עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. אני משתמש בתוכנה UTORRENT במשך חודש. בזמן האחרון, הולכת וגוברת תופעה כזו, שכל פעם שהתוכנה בשימוש (עושה SEEDING למעל 40 טורנטים), אני לא מצליח לגלוש לאתרים. האייסיקיו והמסנג'ר עובדים, אבל אין גישה לאתרים. ברגע שאני מכבה את התוכנה או מדליק את הראוטר מחדש - הכל חוזר לקדמותו. מה דעתכם? האם הבעיה נובעת מהעובדה שיש הרבה טורנטים בשימוש? אם כך - מה הפואנטה בתוכנה? או שאולי הבעיה נמצאת בראוטר? בווינדוס? זקוק לעזרה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by motaboy,

כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  3. משום מה המחשבים הקטנים בשורת המשימות דולקים ללא הפסקה וכן כאשר אני מתבונן בתיבת הדו שיח של הבתים שהתקבלו ונשלחו, הם רצים כאילו האימול או משהו פועל.. כמו כן סגרתי את כל התוכניות האפשריות ושום דבר לא עוזר... 1)יש מצב שזה וירוס? 2)יש תוכנה שמפרטת את כל הפעולות שעוברות דרך הקו הפעיל (המחובר)?? בתודה מראש, ובתקווה לעזרה! עדכון: ניסיתי להשתמש בפיירוול "זון-אלרם" אבל הוא עושה בעיות.. או שהוא מנתק את האינטרנט או שהוא לא נותן לשום דבר לנוע. כלומר גם כאשר אני מחובר אי אפשר להשתמש בכלום.. (אם תוכלו לצרף בנוסף איזה הסבר כיצד לגדיר אותו היטב לחיבור כבלים (חייגן) 740 KB )

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Vaz,

איך אפשר לדעת אם זו בעיה בבזק בין לאומי או בעיה אצלי ? או בעיה בהוט ? מחובר דרך חייגן l2tp , בזמן האחרון כל שעתיים ככה מקבל ניתוק. ולוקח למודם זמן להתאפס. איך אפשר לדעת עם זו בעיה אצלי או אצלהם ?

5. טוב אז. זה התחיל מלפני הרבה זמן יחסית בסביבות לפני חצי שנה אבל בחודשיים האחרוניים זה נעשה בלתי ניסבל כול פעם שאני ניכנס אם האקספלורר זה נותן את החלון של החייגן ולא נותן לצאת ובכלל האיטרנט שלי ללא חייגן \ וכול פעם שאני מצליח לצאת מהחלון אני עושה אתר מסויים וזה נותן לי שמצב האיטרנט שלי לא מקוון וכשאני מחליף אותו למקוון עוד פעם אני מקבל את החלון של החייגן אני לא יודע מה לעשות אז תודה לעוזרים שיעזרו לי לפתור את הבעיה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by A-L-o-n,

החייגן פשוט מסרב להתחבר עם L2TP אני מנסה להתחבר והוא מביא לי שגיאת 692... שזה בעצם מודיע על כך שהמודם לא בתקן הרגיל, אבל הבעיה היא שהוא כן בתקן הרגיל, וכשאני מתחבר דרך pptp הוא מתחבר בלי בעיות.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by zvkel,

היום (בשעה טובה ומוצלחת) התחברתי לאינטרנט מהיר (מתב+ברק) כדי להתחבר אני משתמש בחייגן של ברק אני זוכר שפעם אצל חבר לא היה צורך בחיגן ולא כלום איך אני נפטר מהתוכנה המזעזעת הזאת??? עקבתי אחי התרד הקודם של שיתוף האינטרנט עם ראוטר וגחיין ולא ממש הבנתי אותו

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. שבוע טוב לכולם . יש לי בעיה רצינית, החייגן שלי פשוט נעלם (לא חושב שזה קשור אבל זה קרה אחרי שעשיתי chkdsk‏)‏ הורדתי חייגן דרך האתר של נטוויזן (נכנסתי עם כתובת IP‏)‏, וכשאני מתקין את החייגן אני מקבל את ההודעה הבאה: Not all settings were configured. Try to connect. It failed, contact Netvision technical support. . והחייגן לא מופיע במחשב... . התקשרתי לנטוויזן וניסיתי להגדיר חייגן ידנית, אבל האפשרויות הופיעו באפור ולא היה אפשר ללחוץ עליו! נטוויזן אמרו שזה כנראה בעיה בוינדוס! . מישהוא בבקשה יכול לעזור לי? זה די דחוף...אני חייב אינטרנט! ‏(‏אני עם XP‏ ‏וכבלים..Hot‏)‏ ניסיתי כבר שיחזור מערכת... . תודה שבוע טוב יצחק

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by GoldenAxe4000,

סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Cheif,

רוצים לדעת למה? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=458

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by zam,

לא הייתם רוצים מהירות כזו בבית? הלוואי עלי. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by I T Z I King,

היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by audigy,

האם כדאי לשדרג אותו לפרו אין רשת ביתית מחשב אחד השימוש העיקרי הוא גלישה והורדת קבצים,גירסת המודם היא 8463 .

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש הבדלים ביניהם? כי עם האמביט 4 שנים לא הייתה לי בעיה אחת, ופתאום ליפני כמה ימים האינטרנט התחיל להיתנתק לי כל כמה שעות, אז בקשתי מהם להחליף את המודם. טעות או לא? זה מודם בעייתי (חוץ מזה שהוא מכוער)?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. שלום לכולם! היום החליפו לי את הראוטר כפי שמתואר בכותרת. הראוטר שאליו הוחלף הוא זה שלא רציתי כאשר הוצע לי בפעם שעברה מאחר ונראה שהוא ירידה ברמה מהראוטר הקודם, שהוא הD LINK. האם אני צודק וכדאי לחזור לבזק סטור ולהתעקש שיחליפו לי לראוטר ברמתו, או שהמראה והפיצ'רים שלו או יותר נכון שחסרים (כמו USB, לא שהשתמשתי בהם) מטעים וזהו ראוטר איכותי כמו ה2650 U. תודה מראש לעוזרים. זאב.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. *זה לא בשבילי ,אלה בשביל חבר * לחבר הזה יש עכשיו Edimax BR6524N מה שמסתבר כנתב עלוב ,ומלא בעיות שונות ומשונות , כרגע הוא מחובר לHOT עם רוחב פס של 30 מגה ובזק בין לאומי גם כמובן 30 מגה וחיבור ללא חייגן (אל תשאלו מה הוא עבר כדי להגיע לזה ) אם זה חשוב לכם אז יש לו את מודם הThomson 425 הרגיל כמו שכבר אמרתי הנתב נדפק לגמרי . כמו כן הוא הוחלף כבר כמה פעמים במסגרת האחריות , אבל שום דבר לא עוזר ,והבעיות הם אותם הבעיות יש לו XBOX360 עם חיבור לרשת הLIVE וPS3 שגם מחובר לרשת הPSN ,וכמובן המחשב . כול המכשירים נמצאים באותו חדר ככה שהם מחוברים קוית לנתב , בינתיים אין מכשירים שמחוברים אלחוטית לנתב אך צריך שהנתב יהיה אלחוטי למכשירים עתידיים. להתחיל לעשות רשימה עם הבעיות של הנתב…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  17. הי, אני מנסה להחליף את כתובת ה-IP החיצוני שלי וכל מה שניסיתי עד בה לא צלח. עברתי על מדריכים שונים: - כיבוי הראוטר - לא הצליח - ביצוע ipconfig/release ואח"כ renew - לא הצליח - שינוי באמצעות התכנה DHCP_IP_Forcer - כאשר עשיתי את זה מחובר לראוטר זה לא הצליח. כאשר עישיתי את זה מחובר ישירות למודם ה-IP באמת השתנה אבל איך שהתחברתי בחזרה לראוטר אז ה-IP חזר. איך אני יכול לשנות את כתובת ה-IP שלי ? אשמח לעזרה. תודה

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אם נגיד המחשב שלי הוא 10.200.1.3 והמחשב של אחותי הוא 10.200.1.4 ואני רוצה להחליף ביניהם איך אני עושה את זה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  19. Started by erez_hazan,

שלום, אני רוצה לדעת איך אני יכול להחליף IP דרך הראוטר 2760U, ניסיתי דרך התוכנה reconnect וזה לא הצליח. למרות שאפשר להחליף IP רק על ידי reboot דרך ממשק הניהול. אך אני רוצה שזה יהיה הרבה יותר קל ולא שאצטרך להכנס כל פעם לממשק הניהול של הראוטר. דרך התוכנה reconnect הייתי (בראוטר הקודם) צריך רק לפתוח אותו והוא כבר היה משנה את האייפי תוך פחות מדקה! אך לצערי התוכנה לא תומכת בראוטר שלי... תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by dolevzora,

שלום לחבר שלי יש ראוטר ואינטרנט של בזק וגם תשתית עכשיו הוא מחליף אייפי בשנייה הוא לא צריך לצאת מהאינטרנט או משהו כזה ניתוק חיבור וזהו אצלי זה לוקח כמה דקות ויש לי גם ראוטר dlink אינטרנט בזק וגם תשתית האם יש אפשרות לעשות שאני יוכל לנתק ולחבר את האינטרנט כמוהו שהוא מנתק ומחבר בלי בעיה ? אם חייגן או משהו בזק אמרו לי שזה אפשרי אבל הם לא עושים את זה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by omerha,

היי מי שמעוניין, שיוריד ויריץ עובד לפחות אצלי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by urich,

יש לי ראוטר eci 312+ אני רוצה להחליף את האיפי כל 10 דקות בשביל להוריד מהר מrapidshare.de האם יש עוד שיטה להחליף את האיפי החיצוני מלבד לכבות את המודם ולהדליק אותו (אני לא בטוח שזה ממש בריא לחומרה).

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by patch,

הי, אני משתמש בטריפל של סלקום, וקניתי Archer C7 שיהיה הראוטר וה AP שלי, וכן קניתי את ה W9970 שיחליף את הNETBOX כמודם. הבעיה היא שעכשיו אני זקוק גם לקו הטלפון שמסופק ע"י סלקום. בNETBOX קו הטלפון מתחבר לפורט שונה מאשר קו הDSL, ב W9970 יש רק פורט לDSL. כמו כן, כשניסיתי לחבר רק את הטלפון ל NETBOX (ולהשאיר את ה DSL ב W9970) הקו טלפון לא הסתנכרן. כשניסיתי לחבר את הטלפון וה DSK יחד לאותו פורט ב W9970 הקו טלפון לא עבד.... מישהו מכיר/חווה קונפיגוקציה דומה? יכול לתת לי הסבר על קו הטלפון ומה נדרש כדי להפעילו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. Started by Tomerb1,

יש לי בעיה ואני צריך להחליף איפי. ויש לי איפי קבוע של הוט [ברשת]. יש אפשרות להחליף את האיפי באיזה דרך? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ios,

שלום יש לי כרטיס רשת מסוך edimax 7722l רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים אנטנה כזו http://www.dealextreme.com/p/2-4ghz-11dbi-sma-omnidirectional-wifi-antenna-47783 על הכרטיס רשת במקום להחליף לראוטר אטנות והאם אתם ושבים שזה יעזור?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.