רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
טוב אז קצת רקע: בביתי קיימים ארבעה מחשבים ללא רשת כאשר בכל אחד מותקן מודם ADSL USB (מסוג ALE 130), כשאחד רוצה להתחבר המודמים האחרים מנותקים. בקיצור באחד המחשבים אני רוצה לשנות את המודם שיהיה מחובר דרך כרטיס רשת ואני לא יודע איך לעשות זאת: מה לקנות ואיפה? לאן זה מתחבר בדיוק? והאם אני בכלל יכול על המחשב שלי? (צירפתי תמונה שתעזור) אני ממש זקוק לעזרה! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים במהירות של 1.5M שדרגנו היום למהירות של 10M. תשתית - ADSL בזק. הסטאפ הקיים בבית הוא מודם שמחובר לראוטר שמחבר את הרשת הביתית. מודם כרגע - ADSL Bfocus 312. ראוטר - Linksys wrtg54l שדרגנו היום ואז המודם התנתק. בתמיכה אמרו שהמודם הקיים אינו תומך במהירות של 10 או ברשת החדשה. לפני שאני הולך לבזקסטור להחליף מודם, אני רוצה להתייעץ אתכם. איזה מודם שווה לי לקחת? הייתי רוצה להמשיך להשתמש בראוטר שלי אבל אולי באמת לא צריך יותר. אנא יעצו לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון להחליף את המודם usb שלי ale 130 למודם רשת... בבזקסטור הציעו לי אחד של ESI בתוספת 100 שקל... זה ניראה לכם שווה? נ.ב- יש לי מהירות 750k
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לי את המודם הזה ולפי מה שהבנתי מודם דרך usb זה לא משהו, אני בבזק בינלאומי ואני רוצה לדעת אם אני יכול , בכמה ואיפה אפשר להחליף אותו לכרטיס רשת או משהו כזה...(?) :-\ תודה. אהה ושכחתי יש עוד מחשב של אחי שתופס את החיבור לכרטיס רשת אז זה יפריע?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה ברורה לשאלה אז חשבתי על לפחות ת'רד פשוט. קנינו לפטופ לפני כמה ימים ודיברתי עם נטויז'ן כדי להזמין רשת אלחוטית (נכון שסביר להניח שהטכנאי לא ידע רבע ממה שאני יודע במחשבים אבל פחות אם יקרה משהו יהיה מי שיקח אחריות). העניין הוא שלפי טענתם אין בעיה, אבל עליי להחליף את מודם ה-USB שיש לי (ALE070), למודם רשת. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה העניין ובמה מדובר, שכן בראווטר האלחוטי עצמו אמור להיות כבר מודם אצל חבר שלי למשל יש אותו מודם בדיוק ולא היה צורך בהחלפת המודם USB למודם רשת אלא פשוט הראווטר האלחוטי מתפקת כשניהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום! יש לי ADSL1.5 ומנוי בנטויזן... אני רוצה להקים רשת ביתית ולכן החלפתי את המודם USB שהיה לי ALE130 במודם רשת שלפי מה שכתוב עליו ובקופסא שקיבלתי נקרא דגם רוטל דגם ETH - RTA1320... עכשיו כשאני מתחבר לאינטרנט הוא רושם לי בצד מקושר במהירות של 100Mbps לעומת המודם הקודם שהיה רושם 1.8... האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות...? פשוט התחברתי דרך החיגן שהיה לי בתקיית "חיבורי הרשת" זה בסדר??? ומה זה נורית ה-PPP שיש על המודם ואינה דולקת...? אשמח אם תעזרו לי ...! תודה
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חברה, ברשותי מודם מדגם Thomson 425, שאלתי היא, האם יש מודמים מחברת HOT שמומלצים יותר? טובים יותר? יציבים יותר? הינה לינק לאתר שלהם: http://www.hot.net.il/heb/customerservice/equipment/internet/ אשמח לייעוץ בנושא, מכיוון שברצוני לשדרג בעתיד הקרוב לכיוון ה 30 מגה. כמו כן אשמח לדעת איזה מודגם מומלץ לתמיכה ב DOSICS 3 והאם המודם הנוכחי תומך? תודה על הייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל משודרג. אני לא מרוצה ממנו וחשבתי להחליף אותו באחד חדש ויציב יותר. אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז סוף סוף, אחרי דיונים והתלבטויות מיותרות, שידרגתי (שידרגנו) ל5 מגה, אבל כל הבעיות שהמודם/ראוטר הזה (הסימנס המקולל) גורמות עדיין קיימות. ולכן, ביום שישי, אלך לבקר בבזק סטור. השאלה היא כזאת: הפעם, אני בטוח קונה ראוטר בנפרד, ורק משתמש במודם שהם יתנו לי. האם בקונפיגורציה של מודם בלבד, הסימנס, במקרה והם יתנו לי אותו שוב, יעבוד כמו שצריך, או שגם בתור מודם הוא תקול? האם עדיין מחלקים את הaztech 600e? תודה.
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בבזק מחליפים היום למודם רשת מסוג : eth- AZTECH DSL 600E יום יש לי מודם סמסונג מי מכיר את המודם החדש ? למי יש נסיון? מומלץ להחליף? יש להם אלקטל משומש בלבד ללא מידע כמה משומש ? והאם "שיחקו בו" והחזירו משום שיש בעיות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בשנתיים האחרונות מודם USB של בזק ALE 130 בזמן האחרון הוא עושה לי בעיות האמת שהפעם אני לא מצליח להסיר אותו!(יש למטה את ההודעה שהוא נותן) ואישרו לי להחליף אותו למודם רשת רציתי לדעתעל איזה מודם אתם ממליצים לקחת! מעניין אותי יכולת הקינפוג של המכשיר והאמינות שלו! בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן הייתי בשיחה משותפת עם התמיכה של 012 ושל הוט, שבסופה הוחלט מהצד של הוט לשים את המודם שלי במעקב 24 שעות, כמה ימים אח"כ מתקשרת אלי איזו מישהי שאומרת לי שיש בעיה במודם שלי והם רוצים לקבוע טכנאי שיבוא לתקן, אחרי בדיקות מרובות הוא החליף לי מודם מ-TERAYON ל-THOMPSON. לפני השיחה כשהלכתי לשחק היה לי פינג של 10000 לכל שרת שהוא, אולי 5000 לישראלים אבל עדיין, אחרי השיחה ב012 החליטו להמיר את המשתמש שלי גם ל-015, אז עשיתי זאת ואחרי זה היה לי פינג של 300-500 לשרתים בחו"ל, אבל עכשיו אחרי החלפת המודם פתאום עוד פעם הפינגים קפצו, הפעם ל-800-2000. האם יכול להיות שההחלפה של המודם למודל חדש יותר יכולה לגרום לזה? אולי התשתית שלי פחות מסתדרת עם המודם מהסוג הזה? אולי הגדרות לא נכונו…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לאחר ניסיונות רבים לעבוד עם הציוד של סלקום התיאשתי. ניסיתי לחבר נתבים פרטיים לנתב-מודם שלהם VV5820, הניתוקים המשיכו. קניתי נתב+מודם D-LINK DSL-245GR חיברתי אותו כמודם ונתב לתשתית בזק/נטויז'ן. יש אינטרנט, יש ווי-פי. מה שאני לא מצליח זה לחבר את מכשירי ה"מוקה" הקטנים שלהם לנתב החדש שלי. ואת קו הטלפון שלי, לנתב החדש. יש דרך לעשות את זה עם או בלי ה VV5820. תודה, יוני
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע אני בתשתית של בזק וספק של פרטנר וברצוני לעבור לתשתית של הוט עקב ניתוקים חוזרים של בזק שלא נותנים פיתרון דיברתי עם פרטנר והם רוצים לתת לי מודם של הוט אך אני יודע שמודים שהתשתיות/ספקים נותנים לי הוא ממש גרוע הציעו לי מודם של arris שעובד על תקן docsis 2.0 ואני רוצה ליקנות דרך האינטרנט מודם פרטי כדי שלא אצרך לשכור מודם של הוט האם אפשר לבצע פעולה זאת בגלל כל החוקים המטופשים של ישראל ? לדוגמה אקנה sb6183 surfboard® cable modem יעבוד לי ?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בבית הוטבוקס ואני מעוניין להחליף אותו למודם פרטי (מודם-ראוטר) והבנתי שיש בעיה עם הוט בחיבור מודם פרטי. מישהו מכיר בזה? יודע אם זה אפשרי להחליף מודם או רק לחבר למודמים שלהם ראוטר חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב 😃 אני לקוח של הוט וכמובן משתמש במודם הdefaultי שלהם, הhotbox(דגם f@st 3184). יש לי כבר שנים בעיות עם המודם הזה כשהעיקרי הוא קפיצות פינגים אליו. פעם במצב רגיל למודם היו מגיעים פינגים אחרי פחות מ 1ms, היום יש לו ימים שהוא משתגע והנמוכים זה 8ms עם קפיצות ל2500ms כל כמה שניות 🙄 (בעיות נוספות שיש לי איתו זה שאין לו QoS, לאיזה ראוטרים היום אין QoS?!) היום החלפתי את המודם באותו דגם וזה הסתדר, אבל זה כבר פעם שנייה או שלישית שאני מחליף אותו בשנים האחרונות. אז ראשית כל, האם למישהו ידועה הבעיה ופיתרון אליה? שנית, האם ניתן להחליף למודם אחר(לא של הוט) איכותי יותר, או שיש עניין של קידוד/הצפנת מידע של הוט או משהו כזה? (כמובן שהפיתרון המועדף יהיה ל…
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחוברים לאינטרנט בתשתית בזק עם מודם-נתב TNN Siemens S12-141. הקליטה האלחוטית של הנתב הזה ממש גרועה, מקבלים קו אחד בקושי, ולפעמים גם זה מתנתק. בזק אמרו לנו שהם יכולים להחליף לנתב עם תקן חדש, אבל זה יעלה כסף. או לחילופין, לתת לנו מודם-נתב דומה/זהה תמורת 60 ש"ח. מה אתם ממליצים לעשות? האם יש מודם-נתב מומלץ? האם כדאי "לפרק את החבילה" ולרכוש מודם בנפרד ונתב בנפרד? האם לקנות אצל בזק או בחנות פרטית? הדרישות: - קליטה טובה מהחדר לסלון (כמה מטרים, לא ממ"ד או משהו כזה) - עלות מינימלית. - אין צורך בהתאמה לאינטרנט בקצבים של 100Mbps, זה כנראה לא יהיה בקרוב. תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע את זה http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm אני כרגע על 15MB והולך לשדרג ביומיים הקרובים ל 40MB אמרו לי שמה שיש לי לא מספיק וצריך להחליפו. יש חנויות חוץ מבזק שאני יכול לקנות ? מה אתם ממליצים שיהיה זול וטוב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן גיליתי שמייקרוסופט מאפשרת הורדה של XPx64 לתקופה של חצי שנה. החלטתי לנסות, אז אני מוחק את ה-2000. השאלה היא בעקבות ההתקנה של מערכת הפעלה חדשה אני אצטרך להגדיר מחדש שוב את כל הקטע של הראוטר? והאם המחשב השני שמחובר לאינטרנט דרך הנתב והמודם (win98) יוכל להישאר מחובר בינתיים שאלה נוספת שלא קשורה: אני לא אמור להיות מסוגל לגשת מהמחשב שעליו יש את ה-98 למחשב של ה-2000...בגלל ה NTFS?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית נתב של Edimax מדגם BR-6204Wlg שעובד בתקן b/g. הוא מחובר קוית למחשב אחד ואלחוטית למחשב שני בו יש כרטיס רשת אלחוטי גם הוא עובד על תקן b/g. הנתב התחיל לעשות לי בעיות, כלומר לעיתים קרובות (מדי) הוא לא מעלה אתרים מסוימים, וצריך לרענן את הדף מספר פעמים כדי שזה יעלה. אם אאלץ להחליף אותו, האם אני יכול לקנות נתב בתקן N ? ברור לי שהקליטה לא תהיה בעוצמה של תקן N, אבל האם זה יעבוד (הכרטיס רשת הוא b/g ) ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לך CHIEF יקר. אני רוצה להחליף את הנתב שלי וכרגע יש לי דילמה מה עדיף מבין 2 הדגמים, אני מחפש לעשות השוואה מבחינת החומרה של שניהם, כמות הזכרון, יכולות עיבוד וגרסת קושחה עדכנית, וגם האם יש ל EDIMAX קושחות צד שלישי כלשהן? ב TP-LINK בוודאות יש תמיכה, ב EDIMAX לא מצאתי מידע, אולי אין. מה שהכי חשוב לי יותר מכל זה יציבות החיבור האלחוטי וטווח קליטה, איזה מבין 2 הנתבים יספק עלות/תועלת טובה יותר? או האם כדאי בכל זאת לקחת דגם יותר מוזל של אחד מהם? אשמח לחוות דעתך ונסיונך המקצועי בתחום הרשתות. כל עוד המחיר לא עובר את סף ה 500 ש"ח אין לי בעיה. נשמח לקבל ממך תשובה בהקדם האפשרי.
-
- 16 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שבת שלום, יש לי את הנתב AC1200 ורציתי לברר האם ניתן להחליף אותו בנתב הקיים שכרגע עובד (של חברת בזק), דגם הנתב של בזק ht-138s וזה כי אין אפשרות לגשת להגדרות של הנתב הקיים של חברת בזק. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הי,הלך (שוב) הראוטר הקווי שלי EDIMAX 6104k ואני רוצה להחליף לראוטר קווי חדש.קראתי בהודעות ולהפתעתי ראיתי שהומלץ כאן על האדימקס (אותו אחד שעשה לי חיים קשים, המון התנתקויות ושתי החלפות מכשיר). נתב FBR1418TXוLevel One נכנס לי לתקציב (185 ש"ח בק.ס.פ),מה דעתכם עליו? (הרשת מורכבת מ-3 מחשבים)
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום. בסלקום התקינו לי נתב עם חיבור לסיבים מסוג sagemcom c517. שמעתי וקראתי שבחברה מקודדים את הגלישה למכשירים שלהם כך שלא יעזור אם תקנה נתב פרטי, זה לא יעבוד. האם באמת זה כך? האם יש דרך לעקוף את זה? לא רוצה לשלם תוספת 25 שח לחודש עבור הנתב. מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את התצורה הבאה: מודם סיב אופטי שמקבל סיב אופטי מארון התקשורת בדירה שמוציא ETHERNET לנתב. הנתב מוציא טלפון. מההסבר המעורפל של הטכנאי קוי הטלפון בבית הם למעשה החזרה של קו מהנתב שמקבל הזנה של רשת. הנתב בגדול מאוד נחות. ב- 2.4GHZ יש המון ניתוקים ובשתי הרשתות טווח הקליטה מאוד מוגבל. בנקודות המרוחקות בבית (לא בית גדול במיוחד אבל הטווח עדיין לא מספיק) אין בכלל קליטת WIFI. אני רוצה להחליף אותו ויש שפע של אפשרויות אבל מה שמטריד אותי זה ה- LINE OUT לטלפון. אני לא מוצא בכלל נתבים נורמליים עם LINE OUT לטלפון. האם מתאם ETHERNET לטלפון יעשה את העבודה או שמדובר ביציאה ייעודית עם חומרה ייעודית שמגבה אותה? אני מפחד לרכוש נתב יקר ולגלות שהוא חסר ערך כי חסרה לו יציאה...
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-