עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by benyben,

שלום. על הנתב שלי יש כניסת USB. מה פשר הדבר? בשיחה בין הדיוטות, חבר שלי זרק לאוויר את האפשרות שאולי אפשר לחבר לנתב כונן חיצוני ובכך לראות סרטים מכל מחשב אחר בבית (שמחובר לאותה רשת)? היתכן??? תודה!

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by arik100,

אני מחפש שרות VPN חינמי תצורות PPTP וכו' תודה מראש

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by binyamin8,

האם יצירת AP ביתי משני ראוטרים ושני מוליכי רשת על חשמל זה דבר מומלץ ? יעיל ? אם כן , המלצות על סוגים וטווח מחירים .

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by castor_troy,

שלום, אני מתכוון לעבור לביית חדש. עכשיו ראיתי שבכל חדר בבית יש נקודת תקשורת שאפשר לחבר כבל ethernet rj45. יש לי ראוטר וסויטש כל אחד בנפרד. אני מעוניין שכל פעם שאני מחבר כבל רשת לנקודה אקבל אייפי. ביררתי ואמרו לי שאני צריך להביא איש תשתיות. השאלה מה הוא מבצע בדיוק ? מה הוא עושה כדי שהם יהיו פעילות ? אני מניח שצריך להעביר את כל הכבלים מהנקודות השונות לסוויטש, אני מניח שצריך גם לקדוח ולעשות תעלות ? האם זה משהוא שאוכל לעשות בעצמי ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by DJO,

אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין) כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? האם האייפי הוא סטטי - קבוע? יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו? תודה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by WarMachine,

שלום חברים, אני זקוק להתייעצות בנוגע להקמת רשת אלחוטית למספר דירות. בקומה הספציפית קיים ארון תקשורת מרכזי בו ימוקם המודם ומהארון הנ"ל ישנו חיווט קווי לחמש דירות בנות 45 מ"ר שנמצאות בקומה. בדירות האלו אין צורך בחיבור פיזי להתקנים שונים אלא רק במתן חיבור אלחוטי לאינטרנט. אינני יודע עדיין אם התשתית שתסופק היא זו של בזק או של הוט, אך המהירות שתסופק היא הגבוהה ביותר שניתן יהיה לחבר לתשתית הבניין הקיימת (נניח שמדובר ב100 מגה בהוט). בנוסף, חשוב לי שניתן יהיה לבצע חלוקת רוחב פס בין הדירות כך שכל דירה תקבל חמישית מרוחב הפס המוקצה לחיבור. למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר להקמת הרשת תהיה לקנות נתב לארון תקשורת, לחבר אליו מתג, כאשר למתג יתחברו בצורה קווית חמש נקודות גישה. האם זו הדרך הט…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי הסוויץ הזה: http://www.tp-link.us/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html משבוע שעבר התחיל לעשות לי בעיות. כיום כאשר אני מריץ פקודת ping -n 100 www.walla.co.il אני מקבל בסביבות ה 10% LOSS אם אני מחבר את המחשב ישירות אל הקיר (ובכך המחשב השני בעצם מנותק מהאינטרנט), אני מקבל 0% LOSS. המלצה לאחד אחר איכותי?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by CaRTeR,

עשיתי חיפוש ברוב האינטרנט ופשוט לא מצאתי בם באתר, אם מישהו יכול להפנות אותי ללינק אני אודה לו מאד.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. יש לי רשת משרדית. יש ראוטר חוטי. איך אפשר לדעת מי חונק לי את האינטרנט? האם המקור לבעיה יכול לשנות איי פי מתי שהוא רוצה..? תודה לעונים!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.

11. Started by Splashy,

מישהו נתקל בבעיות Streaming ב-Youtube עם 014? ב-014 סרטים נטענים ממש לאט וב-CCC הם נטענים הרבה יותר מהר. דיברתי עכשיו עם התמיכה של 014, הם טוענים שזו בעיה במחשב שלי. לא נשמע לי הגיוני כי באותו מחשב זה עובד מצויין עם חשבון של CCC. העניין הוא שגם פעם זה עובד טוב ופעם לא, למרות שרוב הזמן זה לא עובד טוב ב-014. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? פשוט אני לא רואה שעוזרים לי ב-014. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. זה מראה לי Link-local Ipv6 address Ipv4 address Subnet mask Default gateway היכן משנים Default gateway? אני משתמש בראוטר EDIMAX מחשב מס'1 מחובר בכבל ומחשב מס2' אלחוטי. ה-IP שלי בעצם הוא IPV4... למה לא רשום רק IP? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Morph0,

לפני שבועיים עברתי מכבלים לADSL. בבזק הביאו לי את המודם RTA1320a. כאשר המודם מוגדר כמודם רגיל (והחיבור מתבצע ע"י חייגן), האנטרנט עובד בסדר גמור ואין ניתוקים. כאשר אני מגדיר אותו כנתב מופיעים ניתוקים משונים. לעתים זה קורה אחרי זמן רב (נניח שעה) ללא "פעילות". לעתים זה מנתק ברגע שאני מתחיל להוריד משהו "כבד" (בעיקר Bittorrent). ברגע שמתרחש ניתוק, אני מנסה להתחבר למודם ולא מצליח. נראה שהמחשב שולח נתונים למודם אך לא מקבל שום דבר בחזרה. הפתרון היחידי במצב זה הוא ריסוט המודם. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה? יש פתרון? בעקרון אני מניח שבזק לא יתמכו במודם בתצורה של נתב ולא יסכימו להחליף כל עוד הוא תקין במצב הרגיל.. יש משהו לעשות? במידה ויסכימו להחליף- מה כדאי? ניסיתי לבקש Aztech/ECI כ…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. בוקר אור לכולם! אחי רכש ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204Wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=8&pd_id=11#03 הכל עובד יופי יש לי רק בעיה אחת פשוטה! איך אני יוצר סיסמה שלא כל אחד יגלוש ללא אישור? חיפשתי קצת בManual וקצת הלכתי לאיבוד :-( יש מישהו שיש לו את הראוטר הזה או יודע לאן אני אמור להכנס? תודה לעונים מרואש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by ilstockman,

אני גולש דרך הוט ואינטרנט זהב (בחיבור Local Area Connection ולא חייגן) ומשום מה יש לי כתובת IP קבוע... אני עושה renew ip סוגר את המחשב לכמה שעות בשביל לחדש את הכתובת אבל כלום לא עוזר... מה אפשר לעשות????

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by xeconz,

קראתי מדריך באתר PORT FORWARD על איך לפתוח פורטים ל utorrent, הגעתי לשלב הזה: ואין לי מושג מה להכניס בפרטים שם, נגיד ב Name או ב Prv ip, אם אתם יכולים תגידו לי מה לכתוב בכל אחד מהם, יש לי ראוטר D-LINK DI-524, יש מחשב נייד שמתחבר לרשת אצלי, בקיצור השאלה בגדול זה איך מהשלב שהגעתי אליו לפתוח פורטים ל utorrent ושלא יקרה מצב שהמחשב השני לא יוכל להתחבר אלי ולא יהיה לו אנטרנט, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Gamer9000,

לפעמים מתקבל פינג גבוה מאתרים בארץ עם בזק בינלאומי Private NGN גיימר תשתית הוט פינג ממוצע בתשתית הוט: 10ms פינג ממוצע מכל אתר ישראלי: 60ms (לאחר שמחייגים לבזק בינלאומי) חיבור ישיר בעזרת החייגן של Windows הבעיה מתרחשת כנראה רק בסופי שבוע מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנתב Edimax BR-6524 והוא עושה לי בעיות קשות של ניתוקים והמצב רק מחמיר כאשר אני מחבר אליו את ה- YES VOD. הנתונים הם כאלה: - כפי שאמרתי, תמיכה טובה ב- YES VOD - אינטרנט במהירות 100MB של 013 ומודם HOTBOX - מחשב אחד שנמצא בממ"ד, יכול להתחבר קווי אם תגידו שחיבור אלחוטי תמיד יהיה פחות טוב בנוסף (מעבר ל- 600 ש"ח): - access point - USB אלחוטי למחשב נייח תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by NuXeR,

בהפרש של 10 שקל אני יכול לבחור בין אדימקס לבין די-לינק נתב של 4 פורטים...מה לקחת ? הדגם של הדי-לינק : DI-604 הדגם של האדימקס אני לא מוצא כתוב רק נתב 4 פורטים... מה לקחת ? אני יודע ש-2 החברות אמורות להיות מעולות...(המחיר בערך 300 שקל לשניהם) , כרגע ממה שידוע לי הדי-לינק אמור להיות יותר איכותי אבל אני לא בטוח לכן אני שואל ! בתודה , תומר.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by aviadhadad,

היי, אני עוזר לחבר להעביר את האתר שלו לשירות אירוח אחר, אחרי ששיניתי את הכתובת בdns לשרת החדש, האתר לא עולה יותר. בדיקה באמצעות nslookup הראתה ששם האתר מפנה לכתובת IP הנכונה - אך פה זה נהיה מוזר - אם נותנים פינג לשם של האתר אין תגובה, אם נותנים פינג לכתובת הIP מקבלים תגובה. בדיקה בtracert מראה את אותן תוצאות, לפי כתובת IP יש תגובה, לפי שם האתר זה נתקע איפשהו בדרך. למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by עמרם360,

שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. מאז שעברתי ל- Windows 7 יש לי כל הזמן בעיות עם כרטיס הרשת. לעתים קרובות, הוא לא מצליח להסתנכרן לא עם הראוטר ולא עם המודם. שום דבר לא עוזר, חוץ מהתקנה מחדש של הדרייברים של כ. הרשת, ואת זה יוצא לי לעשות כמעט כל יום. כרטיס הרשת המדובר: Realtek 8111C O.B הגירסא שמותקנת, היא הכי עדכנית מהאתר של Realtek חשבתי לחזור כמה גירסאות אחורה, ולנסות גירסאות יותר ישנות הבעיה שה- Windows מאלץ אותי להשאר עם הגירסא הזו ולא מאפשר לי להתקין גירסאות ישנות יותר. ניסיתי לאפס את ה- Winsock אך זה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בצורה "כוחנית", בעזרת התוכנה Device remover ובעזרת התוכנה TDSC אך ללא הועיל. כשאני מבצע ריסט, המערכת מזהה את כרטיס הרשת ומתקינה באופן אוטומטי את הדרייברים העדכניים ביותר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by kong5,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי ללא הדיסק. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה תקינה, אולי מישהו יכול לעזור D-LINK DWA-110

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתקלה מעניינת שנתקלתי בה במהלך העבודה ,ולקבל כיוונים ופתרונות שונים בכדי שהבעיה תיפתר. ישנו משרד עם שלושה מחשבים , מחשב A ומחשב B הם המחשבים של המזכירות ומחשב C ,הוא המחשב הראשי ובו נמצא כל המידע והוא משותף למחשבים A,B ע"י מיפוי כונן רשת . כשמנסים לפתוח קבצים מתיקיית הרשת המשותפת ,אפילו לקובץ וורד פשוט לוקח 15-20 שניות להיפתח . ישנה בעיה מוזרה גם עם הפינגים בין כל המחשבים והיא : ממחשב A למחשב הראשי יש פינג כאשר אני נותן פינג לIP שלו ,אך כאשר אני נותן פינג לשם שלו הוא מחזיר לי REPLY עם כתובת MAC . אין לי פינג ממחשב A למחשב B . מהמחשב המרכזי מחשב C , יש לי פינג רק לשם של מחשב B והוא מחזיר לי כתובת MAC . ממחשב C יש לי פינג למחשב A לIP שלו ,אבל הק…

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים