רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אחרי חודשיים של מריבות ותסכולים מול חברת הוט החלטתי סופית שאני עוזב את התשתית שלהם ואת הספקית הוטנט ועובר לפייבר של חברת פרטנר. אחד הדברים המאוד נוחים בציוד של חברת הוט היה שכל ממיר מיני היה מוציא אינטרנט קווי וכל המחשבים בבית חוברו לאינטרנט קווי, לצערי לא נראה שיש פתרון כזה לחברות אחרות ועכשיו אני צריך לארגן את הדברים בעצמי. בדירה שאני מתגורר בה יש ארון תקשורת מרכזי בדירה, מהארון יוצאים כבלים אל כל החדרים בדירה ככה שאם אשים שם ראוטר אז אוכל לחבר בקווי מחשבים מכל החדרים דרך חיבורים בקירות. הבעיה בארון שהוא קטן וצפוף, לכן יש בו מקום רק למודם קטן ולכן אני יוצא מנקודת הנחה שאצטרך לשים בארון את הראוטר/מודם של חברת פרטנר ומאחד החיבורים בא…
-
- 7 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן שיפוץ יסודי בדירה מבניין משנת 2003 ומעוניין לשדרג את תשתית התקשורת הקיימת. בבניין קיימת תשתית סיבים של אנלימיטד / סלקום ופרטנר. מבדיקה קצרה שעשיתי הגעתי למסקנה שהכי מומלץ פרנטר שמאפשרת תקשורת P2P עם סיב ישיר לדירה במהירות 1000 מגה. המצב בדירה כיום: יש היום תשתית מבוססת על כבלים וקווי בזק בכל החדרים. במרכז הדירה יש ארון תקשורת קטן (עומק 10 ס"מ) מתחת ללוח חשמל. ראו תמונה: רוצה לשדרג: 1. חשוב לי שהתשתית בדירה תהיה קווית לכל החדרים ולטלוויזיות. 2. אני מעוניין שכל הנקודות חיבור קצה יהיו ETHERNET RJ45 בחיבור ישיר מהנתב לסטרימרים / מחשבים ולכן מתכנן להשחיל על בסיס התעלות הקיימות כבל מסוג CAT…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא מרוצה מעוצמת האות באלחוטי של ה- Netgear ולא מאופציית הניהול שלו, למי שמכיר את הראוטר הזה, האם זו תהיה קונפיגרציה עדיפה ה- Netgear בתור bridge ל- Edimax או שעדיף להשתמש בו ללא ה- Edimax ? איך שסיימתי להגדיר אותו (Netgear FW 2.7 Test 1) הוא התאפס לי, אני כבר רואה כמה אני אהנה ממנו... יש לי 2 קוים, לקו הראשון הצלחתי להשיג את ה- Dlink 6470 (משתמש בו כ- bridge עובד מעולה) לקו השני לא משנה כמה התאמצתי, לא הצלחתי להביא גם Dlink
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה... בשבט שלי בצופים (כמו שיש בנוער העובד קן אז אצלנו זה שבט...) יש אינטרנט מהיר ADSL במשרד שמחובר לטלפון ולמודם נתב של ECL(או שזה ECI לא הצלחתי להבין). הדגם הוא B-FOCuS Router 270PR. יש עוד חדר שהוא במרחק של 10 מטר משם (זה בערך..) והבאנו לשם מחשב פנטיום 3 550Mhz ומסך והכל... עכשיו יש שם קו טלפון. אותו קו שיש במשרד של ה-ADSL. מה שרציתי לשאול זה איך הכי כדאי לחבר את המחשב המרוחק יותר? יש לי את אותו מודם-נתב בדיוק שיש במשרד ואני יכול להביא אותו למחשב השני אבל אני לא יודע אם זה יעזור כי לפי הידע שלי אי אפשר על אותו קו ואותו חשבון להתחבר עם 2 מודמים לא קשורים... קיצור אני צריך את דעתכם.. איך כדאי לחבר.. המודם הזה גם נתב לפי מה שכתוב עליו ואז אולי אפשר לה…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כרגע יש לי מודם/נתב ישן של בזק מדגם Rotal 1025W. אני על תשתית בזק של 15Mb וספק נטויז'ן עם גיימר. הרוטל עושה בעיות והחלטתי שזה הזמן להשתדרג. לוח האם בנייח שלי (AsRock Z87 Extreme 9ac) תומך בשתי כניסות במהירות 1GB ויש לו WiFi מובנה בתקן ac החדש ואני מניח שהלפטופ הבא שלי גם יתמוך בתקן הזה. אני רוצה להפריד בין המודם לנתב. לפי מה שהבנתי, יש כרגע אפשרות בבזק לקנות ב-100 ש"ח את אחד משני הדגמים הבאים: 1. T&W DSL699u5 2. Netgear VVG2000 ע"פ שיחה עם הנציג, המפרט שלהם כולל יציאת LAN במהירות 100 ולא 1G. התכנון הוא לצוות את המודם עם נתב עם יציאות 1G. השאלה היא האם המהירות תוגבל ל-100 באופן מעשי בגלל שהמודם מוציא רק 100? הנציג של בזק טען שאין שום קשר. ההגיון שלי אומר אחרת …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מתלבט אם לרכוש Deco M5 כדי לקבלת כיסוי מלא בבית כרגע אני משמש בשלושה ראוטרים בתצורת Roaming האם אפשר לבצע דבר זהה עם ה-M5? מה ההבדל בין Roaming ו-Mesh והאם יש אבדן מהירות בשימוש עם ה-M5? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי בלוג וורדפרס מאורח בSHARED HOST. קניתי דומיין דומה ועכשיו אני מתחיל לבנות את הבלוג יותר יסודי מההתחלה ואני אשתמש גם בידע מהבלוג הקודם. בקרוב האירוח של הבלוג הראשון מסתיים ואני צריך להיות יכול להשתמש במידע במחשב שלי ללא אירוח. יש לי גיבוי של UPDRAFT PLUS אבל אני לא יודע איך לצפות בתכנים של האתר במחשב שלי ללא האירוח. יש לי גם רספברי פאי 2 וחשבתי להתקין עליו וורדפרס (לשימוש ללא אינטרנט) אבל הסתבכתי איפשהו בהתקנה כי היו תקלות ולא הצלחתי להתקין MYSQL איך אני צופה בתכנים שלי ומעביר בשביל להעביר חלק מהם לאט לאט עם הזמן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, סגרתי עסקה עם הוט ובזב"ל לחבילת 20 מגה בסכום כולל של 160 ש"ח כולל גיימר שיש לי במחיר 11.90 .בגדול עשיתי חשבון גיימר כאשר עברתי ל 8 מגה בבזק בזמנו בגלל שרציתי להוריד משרתים כמו רפידשר וחבריהם שהיה לי מנוי פרימיום אצלם במהירות מלאה.ראוי לציין שאני לא משחק און-ליין ועשיתי את הגיימר רק לצורכי הורדות.חשבתי על זה שכרגע עם הPOWERNGN שיש לבזק בין לאומי אולי אין צורך בכלל בגיימר ואני יכול להוזיל את החבילה בעוד 12 ש"ח. מה שאני רוצה להבין בעצם הוא שאם אני אבטל את הגיימר עדיין יהיו לי מהירויות גבוהות לחו"ל או שזה יהיה הבדל ענק ואני אוריד ב30 קילובייט במקום במהירות מלאה של חבילת ה20 מגהבייט? אשמח לעצתכם בנושא תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום! הייתי מנוי לבזק במהירות 15M לפני שבוע וחצי שדרגתי לעד 100M (בזק+טריפל C) וקיבלתי את המודם שלהם של Dlink DSL225 שהוגדר מראש כמודם ומחובר לנתב של לינקסיס WRT1900AC בקיצור הובטח לי מהירות של בין 50-70M בפועל... אחרי כל הבעיות של ההתחברות הראשונה (בהודעה עם השם משתמש והסיסמה של החייגן השם משתמש הגיע הפוך ולא הצלחתי להתחבר הבעיה נפתרה אחרי שעה וחצי בטלפון) אחרי שהתחברתי בבדיקת מהירות רגילה מהירות הגלישה הייתה בין 10-20M בפועל התקשרתי לבזק והבנתי שבשביל הבדיקה הבחור בתמיכה הטכנית הוריד את המהירות בשביל הבדיקה(בסדר הגיוני) אחרי שהוא העלה אותה עדיין לא היה שיפור במהירות(גם בבדיקה של מחשב שחובר חוטית ישירות למודם שלהם עם חייגן של הוינדוס) איש תמיכה טכנית בכיר יותר אמר שהו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכל הנושא הזה וכבר התבלבלתי...לכן אני פונה לעזרתכם: כרגע יש לי חבילת אינטרנט ADSL במהירות של 5 מגה עם נתב לרשת אלחוטית של סימנס שקיבלתי מבזק בינלאומי. אני מחובר לשתי חברות - "בזק" ו-"בזק בינלאומי" (מי הספקית ומי התשתית? חח אין לי מושג ) לבזק אני משלם 90 שקל בחודש ולבזק בינלאומי 115 שקל בחודש, זה נראה לי די יקר ועוד עם כל הרשתות החדשות שיצאו (NGN, UFO, PRIVETE NGN) אז זה בכלל נראה לי שאני יוצא פה פראייר. אז אני שואל האם יש עסקה אחרת שכדאי לי להתחבר אליה שתהיה משתלמת יותר? (יש לציין כי אני לא רוצה לרדת ממהירות של 5 מגה וכי המגמה שלי היא להישאר עם בזק ובזק בינלאומי ולא להתנתק מהחברות הללו). תודה עצומה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי\דונגל יש לי TP link 1043 האם כרטיס רשת זול בנגיד 60 שקל, יוכל להביא אותי ל 100MBIT? או שצריך להשקיע יותר? לדוגמא: http://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16635&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הדבר היחיד שמפריד בין הראוטר למיקום הרצוי זה קיר אחד, כאשר הציוד צמוד לקירות. זאת אומרת סך הכל הוא צריך לעבור פחות מ 50ס"מ
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית אינטרנט במהירות 100 מגה וכנראה שאגדיל בקרוב ל-200 ללא תוספת תשלום (הוט+ראוטר לינקסיס EA6350). אח שלי מתגורר כ-30 מטר ממני ומהוריי (משק במושב) ויש לו מנוי אינטרנט משלו. ישנם אי-אילו מכשלוים רכים בדרך (עץ פה עץ שם) אבל אני בטוח שמגדיל טווח באיכות ראויה יתגבר עליהם. חשבנו פשוט לבטל את האינטרנט אצלו ושהוא יתחבר לאינטרנט שלנו באמצעות מגדיל טווח או משהו (חשבתי על לינקסיס RE6700 או משהו בסגנון ולא אין לי שום קשר לחברה). אלא שיש לי כמה הסתייגויות - 1. לאחרונה נולד לו תינוק. אני לא בטוח לגבי הקרינה ואשמח לייעוץ. האם יש ממה לחשוש עבור התינוק/עבורו ועבור אשתו/עבורנו? המגדיל טווח הזה די חזק להבנתי. 2. לגבי הלוגיסטיקה - (עריכה) א…
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי דירת 5 חדרים. בארון בחדר השינה נמצא הראוטר של פרטנר (100M) כאשר בכל חדר יש לי שימוש בטלפון נייד+מחשב נייד. בחדר הממד חיברתי למחשב נקודת רשת עם כבל RJ45 ובחדר השני נקודת הרשת אינה נגישה בכל מקרה שני החדרים האלה סובלים מחוסר קליטה. ראיתי שתי חומרות שיכולות לסייע MW3 TENDA וגם TP-LINK MESH DECO M4 שאלותי: 1. האם אכן יכולים לסייע. היה לי EDIMAX שלא בדיוק עשה את העבודה. 2. מי מבינהם מומלץ יותר לדירה עם קירות מפרידים וראוטר בארון בחדר שינה 3. האם כל אחד מהם צריך גם חיבור לכבל RJ או שרק חשמלית (במיוחד בעיה בחדר שאין לי גישה לנקודת רשת). אם כן , אז הרי לא עשיתי כלום אם אקנה 4. ובכלל... המלצות ורעיונות
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
המצב הוא כזה, ראוטר בקומה התחתונה (מתוך 2), בקומה הזו קולטים בסדר. בקומה העליונה לא קולטים בכלל. האופציה של רפיטר בעייתית כי אין מקום שבו יש קליטה סבירה וגם ניתן להציב רפיטר, לכן האופציה של מתאמי חשמל נראת טובה. אני זקוק למתאמי חשמל שאחד מהם אלחוטי, כדי שבקומה העליונה תיהיה רשת אלחוטית. מצאתי בקושי שני מוצרים מתאימים, אחד של LEVEL1, הבעיה שהוא די יקר, 600 שקל לקיט של שני מתאמים, אחד חוטי והשני אלחוטי. בנסיון למצוא משהוא זול יותר נתקלתי בקיט של בזק, d-link כלשהוא. במחיר 360 זה כבר נשמע הרבה יותר טוב, הקטע המוזר הוא שבאתר שלהם כתוב שזה מתאים רק לתשתית בזק, שזה נשמע מופרח לגמרי כי אין קשר בין המוצר הזה לתשתית של בזק. למישהוא יש נסיון עם זה? אני מאוד מתפתה לקנות את הקיט של בז…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. אשמח להכוונה מקצועית... שאלת משנה - האם באמת משנה שיהיה תקן N ולא תקן G? (יש נתבים מעולים ביד 2, מהדור הישן יותר של G) ועוד אחת - בזק מנסים לפתות עם נתב VDSL שתומך ב-20Mb, האם זה כדאי? תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב נייד ואני רוצה ליצור רשת שתחבר אותו עם המחשב הנייח שלי (יהיו רק 2 מחשבים ברשת). המחשב הנייד והמודם יחוברו בצורה חוטית והנייד (שנמצא בממ"ד הנמצא מול החדר בו הראוטר יהיה) בצורה אלחוטית. השאלה שלי היא אם יש טעם להשקיע בנתב כמו WRT54GL LinkSys שלפי זאפ מתחיל מסביבות 330 ומעלה או שנתב פשוט יותר כמו Edimax יספיק. אין לי בעיה להשקיע את התוספת במחיר (משהו כמו 100 ש"ח נדמה לי) אבל רק אם יש טעם בכך ויהיו הבדלים מורגשים. ראיתי שללינקסיס אפשר לעדכן גרסאות באופן חופשי (כמו ה tomato שדוברה כאן בפורום), האם זה ייתן לי יתרון כלשהו ברשת פשוטה כמו זו? תודה
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי לכולם, אני גר בבית קומה אחת עם חצר, המחשב הראשי + הנתב ממוקמים בממ"ד אני רוצה ראוטר שיתן לי קליטה מלאה בכל הבית (כולל את החצר), בנטויז'ן הציעו לי נתב של אדימקס בתקן N עם שני אנטנות+ כרטיס רשת אלחוטי בתקן N במחיר של 14.9ש"ח*24 תשלומים (אני מניח שהכוונה היא ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728766 ) מה אתם חושבים על הנתב הזה האם הוא יספיק לי? (לשני מחשבים נייחים + אייפון בינתיים ולעתיד יהיה נייד נראה לי) ולגבי מחירים קיבלתי מחיר של חבילת גיימר של 5MB ב110 ש"ח ל10 חודשים + 2 חינם. מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
כרגע הבית מחובר לאינטרנט המהיר של סלקום (חבילה של 1000). החיבור דרך סיב אופטי והראוטר ממוקם בסלון. מחר אקבל מחשב חדש שימוקם בחדר אחר. כרגע אותו חדר מחובר דרך חיבור מוקה. באותו החדר יש גם מגביר קליטת WIFI של סלקום שמחובר למוקה. כשחיברו, הטכנאי טען שאם אחבר switch דרך המוקה אני אמור לקבל מהירות של 400 ( מחר אקבל את המחשב החדש ואוכל לבדוק אם אכן כך הדבר). השאלה היא : להשאר מחובר עם switch דרך המוקה ? להעביר כבל רשת דרך התשתית של בזק שיחובר מצד אחד לראוטר בסלון ובצד השני לswitch בחדר ? לדבר עם סלקום שיריצו כבל אופטי עד החדר כדי שהראוטר יהיה שם ולהעביר את הsuper wifi של סלקום לסלון? ( אף מכשיר לא מחובר קוית לראוטר בסלון ). מעוניין לקבל חיבו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מתחבר לשירות הסיבים של פרטנר. שמעתי מכמה אנשים שהציוד שהם נותנים (בתשלום כמובן) לא הכי הכי... בנוסף אני גם צריך ראווטר נוסף כדי להגדיל את טווח האלחוטי באיזור אחר של הבית. אז השאלה שלי היא: האם יש צורך לקנות ראווטר מודם חדש במקום הציוד של פרטנר בנוסף לראווטר הרגיל (שאני גם ככה צריך לקנות כדי להגדיל את הטווח)? או שהציוד שלהם בסדר ואין צורך להחליף אותו... במידה וכן, אשמח לקבל המלצה על ראווטר מודם במקום הציוד של פרטנרשיתמוך ב1 גיגה בנוסף אשמח להמלצה על ראווטר (רגיל) שיעמוד במהירות של 1גיגה תודה מראש לעוזרים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לא מזמן רכשתי את הנתב הנ"ל בעקבות המלצה. יש לי שאלה לגבי קושחות חלופיות. הן לא מבטלות את האחריות? (נראה לי שכן). האם זה באמת שווה את הסיכון? התנסיתי עם קושחה של Thibor 15c HyperWRT והיא מצאה חן בעיני אבל אני מפחדת לסכן את האחריות אז חזרתי למקורית בינתיים. לקח לי גם זמן עד שהצלחתי לחזור למקורית כמו שצריך (היו שאריות של הקודמת שגרמו לכך שהקושחה המקורית לא נראית כמו שצריך ואי אפשר לשנות כלום למרות שמחקתי את ה-NVRAM, לחצתי על RESET מאחורה במשך דקה פעמיים.. בכל אופן אחרי הרבה התעסקויות הצלחתי לתקן את זה). האם יש דרך קלה וחד משמעית לעבור מקושחה לקושחה בלי לשבור את הראש ובלי שאריות מקושחות קודמות? נכנסתי לאתר של לינקסיס ארה"ב לראות אם יש עדכון לקושחה המקורית אבל יש שם רק עד…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לשדרג את כל הרשת הקיימת שלי, ואני צריך המלצה לראוטר ברמה גבוהה שיתמוך לי גם בהזרמת מדית 1080p לhtpc בסלון. אני מחפש ראוטר שיתמוך ב: פורטים במהירות gigabit כיסוי אלחוטי טוב שחודר גם קירות וארונות לחדרים מרוחקים כרגע יש ברשותי את הedimax br6524n שנכשל בשני הדרישות. ראוטרים שעניינו אותי: asus rt-n66u linksys ea3500 linksys ea4500 המחירים שלהם בארץ מאוד גבוהים אם בכלל קיימים ולכן חשבתי על אופציה לרכוש בארה״ב. השאלה שלי האם זאת בכלל אופציה, והאם כדי באמת לרכוש בחו״ל(אני מחפש חברה שתתן לי תמיכה בארץ אם המכשיר יתקלקל) אשמח להמלצות שונות תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-