עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. מישהו משתמש בחבילה של 8MB של בזק בינאלומי? זה מהיר? כדאי? צריך לשנות משהו בתשתית כדי לעבור מ-4 מגה ל-8?

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. יש לי רשת פשוטה ADSL 4 מגה באנדל 013 נטויזן AZTECH600E שמוגדר כראוטר עם חייגן PPOE משתף עם סוויטש EDIMAX 8 פורטים מחשב ראשי VISTA פרימיום [צירפתי תמונה של ה IPCONFIG ALL שלו] מחשב שני XP פרו מתחבר כבל ישירות לסוויטש, [ Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : winxpsp3 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Intel® PRO/100 VE Network Connecti on Physical Address. . . . . . . . . : Dhcp Enabled.…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. לפחות פעם ביום אני צריך לאתחל את הנתב כדי לחדש את הקשר עם הספק. מה הסיבה לניתוק, ואיך מתגברים?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by oshriza,

אני מקווה שזה הפורום הנכון. : ) ראיתי בכמה וכמה עסקים גם בחו"ל (לרוב מלונות) כאשר אתה מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, יש את תנאי השימוש והגלישה ברשת ומה שאתה בתור משתמש מתבקש לעשות זה להכניס סיסמה או לחילופין לאשר את התנאים ומי אחרי האישור אתה יכול לגלוש. אני צריך לעשות את זה לרשת אלחוטית בעסק מסוים, אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או להפנות אותי למדריך שקיים ברשת, חיפשתי באתרים בחו"ל.. בארץ, לא מצאתי - כנראה ולא מצאתי את מילות החיפוש המתאימות. תודה מראש לעוזרים

6. הסתכלתי במפה שלהם ויש פריסה או התחילה פריסה באשדוד רחובות שזה 15 דק' מיבנה ואפילו בבית עובד שזה 5 דק' מיבנה (נסיעה) איך זה שעדיין אין ביבנה NGN?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by xroil,

קניתי אתמול ראוטר TP-LINK 1043ND. הגדרתי אותו לפי 012 והכל, ואצלי (המחשב עם המודם) הוא עובד מצוין, אך במחשב הנייח השני שמחובר לרשת האינטרנט איטי מאוד ויש פינגים גבוהים במשחקי אונליין למינהם. האם אני צריך לשדרג firmware או משהו? -המודם שלי הוא terayon TJ715, אני ב012 מהירות 12mb. תודה לעוזרים.

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.

9. Started by דניאל בליץ,

הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206

10. Started by Blackend,

איך הם?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by IDAN AMRAM,

יש לי נתב שמחובר למחשב וממנו יוצאים עוד 6 חיבורים ל6 מחשבים מן הסתם.... עכשיו... אני צריך עוד חיבורים כדי לחבר עוד מחשבים אז השאלה שלי היא אם אנ יקונה עוד נתב אני יכול לחבר אותו לנתב הקיים ואז לחבר את המחשבים לנתב החדש והרשת תעבוד או שאני צריך נתב אחד כדי שהרשת תפעל? תודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by duki,

שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).

14. שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט. בשלב מסויים לאחר גלישה (אפשר אחרי 5 דקות ואפשר אחרי שעתיים) האינטרנט מפסיק לעבוד בדפדפן האינטרנט אבל במסגנ'ר למשל הוא עובד. אם אני משחק במשחק רשת האינטרנט ממשיך לעבוד שם. המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. אחרי שאני מאפס את המודם ואת הראוטר האינטרנט בדפדפן חוזר, אך אי אפשר כל 10 דקות לקום למודם ולראוטר. אני משתמש בראוטר EDIMAX 6504n תודה. עריכה: אני מחובר ב WIFI ברשת N ויש 60% קליטה. המחשב שמחובר בקבל רשת גם כן אותה בעיה כמו שלי באותו זמן.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by XLEE,

שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום לכולם, רכשתי מבזק לפני כשנה את DLINK DHP-306AV . עקב מבצע שהוצע לי בהוט, אני מעוניין להתנתק מבזק שגם כך לא מסוגלים לספק את המהירות שהובטחה לי. השאלה האם המוצר יתאים לתשתית של הוט למרות שמוטמע עליו האייקון של בזק?

17. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום רב, אני עומד לקנות נתב אלחוטי עבור הבית. מדובר בדירה בת 100 מ"ר בערך, שטוחה. הוא ישמש לגלישת wifi ממחשב נייד, טאבלט וסמארטפון. אידאלית אני מעוניין שניתן יהיה לגלוש במהירות סבירה מכל פינה בבית. לא מדובר במשחקים או סרטים. במחשב הנייד יש לי כרטיס אלחוטי שתומך ב AC. שאלתי היא: האם תמיכה ב AC היא דבר משמעותי וכדאי ? או שההבדל בין AC ל 802.11n הוא לא משמעותי ? אינני יודע אם בטאבלט ובסמארטפון שלייש כרטיס אלחוטי של AC. בשני המקרים מדובר במכשירים שמריצים אנדרואיד. האם יש דרך לבדוק זאת ? האם תמיכה ב dual band היא דבר כדאי ? מה בעצם נדרש מהמחשב הנייד או הטאבלט והסמרטפון כדי ש dual band יהיה שימושי ? …

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  19. Started by guy_intel,

שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by amitrotem,

רכשתי דיסק קשיח WD LIVE ורכזת 1G ג'יגה של אדימקס, הלוח במחשב תומך בחיבור 100/1000, אבל בפועל קצב העברת הנתונים לדיסק נמוך 8-11M לשנייה. הכבלים שמחוברים הם CAT5E וכולם קצרים מ 3 מטר. מה יכול להיות הבעיה שאני לא מקבל תקשורת של 1G? תודה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by civic,

אני רוצה לקנות ראוטר שיהיה לו אפשרות לחבר אליו הראדיסק חיצוני 2.5 USB ולמעשה לאחסן בו את המידע....בנוסף אני רוצה לחבר אל הראוטר הזה מדפסת . כל זה מכיוון שיש לי מחשב נייד ואני לא רוצה לחבר אליו חוץ מהעכבר גם את הכונן וגם את המדפסת שבה אני משתמש עוד פחות. חשוב לי שהראוטר יוכל להעביר מידע מהר בניגוד למה שיש לי היום שמעתיק במהירות של 800 קילו בין שני המחשבים הניידים שיש לי... אשמח לקבל המלצה על ראוטר אמין שלא יתאפס לי תחת עומס ואם אפשר גם לינק . תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. קודם הייתי מחובר דרך 012 בחיבור בלי חייגן ויכולתי לחבר שני מחשבים למודם, אחד בחיבור רשת ואחד דרך USB. עכשיו אני ב-014 חיבור עם חייגן, האם זה אפשרי להתחבר באותה צורה?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by RonCohen,

טוב אז אחרי הרבה חקירה אני מבולבל אז ככה יש הרבה שאלות 1.מזה L2TP??? 2. מזה MPLS אני יודע שהם קשורים אחד לשני אבל מהם ;?D 3.אני צריך הגדרות מומלצות לראוטר שלי Tp-link WN841ND 4.ראיתי בתוך ההגדרות ראוטר שהסוג חיבור שלי הוא DYNAMIC IP מומלץ לשנות את זה L2TP?? 5.כמה זמן מומלץ עד להגדיר עד שהDHCP מחליף IP?? 6.מזה DDWRT ?? אחרון חביב אני צריך המלצה לכרטיס רשת שיתאים לראוטר שלי שצויין+שיקלוט ממש טוב יתמוך בתקן N ויעבוד טוב עם ווינדוס 7

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by SuB,

הפירוול שלי (mcafee) הודיע לי שהתהליך- LSA shell מבקש גישה לאינטרנט באמצעות הקובץ lsass.exe. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תהליך של windows ושבכמה פורומים מחו"ל המליצו לחסום אותו אך אני לא בטוח בזה כי נתנו הסבר נוסף. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה התהליך הזה והאם צריך לחסום אותו, אני מצרף הסבר באנגלית ואשמח אם מישהו שמבין במושגים האלה יסביר: http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=de_en&url=http%3A%2F%2Fwww.reger24.de%2Fprozesse%2FLSASS.EXE.html תודה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  25. Started by orior123,

מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.