עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה שתמיד יהיו לי ב Reserve 15 upload 150 download כך שאם המחשב השני מעמיס, עדיין אני אגלוש רגיל לגבי ה DL, הראוטר מחלק אותם יפה, אבל ה UL, ממש בעייתי הוא לא מבין את זה שמחשב אחד עושה UL על כל רוחב הפס זה מוריד מה DL, ככה יוצא שאני נתקע!!

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. שלום התעניינתי בטריפל של פרטנר, הוסבר לי שבגלל שמדובר במסלול הטריפל שכולל טלפון אצטרך לרכוש נתב מיוחד שיוכל להפעיל את שלושת השירותים יחד - Technicolor 789 בעלות של 600 שקלים. סכום לא קטן שמאבד את מהות החיסכון והסיבה לעזיבת הוט. תהיתי אם ישנם נתבים בעלי יכולות מתאימות שאוכל לרכוש במחירים זולים יותר. אשמח לעזרה. תודה

4. שלום, ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הסבר איך להפוך את ההוט בוקס שלי (דגם F@st 3184) לראוטר. אני כרגע בטריפל של הוט וההוט בוקס פשוט זוועה. הבנתי שאני צריך להגדיר אותו כ- Bridge Mode ואז פשוט לחבר ראוטר נורמלי בכבל רשת אל ההוט בוקס ולאחר מכן בכבל רשת נוסף את המחשב לראוטר החדש. זה כל התהליך נכון? האם כל ראוטר יעבוד או שאני צריך תקנים ספציפיים? למשל זה: https://ksp.co.il/?uin=48174&select=.263..264. או זה: https://ksp.co.il/?uin=31872&select=.263..264. ואם שניהם מתאימים, האם יש הצדקה לרכוש את היקר יותר? יש לי מהירות של 100 מגה ואני בטריפל של הוט עם ספק בזק בינלאומי. תודה לכל העוזרים ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. היי עברתי דירה לדירה גדולה (2 קומות) יש לנו בקומה הראשונה את הראוטר הרגיל עם הwifi. הבעיה שלי היא אינטרנט בקומה 2, ואני אסביר: אני יודע שיש מגדילי טווחי wifi למיניהם, אבל אני מעדיף להתחבר באופן ישיר לראוטור בקומה השניה. מה האלטרנטיבית הכי טובות שלי בנושא הזה? אם נדרש ממני לקנות חומרה חדשה כלשהי - האם יצא לי יותר משתלם לעשות זאת באופן עצמאי או מול ספק האינטרנט שבדרך כלל מציעים השכרת חומרה? נ.ב: אני לא מעוניין לרכוש מנוי נפרד נוסף לקומה 2

6. יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הבנתי שהמודם וגם התשתית(של כבלים לפחות) יכולים לתמוך במהירויות פי 100 יותר גבוהות מהמהירות הנוכחית. ומי שבעצם מאט את האינטרנט הוא הספקים. כלומר, הם יכולים לאפשר למנוי 750 או 1.5 או 5 או אפילו יותר...? האם ישנה דרך לעקוף את השליטה שלהם? האם אפשר לדבר רק עם הספק כך שיעלה לי מהירות ואז אני אוסיף כסף רק לספק ולא לתשתית. כלומר, החברה שמספקת תשתית תחשוב שאני ב750 ובעצם אני אעשה מנוי ל 1.5 עם הספק? יש לי מודם שך TERAYON, האם ההגדרות הנוספות שיש לו באתר היעודי שלו, יכולות להועיל לי? אם יש לי חבר שעובד נניח ב012 אז הוא יכול לשנות לי את המהירות? מבלי להגיד לכבלים למשל?

8. היי שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזושהיא תוכנה ליצירת כרטיס רשת מדומה מה שנקרא VIRTUAL NETWORK ADAPTER בכדי שאוכל לתת לו בחיבור דרך VPN את הIP המקומי שאליו הוא מתחבר דרך הכרטיס המדומה... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  9. ב XP ישנו Patch שתורם להגדלת ה Connections מ 10 ל 50 ויותר, דבר שהיה לעזר רב במיוחד באימיול. האם גם בויסטה ה Connections מוגבלים? ואם כן האם ישנו איזה Patch עבור זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. מאז שיש לי אינטרנט מהיר בכבלים, המודם תמיד היה מחובר דרך ה-USB (מכיוון שלא היה לי כרטיס רשת). לפני מספר ימים השגתי כרטיס רשת, אבל לא חיברתי אליו את המודם. היום סתם בשביל הניסיון ובדיקת המהירות חיברתי את המודם לכרטיס רשת וערכתי בדיקת רוחב פס דרך האתר Bandwidth Place (לחצתי על "Cable connection in Middle East"). התוצאות: 1.3Mbps בכרטיס רשת, לעומת 544Kbps ב-USB. כלומר, האם ב-USB אני מקבל רק חצי מהמהירות שאני אקבל בכרטיס רשת? לא פעם הורדתי קבצים משרתים ישראליים במהירויות של 190Kbps, שזאת בעצם מהירות ההורדה המקסימלית של 1.5M. אני בכבלים, סמייל אינטרנט זהב, 1.5M, המודם - JOOHONG SuperLink2800. בנוסף לכך, מסיבה לא ברורה האינטרנט לא עובד אצלי טוב בכרטיס רשת. אם אני לא מאתחל את המ…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום! אני יודע שבטח ישנם דיונים רבים לגבי השאלה כבלים מול ADSL אני רוצה להתנתק מבזק כי אני לא מעוניין להמשיך לשלם עבור קו טלפון האם ישנם הבדלים מהותיים בין אינטרנט כבלים מול אינטרנט ADSL ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  12. לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. זהירות אחרי שנים של תשתית איטית 5MB באיזור שלי, נודע לי שיש אפשרות טכנית ל40MB, כמובן שבזק לא טרחו להודיע, השכן אמר לי. התקשרתי לשירות לקוחות בזק ושאלתי, הציעו לי חבילה במחיר מנופח, 100 ש"ח~. לאחר שהזכרתי "שוק סיטונאי", בלה בלה מחיר, הנציג התחיל בנאום של: הם לא יודעים לטפל בתשתית ויהיו בעיות, חבל שלא הקלטתי את השיחה. עברתי לבנדל 15MB בCCC כי זה מהירות המודם שיש לי vtech iad505x/012 smartbox, שבוע וחצי הכל עבד חלק והמהירות בסדר. יום חמישי שעבר, המהירות קרסה ל5MB, והתחילו ניתוקים. התקשרתי לCCC, מענה מהיר ומקצועי, הזמינו טכנאי בזק ליום אחרי. הטכנאי הגיע, בדק ואמר שהכל בסדר. הזמנתי טכנאי של פרטנר, יש לי טלפון שמחובר למודם/ראוטר שלהם, הגיע …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by amirn,

היי אני מחפש כבל רשת מוצלב 10מ' לחיבור שני מחשבים ברשת (ולשיתוף אינטרנט) ראיתי בהום סנטר ככל שכתוב עליו ISDN עשרה מטר מוצלב (היו לו חיבורי RJ45 רגילים) האם זה אותו הדבר בדיוק כמו כבל רשת מוצלב? תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, אני מתכנן להעביר כבל רשת דרך צינור שעובר בקיר (בערך 10 מטר של צינור) בצינור כרגע יש כבל של חשמל של הבית. השאלה שלי האם כבל החשמל יפגע בתקשורת של הכבל רשת? תודה מראש..

16. שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים. אחד מדיה סנטר המוצב בסלון, והשני כללי שנמצא בחדר שלי. מאחר ואני לא מעוניין להתעסק עם רשתות וראוטרים למיניהם, רק המחשב שבחדר שלי מחובר לאינטרנט. השאלה שלי- במידה וארצה מדי פעם לחבר לאינטרנט גם את מחשב המדיה סנטר, האם כבל רשת ארוך מדי שיחבר בין המודם לבין המחשב, עלול להיות בעייתי ולגרום לשיבושים, או שלא משנה מה אורך הכבל, החיבור תמיד יהיה מוצלח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. יש לי מחשב -NAS שמחוברים דרך TP1043 במהירות של 1G. ביניהם הכל בסדר. הם ה-TP1043 משורשר לסוויטש edimax 1G גם כן אבל דרך כבלים שעוברים בקירות הבית. ולשם מחובר גם הסטרימר. אני רואה שהחיבור לסטרימר נמוך (7 MB). האם יכול להיות שהכבלים שהקבלן העביר בקירות הבית באיכות ירודה כזו שפוגעת עד כדי כך במהירות?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by MaStRiX,

האם כבר כבר קיים 2.5MB בייתי ? בבזק,וברק 013 דוגמה.. כי לפניי חצי שנה,אמרו לי שעוד שלושה חודשים שיהיה לבית גם 2.5MB... מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, יש לי מודם של בזק DSL-2500U וכרגע לא משתמש בכלל ברשת אלחוטית [למרות שיש לי נתב של לינקסיס בלהבלה54 הנפוץ, כבר לא זוכר במדויק, ממש לא חשוב כרגע]... אני מחובר במהירות 15, לכאורה, מגיע ל12... ומשער שארצה בקרוב להשתדרג ללפחות 40, וכנראה אסתפק בזה... עדיין לא מתכנן להשתמש בוויפי אבל תוהה : האם המבצע על הG225 בבאג, שווה, אפילו כ'השקעה לעתיד'? לא יודע אם כשאבקש שדרוג מהירות בזק יתנו לי מודם אחר שמתאים וללא עלות? כי הרי כל עלות שלא תהיה בטח תצא יקר יותר מהנ"ל של באג, לדוגמה, והוא במומלצים של נט-צ'יף, אז מהבחינה הזו אני יחסית רגוע... ... פתוח למחשבות\הצעות\רעיונות בנושא [וגם דעות נגד אי השימוש שלי בוויפי עקב רתיעה מהקרינה הקרובה לרגלי שהתחילה בעקבות העלא…

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. לפי מה שראיתי באתר TP-Link העדכון האחרון של הWDR4300 הוא מ 17.6.2013 שזה לפני שנה בזמן שהעדכון של הקשוחה הישראלית הוא מתאריך 29.7.2013 שזה בערך חודש אחרי. הנתב שקיבלתי הוא 1.7 והגרסה שהוא בא איתה היא מה16.10.2013 האם יש סיבה שכדאי לי "לפתוח" את הנתב אם בגדול החומרה כבר מעודכנת ואין יותר חדשה באתר . אין לי שום אינטרס לעבור על חוק אז בשביל מה אני צריך את זה. אם הבנתי נכון בארץ מוגבלים לערוצים של 20 מגה למשהו בין 5170 ל 5320 או משהו כזה . ראיתי שבנתב אפשר לקבוע 40 על זה והחסימה היא כנראה רק על התדר. יש משהו שגרסאות ddwrt או openwrt יתנו לי חוץ מעוד אפשרויות . יש לי ddwrt על יתר הנתבים שלי (dir615 שדי מושבת ו 1043 v1 ) . בקשר לdual band האם אפשרי להתחבר לשתי הרשתות במקב…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. ראיתי שיצאו ראוטרים חדשים דואל בנד מישהו יודע אם הם טובים מסתם תקן N ?

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. השאלה בכותרת, חלק אומרים שזה ייתן שיפור ניכר בעבודה על 2 כרטיסי רשת, חלק אומרים שלא יהיה הבדל... אז מהי התשובה האמיתית לפני שאני רץ ו"זורק" כסף על כרטיס חדש?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. שדרגתי לפני שבוע בערך ל20mb עם בזק. לא רציתי להתחייב לשנתיים עם vdsl אבל בגלל שלא קיבלתי את המהירות אז לקחתי ראוטר. האינטרנט בכלל לא עבד עם הראוטר החדש. היום הטכנאים הגיע ואמר שבכלל אפשר להגיע רק ל10 באזור שלי. האם כדאי לחזור לראוטר הקודם (שאצל בזק כבר) או להשאר עם זה למרות שאני לא צריך. Vdsl בשביל היתרונות של תקן n וכו?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by Gilo2005,

האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית? ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.