רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית. האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותנו בבית ראוטר מרכזי, ואליו מחובר עוד מכשיר שמאריך את הטווח. שוכב לי ראוטר ישן של ORANGE, בזמנו הם מכרו אותו עם החבילת טלפון שלהם. אני נמצא בממד, ולכן הקליטה נורא חלשה, האינטרנט מתחבר אבל לא זז. תהיתי לעצמי האם אפשר להתשמש בראוטר ששוכב לו כמאריך טווח. זאת אומרת לחבר אותו אפשהו לחשמל בבית, לשחק עם ההגדרות, והם פשוט ידע להתחבר לרשת הביתית וגם לשדר אותה. או שאצטרך ללכת לחנות ולקנות מכשיר יעודיי? תודה, אורי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי השבוע Port forwarding כדי שלא יחסמו לי פורטים בזמן פעולה של מיקרו טורנט. הבעיה שנוצרה מאז היא שכל פעם שאני מפעיל את התוכנה אני לא מסוגל לגלוש ברשת משהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 אש מתפקד כנתב והשאלה שלי האם אפשר לשנות את הכתובת הפנימית שלי ואם אני ישנה זה יכנס להגדרות הנתב ..?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אחרי פרמוט בPC יש אינטנרט בנייד אין(אלחוטי עם ראוטר) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רב! איך אני יודע מה שם המדפסת שלי ברשת? תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי עם כמה שיותר טווח .. יש את שני אלה .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3833&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 מה דעתכם??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב נייד ואיתו ראוטר אלחוטי. הבנתי שיקיר הפורום בתחום הוא ה-Linksys אבל אני לא מתכוון לקנות אותו כי הוא יקר ולדעתי קצת Overkill (אלא אם אתם ממש ממש ממש מתעקשים ). רציתי לדעת מי עדיף, Edimax או 3com. כמו כן ראיתי של-3com יש שני דגמים פופולריים (3CRWE554G72, 3CRWER10075) ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם והאם שניהם תומכים בכבלים. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר רשת עם מחשב שרת ושני מחשבי לקוח שיחוברו אליו דרך נתב (של 3COM אם זה עוזר) השתמשתי במדריך שבאתר לICS התנתקתי מהאינטרנט, שיניתי את ההגדרות של החייגן שלי (אני מנוי ב012 בכבלים), וכשניסיתי להתחבר מחדש, החייגן של 012 יצר חיבור חדש, אחר, או שפשוט שינה את ההגדרות של החייגן להגדרת ברירת המחדל שלו מה אני אמור לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני עובר ליחידת דיור בה אני מקבל חיבור אינטרנט מהראוטר הראשי בבית של בעל הדירה, דרך שקע ethernet בקיר שלי. אני יכול פשוט לחבר את המחשב עם כבל ויש לי אינטרנט. המטרה שלי היא ליצור רשת פרטית משלי עם הראוטר שלי, ואותה לחבר לרשת הביתית של בעל הדירה כדי לקבל אינטרנט ברשת שלי. אם אני אגדיר את הראוטר שלי כ AP אז אני אהיה חלק מהרשת של בעל הדירה ואני שואף להימנע מזה. השאלה היא האם ניתן להגדיר את הראוטר שלי כך שגם יהווה רשת עצמאית, אך במקביל יהיה קליינט של הראוטר של בעל הדירה? אם כן, איך קוראים לחיבור שכזה? לא מצאתי בגוגל את מילות המפתח הנכונות. בנוסף, בוא נגיד שזה לא אפשרי והגדרתי את הראוטר שלי כ AP וחיברתי אותו לראוטר של בעל הדירה כך שהוא …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משרד התקשורת בוחן בחיוב את הפיכת HOT גם לספק שירותי אינטרנט. המשמעות היא ש-HOT תוכל להציע שירות אחוד (BUNDLE) הן של שירותי גישה והן של :police: שירותי אינטרנט. זה עומד להיות מעניין. http://www.moc.gov.il/sip_storage/FILES/8/1918.pdf
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התחייבתי ל5 מגה באותו מחיר של ה2.5 שהיה לי עד לפני רגע. ל18 חודשים. אני כרגע מברר אצל חברות אחרות הצעות ומנתנק כמה שיותר מהר לפני שיעברו 48 שעות. זה מעוגן בחוק שאני יכול להתנתק מהם למרות התחייבות? הרי לא חתמתי על כלום ולא שלחו לי את העסקה מפורטת בכתב. חוסמים לי פורטים בטורנטים עלק... שיחלמו שאני ישלם להם שקל! וזה פשוט לא יאומן כמה שהנציגי שירות מחרטטים בטלפון. 012 אמרו שהם לא חוסמים כלום ובגלל שאני בלי חייגן כל הניתוב עובר להוט וכנראה שהבעיה בהוט. נטוויז'ן נתנו לי הצעה של 99 שקל ל5 מגה ואחרי שהם שמעו שקיבלתי מ012 ומבזק כ62-64 שקל לחודש הם קראו למנהל והוא נתן לי הצעה של 47 שקל בהתחייבות רק ל9 חודשים. אבל מה הקאצ'? הם לא עובדים עם הוראות קבע. אבל לאחר בירורים וחירטוטים הוא …
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
- האם ניתן להשתמש במספר כרטיסי רשת אלחוטיים (G לצורך העניין) כדי להאיץ את מהירות הרשת? - האם ניתן לאחד בינהם לחיבור לוגי אחד? - האם ניתן לשייך ב-Windows 7 אפליקציות שונות לכרטיסים שונים? למשל uTorrent לכרטיס אחד ודפדפן לכרטיס אחר. - האם ניתן להגדיר תיעדוף בין כרטיסי רשת מחוברים? אני מעוניין שכרטיס מסויים (מסוג N) ישמש את כל האפליקציות גם אם יש כרטיסים נוספים (מסוג G) שמחוברים ועובדים, וברגע שהכרטיס הראשון לא עובד מסיבה כלשהי לגרום לאפליקציות לעבור להשתמש בכרטיס אחר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסירטון הזה בטוח יש איזה דרך http://msnvideo.msn.co.il/video/ הסירטון של ההופעה של ROGER WATERS המון הוקרה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחבור המון זמן לנטויזן בחבילה של 1.5Mb ולאחר פירמוט ומעבר ל XP SP1 במקום להוריד במהירות סביב ה 180 אני מוריד ב כ 120 ולפעמים פחות אני אובד עצות , יש לכם עצה בשבילי ? על המחשב מותקן אנטי וירוס של קספרסקי וFIREWALL גם כן של קספרסקי
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
התקנתי את ה TP link vr600 אתמול, וגיליתי שדרך האינטרנט על חשמל הנוכחי שלי אני מקבל 20 Mbps וניתוקים, אני רוצה להחליף וראיתי 2 מוצריך שאני מתלבט בניהם: https://www.amazon.com/gp/product/B01EO5A4TI/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER https://www.amazon.com/gp/product/B01EE9APYS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER הבדל של 80 שח. 2 שאלות: 1. הייתם ממליצים אחד מהם? או מוצר אחר? 2. האים תהיה בעיה בגלל שהם אמריאקים בהנחה שהם 100-240V? תואמים יותר לרשת האמריקאית? בעיה שמתאם יוריד מהירות או לא יעבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בר/קונדיטוריה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט קפה או משהו דומא לזה מה אני צריך? מחשבים כמה? נקודות ריקות שאנשים אם הנייד שלהם יכולים להיתחבר ? או משהו דומא לזה מישהו יכול להסביר לי בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אח שלי מוריד מלא וזה מאט לי את הגלישה באופן רציני. איך אני יכול להגביל לו את ההורדה בלי שהוא ידע דרך הראוטר... יש לי simens sl2 נדמה לי שזה דרך הqos אבל אני לא יודע איך משתמשים בוא..
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני חווה הרבה ניתוקים ופינג גבוה בזמן משחק ובזמן גלישה רגילה עם 012 איני מעוניין בנטוויז'ן. אני משחק בעיקר TF2 .. תודה עריכה: ראיתי שמשהו בפורופ ממליץ על החברה הזו- אקספון 018 האם כדאי לעבור אליה?[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 23:14:48 הקפצה כלאחר 24 שעות
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-