רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
קניתי משחב חדש עם כרטיס רשת אחלוטי של אדימקס. אני נכנס לאשף הגדרת רשת ושאני מגיע לחלון בוא ני צריך לבחור אחד מהחיבורים הוא אומר לי : "חלק מרכיבי חומרת הרשת מנותקים .. עלייך לחבר את כל הרכיבים או לבחורבאפשרות התעלם .. " מה לעשות ? אילו הגדרות צריכות להיות במחשב הראשי עם הראוטר ?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתקלה מעניינת שנתקלתי בה במהלך העבודה ,ולקבל כיוונים ופתרונות שונים בכדי שהבעיה תיפתר. ישנו משרד עם שלושה מחשבים , מחשב A ומחשב B הם המחשבים של המזכירות ומחשב C ,הוא המחשב הראשי ובו נמצא כל המידע והוא משותף למחשבים A,B ע"י מיפוי כונן רשת . כשמנסים לפתוח קבצים מתיקיית הרשת המשותפת ,אפילו לקובץ וורד פשוט לוקח 15-20 שניות להיפתח . ישנה בעיה מוזרה גם עם הפינגים בין כל המחשבים והיא : ממחשב A למחשב הראשי יש פינג כאשר אני נותן פינג לIP שלו ,אך כאשר אני נותן פינג לשם שלו הוא מחזיר לי REPLY עם כתובת MAC . אין לי פינג ממחשב A למחשב B . מהמחשב המרכזי מחשב C , יש לי פינג רק לשם של מחשב B והוא מחזיר לי כתובת MAC . ממחשב C יש לי פינג למחשב A לIP שלו ,אבל הק…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי קיבל טלפון מ012 מהתמיכה העסקית שלהם ורוצים לזמן אותו לראיון מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא במה הם מטפלים ? האם זה כמו תמיכה טכנית פרטית ? שכר ? האם הרמה נחשבת גבוהה שם ?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד שמתחבר לאינטרנט דרך הסטיק של סלקום. השאלה עם אני יכול להתחבר לאינטרנט של המחשב דרך האייפון בצורה אלחוטית ? תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר עם 16 מגה חייגן בחיבור L2TP עם הקושחה האחרונה הקיימת, הבנתי שיש סקריפט כאן שיכול לפתור את הבעיה? אם כן מה עלי לעשות? ואיפה להכניס אותו?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
להפתעתי המרה 018 הצטרפה לחברותיה הספקיות הגדולות. נכון לעכשיו אין אפשרות להוריד קופץ עם סיומת torrent. הקובץ יורד על ביטים בודדים. בדקתי שני קבצים שנמצאים אצלי ב Dropbox (כמו שרת אחסון פרטי) קובץ של RAR ששוקל 10 מגה אני מוריד על 320KB קובץ torrent יורד על 12 ביטים. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי xtreamer pro ואני מעוניין לחבר אותו קווית LAN למחשב. הבעיה - המרחק בין המחשב והסלון רחוק, כך שאני לא יכול למשוך כבל לאורך כל הבית. אלחוטי לא עובד טוב - קירות בטון... יש לי שני ראוטרים בבית, כך שאחד מחובר מחובר למחשב, ואת הראוטר השני אני רוצה לחבר בנקודת טלפון בסלון ושיתחבר ישירות למזרימדיה. השאלה (וכאן אציין שאני חלש מאוד ברשתות) - איך אני מצליח לקשר בין האקסטרימר והמחשב בצורה הזו ? איך הוא ימצא את המחשב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן קראתי את הביקרות על המכשיר של MSI שמחבר בין מחשבים אבל לא הבנתי כל כך איך מחברים את המחשבים לאינטרנט וכו' האם זה ככה: אינטרנט ---> מחשב שלי ---> HOME PLUG ---> חשמל ---> HOME PLUG בחדר אחר ---> מחשב של מישהו אחר ?? ואיפה משיגים את זה(את המכשיר) ?
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק להתייעצות בנוגע להקמת רשת אלחוטית למספר דירות. בקומה הספציפית קיים ארון תקשורת מרכזי בו ימוקם המודם ומהארון הנ"ל ישנו חיווט קווי לחמש דירות בנות 45 מ"ר שנמצאות בקומה. בדירות האלו אין צורך בחיבור פיזי להתקנים שונים אלא רק במתן חיבור אלחוטי לאינטרנט. אינני יודע עדיין אם התשתית שתסופק היא זו של בזק או של הוט, אך המהירות שתסופק היא הגבוהה ביותר שניתן יהיה לחבר לתשתית הבניין הקיימת (נניח שמדובר ב100 מגה בהוט). בנוסף, חשוב לי שניתן יהיה לבצע חלוקת רוחב פס בין הדירות כך שכל דירה תקבל חמישית מרוחב הפס המוקצה לחיבור. למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר להקמת הרשת תהיה לקנות נתב לארון תקשורת, לחבר אליו מתג, כאשר למתג יתחברו בצורה קווית חמש נקודות גישה. האם זו הדרך הט…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש ציוד שיוכל לחבר מספר רב של מחשבים ביחד ללאן פרטי קטן (16 חיבורים אני צריך בערך) שאני מארגן. אני צריך להשתמש בהאב או בסוויטצ'? מה ההבדל בינהם?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה http://www.ebay.co.uk/itm/TP-LINK-Archer-VR900-AC1900-Wireless-Dual-Band-Gigabit-VDSL2-ADSL2-Modem-Rou-/182346612816?hash=item2a74b48050:g:yKUAAOSwx2dYIP2P מה הסיכוי שזה יעבור במכס עם אני מזמין מאנגליה ולמי שכבר הזמין ויש נסיון בלעביר במכס מה ההעצות שלכם לגבי הזמנה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית PC עם כרטיס של ASUS 560TI. בסלון (המרוחק מהמחשב) יש לי BOXEEBOX, רסיבר וטלויזיה. אני מעוניין להריץ משחק ב-PC ולראות ולשמוע אותו בסלון - וידאו באיכות גבוהה בטלויזיה ואודיו 5.1 ברמקולי בסלון. אני מוכן לקנות מחשב PC לסלון ולשים לו חומרה נדרשת. במילים אחרות - אל תתנו ל-BOXEEBOX להטעות אתכם. יש לי חיבור WIFI בתקן N בבית, ואני מעוניין להשתמש ברשת הזו להעברת התמונה והקול לסלון, בניגוד להקמת רשת ייעודית (כמו כל פיני פתרונות חומרתיים של טושיבה, לדוגמא). ניסיתי להעביר כבלים לסלון ובת זוגי איימה להעביר אותי לרחוב. הפנטזיה - לטבוע בתוך SKYRIM בסלון על מסך ענק ו-5 רמקולים. תודה לכם!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני "לחלוק" את חיבור האינטרנט עם שאר המחשבים בבית. יש לי את כל הציוד הנדרש: מודם ADSL של אלקטל, וHUB עם 8 פורטים. (כבר עשיתי את הפריצה ושדרגתי את המודם) איך בדיוק אני צריך להגדיר את המודם כדי שיעשה את השיתוף דרך ה-HUB - ללא התערבות של מחשב שרת..? וגם, איך להגדיר את המחשבים ברשת? בתודה, --Vega
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי דיסק קשיח WD LIVE ורכזת 1G ג'יגה של אדימקס, הלוח במחשב תומך בחיבור 100/1000, אבל בפועל קצב העברת הנתונים לדיסק נמוך 8-11M לשנייה. הכבלים שמחוברים הם CAT5E וכולם קצרים מ 3 מטר. מה יכול להיות הבעיה שאני לא מקבל תקשורת של 1G? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני שבועיים עברתי מכבלים לADSL. בבזק הביאו לי את המודם RTA1320a. כאשר המודם מוגדר כמודם רגיל (והחיבור מתבצע ע"י חייגן), האנטרנט עובד בסדר גמור ואין ניתוקים. כאשר אני מגדיר אותו כנתב מופיעים ניתוקים משונים. לעתים זה קורה אחרי זמן רב (נניח שעה) ללא "פעילות". לעתים זה מנתק ברגע שאני מתחיל להוריד משהו "כבד" (בעיקר Bittorrent). ברגע שמתרחש ניתוק, אני מנסה להתחבר למודם ולא מצליח. נראה שהמחשב שולח נתונים למודם אך לא מקבל שום דבר בחזרה. הפתרון היחידי במצב זה הוא ריסוט המודם. עוד מישהו נתקל בתופעה המוזרה? יש פתרון? בעקרון אני מניח שבזק לא יתמכו במודם בתצורה של נתב ולא יסכימו להחליף כל עוד הוא תקין במצב הרגיל.. יש משהו לעשות? במידה ויסכימו להחליף- מה כדאי? ניסיתי לבקש Aztech/ECI כ…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי רשת משרדית. יש ראוטר חוטי. איך אפשר לדעת מי חונק לי את האינטרנט? האם המקור לבעיה יכול לשנות איי פי מתי שהוא רוצה..? תודה לעונים!
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בד"כ אני לא שואל שאלות על דברים כאלה, אלא אמור לפתור אותן סיפור מוזר המפרט שלי בצד כמובן , אתם יכולים לראות הכל. אני מחובר בחבילה רגילה כרגע, של מגה וחצי, בחיבור ללא חייגן כבלים 013. לאחרונה (~חודש) החלה בעיה של התנתקות המחשב מהאינטרנט איך התנתקות אם אני בלי חייגן ? זרימת המידע על כרטיס הרשת מפסיקה לזוז, אין גלישה וכל תוכנות התקשורת חדלות מלעבוד המודם (AMBIT) נשאר מסונכרן. כשזה קורה, ניסיתי לעשות disable/enale לכרטיס הרשת שהמודם מחובר אליו בנוסף ניסיתי לעשות release/renew וגם repair מהממשק שלו, שזה אמור להיות אותו דבר בכל המקרים קיבלתי את המצב המוכר של קישורויות מוגבלת או חסרה - low limited connectivitty כלומר 169.254 או 0.0.0.0 - הכרטיס לא הצליח למשוך IP תקין…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לשירות ה-DNS הותיק של גוגל (בכתובת 8.8.8.8) ולשירות החדש יחסית של חברת QUAD9 (בכתובת 9.9.9.9) מצטרפת חברת CloudFlare שמציע החל מאתמול שירות DNS בכתובת 1.1.1.1. כל בפרטים בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=7111
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-