עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dimokchip,

אני צריך עזרה במתגי CISCO האם יש פה מישהו שמבין בהם או מתעסק ביום יום אם המתגים?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by VegansXe,

מה דעתכם יותר טוב ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  3. אני מחובר להוטנט עם ספק הוט והאינטרנט שלי מדי פעם מתחיל לגמגם או לזייף. אני חווה ניתוק לפחות 3-4 פעמים ביום שמשכם בסביבות דקה. היו פה כבר כמה טכנאים אבל זה כל פעם הסתכם בהחלפת מגבר, אני מתחיל להתייאש האמת. מישהו יכול לומר לי אם העוצמות הללו תקינות? למה אני מקבל כל כך הרבה correctables ו- uncorrectable. לקחתי את הסקרין שוט הזה עכשיו, עשיתי למודם ריסט אתמול אחה"צ/ערב ככה שמדובר על כ-15 שעות עבודה בלבד. מה עלי לומר להוט כדי שיתנו לי יחס נורמלי? נ.ב. אני מחובר ב-WIFI להוטבוקס שמחובר פיזית למחשב אחר בבית.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by e3user,

קיימים אצלי בבית 2 נתבים: A = מודם נתב משולב של בזק B = נתב בלבד שנרכש באופן פרטי החיבור בין הנתבים הוא באלחוטי באמצעות WDS עד היום היה מוגדר ככה: A מוגדר ברידג' B מוגדר לחיוג PPPoE כל המחשבים בבית מחוברים קווית ל-B ואז צץ לו מחשב נוסף שמתחבר ל-A, מכיוון ש-A הינו בריגד' ה-DHCP שלו מבוטל, והמחשב מקבל APIPA כאשר אני מפעיל DHCP הוא לא מקבל APIPA אך הוא מקבל No Internet Access מן הסתם... אז עשיתי את השינוי הבא: A מוגדר לחיוג PPPoE B מוגדר כנקודת גישה בלבד עכשיו כל המחשבים גולשים והכל טוב ויפה! אבל... ישנה בעייה קריטית. כאשר המודם נתב של בזק מוגדר לחייג מתחילים להם ניתוקים למינהם... הגדרת הניתוק: DHCP של A מחליט שלא בא לו לעבוד - ריבוט והכל חוזר לעצמו. ואחרי …

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  5. כי בזמן האחרון יש לי ניתוקים ואני רוצה לדעת אם הקריאות גבוליות וא לא טובות.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by eido300,

יש לי ראוטר של TP-LINK עם הצפנה של wpa2 psk עד עכשיו כשניסיתי להתחבר אליו ממחשב נייד/טאבלט/פלאפון הצלחתי להתחבר בלי שום בעיה. אבל משום מה בזמן האחרון אני מצליח להתחבר אליו רק ממכשירים שהיו מחוברים לפני זה וכבר לא צריכים לשים סיסמא עוד פעם, אבל ממכשירים חדשים אני לא מצליח להתחבר (הוא כותב שיש בעיות אימות) בדקתי שלא שינו את הסיסמא, ולכאורה אין שום סיבה הגיונית שזה לא יעבוד מה לעשות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ToMeRv32,

זה התחיל היום/אתמול, פעם בכמה דקות (10 נגיד) האינטרנט מפסיק לעבוד, ויש משולש צהוב עם סימן קריאה על הסימן של הרשת. בגלל שזה חוזר לעבוד אחרי 10-20 שניות אני לא מספיק לברר מה הבעיה (דרך ה"פתרון בעיות" או כל דבר כזה) זה לא בעיה במחשב - זה קורה בכל המחשבים בבית. הדגם של הראוטר - מישהו יודע מה יכול לגרום לדבר כזה? מה כדאי לבדוק?

• 21 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי\דונגל יש לי TP link 1043 האם כרטיס רשת זול בנגיד 60 שקל, יוכל להביא אותי ל 100MBIT? או שצריך להשקיע יותר? לדוגמא: http://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16635&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הדבר היחיד שמפריד בין הראוטר למיקום הרצוי זה קיר אחד, כאשר הציוד צמוד לקירות. זאת אומרת סך הכל הוא צריך לעבור פחות מ 50ס"מ

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by XFX33,

אוקי אז יש לי תשתית HOT ספק בזק ואני מחפש שרת L2TP עם פינגים נמוכים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. שלום לכולם אני לא ממש מצליח למצוא תשובה חד משמעית לשאלה של למה מהירות ההעלאה ברשת סלולרית כל כך גבוהה (4-5 מגה ויש אפילו יותר) לעומת מהירויות העלאה נפוצות באינטרנט ביתי (1MB ברוב המקרים). למישהו יש אור לשפוך בנושא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BandiT,

שלום, אשמח לקצת עזרה עם הגדרת פיירוול PFSENSE. המטרה : לשים את הFW בתור חוצץ בין הרשת הפנימית שלי ולבין האינטרנט, כאשר PFSENSE אמור להחליף את הראוטר של בזק שאחראי על חלוקת ip ומחייג PPPOE לבזק. התקנתי את הPFSENSE על מחשב ייעודי למטרה זו, בעל שני כרטיסי רשת. הראוטר\מודם שברשותי הוא : NETGEAR - DGN2200 הבנתי שעלי לבצע את השלבים הבאים: 1. לבטל DHCP בראוטר של בזק. 2. לבטל את הפעולה שהראוטר יחייג אוטומטי (PFSENE יהיה אחראי על הפעולה הזאת) 3. לנתק WIFI בראוטר. 4. להגדיר שהPFSENSE יגיד למודם לחייג PPPOE 5. להגדיר בPFSENSE שיחלק IP למחשבים ברשת הפנימית ועוד שאלה, הרי לראוטר של בזק יש IP 10.0.0.138 ואחרי שאני אגדיר את ה PFSENSE נגיד ואני אתן לו IP 10.0.0.139 אני עדיין מתוך הרשת ה…

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by Cheif,

חברת "בזק" החלה לשווק מודם VDSL חדש. מדובר בדגם DSL699U5 של חברת T&W הסינית. למודם יש חיבור לקו הטלפון ויציאת LAN אחת לחיבור לנתב. המידע על המודם החדש, כולל מדריך משתמש בעברית, נמצא באתר של בזק כאן -- http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx מידע על כל המודמים והנתבים המשולבים שבזק מספקת נמצא כאן - http://www.netcheif.com/configuration.htm פרטים אודות חברת T&W יש באתר שלה -- http://www.twsz.com/en/about/273.html

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  13. Started by slyy,
    • 0 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by shelley duncan,

מופיע כזה ערך בנתב בהפניית פורטים

• 1 תגובה
    • 4.8k צפיות
  15. 014 100 מגה בהוט , כאשר אני מוריד סקייפ מהאתר הרשמי שלהם בחיבור ללא חייגן - בקושי זז , כאשר אני מפעיל חייגן עם גיימר -הבדל של שמיים וארץ... אגב כך גם עם איכות השיחות בסקייפ. כנראה בגלל החופש הגדול חזרנו לתיעדוף הגרוע של החיבור ללא חייגן..

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by nikola7,

שלום לכולם, יש לי בעיה מאוד מוזרה. הרשת האלחוטית שבביתי שבה גלשתי עד לא מזמן פשוט נעלמה מרשימת הרשתות במחשב. הדבר המוזר הוא שאין לי בעיה עם האלחוט, אני רואה מספר לא קטן של רשתות ואפילו גולש על השכן בינתיים. מצד שני אני גם לא רואה שום בעיה עם הנתב כי עם לפטופ אחר אני מוצא אותו וגם עם הסלולרי שלי ומצליח לגלוש דרכו. איך אני מחזיר את הרשת הנעלמת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  17. Started by Cheif,

לאור מספר שאלות שהגיעו אלי בדואר אלקטרוני - הנתב מדגם DIR-615 של חברת D-LINK שחברת באג מוכרת ב-99 שקלים *אינו* תומך ב-DD_WRT. אמנם נכון שמרבית הנתבים מדגם זה תומכים ב-DD_WRT אבל לא הנתב הספציפי הזה. גרסת החומרה שלו (K) מבוססת על רכיב של BROADCOM שאין עבורו גרסת DD_WRT. לכן מי שחושב שיקבל ב-99 שקל נתב שתומך ב-DD_WRT יתאכזב. יחד עם זאת כדאי להדגיש שבמחיר של 99 שקלים מקבלים נתב מצויין, התומך בתקן N באופן מלא, כולל שתי אנטנות, 4 כניסות LAN במהירות 100M וכניסת WAN במהירות 100M. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14663

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by PHOENIX18,

שלום לכולם אני כרגע מחובר להוט ב100 מגה ולספק 014 בחיבור ללא חייגן במשך כשלושה חודשים אף פעם לא קיבלתי מהירות מקסימלית בהורדות-מוריד רק בהורדות ישירות דרך שרתי פרימיום(uploded,netload,extabit) תמיד המהירות נעה בין 200K ל2 מגה במקרה הטוב. כמו כן במשחקים הפינגים שלי נעים בין 80-100 במהלך השבוע ל130+ בימי שישי ושבת(מה שמונע ממני לשחק באופן רציף) כאשר אני פונה לתמיכת המומחים של 014 מוסרים לי תמיד שבעיה היא בהוט וכשאני עושה בדיקת מהירות בהוט אני מקבל בבדיקה מהירות תקינה 100/2 אני מאוד מתקשה להבין למה 014 מייחדים את עצמם כ"כ עם הכבל התת ימי אני משלם ל014 כ80 שקלים בחודש וזה נראה לי מופרך לחלוטין לשלם כ"כ הרבה על כלום האם לתת להם צ'אנס או לעבור לספקית אחרת? חשבתי על הוטנט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by swetsaar,

שלום, אז ככה: יש לנו בית עם שתי קומות, בקומה התחתונה יש מחשב נייח שמחובר להוטבוקס, בקומה העליונה יש לי מקבוק פרו שהקליטה כמובן לא מגיעה. יש לי שני נתבים ישנים בבית שהם לא בשימוש: TP LINK TLWR340G ו LINKSYS BEFW11S4. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה, התחלתי לנבור באינטרנט וקראתי על wds שההוטבוקס הוא לא ואי אפשר וכל זה... אני לא מתמצא בהגדרות של נתבים לכן בבקשה אם כן יש אפשרות של חיבור, אז אשמח למדריך צעד צעד ( למשל עם המדריך של נטצ'יפ הסתבכתי). מודה לכם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tal147,

שלום אני בהוט ואני צריך מגדיל טווח ,האם מישהו יכול להמליץ על מגדיל טווח טוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  21. שלום. אני גר בארה"ב. אני עם AT&T. הכל עובד טוב, חוץ מ YouTube. שאלתי חבר שמבין קצת יותר ממני. הוא אמר לי שלפעמים הספקיות מגבילות בכוונה אתרים מסוימים, בלי להודיע על כך ללקוחות. האם יש דברים בגו? במידה וכן, האם יש דרך להתגבר על העיוות הזה? אם חשבתם שרק בארץ החברות מרושעות, טעיתם (: אשמח לקבל עזרה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש מחשב נייח בממ"ד ואני רוצה להעביר אליו אינטרנט קווי. יש חיבור טלפון בחדר, וגם ליד הנתב יש חיבור כזה. מדובר בשקע טלפון בריטי ולא RJ11, תשאלו את הוט למה... אני חושב שברוב הארץ זה ככה. בעיקרון יש שני שקעים, אחד בשימוש כטלפון ואחד שאיננו. חשבתי לחבר לאחד מהם שכנראה אינו בשימוש אל הנתב, ובצד השני את המחשב, וכל זה עם מתאמי את'רנט-טלפון, או משהו בסגנון. שאלותי- 1. האם זוג מתאמים פשוט יעשה את העבודה, או שעלי לעשות מודינג לכבלים? 2. יש סיבה כלשהי שזה לא יעבוד? 3. האם העובדה שהוט דחפו את כבל הטלפון מהמודם מתחת לשקע לא אמורה להפריע איכשהו? תודה רבה.

• 41 תגובות
    • 39k צפיות
  23. אפשר פשוט להתפוצץ מאוזלת היד והאטימות של משרדי הבטחון, האוצר והתקשורת. בעוד שבעולם, מוצרים המבוססים על תקן 802.11ac הופכים להיות הסטנדרט המקובל, אנו בישראל עוד תקועים עם נתבי Single Band בתקן N. בשבועות האחרונים הוכרזו למעלה מ-20 נתבים חדשים בתקן AC, ה-WiFi Alliance החל לבצע פעילות תקינה מסודרת למוצרים בתקן זה והיצרניות מדווחות על הפסקת היצור של שבבי N. ואצלנו בישראל - יקום מקביל. הצבא מחזיק את מרבית הערוצים בתדר 5Ghz וכתוצאה מכך אי אפשר להכניס לארץ נתבים מודרניים ומתקדמים. בפוסט הרצ"ב יש מידע מפורט על הנושא. אם אתם חושבים שכל נושא תדר 5Ghz דורש זעזוע, אנא הפיצו פוסט זה והעבירו את הנושא הלאה. http://www.netcheif.com/blog/?p=3791

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by jordan_sh,

שלום, מבחינה אלחוטית מה עדיף ? לחילופין , איך 841n בתור רפיטר ? האם עדיף על מרחיב טווח D-Link DAP-1320/A1A Range Extender (למעט הגודל) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים