רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אחרי כל הבלגאן עם בזק, חשבתי מה אפשר לעשות? והדבר היחידי שאפשר לעשות זה לעבור לספק אחר, לפחות עד שגם שם יחסמו. אז לבנתיים, חשבתי שבאמצעות משתמשי הפורום נוכל להקים Database שאני אעדכן בהודעה הראשית של כל הספקים /תשתית והמצב של ההורדות מTL, ומחיר/חבילה כך שיהיה קל יותר לדעת לאן כדאי לעבור. כמובן שאין טעם לפרסם הודעה חוזרת על מידע שקיים בהודעה הראשית (כגון - בזק/לא עובד, כי זה סתם יעשה בלגאן בthread) אז אני אתחיל (נכון לתאריך 25.3.09) בב"ל/ADSL 2.5 מגה, טראקר חסום בשעות מסוימות
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לדוגמא אם ברשותי שני קווי טלפון שכל אחד מהם במהירות של 2.5 האם יש ראוטר שיכול להתחבר לשני הקווים ולתת לי במחשב מהירות של 5?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איני יכול להכנס לאתר מזה מספר ימים וגם ה"מיו-טורנט" רושם על הטרקר: No connection could be made because the target machine actively refused it. אני יכול להסיק מכך כמה דברים : או שהם חוסמים את הפורטים של ישראל , או של חברה מסוימת בארץ ? נטויז'ן? או שחסמו אותם ? או שתקפו אותם והאתר נפל? או שהם בשיפוצים? האם למישהו יש מושג כלשהו לגורל האתר?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
וקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG נ.ב בעבר נתנו לי את זה: http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf וזה פעל מעולה אבל עכשיו האתר לא פועל יותר .
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי חברים יש לי ראווטר חוטי אדימקס רציתי לדעת האם ישנה אפשרות של הוספת אנטה או משדר לראוטר הקיים ככה שיהפוף נקודת גישה שאפשר יהיה להתחבר לאינטרנט אלחוטי או שאני צריך לקנות נתב אלחוטי ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק של רוטל איתו המחשב הראשי מחובר בחיבור חוטי יש לי ראוטר שני של LINKSYS דגם WRT54GL. יש לי ממיר בסלון שדורש חיבור אינטרנט חוטי איך אני מגדיר את הראוטר החדש שישמש כאקסס פוינט ואיתו אני אוכל לחבר את הממיר לרשת? ניסיתי מליון ואחת מדריכים ללא הצלחה ניסיתי אולי 100 קונפיגורציות אמרו לי לבטל את DHCP כדי שהאייפי לא יתחלף כל הפעלה, אחרי שאני מבטל מופיעות לי המון הגדרות שאני פשוט לא יודע לתפעל... בבקשה עזרה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי D-LINK D-524 ואני לא יודע כמה DBI יש לו ... ואיך אני יכול לדעת ? כי אני רוצה להביא 5 DBI זה בסדר הטכנאי שהאנטנה ההזאתי בשביל הבעית INDOR
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות שהSBOX יוכל לעבוד עם שני ספקיות ISP אבל יהיה מחובר למודם אחד של בזק ?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שניסתי לעדכן את הגירסא של הראוטר שלי מדגם: edimax BR-6104 אין באפשרותי לגלוש יותר זאת למרות שהאייפון שלי מגלה את הרשת האלחוטית וגם המחשב הנייד מראה שהוא מחובר והכל תקין אך בפועל אף אתר לא עולה !!! מה אפשר לעשות בנידון בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי איזו שהיא בעיה שמדי פעם האינטרנט פשוט מתנתק מעצמו.. בלי שום סיבה או משהוא שאני עשיתי.. אילו דברים יכולים לגרוום לזה?
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים לראוטר עשיתי בשניהם את הויזארד שמגדיר רשת ("set up a home or small office network"). בחרתי ששני המחשבים מוחרים לHUB שמחובר לאינטרנט(משהו כזה). עשיתי כמובן ריסט בשני המחשבים אבל כשאני נכנס לMY NETWORK PLACES אני לא רואה כלום בשום מחשב... אני כן מקבל פינג אל המחשב השני.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רכשתי במיוחד כרטיס רשת עם אנטנה אלחוטית מתפרקת. אני רוצה לשים את האנטנה בחלון על מנת לשפר קליטה (מהשכנים....) מישהו יכול להגיד לי איזה כבל אני צריך לרכוש :s05: יותר מידי סוגים ןחיבורים.... מצאתי את החנויות הבאות שמוכרות כבלים אבל לא ברור לי איזה כבל מתאים אודה על קישור לכבל ספציפי http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=TEW-L208&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=229 http://www.mediagalaxy.co.il/main.asp?SearchWord=%D7%9B%D7%91%D7%9C-sma http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=%5Ecatalog.txt&EQshelfdataRQ=%EB%E1%EC%E9%ED%20%EC%E0%F0%E8%F0%E5%FA&cart=12390072151440915〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=150&sortitems=1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב DLINK 524, ויש לו התקן G של האלחוטי. קניתי עכשיו לפטופ חדש עם התקן N ואני מעוניין לקנות את הנתב של DLINK 615 שיש לו התקן N. יש לי בית של 3 קומות וכרגע בחדש של הילדים יש מחשב שמחובר עם כבל רשת, ואחד הילדים רוצה לקנות לפטופ משומש. אני רוצה לחבר בקומה הראשונה את הDLINK 615 ובקומה 3 לחבר את ה DLINK 524 שיהיה כמאריך טווח לאלחוטי של התקן G. מישהוא ניסה פעם לעשות דבר כזה עם נתב 524? והאם בכלל יש אפשרות לחבר את 524 כמאריך טווח? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים באמצעות ראוטר איך אני יכול להשתלט על המחשב השני בעזרת MSTSC?? הבנתי שיש קובץ RDP מסויים או משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום, לפני יומיים שדרגתי את האינטרנט שלי ל 5 MB, הספקית בזק בינלאומי והתשתית של בזק כמובן שקיבלתי ראוטר אלחוטי חדש מבזק SIEMENS SL2-141. עכשיו מאותו יום אני חווה רק בעיות עם האינטרנט, יש לי כל הזמן תקיעות באתרים, יש לי כל הזמן פינג גבוה במשחקי רשת ולפעמים גם תקיעה של כמה שניות בסרברים ( CHOKE ו LOSS) ולאחר מכן המשחק חוזר להמשיך כרגיל אבל זה קורה כל זמן מסויים. יש למשהו הסבר הגיוני לתופעה? נ.ב עם ה 2.5 MB לא חוויתי שום בעיות (אז עוד הייתי עם הראוטר הקודם שלי היותר ישן של בזק)
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ברשותי נתב level one wbr 3406 tx ואני מעוניין לאבטח אותו. יש מדריך לנתב הספציפי הנ"ל או שמישהו יכול להסביר? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגדרתי ECI 312 כנתב, עשיתי PORT FOWARDING והכל ...שמרתי הגדרת..הפעלתי מחדש, ובכל זאת הוא פשוט לא עושה את זה. הלכתי שלב קדימה והגדרתי אותו כDMZ ושוב, הוא פשוט לא עושה את זה, כמובן שגם הוגדר IP סטטי במחשב.. אז לפני שאני זורק אותו לפח וקונה ראוטר מודם של אדימקס.. יש פתרון לסוגיה ?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי שעזרתי לרבים פה, אני צריך עזרה קטנה.. יש לי כרגע בבית שתי תשתיות, גם בזק וגם הוט, שלכל אחת ספקית נפרדת עם יוזרים שונים... כרגע שתי התשתיות מחוברות למחשב, את הUTORRENT הגדרתי להשתמש בבזק והFIREFOX באופן אוטומטי משתמש בהוט, ככה שאני מעלה על 60 קילובייט ומוריד ב600 בUTORRENT ללא השפעה על הגלישה הרגילה או על אפליקציות אחרות. הקטע שיש בעיה אחרת, הFIREFOX משום מה לפני כל כניסה לאתר "מתלבט" באיזה חיבור להשתמש, במיוחד בפענוח "DNS" בכל אופן, מה שרציתי זה ליצור פרוקסי פנימי שינתב את ההתקשרות של הוט לפורט מסוים ואז מן הסתם אני אפנה את הFIREFOX בהגדרות שלו לפרוקסי הזה וזה יפתור לי את הבעיה ויבטיח חיבור קבוע דרך הוט מהFIREFOX, כמובן גם יוכל לעזור באפליקציות נוספות ולנ…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בניתי רשת ביתית עם אבטחת WPA2 וגיליתי שבאחד המחשבים - נייד ישן , יש כרטיס רשת שלא תומך אבטחה זו , יש דרך לעקוף אותה , או שהברירות היחידות הן - כרטיס חדש או החלפת האבטחה?(למשל אישור MAC - יכול לעקוף?) , יש לי ראוטר ביתי של EDIMAX . תודה מראש . דוד .
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-