עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום חברים, אינני מעוניין במה שמציעים בנטויזיון ובהוט ואני מעדיף לקבל המלצות מכם לגבי נתב הביתה (באיזור ה300 שח) אשמח לרעיונות.. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום לכולם : אבקש את עזרתכם ב 2 הבעיות הנ"ל גלשה איטית אני מחובר לתשתית בזק (מהירות 1.5M עם מודם של בזק TNN וספקית האינטרנט שלי היא בזק בנלאומי בזמן האחרון אני חווה מהירות גלישה איטית להחריד למרות בדיקות מול ספקי תשתית + אינטרנט לא מוצא עדיין תשובה ניתקתי את הראוטר ואני עובד דרך המודם המהירות השתפרה הרבה יותר טוב אבל זה עדיין לא מה שהיה מחשב אחד מחובר בצורה קווית ע"י הראוטר והמחשב המרוחק ברשת האלחוטית החלפת ראוטר+כרטיס רשת אלחוטי ברשותי רשת אלחוטית הכוללת ראוטר TP LINK WR-641 + כרטיס רשת אלחוטי של TP LINK איכות האות תמיד ירודה ואני רוצה להחליף ציוד חשבתי על Link-sys אבל לא מצאתי ראוטר שכולל את המודם

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  3. שלום חברים, רכשתי אתמול דיסק רשת 3TB של LIVE WD המתחבר לרשת לשיתוף תמונות/וידאו/קבצים. לאחר חיבורו לרשת התחלתי להעביר בסביבות 1TB חומר לדיסק דרך הרשת. מהירות העברה שקיבלתי היתה 9M בשניה וכמות של 1TB לוקח יותר מ-1 יום...... מטורף. הדיסק חובר לנתב מבזק של D-LINK 2760U בתקן N (לבן עם 2 אנטנות) לאחר חיפוש בגוגל מתברר שכל עוד הנתב שלי הוא לא 10/100/1000 לא אוכל לקבל מהירות העברה סבירה. אני עכשיו חייב להחליף את הנתב בחדש (או דרך בזק או באופן פרטי) מבקש את עזרתכם בחיפוש נתב אלחוטי המחליף את הנתב הקיים בעל יכולת של 10/100/1000 האם מישהו יכול ולהמליץ לי על נתב טוב ? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. שלום לכולם אבקש את המלצתכם החמה על נתב אלחוטי בתקיב של עד 400 ש"ח שיתאים לכבלים ו ADSL עם קליטה טובה וללא ניתוקיםץ קראתי המלצות של Netchife בקיצור על מה ללכת לי יש בבית TP LINK שקניתי מאייבורי והוא זוועתי מלא ניתוקים תודה על עזרתכם חג שמח ושבת שלום לכולכם

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  5. היי, אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך בזק, בתשתית vdsl במהירות 100mb. האם כדאי לי לקנות מהם מודם + נתב? לשכור מהם? האם כדאי לי לקנות בעצמי? ואם כדאי לי, איזה?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by levy333,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה על נתב חוטי שמקבל אייפי אחד מהכבלים ומחלק אותו למחשבים השונים ברשת (4) מה שאומר שצריכים להיות בנתב לפחות 5 חיבורים (עדף יותר) ואם אפשר אז גם חיבורי usb אחד לפחות כדי לחבר מדפסת ואולי גם כונן קשיח חיצוני תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by podpeople,

שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by yotam.m,

שלום לכולם האם יש למישהו ניסיון עם נתב שאמור להחזיק כ 35 יוזרים במקסימום (כמעט תמיד לא בו זמנית) מדובר על 8 טלויזיות עם vod ושאר משתמשי קצה ככה שהיכולת להצליח לנהל אותם היא חובה. יש ביקורות על ה c3200 של tplink? התשתית היא מודם\ראוטר של בזק שיהפוך להיות מודם בלבד אליו יחובר סוויץ' מנוהל שכבר קיים. אולי משהו ברמת הלינקסיס\cisco? התקציב 1000 וצפונה. תודה רבה.

9. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על נתב יציב אשר יושאר באתר מסויים ללא אדם אשר יכול לתפעל אותו. הדרישות: 1. יציב יציב יציב, מינימום סיכוי שיתקע. 2. אפשרות ל Port Forwarding 3. עדיפות לאפשרות ניהול מרחוק (יהיה IP קבוע ככל הנראה) 4. תמיכה בפרוטוקולי חיבור עדכניים (איני יודע איזה סוג חיבור יהיה וזה גם לא בארץ אז צריך תאימות מקסימלית). * אין חובה שיהיה אלחוטי שאר התכונות לא מאד חשובות ורצוי שיהיה מתחת ל 1000 שקלים (עדיף הרבה מתחת אם קיים כזה). תודות!

• 26 תגובות
    • 7.3k צפיות
  10. לפני כמה שבועות כתבתי כאן בבקשה להמלצה לנתב עם טווח כיסוי רחב. אמנם לא קיבלתי תגובות, אבל אני רואה שהנושא מעסיק כאן אנשים רבים, ולכן: אני רוצה להמליץ על נתב העובד בתקן N, ה-BR6504N של אדימקס (http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694190). הנתב מותקן אצלי בקומת המרתף (לא ממ"ד, אבל בכל זאת, די הרבה קירות בסביבה), וכרגע הוא נותן קליטה של מעל 90% בקומה הראשונה ובין 60 ל-80% בקומה השניה, ללא ניתוקים כלל. גם כרטיס הרשת במחשב הנייד שלי תומך בתקן N, ואני מניח שאף זה מסייע לקליטה. אגב, לאחר ההתקנה הקליטה הייתה גרועה בהרבה, אבל אז שיחקתי קצת עם כיוון האנטנות - כיוונתי אותן לעבר פיר המדרגות - והקליטה השתפרה בצורה דרסטית.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by guy2607,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על לנתב במחיר סביר (200-300 ש"ח), אשר אמור לתחזק רשת של שלושה-4 מחשבים במהירות של 5 מגה, הספקית היא נטוויזין והתשתית הוט. כרגע אני מתחבר דרך L2TP אך לפי מה שהבנתי זה בעייתי, אוכל לשנות את זה במקרה הצורך. תודה גיא.

12. שלום לכולם, ברשותי הסוויץ הזה: http://www.tp-link.us/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html משבוע שעבר התחיל לעשות לי בעיות. כיום כאשר אני מריץ פקודת ping -n 100 www.walla.co.il אני מקבל בסביבות ה 10% LOSS אם אני מחבר את המחשב ישירות אל הקיר (ובכך המחשב השני בעצם מנותק מהאינטרנט), אני מקבל 0% LOSS. המלצה לאחד אחר איכותי?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Yonatan Cohen,

שלום לכולם, כרגע יש אינטרנט 100 מגה על תשתית של בזק עם 018 כספק. בזמן האחרון 018 ממש מפשלים ואני רוצה להחליף ספק. מי הספק המומלץ? אני בעיקר משתמש באינטרנט לנטפליקס ומשחקי רשת , ככה שפינג נמוך לאירופה זה חשוב. תודה, יונתן.

14. עברתי ל 018. אני צריך להחזיר את הציוד של בזק. 1. מישהו יודע מהו הקנס בעקבות אי-החזרת הציוד של בזק? (יכול להיות שזה משתלם להשאיר פשוט את הציוד שיש לי ולשלם את הקנס? 2. אני מבין שאני צריך לרכוש מודם+ראוטור (שזה מכשיר אחד היום)? יש המלצה למשהו בסיסי לדירת 2 חדרים - ועדיף עם כניסת USB כדי לחבר כונן חיצוני. 3. בנוסף - יש לי בבית נתב אלחוטי שרכשתי בארה"ב, מסוג BELKIN האם דבר זה עוזר לי? אולי אוכל לרכוש רק מודם (בזול) ולהשתמש בנתב זה (או שאולי יש בעיה של תמיכה?) תודה!!

• 32 תגובות
    • 14.6k צפיות
  15. Started by SEangel,

שלום. בקרוב אני עובר להוט במהירות 30MB. אני צריך ראוטר שיחובר למודם. אל הראוטר יחובר (קווית, על גבי כבלי קואקס) הממיר של יס (בשביל הVOD), מחשב ושני ראוטרים נוספים (גם יחוברו קווית) שאל כל אחד מהם יחובר מחשב אחד וכל אחד מהם יהווה נקודת WIFI. בשביל שני הראוטרים המרוחקים, חשבתי שזה יספיק: http://www.aliexpress.com/item/Tenda-Wireless-N-router-home-networking-WIFI-repeater-Access-Point-300Mbps-4-Ports-802-11-g/1408950472.html איזה ראוטר נוסף (או איזה שלושה, אם האופציה שנתתי לא טובה) יתאים/יתאימו? אני לא מחפש את הציוד הכי טוב בשוק, אני מחפש ציוד שיתאים לצרכי (לכן טווח גדול במיוחד של WIFI או טכנולוגיות עתידיות לא בראש מעייני). תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  16. היי. אני מחובר לנטוויזן דרך הוט. בחשבון 5 מגה. יש לי 2 מחשבים באותו חדר שמחוברים אחד לשני דרך הראווטר. יש לי ראווטר ישן של אדימקס מסדרה Br6114gw שלדעתי עושה לי ניתוקים. האמת שבדקתי אותו מול נטוויזן והוא היה בסדר אך כל כמה זמן אני מקבל הודעות שהדף לא עולה לי או שהאינטרנט לא פועל ורק אחרי ניתוק הראוטר מהחשמל העניין מסתדר. לכן החלטתי להחליף ראווטר. השאלה היא האם לקנות ראווטר (ואיזה) בחנות ולנסות להגדיר אותו לבד או לרכוש ראווטר דומה דרך נטוויזן ולקבל תמיכה לכל החיים מהם נטוויזן מציעים לי את ה level 1 דגם 3406 ב 195 ש"ח ואדימקס 6204wlg ב 220 ש"ח על המחירים הללו יש להוסיף 25 ש"ח לשליח. בזאפ ראיתי ראווטר של אדימקס 6024WG ב 165. כלומר ההפרש מטורף. השאלה האם הראווטר שהם מציעי…

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  17. Started by UV1,

היי מחשב חדש במשפחה, צריך לחבר גם אותו לאינטרנט. אני מחפש ראווטר אמין שיתן מהירות טובה ואפשרות חיבור חוטי ואלחוטי? כמו בשביל המחשב החדש צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לגבי מחיר - אין לי מושג אני מניח שכמה מאות זה בסדר תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

אהלן, יש לי ראוטר של הוטבוקס ואינטרנט 100 מגה בבית, יש לי יחידה מחוץ לבית ואני מעוניין שיהיה לי שם אינטרנט קווי ואלחוטי בנוסף לבית. העברתי כבל רשת ישיר מהבית ליחידה. אני צריך המלצה לראוטר שיהיה מחובר ביחידה, חשוב שיהיה לו חיבור קווי מהר הוא הולך להיות מחובר לטלוויזיה שיש לה xBMC\פופקורן ותזרים תכני HD, ולפלייסטיישן 4 למשחקים ברשת. ובנוסף שתהיה רשת אלחוטית מהירה שתתמוך ב100 מגה. אודה לכם על המלצות בנושא.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by WalG_,

היי, מחפש המלצה לראוטר טוב, לא חייב משולב מודם (כרגע אני עם D-Link DSL-6740U אבל הWifi לא יציב ולא חזק). ממה שראיתי, ובטווח התקציב, אני מתלבט בין 2 אופציות: 1. Tp-Link AC1600 . נראה אחלה, גם עם מודם והקניה בארץ. 2. Xiaomi Pro 2600 נראה חזק יותר אבל אין ממש ביקורות או מידע. אם זה המצב, אני מפחד שהוא בלי תמיכה באנגלית והכל בסינית... המלצות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Tzoor Cohen,

אהלן, אני מעביר את ההורים שלי לסיבים של פרטנר, אני מעוניין לקנות להם עכשיו בבלאק פריידי ראוטר מחו"ל. אני אשמח לראוטר שאוכל להזמין ושלא יעצרו לי במכס (הבנתי שיש בעיה עם Tri-band) והחלק החשוב הוא שתיהיה קליטה בכל הבית (הבית 140 מטר רבוע=1550 בFEET), כמו כן יש להם חדר של ממ"ד אז רצוי משהו שהוא חודר ממ"ד/ ראוטר שבא עם איזה טכנולוגיית MESH. מחיר מקסימלי 1000 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה. דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. שלום ותודה רציתי לשאול מה הראוטר הכי חזק שיש הכי טוב שקיים שעובד על סים ? או איך לדעת מה הכי טוב מבחינת קליטה ומהירות , ממש הכי טוב , לא חשוב כמה יקר זה ,

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by YK24,

היי אני מחפש ראוטר טוב בתקציב מינימלי עד כמה שאפשר שיעבוד עם openWRT תודה יניב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Morfium,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר טוב, במחיר הגיוני ( עד 300 שח - אם ממש צריך ניתן לחרוג מעט ) הבית הוא 2 קומות, הראוטר יהיה בקומה התחתונה, והתחנה הראשית (המחשב) יהיה קומה מעל (בדיוק מעל הראוטר). הראוטר אמור להיות מספיק טוב כדי שניתן יהיה לשחק במשחקי רשת (בצורה אלחוטית). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by composite,

שלום. עד לאחרונה, השתמשתי בחייגן (SpeedTouchHome) + נתב (lLinksys BEFSR41) נפרדים בשביל להתחבר להאינטרנט. לשניהם היה פיירוול משלהם, והיה קשה מאוד לפתוח את הפורטים (דבר שמאוד חשוב לי) בחייגן. עכשיו, המליצו על דבר שמשלב גם חייגן וגם נתב, בעל פיירוול אחד, שיהיה קל לפתוח, של חברת 3com, עם חיבורים ל- 4 מחשבים. אשמח לשמוע את המלצתכם לדגם טוב, שלא יהיה יקר מדי (לא יותר מ- 1200 ש''ח), אבל שיהיה מהיר, ידידותי למשתמש, יציב ואמין (ושהיו חיבורים ל- 4 מחשבים לפחות, למרות שזה לא משנה כי אני מתכוון לקנות סוויטץ'). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.