עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Jack_g,

יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. היי אלופים! :) לאחרונה גיליתי עניין לתחום האנונימיות, וכחלק מהלמידה נחשפתי לפרוטוקולים TCP/IP, OSI, HTTP. כיום, לצורך הסתרת זהות אני מתחבר מProxy, ודפדפן Firefox Protable (שמירה נפרדת לכל דפדפן: קוקיז, היסטוריה וכו') בכל התחברות. המטרת קצה: שימוש במחשב 1 על 10 דפדפנים שונים, שבפועל יוצג לשרת כ10 דפדפנים שונים מבלי מחנה משותף בניהם. *מבלי להשתמש בVPN/S ישנו אתר בשם browserspy.dk- שמפרט באופן כולל את כל המידע שהדפדפן מספק לשרת. לכן הצלחתי למצוא את ה"אתגרים" הבאים: (למרות שאני מתחבר עם PROXY שונה וFIREFOX PROTABLE) 1) תחת date.php מצאתי שב-Current Cookies ה9 ספרות הראשוניות זהות לכל התחברות נפרדת. 2) תחת ajax.php- מצא…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי PRIVATE BOX בבית ומחשב אחד שמחובר אליו ישירות,מחשב שני שמחובר אליו ברשת אלחוטית במרחק של 4 מטר עם כרטיס רשת TP LIN WN822N ואני שם לב שכשרואים סרטים במחשב השני באיכות של HD או 720P פשוט זה נתקע באמצע (במחשב עם הכרטיס של טיפילינק) מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by TAMIRRR013,

רציתי שהראוטר יהיה ממוקם גבוהה כדי שהקליטה תיהיה טובה ושכמה שיותר קירות בביד וחפצים יפריעו לקליטה, אז הדבקתי לקטה של הראוטר כמו וו ותליתי על הקיר, זה בסדר? זה מותר ? יכול להזיק לראוטר?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  6. Started by stojakovic,

היי, יש לי כרגע מודם משולב ראוטר של בזק NETGEAR VEGN2610. בחדר סמוך שמופרד ע"י קיר בלוקים (מצורפת תמונה) יש בעיות עם הקליטה. מיד אחרי הקיר בלוקים (בערך 5 מטר) הקליטה סבירה בהחלט אבל לקראת הקיר החיצוני (אחרי 10 מטר מהראוטר) הקליטה על הפנים, לא יציבה ומתנתקת לסירוגין.. (על ה5GHZ אין בכלל מה לדבר...) אני רוצה להגביר את האות של ה2.4. לקרב את הראוטר/להעביר כבל לא בא בחשבון.. האפשרויות הם לשים רפיטר אלחוטי צמוד לקיר או להוסיף במיקום הנוכחי של המודם ראוטר נוסף חזק יותר. איזה מהאפשרויות עדיפה? (מהרושם שיש לי אני נוטה לוותר על רפיטר אלחוטי) ואיזה מכשיר יתאים למטרה? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by עמרם360,

שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Alexkmr,

אפשר לחבר ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 למודם של הוט, מוטורולהSB5101? במידה וכן, איך?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  9. http://www.thelocal.se/7869/20070712/ מי מקנא?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. שלום רב לכולם ! יש לי בעיה קשה ורב נושאית שאני הייתי שמח עזרה מימך לפתרונה אז נתחיל מידע יבש .. מחובר כרגע לבזק עם מהירות גלישה של 40 מגביט לא ידוע ספק .. מודם /ראוטר שלהם הוא N600 המודם ממוקם בסלון .. בבית יש 4 מחשבים אחד נייח ושלושה ניידים וכמובן 4 סמרטפונים שלרוב בבית מחוברים לרשת ברצוני להוסיף גם סטרימר בזמן הקרוב.. ככה עכשיו לכל הבעיות והשאלות שלי .. נתחיל שאלה ... 1. אני רוצה להגדיל את המהירות בבית למאה מגביט איכן כדי לי לעבור אם ביכלל כדי לי לעבור? 2. אם המודם שבזק נתנו לי הוא טוב או כדי לי אולי לחשוב על רכישה עצמית ? 3.חושב על רכישה של סרטימר ישמח לעזרה.. דרישות 1.כניסה לכל האתרקים וניגון מלאה בלי תקיעות מוזיקה סרטים איכות HD .. 2. שיהיה שלט\נמיקלד ברכישה .. …

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שלום לכולם בטיול בקרואטיה, לא הצלחתי להתחבר אלחוטית לאינטרנט של המלון (לרשת האורחים - לא מאובטח). בציור החיבורים לרשת היה כך: חיבור מחשב - ראוטר: תקין, חיבור ראוטר - אינטרנט: לא מחובר. בנסיון לאתר הבעייה, התקבל: dns server not responding. אציין שחיבור עם כבל כן עבד, אותה תופעה קרתה בשדה התעופה דוברובניק קרואטיה, כך שהבעייה לא בתשתית בית המלון. ברשותי מחשב נייד lenov0 s10. אודה על התייחסות.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  12. מאז שעברתי ל- Windows 7 יש לי כל הזמן בעיות עם כרטיס הרשת. לעתים קרובות, הוא לא מצליח להסתנכרן לא עם הראוטר ולא עם המודם. שום דבר לא עוזר, חוץ מהתקנה מחדש של הדרייברים של כ. הרשת, ואת זה יוצא לי לעשות כמעט כל יום. כרטיס הרשת המדובר: Realtek 8111C O.B הגירסא שמותקנת, היא הכי עדכנית מהאתר של Realtek חשבתי לחזור כמה גירסאות אחורה, ולנסות גירסאות יותר ישנות הבעיה שה- Windows מאלץ אותי להשאר עם הגירסא הזו ולא מאפשר לי להתקין גירסאות ישנות יותר. ניסיתי לאפס את ה- Winsock אך זה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בצורה "כוחנית", בעזרת התוכנה Device remover ובעזרת התוכנה TDSC אך ללא הועיל. כשאני מבצע ריסט, המערכת מזהה את כרטיס הרשת ומתקינה באופן אוטומטי את הדרייברים העדכניים ביותר.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by spitzi,

היי, לפני שבוע התחברתי בדירה חדשה לאינטרנט 15 מב"ש של בזק וגם לקחתי ראוטר NETGEAR DGN2200 במסלול זיכוי. חיברתי את הנתב בחדר השינה לטלביזיה ולסטרימר באופן קווי, שניהם עובדים במלוא רוחב הפס. המחשב שלי יושב בממ"ד, שם יש קליטה חלשה וניתוקים, וכמו כן אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית רק 5 מב"ש. כמובן, אם אני מעביר את הנתב לממ"ד, יש לי במחשב מהירות הורדה מירבית 15 מב"ש, אבל אז אין לי קליטה בחדר השינה. שאלות: 1) האם יש נתב אלחוטי איכותי יותר, שחודר ממ"ד במידה כזאת שאני אקבל את מלוא רוחב הפס גם בממ"ד, עד 100 מב"ש שדרוג עתידי? 2) ראיתי שבזק מציעים גם מתאמים לחיבור קווי דרך שקעי החשמל או דרך שקעי הטלפון. לפי הרשום אצלם, החיבור דרך חשמל נותן עד 14 מב"ש ולכן לא מתאים לי. אם כן, רציתי ל…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by extremex,

היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Apexa,

מישהו פה מחובר דרך בזק עם 100 אני מעוניין לתחבר לשרות הזה אבל אני צריך לשואל כמה שאלות לפני עושה אתה חבילה האם אתה מקבל הרבה ניתוקים? האם אתה מקבל clean 100 וב איזה router כדי להשתמש בגלל ששמעתי שאת הציוד שאני מקבל מבזק is crap תודה תומאס

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by oshriza,

אני מקווה שזה הפורום הנכון. : ) ראיתי בכמה וכמה עסקים גם בחו"ל (לרוב מלונות) כאשר אתה מתחבר לרשת האלחוטית שלהם, יש את תנאי השימוש והגלישה ברשת ומה שאתה בתור משתמש מתבקש לעשות זה להכניס סיסמה או לחילופין לאשר את התנאים ומי אחרי האישור אתה יכול לגלוש. אני צריך לעשות את זה לרשת אלחוטית בעסק מסוים, אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או להפנות אותי למדריך שקיים ברשת, חיפשתי באתרים בחו"ל.. בארץ, לא מצאתי - כנראה ולא מצאתי את מילות החיפוש המתאימות. תודה מראש לעוזרים

17. Started by DJO,

אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין) כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? האם האייפי הוא סטטי - קבוע? יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו? תודה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. יש לי חיבור VDSL במהירות 50 מגה עם מודם-ראוטר של D-Link 6740U. העברתי את ה-6740U למצב Bridge וחיברתי אליו D-Link DIR-655. בנוסף יש ברשותי גם נתב של TP-Link 1043ND. מכיוון שיש לי מדי פעם ניתוקים עם ה-655 ובנוסף מזמן לא יצאה לו קושחה עדכנית (גרסת החומרה שלי ישנה), רציתי לדעת האם אכן ה-655 עדיף או שעדיף לי לחבר את ה-1043ND ל-6740U. אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by orenhazan,

ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by dorcami,

שלום! לאחרונה קניתי מחשב נייד בארה"ב (DELL XPS 15), נועד לשימושי גלישה, עיצוב, משחקים, בקיצור די הכל. הבעיה היחידה היא שלא יהיה לי אינטרנט אלחוטי במהלך השבוע ולכן אני נמצא בדילמה: האם לרכוש נטסטיק או שדי בלהסתפק בנקודת הגישה של הטלפון. כיום אני מקבל 5G בחבילת הגלישה שלי ומשלם 5 שקלים על כל 1G חריגה. לעומת זאת נטסטיק, לפי מה שראיתי, מתחיל באזור ה-60 שקלים לחודש באותן רשתות סלולריות, ולא מציע נפח גלישה גדול. לכן אני שוקל לחרוג בצורה חודשית מהחבילת גלישה שלי ולגלוש באמצעות נקודת גישה. אני תוהה מדוע לא כולם עושים זאת? האם יש פגיעה לטווח ארוך בטלפון בעקבות השימוש בו? האם יש משהו שאני לא הבנתי עד הסוף? …

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  22. Started by ZeroLeveL,

אני מקבל מודם כבלים שבוע הבא. ההיתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך לחבר גם את המודם כבלים, וגם את ה ADSL לאותו מחשב, ולהשתמש בשניהם ביחד. this is in english now, 'couse it makes more sence to me... i'm getting a cable modem, and already got ADSL. i wanna know how i can utilize them both to get higher speeds. i think it's possible, not sure how. ty :smoke:

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום, כרגע אני עם מודם ראוטר של בזק שקיבלתי לפני כמה שנים (asus am604g), הוא עושה לי בעיות בחודש האחרון ואני רוצה להחליף אותו, מבחינת בזק הראוטר הוא שלי כי קניתי אותו מהם מה שאומר שהיתה רק שנת אחריות אחת שכבר עברה, אם אני רוצה אני יכול לקנות מהם מודם ראוטר חדש במחיר של 20*24 לחודש או לקחת מודם רגיל מבזק סטור בחינם, יש לי בבית ראוטר של Linksys wrt54gl שקניתי בעבר, אני יודע שהוא היה נחשב ממש ממש טוב השאלה היא האם היום הוא שווה משהו ליד הראוטרים שיש בשוק, מה אתם מציעים לי ? לקחת מודם ולחבר לראוטר שיש לי ? או לקנות מודם ראוטר חדש ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by sprinter,

הי, תשתית - בזק 5 מגה ספק-בזק בינלאומי מחשב - ווינ7 כרטיס רשת אלחוט- TP-LINK TL-WN722N הכל עובד חלק, הורדות מהאינטרנט בקצב מצויין, speedtest עובר מצוין והגלישה די מהירה אבל יש לי בעיה מוזרה רק בצפייה של וידאו. באתרים כמו יוטיוב ודומיהם הסרטונים לא מצליחים להיטען ונתקעים אחרי כמה שניות, אפילו סרטונים של 2 דקות... מה שכבר ניסיתי: 1. יש לי מחשב נייד והתחברתי איתו לרשת האלחוטית שלי והכל עובד מצויין, סרטונים רצים מהר מאוד. ככה שזה לא מהראוטר. 2. במחשב הנייח שלי התקנתי תכרטיס רשת האלחוטי מחדש(תדריברים) 3. איפוס ל TCP-IP 4. איפוסי דפדפנים 5. שיחה עם ספק+תשתית אומרים שאין בעיה. עזרתכם בבקשה.

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בבית כרגע (די גדול 3 מיני-קומות) 2 ראוטרים. היחיד שעובד הוא מה שקיבלתי מהוט - ה TP LINK תקן N (דגם TL-WR841N) הוא נמצא בערך במרכז הבית. עכשיו רוב הבית נמצא בקליטה. יש איזורים שהקליטה חלשה ממש (פס אחד) ויש איזורים שהקליטה כמובן חזקה. איכות הקליטה אצלי היא מאוד מאוד מאוד חשובה!!!!! חשבתי אולי על רכישת AP וכאלה אבל נראה לי שזה מיותר (תקנו אותי אם אני טועה) למה? בבית יש לי גם ראוטר של linksys - הוא בתקן G והוא מהישנים והנפוצים ביותר שהיו - דגם WRT54 משהו כזה חשבתי אולי יש אפשרות לחבר אותו איכשהו כ"סלייב" כנקודת תקשורת כלשהיא שהוא יקבל תקשורת מהראוטר הראשי ויפיץ גם הוא תקשורת לבית. השאלה היא קודם כל אם זה אפשרי כשהוא נמצא בנק' אחרת בבית ואם זה אפשרי ברמה אלחו…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.