עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tomerke,

איזה פורטים צריך לפתוח? גירסה 4.5... תודה.

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי מחבילה של בזק+טריפל סי דרך בזק, לבזק+טריפל סי דרך טריפל סי. טריפל סי ניידו אותי אבל הנתב שלהם עוד לא הגיע ואני בינתיים עם הנתב BE של בזק. הם אמרו שהכל אמור להמשיך חלק. מה שקורה זה שברגע שהניוד קרה גלישה רגילה עובדת, אבל הפסיקו לעבוד לי טורנטים של פיירטביי וRARBG ואחרים, אבל משום מה טורנטים מטראקרים ישראלים עובדים. הטורנטים התקועים לא יורדים לאט - הם לא מתחברים בכלל. ניסיתי דרך יוטורנט וDELUGE, והבעיה בשניהם. DHT מופיע כ waiting for announce והטראקרים connection timed out ההורדות - connecting to peers 0.0% זה ממש מוזר שטראקרים מסויימים עובדים ואחרים תקועים. הצילו!

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Vissor,

שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום, לאחרונה עברתי לחבילת 12mb. בחברת 012 סמייל . כאשר אני מחבר מחשב ישירות למודם, אני מקבל מהירות הורדה של 12mb ומהירות העלאה של 1mb. אולם, כאשר אני מתחבר דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של 0.6mb ומהירות העלאה של 0.6mb. הראוטר המדובר הינו edimax BR-6228NS, עפ"י המפרט אמור לתמוך ב100mb. חשוב להדגיש כי מדובר בחיבור חוטי. איך אוכל לקבל מהירות הורדה מקסימלית ולנצל את הרשת שלי? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by lharpaz,

היי, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. לפני חיבור הראוטר האינטרנט טס והכל היה סבבה. כשחיברתי הורגשה איטיות בגלישה: כשמנסים להוריד קובץ אין בעיה ומגיעים לקצבים יפים (180k/s כי זה חיבור 1.5 מגה), אבל נראה כאילו לוקח הרבה זמן לעשות דברים פשוטים כמו להעלות דפים בגלישה בכל מיני אתרים. יכול להיות שהראוטר גורם לשיהוי הזה? זה נראה לי משהו לא סביר כי הניתוב עצמו לא אמור להאט בצורה מורגשת. זה משהו מוכר? יכול להיות שזו בעיה אחרת? יש לכם רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום רב , ברצוני לקנות ראוטר כדי לחבר את האקס בוקס שאני קונה למטרת משחקי און ליין יש לי מודם תומפסון של הוט וספק של 013 , אני לא מבין בראוטרים אז רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by mrsph666,

תודה.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אהלן קראתי את הביקרות על המכשיר של MSI שמחבר בין מחשבים אבל לא הבנתי כל כך איך מחברים את המחשבים לאינטרנט וכו' האם זה ככה: אינטרנט ---> מחשב שלי ---> HOME PLUG ---> חשמל ---> HOME PLUG בחדר אחר ---> מחשב של מישהו אחר ?? ואיפה משיגים את זה(את המכשיר) ?

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שלום יש לי בבית PC עם כרטיס של ASUS 560TI. בסלון (המרוחק מהמחשב) יש לי BOXEEBOX, רסיבר וטלויזיה. אני מעוניין להריץ משחק ב-PC ולראות ולשמוע אותו בסלון - וידאו באיכות גבוהה בטלויזיה ואודיו 5.1 ברמקולי בסלון. אני מוכן לקנות מחשב PC לסלון ולשים לו חומרה נדרשת. במילים אחרות - אל תתנו ל-BOXEEBOX להטעות אתכם. יש לי חיבור WIFI בתקן N בבית, ואני מעוניין להשתמש ברשת הזו להעברת התמונה והקול לסלון, בניגוד להקמת רשת ייעודית (כמו כל פיני פתרונות חומרתיים של טושיבה, לדוגמא). ניסיתי להעביר כבלים לסלון ובת זוגי איימה להעביר אותי לרחוב. הפנטזיה - לטבוע בתוך SKYRIM בסלון על מסך ענק ו-5 רמקולים. תודה לכם!

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. שלום לכולם יש ברשותי נתב של בזק 2650U הראוטר זמין ועובד בסדר גם אלחוטית וגם קוית יש חיבור לאינטרנט וגם DHCP רגיל הבעיה היחידה היא שהוא לא מצליח להכנס לממשק דרך הדפדפן * בהתלה הכתובת היתה 10.0.0.138 שניתי אותה ל 10.0.0.100 לצרכים אישיים (זה עבד טוב לאחר השינוי) כעבור שבועיים חלה הבעיה הזאת אך הראוטר כמו שציינתי עובד ללא בעיות איך אני יכול להכנס לממשק של הראוטר ולמה זה קורה ? תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. ניסיתי את פיירפוקס אולם אצלי הוא גם קורס וגם אחרי העידכון האחרון שלו ,התוספות שלו כבר לא מצליחות לתפוס וידיאו מאתרים כמו ynet , youtube ועוד . אשמח לקבל המלצות על דפדפנים מתאימים .

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by leoleo,

אהלן כמה מסובך יהיה לי להתקין ראוטר לטובת חיבור לטלויזיה וסטרימר. יש לי הבנה בסיסית ,כלומר יכולת לפעול עם הוראות. האם אני צריך מחשב לטובת ההגדרה של הראוטר? כמה גרוע להזמין ראוטר מבזק ? האם זה רק עניין השכירות של הראוטר? תודה

15. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הסטיק של סלקום. השאלה עם אני יכול להתחבר לאינטרנט של המחשב דרך האייפון בצורה אלחוטית ? תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. היי אלופים! :) לאחרונה גיליתי עניין לתחום האנונימיות, וכחלק מהלמידה נחשפתי לפרוטוקולים TCP/IP, OSI, HTTP. כיום, לצורך הסתרת זהות אני מתחבר מProxy, ודפדפן Firefox Protable (שמירה נפרדת לכל דפדפן: קוקיז, היסטוריה וכו') בכל התחברות. המטרת קצה: שימוש במחשב 1 על 10 דפדפנים שונים, שבפועל יוצג לשרת כ10 דפדפנים שונים מבלי מחנה משותף בניהם. *מבלי להשתמש בVPN/S ישנו אתר בשם browserspy.dk- שמפרט באופן כולל את כל המידע שהדפדפן מספק לשרת. לכן הצלחתי למצוא את ה"אתגרים" הבאים: (למרות שאני מתחבר עם PROXY שונה וFIREFOX PROTABLE) 1) תחת date.php מצאתי שב-Current Cookies ה9 ספרות הראשוניות זהות לכל התחברות נפרדת. 2) תחת ajax.php- מצא…

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. או שאין בעיה ידועה וזה מתנהג כמו כל מכשיר חשמלי. כמו כן, ראיתי לאחרונה שהיה דיון על שגיאות ב DOCSIS ורציתי לדעת האם גם בטכנולוגיה של ADSL זה כזה משמעותי, הנה הנתונים שאני מקבל מהמודם. [TABLE=width: 99%] [TR] [TD=align: center]ADSL Link[/TD] [TD=align: center]Downstream[/TD] [TD=align: center]Upstream[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Connection Speed[/TD] [TD=align: center]18943 kbps[/TD] [TD=align: center]925 kbps[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Line Attenuation[/TD] [TD=align: center]8.5 db[/TD] [TD=align: center]5.9 db[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Noise Margin[/TD] [TD=align: center]9.4 db[/TD] [TD=align: center]14.6 db[/TD] [/TR] [/TABLE] אני שואל בעיקר כי נראה…

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. אני רוצה להעביר כבל אינטנרט(נתב)מחדר לחדר.זאת אומרת בחדר אחד יש את הראוטר ובחדר השני(ממד)-אני רוצה להעביר לשם את הכבל.ניסיתי להישתמש בכרטיס רשת אך זה פועל לאט בגלל שהחדר הוא ממד.אני לא יכול להעביר את הראוטר לחדר שלי כי אחרים לא יקלטו בבית...יש לך אולי פיתרון?תודה רבה, ושבת שלום אני לא יכול להעביר את הכבל דרך קו טולפון או דרך הקיר... משהו מכיר פיתרון? אשמח לעזרה.

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Splashy,

מישהו נתקל בבעיות Streaming ב-Youtube עם 014? ב-014 סרטים נטענים ממש לאט וב-CCC הם נטענים הרבה יותר מהר. דיברתי עכשיו עם התמיכה של 014, הם טוענים שזו בעיה במחשב שלי. לא נשמע לי הגיוני כי באותו מחשב זה עובד מצויין עם חשבון של CCC. העניין הוא שגם פעם זה עובד טוב ופעם לא, למרות שרוב הזמן זה לא עובד טוב ב-014. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? פשוט אני לא רואה שעוזרים לי ב-014. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by alan1313,

שלום, יש לי את המודם המשמש כראוטר של הוט הHOTBOX ההוט בוקס נמצא אצלי בחדר ומעליי יש בבית עוד 2 קומות. הבעיה היא שלקומה אחת למעלה הוא מגיע אבל לקומה העליונה לא. לכן רכשתי את המוצר הבא: http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457 שמשמש כרפיטר ומביא את האינטרנט גם למעלה. הבעיה שלי היא כזו: הכל עובד מצויין למשך 5-10 דקות ואז זה מתנתק, ואי אפשר להתחבר שוב לרפיטר. צריך לעשות לריפטר ריסט ולנתק מהחשמל כל פעם. למה זה מתנתק?אולי זה בהגדרות של הHOTBOX חשוב לציין שהפעלתי את הרפיטר כרפיטר ולא בתור AP ( יש אפשרות כזאת, פשוט לא כל כך הבנתי מה היא אומרת ) ככה מופיע המדריך: http://i.ebayimg.com/t/Wireless-N-Wifi-Repeater-300Mbps-Extende…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Guy950,

שלום חברים, בקרוב אני עובר לגור בדירה חדשה מהניילונים במתחם חדש. בדירה ישנו ארון תקשורת מרכזי אשר ממנו יוצאים חוטים לכל החדרים (ככל הזכור לי כבלי CAT 6 או 5), בכל חדר למעשה יש חיבור LAN כמו בראוטר. בנוסף בדירה ישנן מצלמות אבטחה והמכשיר (מצטער, אין לי מושג מה השם הרשמי של המחשב של המצלמות) מחובר ישירות לארון תקשורת, משם הוא צריך להיות מחובר לאינטרנט ולקבל IP קבוע. אני מנסה לחשוב על פריסה הגיונית בדירה ולמען האמת צריך ייעוץ ממישהו שמבין, הפוסט כנראה יהיה טיפה ארוך אבל כל מידע הוא רלוונטי. אציין גם שבבניין יש כבל אופטי עם בלעדיות לפרטנר, אבל כרגע הרבה מהדיירים, שאני מכיר, דיווחו לי שהאינטרנט של פרטנר עדיין לא יציב והם חווים ניתוקים, לכן אין לי…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  22. שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתקלה מעניינת שנתקלתי בה במהלך העבודה ,ולקבל כיוונים ופתרונות שונים בכדי שהבעיה תיפתר. ישנו משרד עם שלושה מחשבים , מחשב A ומחשב B הם המחשבים של המזכירות ומחשב C ,הוא המחשב הראשי ובו נמצא כל המידע והוא משותף למחשבים A,B ע"י מיפוי כונן רשת . כשמנסים לפתוח קבצים מתיקיית הרשת המשותפת ,אפילו לקובץ וורד פשוט לוקח 15-20 שניות להיפתח . ישנה בעיה מוזרה גם עם הפינגים בין כל המחשבים והיא : ממחשב A למחשב הראשי יש פינג כאשר אני נותן פינג לIP שלו ,אך כאשר אני נותן פינג לשם שלו הוא מחזיר לי REPLY עם כתובת MAC . אין לי פינג ממחשב A למחשב B . מהמחשב המרכזי מחשב C , יש לי פינג רק לשם של מחשב B והוא מחזיר לי כתובת MAC . ממחשב C יש לי פינג למחשב A לIP שלו ,אבל הק…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Ruvka94,

שלום, יש לי ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק והוויי פיי בבית יחסית זוועה. אני רוצה להזמין את הראוטר הזה: http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_346394.html?admitad_uid=9f0b4a0fbd9ba3b635cd1d83a1fdb3b4 עכשיו השאלה שלי היא: אם יש לי בבית ראוטר משולב עם מודם אצטרך לקנות גם מודם בנפרד או שאפשר לחבר את הראוטר שאקנה למודם שלי? אם אין אפשרות כזאת, אשמח אם יש לכם המלצות על ראוטרים משולבים עם מודם טובים עד 200 שקל,

24. שלום, בן דוד שלי קיבל טלפון מ012 מהתמיכה העסקית שלהם ורוצים לזמן אותו לראיון מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא במה הם מטפלים ? האם זה כמו תמיכה טכנית פרטית ? שכר ? האם הרמה נחשבת גבוהה שם ?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. ערב טוב, יש לי מודם D-Link אליו אני רוצה להתחבר באמצעות Wi-Fi מהחשב כף יד שלי HP IPAQ TRAVEL COMPANION. לאחר שאני לוחץ על "add a new moden connection" אני בוחר Hayes Compatible on com1 וזה מבקש ממני משום מה country code וarea code וכן מספר טלפון. חוץ מ972 אין לי מושג מה צריך למלאות פה ולמה, אשמח לקבל הסבר. כמו כן לאחר מכן זה מבקש ממני להקיש Domain. שוב אין לי מושג למה הכוונה. לסיכום אשמח אם תסבירו לי כיצד להתחבר לאינטרנט מהמחשב כף יד הנ"ל עם הWi-Fi. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים