עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  2. איך אני שם סיסמא בראוטר Level one WBR-6001? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. http://www.theguardian.com/technology/2015/jun/23/google-eavesdropping-tool-installed-computers-without-permission ממליץ לכולם, להשתמש בגוגל רק לדבר אחד (גימייל, או חיפוש או דפדפן). מכולם, לדעתי, עדיף כשרות חיפוש בדפדפן שנותן לך להיות עלום שם (ולא, הכוונה לא לשרות INCOGNITO של כרום).

4. רציתי לדעת איך אפשר לעשות רשת באינטרנט!!! בין שני מחשבים שלאחד מהמחשבים ישXP ולשני יש חלונות 98

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  5. לזהות גולש לפי כתובת MAC אדרס ? בפורום של מערכת VB ובפורום של של מערכת IPB ? ובשאר אתרי האינטרנט ?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  6. אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב ועד עכשיו הרשת פעלה מצויין במשך שנתיים לפני כמה ימים פיתאום מתה הרשת וכול הניסיונות שלי להחיות אותה לא הצליחו רציתי לדעת האם יש דרך לבדוק את הכרטיס רשת האם הוא תקין??? האם יש תוכנה או משהו כזה? עשיתי PING לשני הכרטיסי רשת ושניהם מגיבים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כי ניראה לי שיש לו בעיות או משהו כשהתקנתי אותו הוינדוס זיהה אותו התקנתי את הדרברים שלו והל אבל נירא לי שעדיין יש לו איזו בעייה אז אולי יש איזו תוכנה שבודק עם הוא תקין? הכרטיס רשת שלי הוא של חברת CNET

• 37 תגובות
    • 17.8k צפיות
  9. פשוט אני וחבר שלי מנסים לשחק HEROES3 ויש לו ראוטר, צריך לפתוח פורטים מסויימים והוא אומר שהוא עשה את זה כבר, ועדיין לא ניתן לשחק יש איזה אתר אמין או משהו?<

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. שלום יש ברשותי אינטרנט במהירות של 12 מ"ב עם חבילת גיימר. רציתי לדעת איזה בדיקות אפשר לעשות כדי לראות את היעילות המקסימלית של החבילת גיימר שברשותי. אני לקוח של חברת 013 נטוויז'ן אם זה רלוונטי. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750, אבל זה מתחבר לי לאינטרנט במהירות 640 KBPS למרות שלחברים שלי, שבחברה אחרת יש אותה חבילה והוא מתחבר ב928 KBPS. שמעתי שיש אתרים שבודקים את זה, מישהו מוכן להמליצ לי על אחד?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  12. אני עובר לדירה אשר - למרבה הצער - אין בה תשתית לרשת חוטית. אני שוקל לנסות ליצור רשת באמצעות טכנולוגיית Powerline communications (רשת-על-גבי-חשמל). אבל - אני יודע שלא תמיד תשתית חיווט החשמל מאפשרת תקשורת כזו; ולעתים, זה אפשרי, אך קצבי החיבור נמוכים. כיצד אני יכול לדעת, או לבדוק, האם תשתית החשמל בדירתי תאפשר חיבורים כאלו - מבלי לרכוש מראש מתאמים בכמה מאות שקלים? אציין שמדובר בבניין שנבנה בשנות ה-1950.

13. מה הפקודה שמראה על כמה נמצאים ה half-open connections ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. שלום חברים! כרגע הצלחתי להוריד את מחיר החבילה שלי וקיבלתי גיימר סך הכל ב 52 ש"ח עבור 12 מגה. (הייתי בהתחייבות של 10 חודשים ושילמתי 60 ש"ח). אבל מה שמעניין אותי, זה האם יש איזושהי שיטה לבדוק שאני באמת בגיימר. כי לא בא לי לשלם סתם על משהו שאני לא מקבל. בתמיכה טכנית הנציג שדיברתי איתו אמר לי שאני צריך פשוט לעשות אתחול ופעם הבא שאני מתחבר לאינטרנט אני כבר בגיימר. אני עושה עכשיו בדיקות ולא נראה לי שאני בגיימר עשיתי PING לכמה שרתי BC 2 באנגליה. Pinging 81.19.208.31 with 32 bytes of data: Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=125ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=167ms TTL=120 Reply from 81.19.208.31: bytes=32 time=137ms TTL=120 Reply from 81.19.208.…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי בעיה עם הראוטר שמאז שקניתי עוד מחשב וחיברתי האמצעות הכרטיס רשת מידי פעם צץ במחשב של הראוטר מייבא כתובת רשת והאינטרנט מיתנתק לכמה שניות,שניכנסתי למציג האירועים ראיתי שיש שגיאה של DHCP וכתוב שם שגיאה,אחשיו אני רוצה לבטל אותו ולתת IP ידני איך אני עושה את זה? כי שעשיתי DISABLE בהגדרות של הראוטר האינטרנט הפסיק ליפעול מה עושים?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. יש לי נייח עם ויסטה ונייד עם XP אני יסביר קודם כל למה אני מסנכרן בין המחשבים בשתי המחשבים מותקן Windows Live Messenger ואני רוצה שההיסטוריה של שני המחשבים תשמר במקום אחד אז במחשב הנייח עם הויסטה, הפכתי את התיקייה עם הקבצים של ההיסטוריה לתיקייה משותפת, ואז במחשב הנייד הגדרתי שהקבצים ישמרו באותה תיקייה משותפת הבעיה היא שכשהמחשב הנייח כבוי, המחשב הנייד לא יכול לגשת לתיקייה המשותפת כי המחשב הנייח כבוי, ואז הוא לא יכול לשמור שם קבצים מה אתם מציעים לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כשאני מפעיל את האמיול הוא מכביד לי על האינטרנט.אם האמיול פתוח פשוט לגלוש זה סיוט.אני צריך מידע או תוכנה .שאני יוכל גם לגלוש כמו בנאדם .וגם להפעיל את האמיול.{אין לי בעיה שהאמיול יכביד על המחשב יש לי הרבה זיכרון אני צריך שהוא לא יכביד על הגלישה}

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. איך כל הסיפור הזה הוללך ומה דרוש כדי לגלוש באינטרנט מהמחשב הנייד ובאיזה מהירויות אני גולש ומה צריך להגדיר

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שלום , יש לי שני מחשבים שמחוברים אלחוטית לנתב מסוג סימנס של בזק. הראשון כבר מחובר ומתחבר אוטומטית(!) כלומר שהסיסמה מאוחסנת בתוך המחשב. במחשב השני מבקש סיסמה כאשר אני מנסה להתחבר ושכחתי את הסיסמה! , מה אפשר לעשות? יש לציין שאין לי כל גישה לנתב. מה שיש לי כרגע זה שני מחשבים , אחד מחובר ואחד מבקש סיסמה. האם יש תוכנה שמגלה את הסיסמאות שהוטמעו במחשב שלי? איך אפשר לעלות על סיסמת הרשת האלחוטית כשהמחשב מחובר אליה בעצם באופן אוטומטי. מדובר בוינדוז ויסטה תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אתמול הרגשתי האטה רצינית באינטרנט שהפסקתי לגלוש, לא הצלחתי להבין למה והדבר היחיד שעלה לי לראש זה שמישהו פרץ את הסיסמא של הראוטר שלי ומוריד דרכי. יש דרך לגלות אם מישהו גולש על חשבוני?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני צריך לדעת מה הIP של אתר מסוים. איך אני מגלה זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. האימיול מוריד לאת ואני לא יודע איך אפשר לגרום לו להוריד מהר יותר.עזרה?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. איך אפשר לדעת , האם אתר כלשהו איטי , או שהספק\תשתית הם גורמים להאטה ? לדוגמא לי תמיד הפורומים של תפוז איטיים (לא שאני גולש שם הרבה כן ? ) תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  24. שלום, יש לנו בבית ספק ותשתית של בזק עד 100 מגה מאותה חברה. המודם ראוטר מדגם TP-Link Archer VR400 AC1200. בחיבור אלחוטי בשבוע ומשהו האחרונים אני חווה בעיות חוזרות של איטיות וניתוקים מהרשת. אני מאפס את המודם ע"י ניתוקו מהחשמל אך לצערי זה פותר את הבעיה לפרק זמן מאוד קצר. יצרתי קשר עם הספק/תשתית בפרק זמן של כשבוע מס' פעמים הם איפסו אצלהם במערכת את מה שהם מאפסים, הבעיה נפתרת גם כן לפרק זמן קצר. הבעיות של הגלישה קורות על גבי 2 מחשבים ניידים ו-2 סמארטפונים. אם הבעיה מופיעה היא משפיעה על כל המכשירים שמחוברים באותו הזמן לרשת. למרחק בין המחשב/פלאפון מהראוטר/ספק אין שום הבדל. יש לציין שבמידה ואני מחבר את המחשב דרך כבל Etherne…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. ??? עריכה: אני צריך לדעת כי אני בונה רשת ביתית כשבשני המחשבים יהיה WINDOWS XP. לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס רשת בכל מחשב ופשוט לחבר את המחשבים (אני רוצה לשתף אינטרנט, קבצים ומדפסת) ואחרי זה לשנות הגדרות בווינדוס. נראה לי שכבל 30 מטר יספיק לי אבל איזה לקחת מוצלב או לא מוצלב ומה ההבדלים בכלל?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים