עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by Apexa,

מישהו פה מחובר דרך בזק עם 100 אני מעוניין לתחבר לשרות הזה אבל אני צריך לשואל כמה שאלות לפני עושה אתה חבילה האם אתה מקבל הרבה ניתוקים? האם אתה מקבל clean 100 וב איזה router כדי להשתמש בגלל ששמעתי שאת הציוד שאני מקבל מבזק is crap תודה תומאס

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ZeroLeveL,

אני מקבל מודם כבלים שבוע הבא. ההיתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך לחבר גם את המודם כבלים, וגם את ה ADSL לאותו מחשב, ולהשתמש בשניהם ביחד. this is in english now, 'couse it makes more sence to me... i'm getting a cable modem, and already got ADSL. i wanna know how i can utilize them both to get higher speeds. i think it's possible, not sure how. ty :smoke:

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. כבר מספר ימים יש לי איטיות נוראית בגלישה לאתרים בחו"ל, הורדת קבצים, העלאת קבצים וכו' מחובר ב1.5M כבלים - בזק בינ"ל אין בעייה באתרים בארץ, וכל הבדיקות מהירות הורדה מהארץ מגיעות ל 200K/S קונפיגורצייה: Default Gateway . . . . . . . . . : 62.219.59.1 DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.115.106.31 192.115.106.35 פינג: === Pinging www.google.akadns.net [66.102.9.99] with 32 bytes of data: Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=865ms TTL=244 Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=869ms TTL=244 Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=876ms TTL=244 Reply from 66.102.9.99: bytes=32 time=884ms TTL=244 Ping statistics for 66.102.9.99: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% los…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by עמרם360,

שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by elikohen1,

אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, אני משתמש בתשתית האינטרנט של הוט, במהירות של 30 מגה, וברשותי הוטבוקס. יש לי מחשב Raspberry Pi שאני משתמש בו כשרת מוזיקה. כדי להנות ממנו גם מחוץ לבית, ביצעתי port forwarding מה ip הפנימי אל ה ip החיצוני דרך ההוטבוקס, מה שמאפשר לי לגשת אליו עם אפליקציה תואמת גם כשאני לא בבית. העסק עבד מצוין, עד לפני יומיים- אז, לקראת חצות, ההוטבוקס איתחל את עצמו, וכפי שהתברר לי- הוריד גירסה חדשה. מאז אין לי גישה מבחוץ אל שרת המוזיקה שלי, אם כי ברשת הביתית הפנימית העסק עובד כרגיל. הסתכלתי בנתוני ה port forwarding ואף יצרתי אותם מחדש- לא עזר. פניתי לתמיכה הטכנית של הוט, ושם הסבירו לי שמבחינתם הכל בסדר, ושאלך לחפש את הבעיה בפיירוול שלי (שאין לי, אבל העיקר שהם הסירו מעצמם אחר…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום, כרגע אני עם מודם ראוטר של בזק שקיבלתי לפני כמה שנים (asus am604g), הוא עושה לי בעיות בחודש האחרון ואני רוצה להחליף אותו, מבחינת בזק הראוטר הוא שלי כי קניתי אותו מהם מה שאומר שהיתה רק שנת אחריות אחת שכבר עברה, אם אני רוצה אני יכול לקנות מהם מודם ראוטר חדש במחיר של 20*24 לחודש או לקחת מודם רגיל מבזק סטור בחינם, יש לי בבית ראוטר של Linksys wrt54gl שקניתי בעבר, אני יודע שהוא היה נחשב ממש ממש טוב השאלה היא האם היום הוא שווה משהו ליד הראוטרים שיש בשוק, מה אתם מציעים לי ? לקחת מודם ולחבר לראוטר שיש לי ? או לקנות מודם ראוטר חדש ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by orenhazan,

ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by DJO,

אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין) כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? האם האייפי הוא סטטי - קבוע? יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו? תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by holyone,

שלום רב, יצרתי כבל רשת - ישיר - עם הסדר הבא: - לבן כתום - כתום - לבן כחול - כחול - לבן ירוק - ירוק - לבן חום - חום השאלה שלי עם זה נכון? כי באמר הבא: http://www.adsl.org.il/PageDisplay.asp?Artnum=71 הם טוענים שצריך לבצע סידור אחר..... האם אם צודקים? עוד דבר, הכבל רשת שיצרתי , משום מה "טוען" את ה switch שלי במטען חשמלי, והוא גם הכבל היחידי שמחשמל, (אני לא יודע מה הסידור צבעים בצד השני של הכבל - יצרתי רק ראש חדש לצד אחד של הכבל). וכאשר הכבל המדובר , מחובר ל switch הוא מאט בצורה מטורפת את כל שאר המחשבים אשר מחוברים ל switch, האם זה בגלל הסידור השגוי בכבל? או בגלל שבחדר שבו מחובר המחשב אשר יושב בצד השני של הכבל פשוט אין הארקה? או בעיה בכרטיס הרשת וגם בעיה בסידור צבעים של הכבל…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. http://www.thelocal.se/7869/20070712/ מי מקנא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by yuval_200,

לפני כמה ימים האימיול חדל מלתפקד, פשוט לא מתחבר לקדמליה ובאופן כללי פשוט לא מעלה ולא מוריד כלום. חשבתי שמשהו השתבש ב PORD FORWARD שעשיתי בזמנו ולכן ניסיתי להיכנס ולעבור על ההגדרות. כשנכנסתי בדוס וניסיתי לעשות IPCONFIG, קיבלתי את הודעת השגיאה המצ"ב מה אומרים המומחים ?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by nerya40,

שלום לכולם, אני נמצא בתשתית הוט וספק הוטנט עם מהירות גלישה של 100 מגה. לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני אף פעם לא קיבלתי 100 מגה. אפילו לא 90.... תמיד אני מקבל בין 60-70 מגה ולעתים נדירות גם 75 מגה. אבל זה המקסימום! והנה תוצאה של בדיקה עכשיו, 12 בלילה: יענו עכשיו לא אמור להיות עומס ועדיין אני לא מקבל 100 מגה.... איזה באסה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by composite,

שלום לכולם. אני מתכנן שדרוג נרחב לרשת האינטרנט הביתית, השלב הראשון הוא החלפת החומרה. אני מתכנן להחליף את המודם + נתב (הביזיוני) הנוכחי שקיבלתי מאורנג', ולעבור לקומבינצייה של מודם מבזק, ונתב שאקנה בנפרד. הדרישות מהנתב הן: 1) אין צורך בשום יכולות אלחוטיות. הן יבוטלו לחלוטין. הנתב יונח בארון תקשורת במרתף, וישמש בתור ה- "מוח" של הרשת. אינטרנט אלחוטי בקומת הקרקע יופעל באמצעות APים. 2) הנתב צריך להיות חזק. מדובר בבית מרובה מכשירים ומשתמשים כבדים (גיימינג, הורדות, גיבויים לענן, Plex, סטרימינג של HD, גלישה אינטנסיבית, ועוד) שמסתמך רבות על הרשת. הנתב ישרת: - 5 מחשבים - כמה וכמה APים - 7 סמארטפונים - 2 טאבלטים - 2 HTPCים, אחד מהם הוא גם שרת להזרמת מדיה ו- Plex - מערכת שליטה\בית חכם…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by dandany,

שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. חברת TP-LINK ממשיכה לעדכן את הקושחות של הנתב הוותיק - ה-TL-WR1043ND. מדובר בעדכון לגרסא הלבנה של הנתב הזה - הגרסא הראשונה - שעל פי ה-Change Log מטפל בבעיות יציבות ואבטחה. העובדה שהחברה ממשיכה לעדכן את הקושחה של הנתב הזה, גם 5 שנים אחרי שהוכרז, היא לא פחות ממדהימה. מעטות החברות שממשיכות לתמוך בנתבים ותיקים כל כך. את הגרסא ניתן להוריד מכאן - http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 לצורך בדיקת העדכון, הוצאתי את ה-1043 מהבויידם והתקנתי עליו את הקושחה (מצ"ב צילום מסך). אם יהיה משהו חריג לעדכן, אתם תהיו הראשונים לדעת.

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום לכולם בטיול בקרואטיה, לא הצלחתי להתחבר אלחוטית לאינטרנט של המלון (לרשת האורחים - לא מאובטח). בציור החיבורים לרשת היה כך: חיבור מחשב - ראוטר: תקין, חיבור ראוטר - אינטרנט: לא מחובר. בנסיון לאתר הבעייה, התקבל: dns server not responding. אציין שחיבור עם כבל כן עבד, אותה תופעה קרתה בשדה התעופה דוברובניק קרואטיה, כך שהבעייה לא בתשתית בית המלון. ברשותי מחשב נייד lenov0 s10. אודה על התייחסות.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. Started by barrrrrrrrrr10,

הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.