקיה אני צריך לשים את הקבצים... יש לי המסמכים שלי,תיקיות השיתוף שלי,הצג מחשבים בקבוצת עבודה........ איפה לשים??? בכל מחשב זה אחרת השם של התיקיה אז אני דיי מסתבך... תודה, דניאל.

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by aviad91,

היום התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי מתאם אלחוטי משהו 802.11g אפור..זה כל מה שכתוב עליו אני לא מצליח למצוא דרייברים בשום מקום מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by The Shark,

לפני חודשים אחדים קניתי כרטיס רשת (ג'נרי למדי. הפרט היחידי שאני יודע עליו שהוא כרטיס Ethernet 10/100, שכחתי את שם החברה). קיבלתי איתו דיסקט דרייבר והצלחתי להתקין אותו... אך לא מזמן פירמטתי את המחשב, וכרגע אני צריך להתקין אותו שוב. לצערי הרב אני לא מוצא את הדיסקט דרייבר, וכרגע אני בבעייה כיוון שאני גם לא זוכר את שם הכרטיס.... ניסיתי דרך אשף התקנת החומרה של WinXP, אבל הוא לא הצליח משום מה. למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הכרטיס הזה??? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by stas12,

שלום. אני צריך פרוטוקול PPPOE שמותאם ל 64 ביט (RASPPPOE לא הוציאו עדיין משהו מתאים) כדי שאני אוכל לגלוש ב ECI שלי כמודם ולא כראוטר... האם יש כבר איזה פרוטוקול שניתן להורדה.? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gif,

שלום. יש לי 2 מחשבים ומערכת הפעלה XP PRO מותקנת עליהם . התקנתי רשת אלחוטית ,כולל כרטיסי רשת לכל מחשב וחיברתי נתב . הגדרתי בנתב אבטחה כך שאחרים לא יוכלו לגלוש דרכו . עכשיו , אני נכנס למערכת ההפעלה שלי ומנסה לחפש רשת אלחוטית זמינה אבל זה לא מוצא לי כלום . כיצד לפתור את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. שלום לפני שבוע או יותר שמתי לב שפתאום אני לא מצליח להוריד על המהירות המקסימלית שלי במחשב המחובר לכרטיס רשת אלחוטי (תשתית הוט ספק 013 ברק, מהירות 2.5), בהתחלה חשבתי שזאת הבעיה בקליטה אבל אז ראיתי שהקליטה היא 4 קווים.. ניסיתי ללכת למחשב שמחובר בחיבור קווי לראוטר, והוא הוריד על המקסימום.. כמעט שהייתי בטוח שזה הבעיה בקליטה, ניסיתי להיכנס במצב "safe mode with networking" ואני קולט ששם זה מוריד לי על המהירות המקסימלית!!! מה יכולה להיות הבעיה? בסייף מוד ובמחשב המחובר קווית אני מצליח להוריד על 340-350 ובמצב רגיל אני מוריד על 200 וקצת, וגם זה שלוקח לו איה דקה להגיע למהירות הזו ובשניות הראשונות הוא מוריד לי על בתים לשנייה.. בלי מנהל הורדות אני מוריד על פחות מ200 בכלל. אני חושב שזה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. יש ברשותי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים 3 מחשבים. עכשיו, אני נכנס במחשב שלי (אחד מתוך 3 כאמור) והוא פשוט לא קולט את הרשת. הכול מחובר, דולקת הנורת LED הירוקה שליד החיבור ךLAN (מראה שהוא מחובר).. בראוטר הוא מציג שהמחשב מחובר אבל אין אינטרנט. ניסיתי להיכנס ל"הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה" וגם זה לא עזר, לא קולט. מה הבעיה שלו? תומר.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  12. יש לי ראוטר שכל הזמן המחשב הנייד שלי משתמש בו לאינטרנט, היום כשהדלקתי את המחשב הוא לא זיהה אותו, וכן זיהה רשתות אחרות של שכנים, עכשיו הבעיה היא לא בראוטר עצמו, כי הוא עובד, אני עכשיו עובד ממחשב נייד אחר על הרשת האלחוטית הזו עצמה שאני לא מוצא. הפעלתי את מזהה הבעיות של הWINDOWS וזה לא עזר, הוא ידע לציין שהוא לא מוצא את הרשת בה השתמש בעבר, אך לא היה לו פתרון לזה. בדו"ח שפתחתי כתוב "בר-חיבור: לא, סיבה 0x00028002", אשמח מאוד לעזרה!!

13. Started by DTK,

היי יש לי 2 מחשבים וכרטיסי רשת מחוברים אליהם. הרשת הייתה פעילה עד לפני כמה ימים - ואז בפתאומיות, בפעם האלף, היא קרסה. בדקתי את הכרטיס והחיבור במחשב 1, וזה היה בסדר. במחשב 2 הכרטיס לא היה בסדר לדעתי (לא הייתה נורה דלוקה כאשר הכבל היה מחובר, והdevice manager לא זיהה אותו). לכן קניתי כרטיס חדש. הכרטיס החדש גם לא מדליק נורה כאשר הכבל מחובר אליו. אני לא מאמין שזו בעיה של דרייבר. במחשב 1 אני רואה שלמרות אין שום הוצאה או הכנסה של הכבל, הוא מראה כל כמה שניות שהכבל מנותק ואז שהכבל מחובר, וכך הלאה. האם יכולה להיות בעיה בכבל? בכרטיסים עצמם? אולי זאת בעיית תוכנה? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by u_o,

אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנה ושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דבר מה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה .. חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזר השם של הכרטיס הוא edimax turbo mode sw71280

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by KloCk,

נתב-dsl6850U של בזק יש לי מכשיר lg Nexus 5 שמסוגל לקלוט רשתות בתדר 5G ההגדרות של 5G זהות ל2.4G. למה אני מצליח לקלוט רק את הרשת שמשדרת בתדר 2.4G?

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by liordavid,

יש לי 2 מחשבים עם Vista Ultimate... המפרט רשום - אחד מחובר לראוטר ישירות ואחד אלחוטי. מחשב אחד (שמחובר ישירות לראוטר) מזהה את המחשב השני (מחובר אלחוטית) להיפך לא מזהה ? הראוטר הוא Linksys WRT54GL Wireless Router 54Mbps כרטיס רשת אלחוטי - D-Link AirPlus G DWL-G510+ Wireless PCI Adapter יש תמונה אם כל שאר הנתונים וההגדרות. איך אני מזהה את המחשב השני ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  17. -איך אני יכול לשלוח הודעות דרך ה-dos ברשת. הבנתי שצריך במקום ה-איי פי לכתוב את השם של המחשב אבל זה לא עובד(net send). -איך יש לי אפשרות לראות את השולחן עבודה של המחשב ברשת כמו למשל שעושים בתוכנה ראדמין אבל אני לא רוצה להתקין פאצ' או משהו. אם אפשר דרך הווינדוס עדיף ואני רוצה שיהיה לוקאלי. היו לי עוד כמה שאלות אבל שחכתי אותם אז אני כבר ארשום אח"כ. תודה,ניר.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  18. היי, אני מחובר לכבלים דרך ערוצי זהב וספק 012, לפני שעה בערך התנתק לי (שוב) מ012 ולא נתן להתחבר בחזרה... עשיתי ריסטרט, האיסיקיו עלה והתחבר כרגיל, היה מוזר אבל סבבה דיברתי עם כמה אנשים ובדקתי אם אני כבר יכול להתחבר שוב ל012, ולא, לא מתחבר, אז ניסיתי לגלוש, ונחשו מה, גולש... זה אפשרי? מישהו רוצה להסביר לי מה קורה פה? לא שאני מתלונן או משהו, חלילה, פשוט מעניין אותי...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה שקורה זה שאני למשל נכנס ליוטיוב ורואה וידאו ובו זמנית אני מנסה להעתיק את הלינק ולשתף נגיד בפייסבוק ואז הדף לא נפתח לי,רק אחרי שאני עוצר את הסרטון או שנותן לו לרדת עד הסוף אני יכול לפתוח את הדף.כנ"ל כשאני מוריד משהו מרפידשר (יש לי חשבון פרמיום) ואני מנסה להוסיף עוד לינקים הוא לא נותן לי להוריד.אני שם לב שלינק אחד יורד לי בכל רוחב הפס ואני מבין שפשוט הרוחב פס לא מנוהל כנראה כמו שצריך ולכן כשיש הורדות לא ניתן לגלוש בו זמנית. יש לי את ההוטבוקס של הוט מוגדר כראוטר חבילת 12 מגה.יש לציין שכאשר הייתי בADSL 8 מגה לא נתקלתי בתופעות האלו כלל.האם צריך להגדיר משהו בראוטר עצמו או שיש לדבר עם התמיכה של הוט או בזק בין לאומי? אשמח לעזרה נ.ב. שכחתי לציין שאני משתמש בדפדפן כרום פלוס …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן, אתמול קרה לי משהו מוזר, שעדיין לא נגמר ואין לי מושג איך לפתור אותו... בכל מקרה, עד היום השתמשתי בקלייאנטים של ביטורנט ללא כל בעייה, הכל עבד טוב, מהר וחלק. עם זאת, לפני שבוע, השתמשתי בתוכנה [קליינט UTORRENT ו-ABC] והכל עבד כרגיל ותחילת השבוע הלכתי לצבא.. לאחר שבוע, כשחזרתי הביתה [אתמול], גיליתי שהקלייאנטים של ביטורנט לא עובדים בכלל... הקליינטים כאילו חסומים ולא מסוגלים להוריד כלום ולא להעלות כלום... ההודעה שהם נותנים לי היא: "23/05/2008 18:10:55 - Problem connecting to tracker - (10060, 'Operation timed out')" בכל מקרה, פרטים על מערכת ההפעלה ומה שמסביב: Windows vista SP1 32Bit אין לי פיירוול ולא תוכנת אנטיוירוס שעשויים לחסום את זה מותקן לי בבית רשת אלחוטית,ככה שאני מ…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  21. HELLO ALL סליחה אם אני לא מעודכן או קצת אאוטסיידר [מה לעשות,ככה זה כשסוגרים את החיים בבסיס ויוצאים פעם ב-100 שנה הביתה] בכל מקרה,בחודשיים האחרונים אני סובל ממהירויות הורדה פשוט זוועתיות ברשת הטורנט...אני משתמש ב-ABC CLIENT ובכל רגע נתון אני לא מסוגל להוריד במהירות אשר גבוהה מ-10KB\S..מה לעזאזל הולך פה?! בייחוד בשעות הצהריים,המהירות לא תעלה על 2KB\S,בעוד שפעם הייתי מוריד על 170++++ בלי למצמץ אפילו... אגב הספקית אינטרנט שלי היא נטויז'ן ואני משתמש באינטרנט CABLES דרך HOT [מהירות 1.5MB]...עוד אציין שבשעות הקטנות של הלילה המצב משתפר והמהירות עולה.. האם יש איזושהי בעיה בפסקית שאני לא מודע אליה? כי למיטב ידיעתי,עשיתי מספיק בדיקות,סריקות,נקיונות וסידורים על המחשב והבעיה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  22. שלום לכולם אני לא יכול להיכנס לאינטרנט משום מה, והאיי פי שלי השתנה מ192 ל 169.x.x.x. אני מחובר באינטרנט קווי (אך יש לי כרטיס רשת אל חוטי, לא ראוטר) אני חייב עזרה אור כהן

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב. לאחרונה קניתי ראוטר (שאני לא מצליח בינתיים להתחבר לאינטרנט דרכו, לכן אני משתמש במצב Cable Modems (DHCP) בו) ואני מעוניין לתת למחשבים שלי ברשת כתובות IP פנימיות קבועות. ביטלתי את ה DHCP Server בנתב, והגדרתי ב- Local Area Connection את הכתובות הבאות: IP Address: 10.0.0.1 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 10.0.0.10 DNS1: empty DNS2: empty את התחום של הכתובות הפנימות והsubnet mask הגדרתי מקודם בנתב (במקום 192.168.10.1). מה שקורה כעת כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (netvision cables) אני מקבל "Destination Unreachable". כיצד אני גורם לאינטרנט לעבוד עם כתובת IP פנימית קבועה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ישלי SIEMENS SL2-141, וכל פעם שאני משחק משחק, אחרי דקה או קצת פחות שאני משחק, התקשורת הולכת לאיבוד ולא חוזרת. זה קורה לי בWARCRAFT 3, ולאח שלי שגם מחובר במחשב שלו לראוטר שלי, בעוד משחקים. הפורטים המתאימים פתוחים. אין לי פיירוול. ישלי XP, כבר פעמיים עשיתי RESET לראוטר. עשיתי מלא מלא סריקות SPYWARE ווירוסים וכאלה. אנלא יודע מה לעשות, אני מתחרפן פה. מעריך כל עזרה שתוכלו לתת לי.

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by davidbr,

יש לי בעיה מוזרה. אני מחובר ב adsl, 1.5M. ואני לא מסוגל לשלוח יותר מ 8KB (בדיוק, 8,192B) בפעם. אני מדבר על מידע, לא על מהירות. למי יש מושג איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים