עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, החלטתי לקנות ראוטר-מודם ואני מתלבט האם כדאי לקנות את TD-W9970 של TP-Link ראיתי שהוא מוצע למכירה במחיר של 289 שקלים. יש חלופה יותר טובה בטווח המחירים הזה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  2. במחשב שלי לא מותקנת תכנת אנטי וירוס כלל. אני עומד להתחבר לבנדל של בזק ובזק בינלאומי. האם כדאי לי לרכוש שרות אנטי וירוס של MCFEE מספק התשתית בזק ב10 ש"ח לחודש. או עדיף מספק האינטרנט בזק בינלאומי. האם האפקטיביות של האנטי וירוס משתנה האם זה כמו שומר העומד בשער הכניסה לאינטרנט ואז באיזה שער של התשתית או שמא התוכן? או בכלל כדאי לי לרכוש תוכנה באופן עצמאי. בהנחה שהמחירים דומים? אם בכלל יש כזה דבר.. תודה מראש על התשובה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי מודם ADSL ישן ונתב אלחוטי DLINK ישן. לפי השירות של בזק, המודם כנראה הלך - מתנתק כל דקה (גם בחיבור ישיר למחשב). בזק מציעים לספק מודם-נתב אלחוטי תקן N, חינם (בהתחייבות לשנתיים), כי יש לי קו 10 MB. שני הניידים שלנו (ואייפד) לא תומכים בתקן N, לצערי, ואני לא מתכוון להחליף להם כרטיסי רשת עבור זה. מצד שני, יש חדרים בדירה שאין בהם קליטה של הנתב האלחוטי. האם שידרוג למודם-נתב N ישפר את הקליטה בחדרים מרוחקים, גם עבור נייד שתומך בתקן G בלבד? תודה רבה!

4. Started by shlosi,

הי. אני מעוניין להחליף את הראוטר המקרטע שלי באחד חזק ויציב. נתקלתי בדגם הזה Linksys EA6350 1200+ שאני מעוניין לרכוש כדי להחליף את הישן. ראיתי קצת סרטונים עליו וראיתי בכל מקום שמחברים אותו לראוטר קיים במקום לנקודה בקיר. השאלה שלי היא למה בעצם והאם אפשר בלי? תודות לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. חשבתי למקם את האנטנה של הראוטר במרכז הבית כדי שתהיה קליטה טובה בכל הבית. אני אצטרך לקנות כבל מאריך של בערך 10 מטרים, השאלה האם צריך מגבר בסוף הכבל? או שאין בעיה של ירידת עוצמה/מתח תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Usagi,

שלום יש לי כרגע חבילה עם 014 ותשתית של הכבלים. כרגע אני מחוברת עם חייגן. החבילה שלי היא 5/512, עם מחשב יחיד בבית ללא משתמשים נוספים על קו האינטרנט. בשבילי היתרון שאני רואה בחייגן הוא העניין שאפשר לדעת מה השגיאה במידה ויש ניתוק או בעיה עם הספק או תשתית. האם כדי לעבוד ללא חייגן? או שזה עניין של נוחות?

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by j-cool,

כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by USR,

ההורים שלי לא מסכמים לי להתחבר לADSL אבל הסכימו לקנות לי מודם ISDN יש לי כמה שאלות: 1. האם זה שווה? 2. צריכים עוד קו בבית? 3. ומה צריכים בשביל לגלוש איתו? 4. והא המודם הזה טוב של USR הנה הלינק שלוhttp://www.usr.com/products/business/business-product.asp?sku=000698-13

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  9. שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום לכולם, תאור קצר, האינטרנט מגיע הבייתה דרך Unllimited , ספק 018 , קצב 500 סימטרי, מהקיר מחובר לNighthawk r7000 ומשם הלאה היום בבית כדי לספק אינטרנט קווי למספר מכשירים בסלון אני חיברתי את ה HPNA של יס לראוטר שאותו הגדרתי כ bridge כמובן, כמובן שדרך ה HPNA אני מגיע רק לקצב של 70-80 ביציאה לנתב בסלון לראוטר מחוברים קווית (טלוויזיה/סטרימר/XBOX/BLURAY/לפעמים לפטופ) כמובן שרק שלושה מהמכשירים מחוברים בו זמנית (כמספר הפורטים הפנויים) האם חיבור של switch במקום הראוטר יתרום/ישפר באיזה שהיא צורה את את הביצועים/יציבות וכו? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ערב טוב. מעניין אותי לדעת האם כיבוי והדלקה של נתב d link 2760u של בזק (באמצעות כפתור הכיבוי מאוחרי המכשיר) יכולה לגרום לקיצור משך החיים שלו (כאשר אני מכבה את המחשב אני מכבה גם את הנתב, כ-5 פעמים ביום)? או שעדיף מבחניית אורך חיים להשאיר אותו דולק כל היום ורק בשעות הלילה שהמחשב מכובה לכבות גם את הנתב עד לבוקר? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by berzniz,

ההקמה נשמעת לא ממש מסובכת לפי המדריכים, השאלה היא אם זה תופס גם לגבי כבלים ולא על בזק. אני מניח שמישהו כבר ניסה - יש המלצות לגבי התהליך?

13. האם כל אחד מאיתנו שמחובר עכשיו לאינטרנט מחובר לרשת LAN שמכילה עוד מחוברים אחרים מהאזור? האם יש סכנה שמחובר אחד ישתמש בסניפר בתוך ה LAN? תודה

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. האם כל המודמים של הכבלים מאפשרים עבודה מול כ.רשת במקום USB? ואם לא - אז האם המודם Dawhoo (מקווה שאייתי נכון..) מאפשר עבודה מול כ.רשת? האם זה מצריך התקנה של תוכנה מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by ZacNaboot,

ביום ראשון הקרוב אני צריך לקחת ראוטר VDSL מבזק סטור עקב שדרוג מהירות מ15 ל20 (באותו המחיר!! ) היום שדיברתי עם הנציג של 199 הוא ביקש ממני להחזיר את שני ראוטרים ישנים שיש לי (די-לינק 2650U שנכון לכתיבת שורות אלו עובד ברשת שלי וסימנס SL2-141 שיושב אצלי כבר שנתיים ללא שימוש עקב השדרוג של הדי-לינק הנ"ל) מיותר לציין שסיימתי לשלם על שני הנתבים מזמן (שולם במסגרת של חיוב/זיכוי) נ.ב. עד כמה שזכור לי ביום שלקחתי את הראוטר של די-לינק לפני יותר משנתיים שאלתי את הנציגה של בזק סטור מה עם הראוטר של סימנס והיא אמרה לי שהוא שלי כי סיימתי לשלם עלייו הכותרת נערכה והוסרו ממנה סימנים מיותרים ותגית מיותרת. להבא קרא חוקים

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  16. היי. אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל מטרה הבאה: יש לי חיבור חייגן לספק, אני רוצה להגדיר את הראוטר שיתחבר לחייגן באמצעות Wan Connection, כדי שהאינטרנט תמיד יהיה זמין כשאחבר אליו כבל רשת/אינטרנט אלחוטי. האם בכל ראוטר שאקנה, האפשרות תהיה זמינה?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. טוב אז ככה, מתאם הרשת האלחוטי (wireless usb adapter) שהיה לי הלך לעולמו. ואני צריך לקנות אחד חדש. השאלה היא האם כל מתאם יכול להתחבר לרואטר שיש לי בחדר השני כדי לחבר אותי לאינטרנט, או שצריך דגמים מסוימים ? הראוטר שלי הוא +b-focus wireless 352 ןמלמעלה כתוב עליו 54mbps wireless 802.11 b\g 2.4 ghz המתאם שהיה לי כתוב עליו "מתאם USB לרשת אלחוטית WLAN 54MB TNN" מצד אחד, ומהצד השני "802.11g wireless lan usb adapter" חשבתי לקנות את זה :http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=145 האם הוא יתאים ? ומה המאפיינים שצריך להיות למתאם כדי שהוא יצליח להתחבר לראוטר שלי ? סליחה על החפירה, תודה רבה רבה מראש ! :]

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  18. אני רוצה שתהיה גישה לרשת אלחוטית בחצר. קניתי Wifi Extender (דגם D-Link DAP1320) להגדלת טווח הקליטה. נראה שזה לא מספיק. נראה שנצטרך עוד 3 "מגדילי טווח קליטה" כדי לקבל פריסה טובה של כל החצר. המכשירים יקלטו את הwifi של המגבירים. ז"א מכשיר 1 יקלוט את הראוטר, מכשיר 2 יקלוט את מכשיר 1, מכשיר 3 יקלוט את מכשיר 2 וכו'. האם בגלישה ממחשב המחובה למגביר הרביעי תורגש ירידה משמעותית במהירות החיבור בגלל שזה עובר דרך כמה מכשירים עד שזה מגיע לראוטר, או שזה לא משמעותי?

19. שלום , כרטיס הרשת שברשותי הוא מובנה במחשב נייד , Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection האם הוא תומך בתקן N ? מותקן אצלי הדרייבר העדכני על וינדוז 7 תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  20. אני מתכוון להביא לי בקרוב מחו"ל מחשב נייד של חברת DELL דגם XPS M1210. בבחירת הרכיבים יש אפשרות לקחת כרטיס רשת Dell 1505 Wireless-N שמספק פרוטוקול N בגרסת ה-Draft. האם ידוע למישהו אם יהיה אפשר לשדרג את הכרטיס לגרסה הסופית של N לכשהיא תצא?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  21. האם כרטיס DUAL PORT מספק לכל פורט 2000Mbps בFULL DUPLEX ולשניהם ביחד 4000Mbps ? או שזה סה"כ 2000Mbps בFULL DUPLEX שמחולק בין 2 הפורטים? אני מנייח שPCI מן הסתם לא יכול לספק דבר כזה בגלל הרוחב פס המוגבל שלו. ורק PCI -E X4 יוכל לספק את זה, האם זה אומר שכל כרטיס DUAL PORT עם PCI -E X4 יוכל לספק 4Gbps?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  22. השאלה בכותרת, תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אותה שאלה אולי התמונה תסביר יותר מה אני שואל![ATTACH]5752[/ATTACH][ATTACH]5753[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי האם אלו יעשו את העבודה כמו שצריך ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-networkcard&DB125729=171762 ולמה יש כאלה הבדלים משמעותיים במחיר בין אחד לשני, בסה"כ כולם 10/100 ? תודה

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  25. כלומר אני מדבר על תקן A. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.