רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חברה מה קורה? מה עדיף? כבלים או ADSL? ואם אתם יכולים להמליץ על ספק ולומר את המחיר שלכם, זה יעזור לי ממש תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב לפתוח אתר רציני (נושא: טרור) עם דומיין והכל...כולל תשלום למעצב וכל החרא הזה.. הבעייה כאן היא חברת האיכסון, אני מתלבט מאוד. אני צריך המלצה לחברת איכסון מישראל, שאמינה, זולה ויציבה. כמובן שבתשלום. חשבתי על Agate, אבל הם איטיים לפעמים. מה אתם אומרים? חשבתי גם על WebGate שמחזיקים באתר תפוז וגופ...אבל לא יודע אם הם באמת טובים..
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפרומו, לא יודע אם זה יהיה מעניין או אם ידברו שם על שיבוש תעבורה או סתם על כמה שהוט הם חרא בכל מקרה חשבתי לעדכן עקב כל הדיונים של "הבטיחו לי X ואני מקבל Y"
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
למה לעזאזל? למה?!?!? עכשיו כשהמלחמה בין חברות הכבלים לבזק גוברת, למה שלא חברות הכבלים יעלו במיקצת לא יותר מידי את מהירות השליחה (שלא כמו ADSL הדבר אינו תלוי בתשתית), ודבר זה יביא אליהם פול מנויים חדשים ויעזור לי מאוד: בSOF, FTP, NFS2, ועוד הרבה צרות שדורשות רוחב שליחה מהיר. דרך-אגב: K.W.L -CLAN RULZ! ANYWAY מה דעתכם על הנושא ומה אפשר לעשות? אולי הפגנה/עצומה או משהו מאורגן אחר בשביל חרות מהירות השליחה! MOOMOO
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
wtf??? מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל?? מה יקרה?? אני לא הבנתי כלום כי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו הוכחה? אני מדבר על התוכנה שכבר נדונה כאן בעבר - HOTSPOT SHIELD : תוכנה אשר תפקידה להצפין את השימוש שלכם באינטרנט והעברת הנתונים דרכו באמצעות VPN. כל מי שמי שפונה לבזק בין לאומי למשרד התקשורת וכדומה יכול להציג את הנתון הבא שיהיה קשה להתווכח עימו. בעוד ניסיון הורדה במהלך שעות היום מTL נכשל והמשתמש מקבל סימן אדום המצביע על כישלון בחיבור לטראקר שימוש בתוכנה הנ"ל ישנה זאת וכן יאפשר את ההורדה - משמע יש אכן שיבוש תעבורת הביטורנט.
-
- 37 תגובות
- 14k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראטור של בזק, כרגע יש לי את הN600 של DLINK ולפני כן היה לי עוד אחד שלהם.. יש לי 2 מחשבים במשרד שמחוברים רק דרך WIFI, המהירות ב5GHZ עומדת על סביבות ה50 MB שזה נהדר לי יחסית. אבל... כל הזמן הרשת נופלת, זאת אומרת שפתאום אני מנותק מהאינטרנט והרשת 5GHZ לא נמצאת ברשתות. זה קורה לי ב2 המחשבים. החלפתי ראוטר מהקודם לDLINK וזה עדיין קורה כל הזמן.. אני צריך מהירות גבוהה (50 זה נהדר) ויציבה.. מה עושים? חשבתי אולי להפוך את הראטור שלהם למודם ולקנות אחד אחר.. השאלה אם הוא יהיה יציב? (מה שאומר שהציוד של בזק חרא?). בקיצור עזרתכם, המלצותכם.. אני אובד עצות.. זה קורה לי כל הזמן.... תודה. מוטי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן חברים אני בדרך להיכנס לבית ולפני שאני נכנס אני מעונין לקנות ראוטר שיספק גלישה בכל הביית בסביבות 140 מטר . וראיתי את הדגם החדש של xiaomi r3p US $76.49 15%OFF | Original Xiaomi Mi R3P 2600Mbps Smart Wireless Router Pro 4 Antenna Dual-band 2.4GHz + 5.0GHz WiFi Network Device Priority Mail https://s.click.aliexpress.com/e/bmr5vxmZ מה אתם אומרים? דרך אגב המודם/ראוטר של הוט כנראה ישב בארון תקשורת הראוטר ישב בסלון . יש לי בכל הבית נקודות תקשורת העברתי כבלים של cat6 , האם ניתן לחבר את הראוטר עם כבל תקשורת או שהוא מתחבר אלחוטית למודם ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחדר אחד יש לי מחשב עם מודם של בזק מחובר לראוטר של levl one אינטרנט עובד הכל תקין בחדר נוסף (ממ"ד) יש מחשב נוסף שאני רוצה לחבר אותו לאינטרנט קניתי ראוטר של לינקסיס מדגם wrt160n v2 חיברתי אותו למחשב מה ושים מפה אילו הגדרות אני צריך ובאיזו תצורה הראוטר של לינקסיס צריך להיות אתם בטח שואלים למה אני לא מעביר כבל לממ"ד אז ככה אין דרך כזו כרטיס רשת אלחוטי לא קולט כלום בחדר הזה תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה שמתרידה אותי המון זמן אוקי אז ככה הראוטר שלי הוא LINKSYS WRT54GL הבנתי שהראוטרים האלחוטיים עובדים בתדר 2.4GHZ והטלפון שלי גם 2.4GHZ אז הוא מתנגש איתו עקב כך קניתי טלפון5.8GHZ ופועל טוב עכשיו עכשיו גם המקלדת והעכבר שלי סט של LOIGTECH WAVE + LX7 עובדים בתדר 2.4 אז השאלה שלי גם הוא מתנגש איתם???? או שהוא רק עם הטלפון האלחוטי? כי כל מה שפועל בתדר 2.4 אני חושב שהוא מתנגש עם הראוטר האם זה נכון? מקווה שהבנתם אותי
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, שאלה כללית בכדי להבין את העניין. היום יש לי ספק שמחזיק אצלו את הדומיין שלי, והMX record גם כן מפנה אליו היות ואנחנו משתמשים בשירותי האקסצ'ינג שלו כדי לקבל מיילים.. אנחנו רוצים לשנות את קבלת המיילים ממנו לG Suite ולכן עלינו לשנות את רשומות הMX. אין קשר בין מי ש"מחזיק" בדומיין שלי לבין מי שמחזיק ברשומות הMX שלי לא? הם לא חייבים להיות דומים אם אני מבין נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני ממש בור בכל העניין לרשתות וכל הדברים האילה. יש לי בבית 3 משבחרים שהיתי רוצה לעשות ביניהם רשת ויש לי גם ADSL שהיתי רוצה לשתף אותו בכל המחשבים ושכל שלושתם יוכלו לגלוש בו בו זמנית. (אני שמעתי משהו שבשביל זה אני אצטרך להשאיר את הממחשב שאליו מחובר האינרנט המקורי פתוח כל הזמן.. ואין לי בעיה עם זה.) חוץ מזה בשלושת המחשבים יהיה מותקן WIN2K. ולא היתי רוצה לקנות האב או סוויטץ כי יש לי מספיק כרטיס רשת כדי לשרשר את המחשבים. אז מה דעתכם יהיה לי הכי כדאי לעשות? ומישהו יכול להסביר לי מזה שרת ומה תפקידו?? ואם אני אצטרך גם שרת? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום, לא מזמן קיבתנו בבנין בו אני גר הצעה מחברת GCOM להתקנת שרת וחיבור כל הדירות המעונינות בכך לאינטרנט מהיר, קו ADSL. התשלום הוא להם בלבד, ללא תשלום לבזק. בסה"כ 300 ש"ח להתקנה ראשונית כולל מודם ו 150 ש"ח בכל חודש בלבד. מישהו שמע על החברה? מה היתרון בחיבור לשרת בבנין? (למעט סכום התשלום החודשי הנמוך) אם משהו מכיר, אזמח לשמוע המלצות או אזהרות. תודה עידן
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר שרוב הגולשים באתר שלי הם מישראל.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
- 1 follower
-
-
הרעיון הוא לא להתוכח ומהר מאד לעבד את יעלות התרד . כל אחד שיגיד דרך מי הוא מחובר איזה חבילה ומאיזה אזור בארץ . ואם יש בעיות , לדעתי הרבה יתר חשוב אמיות המוצר מהמהירות שאתם מקבלים. הכי חשוב מחיר. לי יש 012 - 1.5 מחיר 144 שח (בגלל המון בעיות) בבזק אני מחובר ל 2.5 . המהירות טובה בד"כ אבל לאחרונה המון בעיות.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"חברת החשמל תחל בניסוי שירות "סיבים עד הבית" במהירות מאה מגהביט לשניה סימטרי בקרית שמונה. כך אישר הבוקר שר התקשורת משה כחלון בביקורו בחברה. במקביל, תגיש חברת החשמל למשרד התקשורת בקשה לרישיון שיאפשר לה אספקת שירותי תמסורת, רשת גישה אופטית (FTTH) ורשת גישה סלולרית (RAN) לספקיות האינטרנט " http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3820326,00.html יש לחברת החשמל יכולת לספק מהירות כזאת אם וכאשר יצטרפו אליה בעתיד המון אנשים?
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
True Fiber ניראה שהשרות הוא סימטרי בהלאה והורדה בניגוד לבזק והוט http://www.unlimited.net.il/services/default.aspx?servicecategory=isp משהוא ניסה ויש לא דעה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפשים לעצמכם דומיין חדש? איגוד האינטרנט הישראלי פוצח במהלך שמיועד לפנות ולשחרר שלל שמות מתחם שאינם בשימוש, לרווחת הגולשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%92%d7%99%d7%a2-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%95%d7%9e%d7%aa-il/
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אהלן, ברשותי WRT54GL עם עגבניה עליו... אני מעוניין לשפר את החדירה של הסיגנל לממ"ד (באותה קומה) חשבתי על לרכוש זוג אנטנות כאלו: http://cgi.ebay.com/Bracket-WRT54G-LINKSYS-HGA7T-7dbi-TNC-Antenna-Kit-383-/170487909122?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27b1df0b02 או כאלו: http://cgi.ebay.com/2-4Ghz-9dBi-Dual-RP-TNC-Antennas-Linksys-WRT54G-WRT54GL-/390203111770?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ad9eaf95a אבל השאלה האם זה יעזור לי? מה דעתכם? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המוצר החדש מבית חברת Edimax נראה כמו כד ויכול לתפקד כלא פחות מחמישה אמצעי רשת שונים לכתבה: http://hwzone.co.il/חדש-בישראל-חמישה-מוצרי-רשת-אלחוטיים-בא/
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, חשוב לי לציין שאף פעם לא השתמשתי בראוטר ולא היה לי ראוטר, ככה שאני די חדש בנושא הזה. יש לנו בבית אינטרנט של 12 מגה, שבנתיים הוא מחובר רק למחשב שלי, ועד עכשיו אחי היה גולש מהשכנים... בגלל שיש לאח שלי הרבה בעיות באינטרנט (וגם גלישה מהשכנים זה לא כזה נחמד), אנחנו רוצים לקנות ראוטר כדי שאחי יוכל גם לגלוש מהאינטרנט של הבית. יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1. המודם של האינטרנט נמצא בחדר שלי, והחדר שלי הוא גם ממד, עד כמה זה משפיע? והאם הקרינה יכולה להיות מסוכנת בגלל שזה 24/7 בחדר שלי או שזה לא כזה בעל חשיבות? 2. המהירות הורדה די חשובה לי בגלל שאני מוריד הרבה, נגיד שאני עכשיו מוריד קובץ כלשהו, ואחי גולש באינטרנט במחשב שלו, עד כמה הגלישה שלו מפריעה למהירות ההורדה שלי?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-