רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אני גולש דרך הוט ואינטרנט זהב (בחיבור Local Area Connection ולא חייגן) ומשום מה יש לי כתובת IP קבוע... אני עושה renew ip סוגר את המחשב לכמה שעות בשביל לחדש את הכתובת אבל כלום לא עוזר... מה אפשר לעשות????
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הראוטר נמצא בחדר העבודה. מרחק 5מ' מהסלון. בסלון יטש ירידה של 50% בWIFI. מחשב נייח בסלון ללא מתאם WIFI. מה עדיף? לקנות רפיטר/מגדיל טווח שיתחבר לחשמל לידו ושיהיה לו חיבור דרכו גם בכבל אינטרנט למחשב הנייח בסלון? שכבר יגביר את הWIFI בסלון ובשאר הבית? כדוגמא: http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE200.html או לקנות ראוטר יד שנייה ולהגדיר כרפיטר ואליו לחבר את המחשב בנייח וגם ישמש להגביר את הWIFI באזור הסלון? אם יש המלצה לראוטר יד שנייה אשמח. והאם צריכת החשמל תהיה שונה בשני המקרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בצפייה בסטרימינג ב-Twitch.tv, נתקלתי בזה גם באתר סטרימינג אחר - 1080p נתקע כל כמה שניות. כשאני מנסה להוריד מה-VOD, רואים את זה בבירור: 60K לקובץ, לעומת 1MB לשנייה בלילה. בהורדה של טורנטים אני "נעצר" על 4 מגה לשנייה (נמוך יחסית לחיבור שלי, לא בדקתי בלילה), בהורדה מיוטיוב אני מגיע ל-11 מגה לשנייה (כלומר ביוטיוב הכל חלק). אני לא מאמין שההאטה היא מהאתר, אלה קצבים לא הגיוניים. המחשב שלי מחובר בחיבור קווי ואני מקבל 90MB נקי כל היום, הספקית שלי היא בזק בינלאומי. ההאטות ב-Twitch ובטורנטים גורמים לי לחשוב שאולי הספקית מאטה את הקצב. מישהו יכול לבדוק האם וידאו ב-Twitch.tv רץ חלק ב-1080p (מה שנקרא אצלם Source)? האם יש דרך לבדוק (מלבד התחברות לספ…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי ללא הדיסק. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה תקינה, אולי מישהו יכול לעזור D-LINK DWA-110
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בהפרש של 10 שקל אני יכול לבחור בין אדימקס לבין די-לינק נתב של 4 פורטים...מה לקחת ? הדגם של הדי-לינק : DI-604 הדגם של האדימקס אני לא מוצא כתוב רק נתב 4 פורטים... מה לקחת ? אני יודע ש-2 החברות אמורות להיות מעולות...(המחיר בערך 300 שקל לשניהם) , כרגע ממה שידוע לי הדי-לינק אמור להיות יותר איכותי אבל אני לא בטוח לכן אני שואל ! בתודה , תומר.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני גר בגן יבנה מושבה צמודה לאשדוד ואין אצלנו עדיין פריסה של ngn גם באשדוד אין לפי המפה של בזק בדקתי וראיתי שגם בערים גדולות כמו כפר סבא והרצליה אין למישהו יש מושג כמה זמן זה עוד יקח?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנתב Edimax BR-6524 והוא עושה לי בעיות קשות של ניתוקים והמצב רק מחמיר כאשר אני מחבר אליו את ה- YES VOD. הנתונים הם כאלה: - כפי שאמרתי, תמיכה טובה ב- YES VOD - אינטרנט במהירות 100MB של 013 ומודם HOTBOX - מחשב אחד שנמצא בממ"ד, יכול להתחבר קווי אם תגידו שחיבור אלחוטי תמיד יהיה פחות טוב בנוסף (מעבר ל- 600 ש"ח): - access point - USB אלחוטי למחשב נייח תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאבא שלי בבית יש אינטרנט בכבלים ספק של נטויזן ונמאס לו מהחייגן הזה הוא לא כולכך מבין את המשמעות של זה היות ובעבודה שלו החיבור הוא קבוע.. יש אפשרות חוץ מלקנות ראוטר להפוך את החיבור ללא חייגן? מותקן על המחשב ווינדואס 7 אם זה משנה.. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אלופים! :) לאחרונה גיליתי עניין לתחום האנונימיות, וכחלק מהלמידה נחשפתי לפרוטוקולים TCP/IP, OSI, HTTP. כיום, לצורך הסתרת זהות אני מתחבר מProxy, ודפדפן Firefox Protable (שמירה נפרדת לכל דפדפן: קוקיז, היסטוריה וכו') בכל התחברות. המטרת קצה: שימוש במחשב 1 על 10 דפדפנים שונים, שבפועל יוצג לשרת כ10 דפדפנים שונים מבלי מחנה משותף בניהם. *מבלי להשתמש בVPN/S ישנו אתר בשם browserspy.dk- שמפרט באופן כולל את כל המידע שהדפדפן מספק לשרת. לכן הצלחתי למצוא את ה"אתגרים" הבאים: (למרות שאני מתחבר עם PROXY שונה וFIREFOX PROTABLE) 1) תחת date.php מצאתי שב-Current Cookies ה9 ספרות הראשוניות זהות לכל התחברות נפרדת. 2) תחת ajax.php- מצא…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס אילו מחוברים שלושה מחשבים וראוטר אלחוטי של 3COM אני רוצה להוסיף לאוטר האלחוטי סיסמא על מנת שגורמים לא מורשים לא יוכלו להתעלק על הרשת שלי. כיצד אני מתחבר לראוטר המשני ומוסיף לו סיסמא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק להתייעצות בנוגע להקמת רשת אלחוטית למספר דירות. בקומה הספציפית קיים ארון תקשורת מרכזי בו ימוקם המודם ומהארון הנ"ל ישנו חיווט קווי לחמש דירות בנות 45 מ"ר שנמצאות בקומה. בדירות האלו אין צורך בחיבור פיזי להתקנים שונים אלא רק במתן חיבור אלחוטי לאינטרנט. אינני יודע עדיין אם התשתית שתסופק היא זו של בזק או של הוט, אך המהירות שתסופק היא הגבוהה ביותר שניתן יהיה לחבר לתשתית הבניין הקיימת (נניח שמדובר ב100 מגה בהוט). בנוסף, חשוב לי שניתן יהיה לבצע חלוקת רוחב פס בין הדירות כך שכל דירה תקבל חמישית מרוחב הפס המוקצה לחיבור. למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר להקמת הרשת תהיה לקנות נתב לארון תקשורת, לחבר אליו מתג, כאשר למתג יתחברו בצורה קווית חמש נקודות גישה. האם זו הדרך הט…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי מהוט לאינטרנט של בזק ואני עם מודם שלהם, אני לא רוצה להיות כבול למודם של הספקית ועם הוט לא הייתה לי ממש ברירה בגלל החיבור COAX שמנע ממני להשתמש בציוד פרטי. אני רוצה לקנות מודם שגם מידה ואעבור לחברה אחרת לא אצטרך להחליף ציוד כל פעם אבל פה הלכתי לאיבוד. מצאתי אולי רק מודם אחד עם חיבור אופטי כל השאר עובדים על RJ45 ולרובם אין אפילו חיבור SFP, האם קופסת מעבר היא הדרך הנכונה? מה שחשוב לי במודם הוא ניהול נוח ומן הסתם שיוכל להתמודד עם עומסים. ה SETUP הסופי אמור להיות כזה מודם > 8port switch > חיבור קווי של 7 נקודות + MESH כרגע אני רוצה להתרכז רק במודם שיתן מענה לצרכ…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לחסום גישה לאתרים מסויימים כמו פייסבוק, יו-טיוב, אתרי פורנו ועוד כמה אתרים במחשב שנמצא אצלי בעבודה. מה הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מודם משולב ראוטר של בזק NETGEAR VEGN2610. בחדר סמוך שמופרד ע"י קיר בלוקים (מצורפת תמונה) יש בעיות עם הקליטה. מיד אחרי הקיר בלוקים (בערך 5 מטר) הקליטה סבירה בהחלט אבל לקראת הקיר החיצוני (אחרי 10 מטר מהראוטר) הקליטה על הפנים, לא יציבה ומתנתקת לסירוגין.. (על ה5GHZ אין בכלל מה לדבר...) אני רוצה להגביר את האות של ה2.4. לקרב את הראוטר/להעביר כבל לא בא בחשבון.. האפשרויות הם לשים רפיטר אלחוטי צמוד לקיר או להוסיף במיקום הנוכחי של המודם ראוטר נוסף חזק יותר. איזה מהאפשרויות עדיפה? (מהרושם שיש לי אני נוטה לוותר על רפיטר אלחוטי) ואיזה מכשיר יתאים למטרה? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הנתב החדש של החברה הטאיוואנית רוצה לספק רשת אלחוטית מהירה לביתכם במחיר שלא יקרע את הכיס. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מהיר-וגם-סביר-נתב-ה-dir-825ac-של-d-link-בביקורת/
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה: פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו. דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה? אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר? אשמח לעזרה... תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. על הנתב שלי יש כניסת USB. מה פשר הדבר? בשיחה בין הדיוטות, חבר שלי זרק לאוויר את האפשרות שאולי אפשר לחבר לנתב כונן חיצוני ובכך לראות סרטים מכל מחשב אחר בבית (שמחובר לאותה רשת)? היתכן??? תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מלא בעיות כרגע באינטרנט (איטיות וכו'). אני יודע בוודאות שאין שום ווירוס, תוכנות ריגול או סוס טרויאני במחשב. אבל האינטרנט בכל זאת עדיין איטי. התקשרתי לבזק שיבדקו לי אם יש בעיות בקו שגורמים לאיטיות, הם בדקו ולא מצאו בעיות. אז הגורם היחידי שנשאר הוא המודם. יכול להיות שהוא גורם לבעיות? מה דעתכם עליו?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח WD LIVE ורכזת 1G ג'יגה של אדימקס, הלוח במחשב תומך בחיבור 100/1000, אבל בפועל קצב העברת הנתונים לדיסק נמוך 8-11M לשנייה. הכבלים שמחוברים הם CAT5E וכולם קצרים מ 3 מטר. מה יכול להיות הבעיה שאני לא מקבל תקשורת של 1G? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-